Midex Posted July 31, 2011 Share Posted July 31, 2011 ПС: Как сте успели да изпишете за няма и 1 ден цели 3 страници... Ами така е като липсваш...иначе щяха да са поне 4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tosho_cool Posted July 31, 2011 Share Posted July 31, 2011 Аха ето стана работата.С оня цвят е кофти. :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted July 31, 2011 Share Posted July 31, 2011 Галицин, яд ме е как интелигентни хора се подвеждат по пропагандата. Уважавам Момчил, уважавам способностите му, не само в голфа, но няма да приема тезата му в този случай. Видене, ако позоваването на доказани научни експерименти, на които се позовава цял свят в продължение на повече от 40 години за теб е пропаганда, аз няма какво повече да кажа, освен да се засмея на това как невежеството в съчетание с истинската пропаганда може да изгради такава чугунено-непробиваема за реалните аргументи вяра (като в онова стихотворение на Вапцаров). Хубавото е, че всеки има правото да си вярва в каквото си иска. Аз предпочитам да вярвам на съвременната наука, доказана с признати от всички експерименти (няблягам умишлено на всички, белким ти светне за какво става въпрос). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triti Posted July 31, 2011 Share Posted July 31, 2011 То от космическата совалка се вижда, че си недоклатена иначе нямаше да си пишеш фантазиите във форума и да чакаш някой да ти клъвне. Що се отнася до моята жена открито се заяждаше, щото каза че не искаш никакво обясняване. Едва ли не знаеш всичко. jozo, ако някой ти е казал, че си разбирач на недоклатени, много е имал да ти връща изглежда. А за твоята жена, идея нямам коя е. Нещо съвсем несвързано взехте да пишете. Ама ако все пак твоята жена е галчето, отприпкай да я попиташ преди това, а? Току виж тя е прочела по-добре от теб какво съм казала, че "не искам", а и го е разбрала... НИЕ - нарочно употребявам множествено число, се забавляваме в този Форум по един или друг начин, без да провокираме и/или дразним хилядите, четящи го. Ако ще се разтоварваш от собствените ти комплекси - бъди готова да поемеш отсрещното мнение. Ако не си готова за това - не си за тук. И моля те недей да ми пишеш тирада на ЛС отново, нямам нито време, нито нерви да боравя с душевните ти проблеми и убежденията, че целенасочено те цензурирам. Вие?! Модераторите ли визираш или всичките хиляди потребители на форума?! Защото точно в твое лице, забавата поне на мой гръб е гадна и гнусна. Това ти и писах де, но като на модератор, подозирайки, че имаш нещо човешко у себе си, а вече както усещам - зверска заблуда от моя страна. И тирада още по-малко е било, ама като нищо да си се усетил специален. Жив и здрав да си и да почерпиш. Пък и смалявай малко като фантазираш чак толкова. За собствените ми комплекси, които разтоварвам тук си също ужасно смешен... и обиден в качеството си на модератор. Ама едва ли ще ме разбереш. Администраторите не знам какво мислят по темата с гадните обиди от модератори към потребители... това тук правило ли е или просто част от пейзажа? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 31, 2011 Share Posted July 31, 2011 ..... Обаче продължаваш удобно да избягваш коментирането на очевидната дезинформация, която се поднася като снимков материал! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted July 31, 2011 Share Posted July 31, 2011 Та, цици, лоши думи и нападки по адрес на Галчето и дедо не искам да виждам. Те се ползват с особена протекция! Под секрет ще ти кажа, че един път една персона обиди като теб gal4enceto и дедо... и казвам ЕДИН ПЪТ, сещай се защо. После тази персона изчезна от лицето на земята! Буквално! Повече никой нито я видя, нито я чу! Благодаря ти, Ангеле. Хубаво е да знаеш, че имаш "гръб" и протекции във форума (или където и да е) Мислех, че само аз се връзвам на всичко и всички! Не съм сама явно. Triti, всеки гледа от собствената си черга. Не мисля, че за да говориш за секс, задължителното условие е да си недоклатена. Аз (примерно) мога да си говоря за секс почти постоянно. Не се смятам за недоклатена. През другото време говоря за лакове, коси, дрехи и обувки. Според мен дори мъжете говорят по-малко за секс, не са толкова обстоятелствени като жените. Те говорят не за секса като секс, а примерно "Тая би ли я клатил?", "Баси яките цици", "Тая сигурно прави много готини свирки" и т.