Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Да знаеш,че заради такова повишаване на тон не един път са искали да ни гонят(ни използвам за вместо голяма група от хора с подобни интереси и цел събрала се на едно място)от различни по вид институции.И както добре ни оприличи Мидекс на една дълга маса,с това повишаване на тон се държиш доста неприлично,не приляга на властта да е така рязка и недипломатична.

Или по накратко за чий ..... викаш сега така?!!

6.Според мен причината, поради която руснаците не обвиняват САЩ в лъжа, когато вече са рзбрали истината,са чисто политически, за запазване на поносими отношения.

Мне, фактите са доста по-прозаични. Няма начин руснаците да са се съгласявали тихомълком за каквото и да било с американците по онова време и то само няколко години след като са били на прага на ядрено разпердушинване. Просто през 69-та съвсем случайно космически апарат с малки зелени човечета претърпява авария в пустинята Аризона и бива пленен от американците. Зелените човечета успяват да се разберат с американците и им обещават да качат на Луната една камара апаратура както и да им домъкнат няколко тона лунни камънаци, само и само американците да запазят абсолютно мълчание относно техния инцидент и съществуването им. :lol:

Той, Стоил се скатава..., ама то му се трупа на сметката! Като гледам..., с лихвите май ги докара до към 8-9 кубика? Ама момчето е кораво, така, че няма да му е сериозен проблем...

предлагам да прекръстим форума на булмама.ком , само в бгмама се водят по-безмислени спорове..... малко по безмислени :wacko:

Хахахаха. Гласувам "За" с две ръце и две ц*ци :laughing: Само толкова имам :laughing:

Иначе днес съм горда от себе си - ТОП спамър. Николай да се размърда, че не може то така :laughing:

Аз свикнах на тона на Весо, другите не успяхте ли? Иво, за тебе говоря. Той бат' Весо така си хортува. Не че вика, той така си говори :bgrin:

Стига бе!!! Дори там са по-смислени/нали по неволя трябва и там да чета/.

Важното е да има ЙЕКШЪМ, защото форум в застой не е форум! :pirate

И с интерес установих, че мога да си мърдам дясната гърда. Само нея обаче :cry

На останалите - мир вам, аз отивам да пийна нещо леко или не чак толкова леко :).

Важното е да има ЙЕКШЪМ, защото форум в застой не е форум! :pirate

И с интерес установих, че мога да си мърдам дясната гърда. Само нея обаче :cry

На останалите - мир вам, аз отивам да пийна нещо леко или не чак толкова леко :).

А можеш ли да си завреш фъстък в носа?

Ох, мър майко, кретеноизмът (има ли такава дума) е на ниво просто. Адаш, смея се с глас на простотиите ти :laughing:

Аз мога да си мърдам и двете, Ангеле. Не се шегувам. Завиждай :rolleyes:

А спагети? И да ги изкараш през носоглътката и устата ph34r.gif

Евентуално - Елена

01082011375.JPG

Да знаеш,че заради такова повишаване на тон не един път са искали да ни гонят(ни използвам за вместо голяма група от хора с подобни интереси и цел събрала се на едно място)от различни по вид институции.И както добре ни оприличи Мидекс на една дълга маса,с това повишаване на тон се държиш доста неприлично,не приляга на властта да е така рязка и недипломатична.

Или по накратко за чий ..... викаш сега така?!!

Никой не гоня. Власта на моменти трябва да е такава, рязка и недипломатична, ако от другата страна не разбират от дума.

Аз свикнах на тона на Весо, другите не успяхте ли? Иво, за тебе говоря. Той бат' Весо така си хортува. Не че вика, той така си говори :bgrin:

Тука мисля ти го изясниха. Като цяло не повишавам тон. Много рядко в някой пиянски спор, но това са наистина редки моменти. Каквото и да пиша тука, идеята не е да го крещя, идеята е да кажа как стоят нещата направо и без заобикалки, за да е ясно на всеки който се интересува. Галя да ти обясни, че ТОН няма. Това което пиша си го представи че ти го казвам с абсолютно нормален глас и без никакви нерви. Доста народ ме познава, могат да ти кажат че и на живо нещата са същите.

И да има паднали зелени човечета, те също са продукт на нечий военно-промишлен комплекс! Материали за тях бол, а като нищо са измислили и специално за тях.

Вече на нищо не вярвам.

Абе нямате ли чувството, че тука сме като една голяма компания, събрала се на дълга маса? Едни си лафят за процесите в Галактиката и световните политически проблеми, други в същото време се надвикват кой какво бил казал преди време и си изясняват отношенията, трети пък се опитват насред цялата галимация да се вместят с някоя неутрална тема, която бързо отива в небитието, поради това, че никой не ги чува....:beerchug

:lol: :lol: :lol:

МНООООГО си прав :beer:

А спагети? И да ги изкараш през носоглътката и устата ph34r.gif

Правил съм го - крайно неприятно е.

Евентуално - Елена

Поздравления!

