Triti Posted August 4, 2011 Share Posted August 4, 2011 Не съзирам такива лично аз. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 4, 2011 Share Posted August 4, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted August 4, 2011 Share Posted August 4, 2011 Гримьоре, мисля, че с този събеседник ще имаш по-голям шанс да спечелиш спора. Той ще отстъпи, когато се окаже, че греши... за разлика от трити. По-добре се откажи. Тя знае всичко! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 4, 2011 Share Posted August 4, 2011 Тя може да знае всичко, но аз ЗНАМ и МОГА всичко. Че не искам, е съвсем отделен въпрос. Трити - жокер - общи правила за всички цивилизации се явява кое? Като намериш отговора, ще разбереш къде са ти противоречията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 4, 2011 Share Posted August 4, 2011 Гримьоре, мисля, че с този събеседник ще имаш по-голям шанс да спечелиш спора. Той ще отстъпи, когато се окаже, че греши... за разлика от трити. По-добре се откажи. Тя знае всичко! Не е вярно, mobo знае всичко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triti Posted August 4, 2011 Share Posted August 4, 2011 Grimjaur, не разбирам изживяването ти като семафор на човешките мнения, ама и аз не съм критерий де. Просто не ги разбирам. И не, че моето е такова де, но едно мнение може да бъде противоречиво и това не е някаква беля. Пък за цивилизациите се уточних мисля, че сама по себе си всяко общество се смята за цивилизовано и това му самомнение не се базира на мнения на външни наблюдатели. Същото е и с човека, той си си облича дрехи спрямо собственото му усещане за комфорт и мода, а и така е редно да бъде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 4, 2011 Share Posted August 4, 2011 С което се връщаме към първоначалния ми въпрос - къде е комфортът в това нещо, което е затворено от всякъде и няма циркулация на въздуха? Доколко е модно, оставям настрани. Между другото, правото на избор не те лишава от правото на лош вкус Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 4, 2011 Share Posted August 4, 2011 само женските индивиди смучат яко...кръв...и разни други работи. Не си прав. На трити приятелят също смуче... разните други работи, явно... Защото инак трити нямаше да страда... от липсата на разни неща... Което ме навежда на мисълта: Трити! Защо си си хванала гей за гадже? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 4, 2011 Share Posted August 4, 2011 Щото е нежен, ласкав, мил...И сигурно я разбира Аз отиам да пия бира, че ми писна да вися в офиса. Вие правете квото знаете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 4, 2011 Share Posted August 4, 2011 С което се връщаме към първоначалния ми въпрос - къде е комфортът в това нещо, което е затворено от всякъде и няма циркулация на въздуха? Това да не е помещение или компютърна кутия, че да е създадено и изчислено, че да може да циркулира въздух? Това е дреха. Ако искаш циркулация на въздух и прохлада - купуваш дреха от скъпа материя. Ако не искаш да даваш пари за дреха от хубава материя - потиш се в евтините или купуваш по-широки, за да има въздух в тях. Скъпите дрехи не са единствено скъпи заради марката си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 4, 2011 Share Posted August 4, 2011 Аха, и с дреха от висококачествен памук няма да се потя, като катеря по 30%-ов склон? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triti Posted August 4, 2011 Share Posted August 4, 2011 Не си прав. На трити приятелят също смуче... разните други работи, явно... Защото инак трити нямаше да страда... от липсата на разни неща...Което ме навежда на мисълта:Трити! Защо си си хванала гей за гадже? Psihara, това е обидно и гадно, което си написал. Отговарям ти само защото държа да го забележиш. Това какво е моето гадже, семейство, приятели няма никаква връзка с темата, нещо повече - да ги обиждаш, без да съм те предизвикала по какъвто и да е начин, е гнусно. Разбираш ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 4, 2011 Share Posted August 4, 2011 Най-после ми пуснаха интернет на телефона Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 4, 2011 Share Posted August 4, 2011 Аха, и с дреха от висококачествен памук няма да се потя, като катеря по 30%-ов склон? Интересен въпрос. Не разбирам какво искаш да докажеш обаче. Ти и гол да си, пак ще се изпотиш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 4, 2011 Share Posted August 4, 2011 Psihara, това е обидно и гадно, което си написал. Отговарям ти само защото държа да го забележиш. Това какво е моето гадже, семейство, приятели няма никаква връзка с темата, нещо повече - да ги обиждаш, без да съм те предизвикала по какъвто и да е начин, е гнусно. Разбираш ли? Не. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 4, 2011 Share Posted August 4, 2011 Не разбирам какво искаш да докажеш обаче. В интерес на истината - нищо ;] Беше просто от любов към спора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 4, 2011 Share Posted August 4, 2011 За да бъде наречена "Общество" една група от хора, същата трябва да споделя обща за нея ценностна система (аксиология). Аксиологията от своя страна е определяща за морала, етиката и естетиката в това общество. В този смисъл и етиопката с клечки в ушите и задника и папуаса с кокал в носа, похапващ си шпиковано печено от най-крехката част от бедрото на комшията му по храсталак, както и най-върлият последовател на шариата, че дори и папата... са еднакво високо морални индивиди, спазващи етичните и естетични норми в своите общества. Друг е въпроса, ако обаче някой се опита да привнесе в дадено общество етични или естетични норми които са напълно чужди на него. Точно това се получава в случая с тези "посранки", някой се опитва да натрапи нещо абсолютно чуждо за естетиката на обществото ни. И понеже сред подрастващите ценностната система ако изобщо