Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Уу за нула време толкова постове. (хаха, погледнете предиотите (периодите де) между последните 10-20 поста в темата).

Годфадър, не виждам някой да подхожда елементарно. Още повече има други снимки и клипове пак от същата Луна, на които се вижда прословутия висок контраст (и нереални образи), който "се очаква" да съществува.

Сигурно тези неестествени осветления в сенките на някои снимки се дължат на далечните хълмове зад снимащия :rolleyes: ...

Колкото до отражателния прах и как осветявал Земята през нощта - Луната не е скала от 1-2 километра, а и през нощта осветлението не е като през деня, за сравнение някъде четох че за да хванеш тен на Лунна светлина трябва да се печеш няколко милиона години.

Нищо не доказва категорично, че са били на Луната, но пък за сметка на това има много неща, които доказват обратното ;) .

Това за "Вие" ми се струва супер тъпо. Да не копират американското "I" ?!

Това главнобуквие по никакъв начин няма да повиши чувството за уважение към другите, даже обратното - като го направят задължително, какъв е смисъла тогава?!

Пълна абсурдщина. :bgrin:

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Най-големия "HOAX" относно фотографийте си остава, че наличните камери на астронавтите не е имало тъй наречения viewfinder, нито са имали светломери, не знам колко от вас си имат на идея какво прави този светломер за един обикновен фотоапарат, още повече на Луната...

Най-големия "HOAX" относно фотографийте си остава, че наличните камери на астронавтите не е имало тъй наречения viewfinder, нито са имали светломери, не знам колко от вас си имат на идея какво прави този светломер за един обикновен фотоапарат, още повече на Луната...

Камерите били широкоъгълни, и горе долу с тялото човек може да усети накъде снима. Отделно тия "кръстачки" дето уж служели да мерят разстояния от снимките, може да са различни на различни снимки, а и не видях дали се споменава, но снкимките като цяло може да са кропнати за да се отдели "плявата" или ненужната околност като примерно ако половината снимка е черен космос. Това за мен лично не е голям повод за съмнение колкото останалите дискрепанцита :bgrin: (що и тва не го възприемат за официална дума в нашия език..).

За кореспонденцията съм съгласна донякъде.

Галя е щастлива, че не е*ават нея, ама то това не е за дълго, нали се сещаш?! Нещата с добрия тон дали ще се променят, как мислиш? По "мое време" не бяха много по-различни, имаше и по-големи обиди, ама сме си го простили вече. Аз съдя от моята черга. Доста остро се отговаря на провокациите тук, ама ако не свикнеш, няма да оцелееш :rolleyes:

Галя, разликата е огромна. Теб те познавам на живо. Пил съм бири-мири в твое присъствие, имали сме пълноценна, face to face комуникация. С теб знам до колко мога да си позволя да те бъзна, знаейки, че няма да те засегна. С четирити нещата са различни и наистина смятам, че доста е загрубяла играта. А и намесата на Жоро, според мен само влоши нещата.

И само между другото, говориш за разговор от преди ненамсиколко години. Да припомням ли как тогава ти се нацупи, тропна с крак и проплака, че повече няма да си играеш с нас? И въпреки всичко пишеш пак тук. Ако начина ти на мислене и ти самия не си мръднал от тогава - това не означава, че със всеки е така. И не, във форума не съм откровен. Казвал съм го многократно - Antares и Пешо са различни 'хора'.

Не си ли се замислял, че понякога има неща, които искам да обсъдя само с даден човек? С много от форумистите съм имал лична кореспонденция, трябва ли при всеки възможен случай да я изкарвам на яве? Правиш някакви опити да опростиш кода, като вадиш адски много променливи, само и само да ти отърва...

_____

П.П. И по другата тема:

Кацнала българската капсула на Луната, половин час се мъчили с китайските врати и ключалки. Накрая излезнали, гледали, гледали и единия астронавт се обърнал към другия:

- Аре драскай един кор някъде и да си ходим...

Според мен хора не са стъпвали на Луната.

Пешо, знаеш какво беше в началото, аз като се регнах. Тогава не ме познавахте.

Знам за базиците.

Аз лично уважавам всеки един член на форума, мисля, че така е редно. Дори да се заяждаме, провокираме, обиждаме. Не трябва да се минава определена граница. Особено когато си личи, че на човек му е тежко или има проблем. Затова хиляди пъти съм апелирала да не се заяждате, когато се вижда, че ми е кофти. А аз съм като отворен вестник, винаги може да се разбере какво ми е настроението.