Чшшшш, ние на палатки ша ходим бе, за к'во са ви тея 6-8-9 кубика? Барака ли ша дигате? :lol: Мат'риал да има, пък дърва ша са намерят :beer:

Тука човек изчезва за 2 дни от форума и - 10 страници изписани. Какво правите вие....

Кой е tosho_cool и на какво е модератор?

Да взето е предвид. Не само това, ами и хора със доста сериозно оборудване са ги пускали през компютрите си... и да го бера, ми... пак сенките се получавали под прав ъгъл една спрямо друга... Което убедително говори, че е имало и втори източник на светлина. Но пък НАСА отрича подобно нещо, а щом те отричат..., значи въпросът е нищожен и се изтрива от дневният ред!

Румене, едното няма много общо с другото! Провери из нета, тези Хаселбах (ли бяха) какво точно представляват и какви са им възможностите. Освен това огромната част от снимките са правени при светлина идваща от към гърба на снимащият. При пълна липса на атмосфера сенките започват да се открояват много рязко (като изрязани с нож), отделните детайли, също изпъкват много отчетливо, просто няма какво да поглъща и разсейва светлината. Може и да съм дилетант, но знам, че няма начин в естествени условия обект осветен от отразена светлина да е еднакво или дори по-осветен от този който се осветява пряко! Дори лазера (сноп кохерентна светлина) при отразяване (дори и с най-съвършените призми) губи част от интензитета си, а какво остава за естествената светлина? Освен това ти си снимал не просто в земни условия, а в урбанистична среда, където както е известно има много силно т.н. светлинно замърсяване. Според теб, защо всички големи телескопи и обсерватории са изнесени далеч, извън градовете и са накачорени по върховете на баири и планини?

архитектурно съм запознат с хаселблад, те не се различават от всеки един фулфрейм дслр или слр. Точно това имах предвид, че там горе е имало страшен източник на светлина, затова са ползвани толкова бързи скорости, без значение от къде идва точно светлината. може да се убедиш сам утре по светло с една проста сапунерка. На автоматични настройки няма да получиш по-бавен реезултат от 1/800 sec - свтлината е достатъчна

Ами. Много хора. Много некъпани хора. Много безцелно бутащи се хора. Много миризливи и лепкави хора. Жалка история откъм публика.

Сцената беше малка. Лазерите бяха малко. Звука не беше особенно силен дори и на 10 метра отпред.

Стила му е изцяло различен от това, за което повечето хора го познават, но на мен ми хареса. Като изключим песните, които могат да се въртят и по MTV без абсолютно никакъв проблем. От 3:30 - 5 просто щях да заспя ей така както си седях прав там и ме поклащаше силата на звука. Излезе в 2. Пуска до 7. Каквато и музика да пуска обаче, си остава страхотен DJ. Чисто като умения говоря.

Имам мускулна треска на плешките, раменете, гърдите, предмишниците и бедрата.

Общо взето не беше зле, но на Армин ще е много, много, много по-яко.

Кой е tosho_cool и на какво е модератор?

Тошо куул първоначално беше розов модератор, после стана зелен такъв и след като смени всичките цветове в спектъра, в момента се е спрял на неутрално черно. И това всичкото по вина на бат' ти Весо, който всячески се опита да ни прекара да минем под дъгата и да обърнем резбата, ама не го огря. :P

Ами. Много хора. Много некъпани хора. Много безцелно бутащи се хора. Много миризливи и лепкави хора. Жалка история откъм публика.

Сцената беше малка. Лазерите бяха малко. Звука не беше особенно силен дори и на 10 метра отпред.

Стила му е изцяло различен от това, за което повечето хора го познават, но на мен ми хареса. Като изключим песните, които могат да се въртят и по MTV без абсолютно никакъв проблем. От 3:30 - 5 просто щях да заспя ей така както си седях прав там и ме поклащаше силата на звука. Излезе в 2. Пуска до 7. Каквато и музика да пуска обаче, си остава страхотен DJ. Чисто като умения говоря.

Имам мускулна треска на плешките, раменете, гърдите, предмишниците и бедрата.

Отиваш на някакво посредствено дижейче на концерт и очакваш чудеса. Каквато музиката, такава и публиката, ти какво си помисле че ще е.

Тошо куул първоначално беше розов модератор, после стана зелен такъв и след като смени всичките цветове в спектъра, в момента се е спрял на неутрално черно. И това всичкото по вина на бат' ти Весо, който всячески се опита да ни прекара да минем под дъгата и да обърнем резбата, ама не го огря. :P

Абе можеше и хора да стане от вас ама ей на. Комплексирани модератори и терористи, чеп за зеле не ставате :D

Отиваш на някакво посредствено дижейче на концерт и очакваш чудеса. Каквато музиката, такава и публиката, ти какво си помисле че ще е.

Е не, не. От празни приказки няма смисъл.

Според мен най-голямото шоу ще е Mark Knight, Matijn Ten Velden и Paul Van Dyk :)

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...