Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Според мен най-голямото шоу ще е Mark Knight, Matijn Ten Velden и Paul Van Dyk :)

Fedde Le Grand е третия. Не Paul Van Dyk.

Може и да е шоу, но аз хаусът не го харесвам, затова и отивам на Armin. Ти само гледай там какво ще става пък после говори за тези тримцата. Не че не са добри, но...

Е не, не. От празни приказки няма смисъл.

Що смяташ, че са празни приказки ? Мога да докажа, че не съм далече от истината, но пък от друга страна вероятно няма смисъл. Забавлявай се, това е по-важно.

Весо, направете мен модератор бе laughing.gif

Аз мисля че ти бях предложил едно време, но може и да греша. Ама сега в момента не знам дали си достатъчно комплексиран че да стане от тебе приличен модератор :D Или ще заложиш на тероризъм повече ?? :)

Що смяташ, че са празни приказки ? Мога да докажа, че не съм далече от истината, но пък от друга страна вероятно няма смисъл. Забавлявай се, това е по-важно.

Стига бе. Това е все едно да нарека Muse или Foo Fighters - гаражна групичка.

Стига бе. Това е все едно да нарека Muse или Foo Fighters - гаражна групичка.

Абе айде малко се поизхвърли тука, а :)

Тия не бяха ли няк'ви караоке банди? :devil

Докато изровя което е за мене, зор. Не ви се насмогва.

Ся ще съм много телеграфна.

трити, ти малоумна ли си или се правиш на такава, когато не ти изнася нещо?

Цялото обръщение към Галчето е язвително и подхождаш снизходително към нея. Ако нещо не разбираш, удебелил съм ти го, за да ти стане ясно.

Тук изкарваш дедо ти мраз слабоумен, че не разбира нищо от първия път и всеки път е нужно да му се обяснява наново.

На това твоето му викат пасивна агресия. В голям процент от километричните ти постове, част, от които ми допадат, си личат нуждата от внимание, доказване колко повече си от другите и леки психични отклонения. Ако спреш с прекомерно високата си на моменти реч и държанието си на фръцла, ще видиш добро отношение.

Баси...

Edit: И докато предишния ми пост беше шега, то този е сериозен... ама явно все още не ги различаваш.

1. Sothbiss ти на интересен ли се правиш, когато ти пишат хората, които защитаваш в прав текст, че не са обидени, а ти зор, зор, че съм ги обидила?!

2. Язвително обръщение виждаш под път и над път. Това е твой проблем, живей си с него. Против съм да ме убеждаваш как е мой.

3. Кого какво изкарвам е само въпрос на собственото ти въображение. Когато се обръщам към някого по определена причина, очаквам неговата реакция, не твоята. Ако за него и мен нещата са наред, на теб егати не виждам какъв ти е проблема.

4. Пасивна агресия - бабините ти трънкини.

5. Нуждата от внимание не е нещо лошо. Свикни най-после, че това, което са ти втълпили в главата с толкова безсмислена грижа, а ти си прегърнал с толкова нелеп възторг, не е разбираемо за всички. И колкото повече го повтаряш, става все по-неразбираемо. Стига да не се самонавиваш интензивно де, на това пък му казваха "свръхидея".

6. Доброто отношение ми е през ***** (джоба), нормално отношение търся. Не някой вечно да те припознава като обиждачка, каквато НЕ съм!

Толкова.

Тия не бяха ли няк'ви караоке банди? :devil

Те са даже подгряващи на караокето

Абе айде малко се поизхвърли тука, а :)

Изобщо даже. Твърдението ти е същото. Колкото до публиката, то си е до манталитет. На всички концерти на известни изпълнители идва куцо и сакато.

Аз само не мога да разбера защо НАСА, или който там фалшифицира ходенето до Луната, ще го направи толкова зле, че дори нормалните хора да го видят, толкова ли са зле, че да го направят толкова зле?

За такова неща не могат да впрегнат всичките си ресурси. Колкото по - малко хора се занимават, толкова по - добре. Няма как да се осъществи от голям екип и някой от тях да не започне да говори.

Момчиле, изгледах филма за темата по бтв. Как ще обясниш нещата показани вътре. Основно с изгарянето на камерата на Аполо 12 и спонтанното изправяне както са паднали на земята.

Тука човек изчезва за 2 дни от форума и - 10 страници изписани. Какво правите вие....

А аз се чудих защо никой не спами в темата за iPhone...

btw имах преди време да ходя на парти на Тиесто, но отказах :). Някъде в Сараево беше, пред малка публика.

А аз се чудих защо никой не спами в темата за iPhone...

Аз докато бях тук, пак не пишех в темата. Сега като съм тук - пак няма да пиша.

Аз докато бях тук, пак не пишех в темата. Сега като съм тук - пак няма да пиша.

мхм, нищо, че си на 4-то място по - най много мнения в темата. Пред всички потребители на iPhone с изключение на Krassy и djadomraz.

