Grimjaur Posted August 1, 2011 Share Posted August 1, 2011 Няма да си лъжа лапето! Смятам се за добър педагог.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 1, 2011 Share Posted August 1, 2011 Лечебен масаж. Задължително се използва в комбинация с крем "Кураж". Гарантирано ще помогне в описаната от теб ситуация . Добре, бе... що!? И плюнката върши работа! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 1, 2011 Share Posted August 1, 2011 За безмислени не знам. Аз за безсмислени говорех. оригинален си .... като маратонки адибос от Руския Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 1, 2011 Share Posted August 1, 2011 оригинален си .... като маратонки адибос от Руския Не съм запознат с марката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted August 1, 2011 Share Posted August 1, 2011 Добре, бе... що!? И плюнката върши работа! Той този крем е за сърцето. Другите "части" са достатъчно здрави. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted August 1, 2011 Share Posted August 1, 2011 Момчиле, изгледах филма за темата по бтв. Как ще обясниш нещата показани вътре. Основно с изгарянето на камерата на Аполо 12 и спонтанното изправяне както са паднали на земята. Ванка, не съм гледал конспиративни филми на тази тема и нямам идея за какво става въпрос. Нищо чудно да е пълно с журналистически глупости от онова време. Единствено съм се занимавал с част от експериментите, които няма как да не са заложени от хора или в най-лошия вариант от малки зелени човечета, помогнали на хората. Между тези два варианта честно казано не знам кой е истинския. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted August 1, 2011 Share Posted August 1, 2011 И аз не бях гледал цели филми на тази тематика. Утре от вкъщи ще намеря някои от моментите които ми направиха впечатление. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordeath Posted August 1, 2011 Share Posted August 1, 2011 Добре бе , да ви таковам спора за Луната и аз. Как така скапаните му американци са стъпили един път на Луната и от тогава никой не е стъпвал. Или след първия път, вече няма тръпка. Всичко си е баш изфабрикувана работа, част от борбата за надмощие по време на студената война. В ония години едва е прохождала цветната телевизия да го еба, ама тия даже стъпили на Луната и снимки и филмчета и добре дошли в предаванията на някой екстрасенс. Измама си е тая работа, колкото и да ми се иска да е иначе. Ако беше гледал ония филм щеше да разбереш много работи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 2, 2011 Share Posted August 2, 2011 Много се смях, като попаднах на стара снимка на Бойко Борисов, с надпис отдолу - Бойко Борисов - Рапона... Премиерчето - мутричка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted August 2, 2011 Share Posted August 2, 2011 Ако беше гледал ония филм щеше да разбереш много работи. Ама мене някакво малоумно филмче не ми трябва, разбираш ли. Гледам какво се случва, не ме интересува някой левак да ми интерпретира Нострадамус както му е удобно за филмчето и да ми вика да съм си отворел съзнанието. Простичките факти показват, че един единствен човек е стъпил на Луната и от тогава други нема. Ето какво пише по въпроса в Уики: Първият космически апарат, който каца на Луната, е съветския Луна 2 (1959 г.), а първите фотографии на невидимата от Земята страна са направени от Луна 3 през същата година. Първият космически апарат, осъществил успешно меко кацане на лунната повърхност, е Луна 9, а първият, който успешно влиза в орбита около спътника, е Луна 10.[1] През 1969, Нийл Армстронг и Едуин Олдрин стават първите хора, стъпили на Луната. След края на програма Аполо човешкото изследване на спътника е прекратено, въпреки че след това няколко спускаеми и орбитални апарати са пратени до Луната с изследователска цел. Въпреки всичко няколко страни са заявили че имат планове за изпращане на хора до Луната към 2020 година. И как така за 42 години само един стъпи на тая Луна бе деба. И всичко това става по времето на бясна пропаганда, на кой му е по-голям, след полета на Гагарин 61-ва. На руснаците или на американците. Мене по-реално ми изглежда да направят измамата, отколкото реално да са направили това, което казват че са направили. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted August 2, 2011 Share Posted August 2, 2011 И как така за 42 години само един стъпи на тая Луна бе деба. Весо, леко си се объркал. Общо 12 пича са стъпвали според архивите. Дали са били наистина те или пък вместо тях зелените човечета са свършили работата вече е доста труден казус. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 2, 2011 Share Posted August 2, 2011 Ако тръгнем да разсъждаваме, по пътя на логиката нещата лесно могат да бъдат обяснени. Преди н'ам колко си страници бях писал в пост, че по онова време двете страни бяха в бясна надпревара кой ще бъде пръв....във всичко - кой ще има повече самолети, танкове, кой ще направи първи най-голямата и мощна ядрена/водородна бомба и т.н. По същия начин стояха нещата и в надпреварата за Космоса. Руснаците успяха да пуснат спътника и след това да завъртят Гагарин около Земята (че и да го върнат жив), така че поне тук ги изпревариха. След като конкуренцията обаче ги изпревари с изпращането на хора на Луната, вече нямаше за какво да натискат, понеже така и така щяха да са втори и си останаха само с лунохода. От друга страна изпращането на хора по онова време е било невероятен риск, свързан с огромни суми (то и сега си е почти така) и след като американците изпратиха няколко мисии, проведоха си експериментите, които трябваше и докараха малко лунни камъни, прекратиха програмата поради големия риск, големи и излишни на оня етап средства и най-вече - начесване на егото. Поне аз така си го обяснявам, разсъждавайки чисто логически. Друг е моментът, че в онези години пропагандата и на двете страни доста разкрасяваше всяко нещо, дето беше направено, а понякога и най-откровено си измисляше несъществуващи неща... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted August 2, 2011 Share Posted August 2, 2011 Я дайте до го видя този репортаж или филм, или каквото е там Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted August 2, 2011 Share Posted August 2, 2011 Мидекс, искаш да кажеш, че все пак, американците са били на Луната??? Не знам дали се усещаш, но с този си пост влизаш в голямо противоречие с ......bTV Те пък бтв щот са един еталон за достоверност... Не казвам, че са били. Само, че бтв са "мундари". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 2, 2011 Share Posted August 2, 2011 Мидекс, искаш да кажеш, че все пак, американците са били на Луната??? Не знам дали се усещаш, но с този си пост влизаш в голямо противоречие с ......bTV Искам да кажа, "при положение, че приемем, че Армстронг е ходил по Луната...". Защото колкото и да четем из нета и да гледаме филмчета по БТВ и Ютюба - и аз, и ти, и Кръстника, и Гадински, и всеки друг, който пише тук, сме много далече от архивите на НАСА и това, което тя е решила да пусне в общественото пространство. Затова при наличните данни само можем да си правим логически изводи и да клоним към вероятности, а не да твърдим на 100% дали това и онова било станало. Не забравяй, че съм зодия "Везни" и винаги претеглям наличните факти, а съмненията така или иначе си остават в мен. Само, че бтв са "мундари". Тц..."маскари" е по-яко - Алеко е велик. Тази дума идеално пасва за охарактеризиране на всичко в наш'та балканска действителност. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted August 2, 2011 Share Posted August 2, 2011 СССР не са ревнали срещу лъжата на САЩ, щото и те не са пратили човек в Космоса преди тва (Гагарин) . Според едно от видеата и това за Гагарин се поставя под съмнение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 2, 2011 Share Posted August 2, 2011 СССР не са ревнали срещу лъжата на САЩ, щото и те не са пратили човек в Космоса преди тва (Гагарин) . Според едно от видеата и това за Гагарин се поставя под съмнение. Сакън! Ей ся вече почнахме да си мерим пропагандите! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted August 2, 2011 Share Posted August 2, 2011 Всъщност по-натам във видеото казват че на най-високо ниво УСА и СССР "спели заедно" - т.е. всичко е част от голям план, съвместно разработван от двете сили. Тогава е ясно защо по такива ключови въпроси не се "издават" . Като предният ми пост и предположение се допълва с тази теза. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 2, 2011 Share Posted August 2, 2011 Всички са маскари... а мен ме боли главата... ПС: Как ви се ще да се чепкате на тая тема дали някой е бил в космоса или не. Баш в момента ми е толкова все едно че няма накъде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 2, 2011 Share Posted August 2, 2011 Всъщност по-натам във видеото казват че на най-високо ниво УСА и СССР "спели заедно" - т.е. всичко е част от голям план, съвместно разработван от двете сили. Тогава е ясно защо по такива ключови въпроси не се "издават" . Като предният ми пост и предположение се допълва с тази теза. Е как няма!? Основно правило в бизнеса и политиката е - Почеши ме ти, та да те почеша и аз. Естествено, по някога страните така се "увличат" в чесането, че се случва и някой да се провикне - Чаламбааа..., ама това е от една друга приказка... Много неща които са се случили и се случват, никога няма да бъдат оповестени или за тях ще бъде упоменато чрез т.н. "Контролирано изтичане на информация" (основен метод за дезинформиране). Което както знаем, не е казване на истината, но не е и лъжене, а чиста проба манипулация. Жалко е само, че масата хора приемат всичко казано от "Официалните източници" за чиста монета и му вярват безрезервно... Всички са маскари... а мен ме боли главата... ПС: Как ви се ще да се чепкате на тая тема дали някой е бил в космоса или не. Баш в момента ми е толкова все едно че няма накъде. Ми ще боли, я... как няма да те боли, като не се отрязваш качествено? Аз снощи така си махнах тиквата, че сега няма какво да ме боли...(благодарение и на Аулин-а, де) Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 2, 2011 Share Posted August 2, 2011 Всички са маскари... а мен ме боли главата... Мен в продължение на няколко месеца постоянно ме болеше главата. За 3 дни се махнах от компютъра, спах си когато си искам и не говорех по телефона и вече не ме боли. Или поне днес не ме боли. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 2, 2011 Share Posted August 2, 2011 Мен ме боли защото не успях да се наспя и се събудих полу-сварен в собствен сос. Чак почва да ми липсва зимата. И още 1 климатик трябва да сложа в коридора ама не му е сега момента (финансовия момент)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted August 2, 2011 Share Posted August 2, 2011 Мен ме боли защото не успях да се наспя и се събудих полу-сварен в собствен сос. Чак почва да ми липсва зимата. И още 1 климатик трябва да сложа в коридора ама не му е сега момента (финансовия момент)... Не мислех, че спиш на без климатик? Аз не спя, щото ми е срещу леглото, но и вечер не ми пречи, и е по-хладно тази година, и съм леко зиморничав. А защо в коридора, пускаш в спалнята или в хола тоя, и отваряш някоя врата, коридора не е огромен че да е проблем за който и да е от двата според мен. Иначе за Луната, недей да четеш дискусията като те натоварва . Аз едва днес изгледах втората част от онова видео, че бяха бая дълги. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 2, 2011 Share Posted August 2, 2011 Има климатик в хола. Не го пускаме заради малкия щото някой път се събужда преди нас и отива ТОЧНО под климатика да си играе и не ми се разправя да гледам после настинало лапе. По-добре да ми е по-топло. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted August 2, 2011 Share Posted August 2, 2011 Той не порасна ли вече достатъчно?! Иначе насочваш го да духа най-горе, хем там е топлия въздух, и няма да духа надолу под него. На 28 градуса примерно колкото да не се вариш в собствен сос. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.