Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Курмит се казва...Аз ся ще натисна едно узо/подарък/, и си мисля - бе, кураци, аз скоро време ше стаам бракуван баща...Баси гадното...добре че имам свестни приятели, с които да се напивам. Ей, да сте живи и драви всичките, дето някога сме къркали заедно beer.gif

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Курмит се казва...Аз ся ще натисна едно узо/подарък/, и си мисля - бе, кураци, аз скоро време ше стаам бракуван баща...Баси гадното...добре че имам свестни приятели, с които да се напивам. Ей, да сте живи и драви всичките, дето някога сме къркали заедно beer.gif

Не е курмидът, Танасе! Печеният праз е особено потентно лекарство от народната медицина, лекува всичко от напукани пети и преждевременна еякулация, та до кърчан.

Чамбала?

Чаламба!

Ама, някак не мога да си представя, някой да се престраши, след като Весо се е изакал... да му направи тази процедура...

Да бре. Заедно бяхме. Само драми преди това.

Води я в Драматичния.

Добре охладена ракийка с хипер-мега-мощно-брутално яка салатка и сега ледено студен Туборг.Мммммм.....Живота е хубав.И колко малко му трябва на човек да е щастлив...

Пука ми, че са (не са) ходили на Луната.Ако са били хубаво, ако не, само ги е яд сега...по-скоро вярвам, че не са.Но все тая...Да са.

Наздраве на всички и най-вече на скорошния бракуван татко. :beer:

Абе...ти ще си признаеш и за кръстоносните походи......

Не си далеч от истината - я виж какво си забърсах при един от походите (24-каратово)....:bgrin:

f1b7e885789ff5ac.jpgb9de35a0a35c2282.jpg

Тамплиерската отде я докопа, гадино нечестива?cool.gif

Ред. Макар, че като се зачетох в надписа, няма нищо общо с тамплиерите. Гадна фалшификация. Дори и да е 24 каратова.

Тамплиерската отде я докопа, гадино нечестива?cool.gif

Ред. Макар, че като се зачетох в надписа, няма нищо общо с тамплиерите. Гадна фалшификация. Дори и да е 24 каратова.

Пфу деба и китайците му мръсни...от кой век чак са почнали да правят ментета... :lol:

Естествено, че не е оригинал от онова време, но е изключително добре изработено щатско копие на тамплиерския герб и печат.

Надписите на латински са следните:

отпред - Non nobis domine, non nobis, sed nomini tuoda gloriam...

или с 'транслейшън на инглиш' - Not unto us, not unto us O Lord, but unto thy name, give the glory.

А отзад - Pauperes commilitones Christi Templique Solomonici hierosalemitanis.

с превода - The Poor Fellow-Soldiers of Christ and of the Temple of Solomon.

Наживо е изключително красиво, защото 24-те карата се съчетават прекрасно с червения цвят, а детайлите са уникални (на снимките се вижда само половината от всичко). :punk

Аз не виждам нищо фалшифицирано в официалния архив на НАСА относно Аполо мисиите и резултатите от проведените експерименти. От там нататък кой какво пускал по телевизията слабо ме вълнува, защото глупости не обичам да гледам.

Сигурно си забравил, че официалните ленти на официалната НАСА с всикчите видео записи и тогавашната телеметрия запсивана на лента безследно изчезна?

Баси, тая тема/за фалшификациите на правителството/ захарна пръчка да беше, нямаше да ви е толкова сладко да я дъвчете...

Сигурно си забравил, че официалните ленти на официалната НАСА с всикчите видео записи и тогавашната телеметрия запсивана на лента безследно изчезна?

Е, по-важното е, че ти забравяш най-основния факт, който премълчан нарочно създава ореола на мистичната конспирация. Ако беше го казал както е в действителност, а именно, че става въпрос само за SSTV лентите и то само на една от общо шестте мисии по програмата Аполо, то тогава ситуацията изобщо нямаше да изглежда толкова конспиративно. Нали? Всъщност убеден съм, че в прословутия филм на бТВ са премълчали този основен факт по абсолютно същия начин - за да може да изглежда добре конспирацията, иначе могат да се появят вредни съмнения у матр'яла. :lol:

A "глутница" комари които да се опитват да те отнесат барабар с масата и стола?

Случвало се е преди седмица ли беше, две ли....бяха като врабчета. Снощи нямаше ни един. :)

Баси, тая тема/за фалшификациите на правителството/ :censored2: да беше, нямаше да ви е толкова сладко да я дъвчете...

Аз отдавна спрях, щото темата ми омръзна, ама иначе гледам, че на Румен още в 7 и половина не му е изтърпяло търпилото, а Кръстника сигурно вече и не спи покрай тия спорове. :lol:

Аз пък обаче ще чакам всичко да затихне (надявам се до края на седмицата :P) и по някое време ще подхвърля невинно "Абе вие гледахте ли онова филмче, дето изследваха с Хъбъл стъпките на Армстронг...." :evil

Аз си спя спокойно :). До колкото програмите аполо, интересува ме само 11, липсват всички видео записи от там и то оригилните, а не некви сканирани копия, липсва видеото с прословутите реплики ".....giant step for mankind" остана си в космоса...

Научаваме се да летим по-бързо от светлината, или поне да се преместваме в пространството някак си, изчисляваме до къде е стигнал сигнала - отиваме малко по-напред и чакаме да дойде и да го запишем. И готово ще го имаме пак :)

Научаваме се да летим по-бързо от светлината, или поне да се преместваме в пространството някак си, изчисляваме до къде е стигнал сигнала - отиваме малко по-напред и чакаме да дойде и да го запишем. И готово ще го имаме пак :)

И като стигнем мястото, установяваме, че сме забравили да вземем видеото....баси каръка...и пак трябва да се връщаме, а с тия цени на бензина и авиационното гориво - само Бойко Борисов и руската мафия са виновни. :woot

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...