А, не никой не ми е предлагал да ставам мод. Пък и наистина нямам толкова комплекси...Макар че искам един "Канарейка"

Zlobil-e аз точно заради пощите, започнах да си доставям нещата на адрес в англия на една фирма и от там те ми ги носят. Поразрови се - има няколко такива, виж коя ти допада като условия.

мхм, нищо, че си на 4-то място по - най много мнения в темата. Пред всички потребители на iPhone с изключение на Krassy и djadomraz.

13 мнения не са кой знае колко. Пишех в началото. Докато имаше смисъл.

Аз пък до сега нямам нито една изгубена пратка от българските пощи. Редовно получавам пратки от Англия и от Китай и до момента нямам дори и малък проблем. Получавал съм и доста скъпи пратки и също така без проблеми.

Весо, направете мен модератор бе laughing.gif

Първо трябва да ти дам да прочетеш нашето издание "Теория и практика на агресивния тероризъм в комплексирана работна среда" laughing.gif

Добре бе , да ви таковам спора за Луната и аз. Как така скапаните му американци са стъпили един път на Луната и от тогава никой не е стъпвал. Или след първия път, вече няма тръпка. Всичко си е баш изфабрикувана работа, част от борбата за надмощие по време на студената война. В ония години едва е прохождала цветната телевизия да го еба, ама тия даже стъпили на Луната и снимки и филмчета и добре дошли в предаванията на някой екстрасенс. Измама си е тая работа, колкото и да ми се иска да е иначе.

Трябва да благодарите на Трити за предоставения материал за терористите, да си го повтаряте на всяко второ мнение :bgrin: . Помислете, така модераторите се издигате за нейна сметка :rolleyes: .

Първо трябва да ти дам да прочетеш нашето издание "Теория и практика на агресивния тероризъм в комплексирана работна среда" laughing.gif

Че що да чета нещо, дето аз съм го писал?confused.gif

Да живеят тероризъма, злоупотребите с власт и малките пишки които водят до предните две! И понеже нищо не знаете за подземния живот и духовните щения на репите, няма и да Ви открехвам.

П.с. Към оня дето питаше за кво са 6-8-9 кубика дърва - Ти ги събери, пък аз ще ти обясня ;)

П.с.2 Танасе, честито. Можеш да се обърнеш към капрала Иванов, да ти проведе една МПП, понеже е най-пресен. Само не прави грешката да си пускаш цици като него!

ААааа, заеби ти тая!!! Аз се освиних достатъчно - 95 кила живо тегло съм, сега активно свалям...Тряя до бракуването да ги докарам докъм 80..Цици не съм пуснал, ма такъв парастас съм отпрал, че тряше си зимам нови гащи...

И да се самоиронизирам

otkritki014.jpg

Докато изровя което е за мене, зор. Не ви се насмогва.

Ся ще съм много телеграфна.

Големи ли са ти гърдите ? Колко килограма си ? Какво мислиш за оралният секс ? :ph34r:

Zlobil-e аз точно заради пощите, започнах да си доставям нещата на адрес в англия на една фирма и от там те ми ги носят. Поразрови се - има няколко такива, виж коя ти допада като условия.

А аз за по скъпи пратки си ползвам федекс и чат пат еконт ма за 5-10-20 паунда не си заслужава заниманието и все пак бг пощите са ужас , почти съм сигурен че работят само бавноразвиващи , еле пък лелката в смирненски отговаряща за малките "пакети" направо разцепва мрака - няма по злобна 60 годишна лелка , последният път мога да се заклея че и излише огън от ноздрите и направо ми изпиваше положителната аура докато се опитваше да ми обясни че не мога да си взема пакета щото няма представа къде - да дойда утре когато колежката е на смяна тя била подреждала и аз е така :blink: :confused :confused :confused :blink:

13 мнения не са кой знае колко. Пишех в началото. Докато имаше смисъл.

Тоя свят на къде върви , вокса заяви публично че не участвал в безмислени спорове - МУХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХ ако тая нощ дойдат малки зелени човечета даже няма да им обърна внимание , всичко става прекалено странно.... :lol: :lol: :lol:

ААааа, заеби ти тая!!! Аз се освиних достатъчно - 95 кила живо тегло съм, сега активно свалям...Тряя до бракуването да ги докарам докъм 80..Цици не съм пуснал, ма такъв парастас съм отпрал, че тряше си зимам нови гащи...

Бе, парастас бива..., таман ще има на какво да дундуркаш малкото, ама цици не бива - няма нищо по-тъжно от излъгани детски надежди...

Тоя свят на къде върви , вокса заяви публично че не участвал в безмислени спорове - МУХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХ ако тая нощ дойдат малки зелени човечета даже няма да им обърна внимание , всичко става прекалено странно.... :lol: :lol: :lol:

За безмислени не знам. Аз за безсмислени говорех.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...