За Жоро наистина не искам да коментирам. Всеки отговаря за думите си. Според мен просто се чудеше на акъла на Трити и какво иска да постигне, пишейки за течности и секс в совалки.

Границата, която не трябва да се минава е много тънка. И зависи от случая и човека. Всичко е строго специфично, индивидуално и ситуационно. Не ми е работа да казвам дали е минат добрия тон в случая с колежката Трити.

И нещото, което все още ме дразни тук е, че дори да си изливаме мъката, каквото и да си говорим, понякога сексизмът ви наистина е много злобен. Всеки луд с номера си. Но знаете, че малко са жените тук, но все пак не уважавате присъствието им. За на живо е друго. Там си е ок работата, но все пак има неща, които не са за казване пред жени. Влизам всеки ден тук и това ме дразни, макар че е понамаляло, откакто се разправяхме преди 2-3 месеца. И се надявам така да си остане. Разликата между половете и мисленето им няма да я решим тук, нито където и да било. Затова уважение му е майката. Оттам-нататък приказките са вятър работа.

Аз да споделя, че днес баща ми става на 52 години. Жив и здрав да ни е! :beer:

И се надявам на майка ми окото да се оправи скоро, че каквото и да си говорим, ЗДРАВЕТО Е НАЙ-ВАЖНО!

Бъдете здрави, вие и семействата ви!

С теб знам до колко мога да си позволя да те бъзна, знаейки, че няма да те засегна.

... А именно - според фазата на луната може количеството майтап което може да носи Галя да клони към нула. Освен това обича да спори докато всички се съгласят с нея или им писне... освен в редки случаи когато идиоти като мен излезнат по-инат и от нея :bgrin:

Не, Николай, според настроението ми е. Иначе притежавам качеството самоирония, доста често го и използвам, в реалния живот много повече, отколкото тук. И в горния ми пост съм обяснила защо понякога споря до припадък.

... А именно - според фазата на луната може количеството майтап което може да носи Галя да клони към нула. Освен това обича да спори докато всички се съгласят с нея или им писне... освен в редки случаи когато идиоти като мен излезнат по-инат и от нея :bgrin:

Тия с тия наклонности си се знаем вече кои сме тука :bgrin:

Не, Николай, ...

Това вече издава опасност в настроението ти :bgrin: .

Това е лично, да. Преди да започне да ме сече на всяко изречение, му казвах Ники. Сега е Николай :laughing:

Това е лично, да. Преди да започне да ме сече на всяко изречение, му казвах Ники. Сега е Николай :laughing:

Надявам се да не стигнете до: г-н <фамилия> :rolleyes:

Към анализа на тези фотографии не може да се подхожда толкова елементарно, на базата на опита тук на земята, където първо има доста плътна атмосфера, оказваща съществено влияние върху всяка оптична система, и второ има далеч по-разнообразен пейзаж навсякъде, където се обърне човек (най-вече благодарение на флората, която изобилства на земята). Лунната повърхност е почти единствено и само прословутия лунен прах, който има доста сериозни отражателни качества, в които всеки простосмъртен може да се убеди по всяко време на пълнолуние, когато Луната е повече от два пъти по-ярка (което пък субективно я кара да изглежда и по-голяма) от половината й фаза. Този елементарен факт в съчетание с пълната липса на атмосфера, която да дисперсира светлината е всъщност причината сенчестите места и предметите там да не изглеждат съвсем по същия начин като на земята, а да са доста по-добре осветени и съответно да притежават този нереален вид. Та въпросът в крайна сметка е доколко човек е навътре със законите на физиката и най-вече е в състояние да ги прилага в комплексни и необичайни ситуации. Всичко друго е смучене на небивалици под влияние на алкохолни изпарения или нещо близко до тази постановка. :)

Т.е въпросния лунен прах отражава толкова силно, че премахва ефекта на Слънцето, светещо точно в обектива, и успява да освети по-силно от него задната част на модула и конкретно астронавта и дупката, от която излиза? С всичките и детайли, нищо, че около тая дупка отляво и дясно има прегради и пак не хвърлят и грам сянка в ляво и дясно? Може. Нямам наблюдения точно във вакуум как се отразява светлината. Все съм си мислел, че върви направо и като е вакуум, няма примерно микроскопични частици, които да я отразяват и разпръскват. Че по този начин или е тъмно или е светло. И затова като си на слънце, температурата е много висока, а минеш ли в сянка веднага става много студено.