я има, то тя е абсолютно деформирана, подобни извращения намират благодатна почва... а, понеже малките кифли винаги са много фьешАн, по-дъртите кифли решават, че - Ми то, верно бе..., то тва е мноо фьешАн... И те така се завърта лайняната въртележка. Голямо важно, че японците намират за много секси малките стъпала и силно окосмените пубиси (първите са ги постигали с цената на зверски деформации, а за второто... съществува сериозна индустрия за производство на путкински перуки). Голямо важно и, че в някои части на Африка огромните женски гъзища са върхът на сексапила..., или, че по анадолските хареми, потни манафи изпадат в екстаз при вида на провисналите дъна на жените си... Не мисля, че съществува нормален български мъж, който да иска жена му да има копитца вместо стъпала и да тръпне от желание да си легне със съпругата на Чубака... и да се изгуби из безкрайната джунгла от космалаци. Не познавам мъж (а познавам доста) който да се е изказал благосклонно по отношение на тези ужасяващо грозни и посрано висящи торби..., на всички тях това им навява мисълта за последствията от пръдня изскочила със залък (интересното е, че и доста от познатите ми жени споделят това мнение). Ама, то... и аз какво ли разбирам... За мене жена с кринолин или дълга, клош-пола, изглежда, че все едно не стъпва, а се носи в пространството и ефекта от тези дрехи откровено казано ми харесва, но да пукна, ако мога да видя нещо естетично в правещата двойно по-къси женските крака и подмятаща се торба. П.с. А комбинацията от "посранки" и "Римски цървул" (или кактотамсеказваше онази недомислица) е направо убийствена. Стопроцентов антивиагра ефект! МЗ предупреждава - Виждането на такова нещо може да доведе до дълготрайна импотентнос и е опасно за вашето здраве. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 4, 2011 Share Posted August 4, 2011 Не познавам мъж (а познавам доста) който да се е изказал благосклонно по отношение на тези ужасяващо грозни и посрано висящи торби.. А аз познавам... Че ми е и колега..Че ги и носи...Мъка. вуксе, мили, ти за термо-бельо да си слушал? сам каза - скъпа материя. Едни чорапки от мерино знаеш ли колко струват, а? А едно якенце с гортекс или друга мембрана? И че са правени специално, за да има движение на въздуха около тялото. И раниците за кво според теб се правят с "дишащи" гърбове? Да си чувал, че тялото отделя топлина? М? Я ровни из чичко Гугъл. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 4, 2011 Share Posted August 4, 2011 Наско, днес си ги подкарал по домова книга! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 4, 2011 Share Posted August 4, 2011 ...Не познавам мъж (а познавам доста) който да се е изказал благосклонно по отношение на тези ужасяващо грозни и посрано висящи торби... Точка 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 4, 2011 Share Posted August 4, 2011 Наско, днес си ги подкарал по домова книга! Изнервен ми е деня...На бачкането ако знаеш пък кво ставаше.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 4, 2011 Share Posted August 4, 2011 А аз познавам... Че ми е и колега..Че ги и носи...Мъка. вуксе, мили, ти за термо-бельо да си слушал? сам каза - скъпа материя. Едни чорапки от мерино знаеш ли колко струват, а? А едно якенце с гортекс или друга мембрана? И че са правени специално, за да има движение на въздуха около тялото. И раниците за кво според теб се правят с "дишащи" гърбове? Да си чувал, че тялото отделя топлина? М? Я ровни из чичко Гугъл. Не разбирам. Потвърджаваш същото, което и аз казах за материите, но звучиш някакси връждебно. Сигурен съм, че чорапите са правени специално, за да има движение на въздуха около крака. Интересно ще ми е да го видя онагледено. А с това яке от гортекс, може да опитваш да влезеш на събитие с дрес код примерно. Има дрехи и дрехи. В момента говорим за нормални дрехи за носене измежду хората, а ти ми говориш за раници и специализирано облекло. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 4, 2011 Share Posted August 4, 2011 Ако искаш циркулация на въздух и прохлада - купуваш дреха от скъпа материя. Гортекса е 3 пъти по-скъп от коприната/по-рано беше 8 пъти/. Мериното - 2 пъти. Никъде не споменаваш дрес код или ежедневни дрехи. Не ме карай да се ровя за риза от кевлар и смокинг от гортекс, защото съм сигурен, че съм виждал такива разработки. Само за справка - нисък клас гортексово яке, на не особено известна фирма - 600лв. Модно сако на известна фирма - 700лв. Ако пък заговорим за якета от висшия пилотаж, някои суми надхвърлят 3-4 хиляди. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 4, 2011 Share Posted August 4, 2011 Гортекса е 3 пъти по-скъп от коприната/по-рано беше 8 пъти/. Мериното - 2 пъти. Никъде не споменаваш дрес код или ежедневни дрехи. Не ме карай да се ровя за риза от кевлар и смокинг от гортекс, защото съм сигурен, че съм виждал такива разработки. Само за справка - нисък клас гортексово яке, на не особено известна фирма - 600лв. Модно сако на известна фирма - 700лв. Ако пък заговорим за якета от висшия пилотаж, някои суми надхвърлят 3-4 хиляди. Не мислех, че е нужно да споменавам дрес код, при положение, че говорим за шалварите и това, че не били "проветриви". И защо продължаваш да ми обясняваш колко са скъпи тия материи? Кой го е оспорил? Модното сако на известна фирма за 700лв ще е Denyl или Rollman. Не много известни фирми извън балканския полуостров. Аз имам пуловер от мерино вълна. Защо го котираш като скъп материал? 130лв е пуловера. За модата има значение не само колко скъп е плата и как въздуха около него така се завихря, че прави тайфуни, а и как пада на тялото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 4, 2011 Share Posted August 4, 2011 Абе хайвани, оня бутон за игнор що не го найдам? Или трябва в профила да вляза на тоя дето искам да го "пасифиЗирам"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.