Midex Posted August 3, 2011 Share Posted August 3, 2011 Дедо е тоя дето забравя, доказал го е многократно, а аз съм имунизиран за това, щото съм колега на Маклауд - питай Гадо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 3, 2011 Share Posted August 3, 2011 Превод: На някой му е смешно, а на някой гаджето носи такова. Остава и с фереджета да тръгнат мама им проста. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 3, 2011 Share Posted August 3, 2011 Не не... аз не забравям. Аз просто изобщо не запомням че да мога после да забравя. Поне неща които не са ми ИЗКЛЮЧИТЕЛНО важни. Останалите гледам да ги запиша и ако нещо запомня е по случайност Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 3, 2011 Share Posted August 3, 2011 Дедо, що си признаваш бе... аз си направих майтап и го казах ей така, а ти да вземеш да си признаеш. @Наско, особено като видя някое хубаво момиче с прекрасно телосложение, навлякло тая простотия, ми идва да я спра и да я питам дали се е погледнала в огледалото преди да излезе. :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted August 3, 2011 Share Posted August 3, 2011 @Наско, особено като видя някое хубаво момиче с прекрасно телосложение, навлякло тая простотия, ми идва да я спра и да я питам дали НЕ СЕ Е НАСРАЛА В ТАЯ ТОРБА. :ph34r: Fixed! You are welcome! Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted August 3, 2011 Share Posted August 3, 2011 Остава и с фереджета да тръгнат мама им проста. В Сараево редовно виждам нинджи. Даже видях една нинджа снощи в един ресторант докато вечерях. Ето и една снимка за да е изясни за какво говоря: Сега като гледам снимките и се сетих нещо. Как се хранят в ресторант? Вероятно само мъжа и децата ядат а тя гледа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 3, 2011 Share Posted August 3, 2011 Добре де, след като религията не разрешава чужд мъж да я погледне, откъде патрулите може да са сигурни, че зад фереджето не стои терорист-камикадзе например? Или си има жени-военни, които се занимават с проверките на такива? П.П. Иване, нинджите не ядат, а черпят енергията от другаде....а между другото тая на първата снимка си е 100-процентова нинджа! Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted August 3, 2011 Share Posted August 3, 2011 Добре де, след като религията не разрешава чужд мъж да я погледне, откъде патрулите може да са сигурни, че зад фереджето не стои терорист-камикадзе например? Или си има жени-военни, които се занимават с проверките на такива? П.П. Тая на първата снимка си е 100-процентова нинджа! И идея си нямам как ги проверяват. Те нали се водят крайно "вярващи". При тях жените нямат право да работят. Как тогава ги проверяват не ми е ясно. Иначе в арабските страни си има жени които да ги проверят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted August 3, 2011 Share Posted August 3, 2011 Как се хранят в ресторант? Мушат си храната под фереджето. Не се е*авам. Виждал съм го на живо в Турция и Египет. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 3, 2011 Share Posted August 3, 2011 Виждал си ти грънци - тия, дето си ги виждал не са били нинджи, щото нинджите изобщо не ядат...ония ще да са били няк'ви китайски ментета. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted August 3, 2011 Share Posted August 3, 2011 П.П. Иване, нинджите не ядат, а черпят енергията от другаде....а между другото тая на първата снимка си е 100-процентова нинджа! Те могат да карат с 1 капка роса от гинко билоба цял ден Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 3, 2011 Share Posted August 3, 2011 Аз вече питах 2-3. И обясних на една мацка/която е по принцип танцьорка и има чудесно оформено тяло/, че от тия шалвари се образува смога над София. Тъжното е, че едно време за същото ебавахме циганките. А сега нашите са по-зле и от циганки. Ред. Няма как да са сигурни, че под бурката няма експлозиви. В случая, когато има съмнение, се вика духовно лице да провери жената. Само ходжа, мюезин и пр. от мъжете имат право да свалят фереджето на чужда жена. Ред.2 Именно поради тази причина в Белгия и още няколко страни е забранено носенето на бурки. А за яденето в ресторант - жена в ресторант е рядка гледка във фундаменталистките страни. Обикновено е европейка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 3, 2011 Share Posted August 3, 2011 Дедо е тоя дето забравя, доказал го е многократно, а аз съм имунизиран за това, щото съм колега на Маклауд - питай Гадо. Имунизиран си..., ама друг път! Така те натиснала старческата деменция, че дори си забравил кой си. Та,ти си самият Маклауд... о, Повелителю на дървоядите. Превод: На някой му е смешно, а на някой гаджето носи такова. Остава и с фереджета да тръгнат мама им проста. Ооооо...., сексииии..... Виждал си ти грънци - тия, дето си ги виждал не са били нинджи, щото нинджите изобщо не ядат...