Хаха. По онова време може да са нямали днешните GPU с пиксел шейдъри и конвейери за да изработят качествени сенки навсякъде. Качествено и в срок. :bgrin:

Значи като почнеш да ми викаш Бай Кольо, да знам да се оглеждам на улицата да не ми изскочищ от някой тъмен ъгъл с тухла в ръка, а? :lol:

Камерите били широкоъгълни, и горе долу с тялото човек може да усети накъде снима. Отделно тия "кръстачки" дето уж служели да мерят разстояния от снимките, може да са различни на различни снимки, а и не видях дали се споменава, но снкимките като цяло може да са кропнати за да се отдели "плявата" или ненужната околност като примерно ако половината снимка е черен космос. Това за мен лично не е голям повод за съмнение колкото останалите дискрепанцита :bgrin: (що и тва не го възприемат за официална дума в нашия език..).

Колкото и да са широкоъгълни, поставянето на една определена бленда изисква строго да се знае с каква светлосила е светлината и на какво разстояние ще се снима обекта (точност до СМ) за да стане що годе фокусиран и добре експониран фрейм. Това е методиката за снимане без viewfinder и светломер. Другия вариант да стане хубав кадър (каквито несъмнено има в галериите на Аполо) е сравнимо с 6ца от тотото!

The cameras did not have any light metering or automatic exposure. Based on experimentation on earlier Apollo missions, exposure settings for the different kinds of expected lighting conditions were worked out in advance. The guidelines were printed for the astronauts on the top of the Hasselblad film magazines (shown below). The shutter speed was set to 1/250, and the f-stop recommendations were ƒ/5.6 for objects in shadow and ƒ/11 for objects in the sun.

Ето една моя снимка снимана срещу слънцето миналата година малко след изгрев на път за Сл. Бряг :) f/10.8, скорост 1/640sec

41160_1476286299943_1017290857_31389866_1728231_n.jpg

Бе че има обработване на снимките, имало е без съмнение. Но съгласи се че оригиналните кадри, които са разпространени изобщо не са на особен фокус, размазани и всичко, произтичащо от липсата на метеринг, вюфайндър и т.н. Говорим за обективните неща, които с обикновени обработки няма как да са такива, дори тук влизат и големите детайли в иначе сенчести места, които иначе няма как да са "там" ако е било пълен мрак на тези места. Също като снимката ти - в силуета ти просто липсват детайли за да види човек лицето ти или нещо друго.

Ето една моя снимка снимана срещу слънцето миналата година малко след изгрев на път за Сл. Бряг :) f/10.8, скорост 1/640sec

Е да, ама тук няма отразяващ лунен прах, има флора, има атмосфера и другите неща, дето ти ги обясни Кръстника. Пък и главата ти скрива слънцето, а на онези снимки то грее директно в обектива.

И само между другото, говориш за разговор от преди ненамсиколко години. Да припомням ли как тогава ти се нацупи, тропна с крак и проплака, че повече няма да си играеш с нас? И въпреки всичко пишеш пак тук. Ако начина ти на мислене и ти самия не си мръднал от тогава - това не означава, че със всеки е така. И не, във форума не съм откровен. Казвал съм го многократно - Antares и Пешо са различни 'хора'.

Не си ли се замислял, че понякога има неща, които искам да обсъдя само с даден човек? С много от форумистите съм имал лична кореспонденция, трябва ли при всеки възможен случай да я изкарвам на яве? Правиш някакви опити да опростиш кода, като вадиш адски много променливи, само и само да ти отърва...

Искаш да кажеш, че ти си се променил, така ли да те разбирам ? Не личи да ти кажа. Започнах да пиша след като получих извинение. Аз не говоря че Антарес и Пешо са различни хора. Говоря че Антарес и Антарес са различни хора в различни ситуации. Ако и така не искаш да го разбереш, няма проблем.И като цитираш, цитирай ми точно думите за да е ясно на какво отговаряш. Щото така остава много във въздуха хавата. Така можеш да кажеш каквото си искаш и никой да не разбере за какво говорим, но пък ще ти се запази имиджа. Не знам дали ти става ясно на какво заприличваш. За доброто на променения тебе, се надявам да разбираш.

Откровенни обиди ??? Къде ?

Има една моя тема в този подраздел, където не се съмнявам, че все още при желание от ваша страна можете да откриете нужните ви примери. А ако не ги намирате или не ви се занимава, с радост ще ви сглобя едно съобщение с такива.

Също можете да попитате колегата си Мидекс, към който се обърнах с молба да изтрие първата ми тема тук, защото нещата избиваха на истерия вече и се срамувах.

Да потърся ли назад по темите да видиш колко като тебе са минали през тоя форум и са писали такива фермани.

Писането на дълги постове не забелязах да се наказва в този форум, според правилата ви. Също и никъде не сте отбелязали, че ако се пишат дълги постове, то това предизвиква негативно отношение към сътворителя на тези постове от страна на модератори.

Признавам, че сравнението с терористи е ново за мене. Фашисти, комплексари и т.н., но не и терористи. Обиждаш ни нас, но пък се оплакваш че те обиждаме ние. Или терорист не е обидно. Верно бе, то на мода сега. Абсолютно всеки "онеправдан", както си ти в момента, ни изкарва комплексари. Добре, веднъж завинаги го разебрете. Целия екип модератори, админи и каквито още там имат права, са, хайде всички заедно - КОМПЛЕКСАРИ !!!

Сравнението ми никак не беше случайно и съм сигурна, че обясних какво имам предвид. Ето го и обяснението:

"Действията на определени модератори тук спрямо скромните ми мнения, спокойно мога да класифицирам като терористични.

Когато реагирате публично грубо, вие генерирате публично насилие, а когато това насилие е личностно ориентирано към потребител, който с нищо не ви е обидил, то този ви акт най-вероятно цели създаване на напрежение у целия форум."

Написано в стил "ферман", с 2 изречения. ;)

Сега смятам още един "ферман" да сложа към него, като се опитам да обясня смирено какво визирам.

"Комплексари" не е дума, която можете да съзрете в мой пост, било то къде, още по-малко смятам, че е нарицателно, защото само по себе си, такова определение не носи никаква информация, чисто лингвистично. Терорист е човек, който угнетява останалите, когато използва правата си над чуждото мнение, мислене, свобода, без обстоятелствата да налагат такова негово поведение. Думата сама по себе си не е обидна, а четейки поста ви, подчертаващ правата, които имате, разбирам, че съм я използвала по предназначение. А освен всичко останало, нека ви припомня цялото ми изречение, което твърдеше, че:

Действията на определени модератори тук спрямо скромните ми мнения, спокойно мога да класифицирам като терористични.

...че действията на определени модератори са терористични. Много съм далеч от идеята вас да характеризирам и си давам сметка какво пиша. Не си говоря с вас на малки имена, не ви познавам и няма опасност да започна да ви определям като характерни ваши особености. Толерантно отношение, каквото не срещам към моите постове.

И няколко думи искам да напиша относно правата, които имате като модератори.

Правата би трябвало да не значат обезателното им налагане, без да го изисква ситуацията. Правата на рестрикция на останалите са отговорност, която борави само със собствената ви ценностна система.

Пък вие ги налагайте както ви акъл учи.

Обаче това което не можеш да схванеш, както и всички останали "онеправдани" е, че този форум съществува благодарение на нас, комплексарите. И ти нямаш никакви права тука. Права имам аз и колегите и ние решаваме кое е добре за форума и кое не. След като е оцелял над 10 години, мога да сметна, колкото и комплексарско да изглежда това, че общо взето решенията са били правилни. Дали си мъж, жена, лезбийка, гей или откровен педераст, за нас няма никакво значение. Значение има само и единствено, дали ще можеш да се впишеш в пейзажа, нещо което ти очевидно не можеш да направиш. Щото ние сме терористи, пък ти имаш права, нали...