ония ще да са били няк'ви китайски ментета. Бъркаш, Пламене! Това са черни нинджи, а дори и най-големите дилетанти знаят, че те се хранят с манджи и после акат. Едва от розов нинджа на горе, те вече нямат нужда от храна. Ти не знаеше ли, че един зелен нинджа може да ошамари три черни нинджи, но само един розов е достатъчен за да напляска петима зелени и в последствие да ги поругае публично? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted August 3, 2011 Share Posted August 3, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 3, 2011 Share Posted August 3, 2011 Здравейте отново, да отбележим първия ми работен ден Пешо, какво пак стана бе мойто момче, къде тръгна да бягаш по тъча. Въртя, въртя и сега какво ? Няма ме за известно време. Еми кой ще се бори с нас, скапаните модератори и кой ще се опълвяа и ще защитава онеправданите ??? Оставяш толкова много хора сами срещу нас. А всички на тебе разчитаха...Весо, воюваш с вятърни мелници, приятелю. Никой не се бори с теб, никой не воюва. Доста грешно възприемаш всичко, но нищо. Приеми, че си победител във "словестната битка" и живей спокоен, ако това целиш. Въобще, бъди щастлив, ще се постарая да не ти преча А "бягането" ми по простата причина, че скоро няма да имам личен компютър, поне докато не се нанеса във собствена квартира. Но здраве да е :] ---- Иначе... сякаш въобще не са минали 3-те години, в София продължавам да се чувствам, като у дома си... Странно... П.П. Мързи ме да гледам последните 2 страници. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 3, 2011 Share Posted August 3, 2011 П.П. Мързи ме да гледам последните 2 страници. Как може така?!?! Я веднага да прочетеш темата от 1130-та до 1138-ма страница с дискусията за Световната конспирация и Луната , иначе до края на живота си няма да разбереш стъпвал ли е човек там....не, че и след това ще го разбереш, ама поне ще ти бъде гадно, докато прочетеш толкова много щуротии. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 3, 2011 Share Posted August 3, 2011 Здравейте отново, да отбележим първия ми работен ден Поздравления. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 3, 2011 Share Posted August 3, 2011 Пешо, тряя се видим да пийнем по нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 3, 2011 Share Posted August 3, 2011 сАтанасе, с най-голЕм кеф! Само малко да си стъпя на краката относно жилище и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triti Posted August 3, 2011 Share Posted August 3, 2011 Antares, добре дошъл! Ако имаш нужда от някаква помощ, свирни, ако мога, ще помогна. За шалварите - какво толкова?! Дълги поли не ви дразнят, дразнят ви шалвари?! Защо така? Само заради характерната им ислямска принадлежност ли? Кимоното дразни ли ви толкова? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 3, 2011 Share Posted August 3, 2011 Antares, добре дошъл! Ако имаш нужда от някаква помощ, свирни, ако мога, ще помогна. За шалварите - какво толкова?! Дълги поли не ви дразнят, дразнят ви шалвари?! Защо така? Само заради характерната им ислямска принадлежност ли? Кимоното дразни ли ви толкова? ДА Мамичката му и шнайдерска програма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 3, 2011 Share Posted August 3, 2011 Защо така? Само заради характерната им ислямска принадлежност ли? Мисля, че си в грешка. Аз лично съм против този тип "модна" дреха, защото кройката е абсолютен боклук (казвам го напълно убедено) и скрива всичко хубаво, което човек може да види във фигурата на едно добре сложено момиче...нещо повече - не само го скрива, но и изражда пропорциите на тялото му. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted August 3, 2011 Share Posted August 3, 2011 За шалварите - какво толкова?! Дълги поли не ви дразнят, дразнят ви шалвари?! Защо така? Само заради характерната им ислямска принадлежност ли? Кимоното дразни ли ви толкова? Заклевам се, тази жена пращи от логика и вкус! Да, трити, шалварите са грозни и не ми харесват, защото всичко, което изглежда като голям памперс, пълен с лайна, ми е нелицеприятно, били те с ислямска, будистка, християска или каквата и да е друга принадлежност. Дългите поли не ме дразнят, дори на много жени им придават допълнителен сексапил 1 2 3 4 5. Кимоното не разбрах много какво има общо, ама карай. Прощавам ти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triti Posted August 3, 2011 Share Posted August 3, 2011 Midex, една дълга разкроена пола не скрива ли по същия начин? Или примерно припомни си дрехите от Ренесанса. Всички поли и рокли с кринолин. Те дори скриват повече и израждат пропорциите на тялото значително повече. За тях какво мислиш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 3, 2011 Share Posted August 3, 2011 Оооосвен това - ако си бяха бричове за езда, като бричове за езда, не бих имал нищо против. Ако бяха униформени бричове/справка - униформите на повечето армии в края на 19-ти до средата на 20в./ също. Но това си е чиста проба лайно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.