Благодаря, че ми отворихте очите, както се казва. ;) Не смятам, че сте комплексари, каквото и да значи това определение. Правата, които имам навсякъде, уважаеми Killerincho, са ми гарантирани от Конституцията на Република България и дори от правилата на този форум. Имам право да изразя собственото си мнение и когато то е съставено съгласно останалите правила, то не би трябвало да бъде модерирано, нито като потребител да получавам обидно отношение от управата на този форум. Вписването ми в този форум не би трябвало да е никаква ваша грижа, не видях никъде из правилата на поверения ви форум, че модераторите внимават дали някой ще се впише като поведение в пейзажа. И наистина е новост за мен, че модераторите тук следят за вписването в пейзажа. ;)

*Не използването на главна буква в местоимението "Вие" не е с цел да дразня или унижавам някого, за мое улеснение е.

Бе че има обработване на снимките, имало е без съмнение. Но съгласи се че оригиналните кадри, които са разпространени изобщо не са на особен фокус, размазани и всичко, произтичащо от липсата на метеринг, вюфайндър и т.н. Говорим за обективните неща, които с обикновени обработки няма как да са такива, дори тук влизат и големите детайли в иначе сенчести места, които иначе няма как да са "там" ако е било пълен мрак на тези места. Също като снимката ти - в силуета ти просто липсват детайли за да види човек лицето ти или нещо друго.

Е да, ама тук няма отразяващ лунен прах, има флора, има атмосфера и другите неща, дето ти ги обясни Кръстника. Пък и главата ти скрива слънцето, а на онези снимки то грее директно в обектива.

Да, точно това имах предвид. Няма как просто да снимаш срещу слънцето и всичко да е експонирано добре, въпреки главата ми застанала на пътя на слънцето, което намаля светлината... За целта вече е нужна нашумялата техника наречена HDR при която се експонира един обект 4-6 пъти с разлина скорост, при която в следствие на обработка всеки един детайл е добре експониран, без значение источника и интензивноста на светлината. Поради този факт снимките специално от Аполо 11 граничат с нереалистичното. Дори след обработка на моята снимка едвали бих извлекъл някакъв детайл от лицето ми, още повече при наличната техника преди 50 години...

Искаш да кажеш, че ти си се променил, така ли да те разбирам ? Не личи да ти кажа.
Едва ли можеш да видиш позитрон. Това означава ли, че той не съществува?
Започнах да пиша след като получих извинение.
Започна да пишеш, след като ти писна да се правиш на обиден.
Говоря че Антарес и Антарес са различни хора в различни ситуации.
Ти си еднакъв непрекъснато, така ли да разбирам?
Не знам дали ти става ясно на какво заприличваш.
Не знам дали ти става ясно, че говориш за собственото си субективно мнение.

Ред: Ето, да не кажеш, че говоря празни приказки. Не мога да намеря прочувствения пост, с който ни каза "сбогом".

РеРед: Аре, чао. Обявявам информационно затъмнение. Заминавам за София и докато не си намеря квартира или замъкна компира във временната - ще ви освободя от баналното си присъствие.

*Не използването на главна буква в местоимението "Вие" не е с цел да дразня или унижавам някого, за мое улеснение е.

Ши повърна...

2 седмици всички дразнехме (явно... ) @w00x, после 1 седмица оня фекален гейзер относно аЙфоня, и ся теория на конспирацията как в гаража на бат Петю от блок 32 в Тракия е снимано кацането на луната докато е пекъл чушки (пипер) за буркани + некви пристъпи на откровения за нарушение на основното човешко право да си уважаван, харесван и четен в БулФорум като си нов потребител... жега не влияела на хората, да бе да.

Е какво да коментирам дилетантски размишления върху изопачени материали? Ти дори не знаеш, че за да правиш изобщо някакъв сериозен коментар, трябва най-малкото първо да започнеш с оригиналния източник, което поне би ти спестило приказването на глупости, като тези тук:

Защото от оригиналната снимка пък и от информацията за самия архив е очевадно ясно, че не става въпрос за никакви камери, закачени на скафандрите, а за Hasselblad камерата, която Армстронг държи в ръцете си и снима Олдрин. От там нататък за какво повече да говорим, освен може би за зелени човечета. :lol:

Понеже съм пълен дилетант и нямам никакво желание да изписвам километрични постове с купешки и трудно смилаеми думички, викам да си поговорим не за зелените човечета, а за червените стрелкички.

Забележи, че № 1 и №2 са си съвсем наред като посока, но номера 3 и 4 са абсурдни спрямо векторът на първите две, ако както твърдят от НАСА - не е използван допълнителен светлинен източник освен слънцето!

(цъкни за увеличаване)

3a0be245ccff8c61.jpg

И за детски рисунки правени на Paint

fa90aae1d277bff3.jpg

От която рисунка е видно, че от мястото на което се намира камерата и степента на свобода на движение на ръцете на астронавтския скафандър, просто е невъзможно да попаднат в полезрението на обектива, неща като горните части на шлемът и животоподържащия пакет. Естествено това важи за ситуацията каквато се опитват да ни я представят, т.е. обекта и снимащия са в една равнина. С червената линия е показано мястото където би трябвало да се намира камерата, та да може да "види" прежде споменатите подробности. Отново обаче не коментираш пълната липса на звезди (на всички снимки, дори и в така любимият ти първоизточник). Като човек поназнайващ нещо за физиката, би трябвало да ти е пределно ясно, че при липса на атмосфера, небето буквално трябва да е зарит със звезди. Сигурен съм, че дори и след тези нарочно поставени стрелки и рисунки, отново удобно ще подминеш въпросите, щото в "оригиналния източник" също си трайкат по тези въпроси, а щом нещо го няма там, значи не е истина и е абсолютно забранено да се разсъждава върху него.

Към анализа на тези фотографии не може да се подхожда толкова елементарно, на базата на опита тук на земята, където първо има доста плътна атмосфера, оказваща съществено влияние върху всяка оптична система, и второ има далеч по-разнообразен пейзаж навсякъде, където се обърне човек (най-вече благодарение на флората, която изобилства на земята). Лунната повърхност е почти единствено и само прословутия лунен прах, който има доста сериозни отражателни качества, в които всеки простосмъртен може да се убеди по всяко време на пълнолуние, когато Луната е повече от два пъти по-ярка (което пък субективно я кара да изглежда и по-голяма) от половината й фаза. Този елементарен факт в съчетание с пълната липса на атмосфера, която да дисперсира светлината е всъщност причината сенчестите места и предметите там да не изглеждат съвсем по същия начин като на земята, а да са доста по-добре осветени и съответно да притежават този нереален вид. Та въпросът в крайна сметка е доколко човек е навътре със законите на физиката и най-вече е в състояние да ги прилага в комплексни и необичайни ситуации. Всичко друго е смучене на небивалици под влияние на алкохолни изпарения или нещо близко до тази постановка. :)

Аха..., и викаш, понеже там не е земята и липсва флора и фауна, принципът по който се "движи" един светлинен лъч, т.е. по най-прекият път между точка "А" и точка "Б" не е валиден... и понеже по никакъв начин не е ангажиран със законите на земната физика, значи има изконното право да опише какви ли не кривулици и обходни маршрути и да се дисперрсира по начини такива, че отразената светлина да бъде с по-висок интензитет, отколкото пряката осветеност... Недей..., не сериозно е!

П.с. Забележи, че първото ми мнение по тази тема започваше с:

-Абе, сигурно са ходили до там, но...

Въпросът който повдигам е - Кому е нужно да се разпространява, откровено фалшифицирана информация по въпросите свързани с нещо, което според болшинството хора и водещи (в областта си)учени е безспорен факт?

Както и да е, спирам с коментарите по този въпрос, понеже май стигнахме до момента с шопа, а повярвай ми, не съм аз в тази роля!

Ши повърна...

И аз ши повръщам...., много прекалих последните две вечери.... :cry

gado, не забравяй че шлемът, в който си поставил червените стрелки, е сферичен и така не може просто да се сравняват посоки на сенките. Надявам се, си го взел предвид.

Конкретно за тази снимка.

Значи като почнеш да ми викаш Бай Кольо, да знам да се оглеждам на улицата да не ми изскочиш от някой тъмен ъгъл с тухла в ръка, а? :lol:

Абсолютно. Веднъж и ти да ме разбереш :laughing: Дали ще е тухла или брадва се чудя :tongue

Между другото, темата стана страшна :)

Много ме кефи как има по 2 поста за определено нещо, никаква свързаност и последователност.

Весо и Пешо, Трити и Весо, Галя и Николай, Галин и Момчил... Изобщо сме *баси цирка :laughing:

Всеки луд с номера си, някои сме с цяла програма :laughing:

С Жоро сме на селски туризъм в Хисар и се кефим на якото време. Друго си е тук... :rolleyes:

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...