н. Много рядко са от типа да обясняват какво, къде, как, защо, колко време, какъв размер. Това го сочи моят опит. Явно не си чувала за вица, за който говорех, именно "Кажи, тате, какво не ти е ясно". Както и да е. Не се чувствам обидена от нищо, което си написала. Мога много да се обяснявам. И за секс, за мъже, за "мъже", за каквото кажеш. Виж, ядрената физика не я владея Но не мисля, че тук му е мястото да говорим за това. Нито да се съревноваваме с Николай по дължина на постовете. Остани със здраве. Triti, намери си мъж. Максимално бързо по възможност. В краен случай отиди в някой бар и напий някой. Много се смях. Ама много НИЕ - нарочно употребявам множествено число, се забавляваме в този Форум по един или друг начин, без да провокираме и/или дразним хилядите, четящи го. Ако ще се разтоварваш от собствените ти комплекси - бъди готова да поемеш отсрещното мнение. Ако не си готова за това - не си за тук. И моля те недей да ми пишеш тирада на ЛС отново, нямам нито време, нито нерви да боравя с душевните ти проблеми и убежденията, че целенасочено те цензурирам. И тук се смях доста Ами така е като липсваш...иначе щяха да са поне 4. Хаха, Пламене, ти просто разцепи мрака. Но като се има предвид, че дължината на един негов пост е към една страница, аз залагам не на 4, а поне на 10 страници (колкото и амбициозно да е това) Тя като цяло работата тръгна от совалките и ще се спре на световните конспирации, минавайки през теми като "Къде да си кастрирам кучето", "Какво да вечерям" и тем подобни. Така че нека обясняването спре сега. Не знам с теб дали сме се разбрали, Жоро какво е имал да каже и какво каза на мен и аз какво му казах... Манджа с грозде. Ама той Виден, но той по принцип така си говори (не искам да се смята за подмазване или оправдаване, или нещо си, изсмукано от пръстите)... И аз се чудех в началото (като се регистрирах) за някои неща, но друго си е след време. Не само с него, но и с повечето съфорумци. А да кажеш, не е като да не съм минала през Ада (едва ли не) тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted July 31, 2011 Share Posted July 31, 2011 jozo, ако някой ти е казал, че си разбирач на недоклатени, много е имал да ти връща изглежда. А за твоята жена, идея нямам коя е. Нещо съвсем несвързано взехте да пишете. Ама ако все пак твоята жена е галчето, отприпкай да я попиташ преди това, а? Току виж тя е прочела по-добре от теб какво съм казала, че "не искам", а и го е разбрала... Не е нужно да съм разбирач да стане ясно не само на мен ами и на другите, че ти е загоряла тенджерата. А коя е моята жена мисля е ясно, ама и тя не те разбира какви глупости пишеш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 31, 2011 Share Posted July 31, 2011 Те говорят не за секса като секс, а примерно "Тая би ли я клатил?", "Баси яките цици", "Тая сигурно прави много готини свирки" и т.н. Много рядко са от типа да обясняват какво, къде, как, защо, колко време, какъв размер. Това го сочи моят опит. Мхъхъм... опитът ти е доста малък, познанията ти в сферата - ограничени, последен и най-вероятен вариант - присъствала си на строго цензурирана версия на мъжки прикази на тема жени. ------------------------------------------------------------------------------------------- Ооо, бедни ми Йорик.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted July 31, 2011 Share Posted July 31, 2011 За първи път някой да ми каже, че опитът ми е малък Слушала съм какви ли не извергски разговори. Ама обяснения за всяко движение, за всяка клетка от женското тяло по време на секс - не. Може би трябва да наваксам. Ама адаш, не с лошото де... Аааа, ще се наказваме. Подписът ти е трепач Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 31, 2011 Share Posted July 31, 2011 Въпрос! Оня мангал до Била, още ли прави/продава шкембе чорба? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 31, 2011 Share Posted July 31, 2011 За първи път някой да ми каже, че опитът ми е малък Слушала съм какви ли не извергски разговори. Ама обяснения за всяко движение, за всяка клетка от женското тяло по време на секс - не. Може би трябва да наваксам. Ама адаш, не с лошото де... Аааа, ще се наказваме. Не е лошо нещо самочуствието ама верно Галин имаш да го гониш доста докато го стигнеш Нищо лично Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted July 31, 2011 Share Posted July 31, 2011 Абе самочувствие. Не говоря тук за това. Опитът ми около мъже не е малък, ама все на задръстеняшки разговори съм попадала явно. Пък щом сте рекли, нека да е малък. То по-добре тъй. На форумна има какво да обсъдим. Хора, на 5-ти (дай Боже) е Свети Паралей. Дайте да се съберем, докато имам пари и не съм платила сметките, че след това се озъбвам (ей така) = Иначе аз съм му във фен клуба на адаша. Не се засягам. Сега съм на кеф. Друго си е като съм имала кофти ден да ми стъпите на врата, тогава не се давам без кръв. Момчета, да споделя един проблем - мисля, че съм пристрастена към лещата, боба и граха. Може да ви звучи смешно, но всеки ден, по цял ден тези неща мога да ям (особено леща), почти в неограничени количества. Това не е нормално и се притеснявам. Не ми се готви тази вечер (о, чудо), иначе щях да си спретна една хубава тенджерка с лещичка... Мммм... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted July 31, 2011 Share Posted July 31, 2011 ...но като на модератор, подозирайки, че имаш нещо човешко у себе си, а вече както усещам - зверска заблуда от моя страна... Модераторите не са хора, колко пъти да го повтарям това. Модераторите са едно комплексирано племенце гадни копеленца, дето се надпреварват да се забавляват на твой гръб. За собствените ми комплекси, които разтоварвам тук си също ужасно смешен... и обиден в качеството си на модератор. Ама едва ли ще ме разбереш. Че е смешен си съвсем права, но е смешен защото е фен на най-скапания пилот във Ф1, не за друго. Администраторите не знам какво мислят по темата с гадните обиди от модератори към потребители... това тук правило ли е или просто част от пейзажа? Не знам какво да ти кажа за админите. И те са като модеарторите, не са много хора. Бтв, някой карал ли те е да пишеш в тоя форум ? Щото ако те е карал някой, би трябвало да ти е обяснил, че държанието ти не е каквото трябва да е. Тоя форум е тука над 10 години, макар и под различни имена преди време и разни нови звезди не са ми особено спешни. Някой ми беше споменал, че имаме нова звезда на хоризонта, но не обърнах внимание. Както и да е, не е важно. От тебе зависи дали ще станеш част от форумното общество или ще си порадната дето си е тръгнала или тръгнал без време. За разлика от колегите, не съм особено търпелив. П.С. Галинке, като толкова се кефиш на зърнените манджи, мога да ти дам един противогаз имам от казармата останал. Все ще помогне малко или много. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted July 31, 2011 Share Posted July 31, 2011 Аз също мисля, че леко се прекали с агресията към Трити. Не видях някъде да е обидила някого, може би просто е мое мнение. Приказва малко повечко и като че ли е фантазьорка малко, но общо взето безобидно. Не виждам какво ѝ се връзват някои толкова, а тя че се връзва (макар че го отрича) - нормално е. Triti, публикувай своя снимка тук, и нещата мисля, че ще се променят коренно . Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted July 31, 2011 Share Posted July 31, 2011 Злато, съгласна съм за Виден и Фетел Противогаз не ми трябва, трябва на другите около мен Не, в интерес на истината, аз ги пускам по терлички и никой не разбира, че съм пръцнала (повечето пъти). Момци, дайте да се разберем за някаква среща наистина. Или сега всичко живо е в отпуски, Весо е на вело туризъм и не става?! Не може то така. А ако нямам пари, не ме е срам, ще си кажа. От всички по 50 ст. за една салатка ще ми намерят Аз съм скромна, ям малко, говоря много (това е проблемът)... Triti, публикувай своя снимка тук, и нещата мисля, че ще се променят коренно . Зависи. Аз със снимките започнах и ме сринаха с голямата лопата Пък не мислим, че съм грозна все пак... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted July 31, 2011 Share Posted July 31, 2011 Злато, съгласна съм за Виден и Фетел Противогаз не ми трябва, трябва на другите около мен Не, в интерес на истината, аз ги пускам по терлички и никой не разбира, че съм пръцнала (повечето пъти). Момци, дайте да се разберем за някаква среща наистина. Или сега всичко живо е в отпуски, Весо е на вело туризъм и не става?! Не може то така. А ако нямам пари, не ме е срам, ще си кажа. От всички по 50 ст. за една салатка ще ми намерят Аз съм скромна, ям малко, говоря много (това е проблемът)... Аз точно за Жоро го предлагам противогаза Весо не ви е виновен че не се събирате. Аз кога съм отказал да дойда ? Никой нищо не е казал, така че не ме набеждавай мене за липсата на сбирки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted July 31, 2011 Share Posted July 31, 2011 Абе момченце, ще те бия вече. Думи от устата ми вадиш и слагаш (това прозвуча многозначително) Дадох пример, че всеки се е разбягал по морета, балкани и баири. Жоро ти не го мисли. Аз имам нужда от противогаз в обратния случай. Има една много приятна и миризлива история за пътя ни към морето '09 година. Ще ти я кажа. Никога няма да го забравя това. Според мен колата още понамирисва оттогава Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 31, 2011 Share Posted July 31, 2011 Администраторите не знам какво мислят по темата с гадните обиди от модератори към потребители... това тук правило ли е или просто част от пейзажа? Неписано правило, като част от пейзажа. Wellcome to Bulforum. Имаше хора, които умееха да прибират "устатите" модератори в задния си джоб и (уви) вече ги няма. Говоря за Христу и Овърмана...Не е лошо нещо самочуствието ама верно Галин имаш да го гониш доста докато го стигнеш Нищо личноНа базата на лични впечатления ли говориш Аз също мисля, че леко се прекали с агресията към Трити.Тук съм съгласен. Хора, оливате се. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted July 31, 2011 Share Posted July 31, 2011 Аз също мисля, че леко се прекали с агресията към Трити. Не видях някъде да е обидила някого, може би просто е мое мнение. Приказва малко повечко и като че ли е фантазьорка малко, но общо взето безобидно. Не виждам какво ѝ се връзват някои толкова, а тя че се връзва (макар че го отрича) - нормално е. Triti, публикувай своя снимка тук, и нещата мисля, че ще се променят коренно . Не съм чел всичко нейно, но съм останал с впечатлението, че мисли и си фантазира за секс повече от нормален мъж, което си е странно, заради това я и юркат, но пък при определени условия това я прави ИДЕАЛНАТА Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 31, 2011 Share Posted July 31, 2011 Момчета, да споделя един проблем - мисля, че съм пристрастена към лещата, боба и граха. Глей ся..., проблемът не е сериозен, все пак това беше основното меню на обикновените киртаци в армията. Така като ни гледаш нас по-вехтите, виж кви арни момци сме станали, явно не ни е навредило... (много) Работата ще започне да задебелява ако се усетиш, че се опитваш да шмъркаш боба на магистралки, а лещата да я приемаш венозно или да я пафкаш... Всеки нещастник знае, че боба се взима вена, а граха се пуши (чат-пат хвърка на пуканки, ама важното е да не ти дреме)... П.с. При предозиране, задължително се интубира сфинктера и другия край на тръбата се отвежда далеч от открит огън или източници на топлина! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted July 31, 2011 Share Posted July 31, 2011 Адаш, къртиш просто. Ама малко по-нежно с моята прекалено емоционална и ранима душа (тук не говоря за последния ти пост, а по принцип). Резичък си точно когато не трябва Иначе не ми пречиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 1, 2011 Share Posted August 1, 2011 Момчета, да споделя един проблем - мисля, че съм пристрастена към лещата, боба и граха. подозирам че след това аромата е очарователен П.С. Галинке, като толкова се кефиш на зърнените манджи, мога да ти дам един противогаз имам от казармата останал. Все ще помогне малко или много. Не на нея! На Жоро го дай! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triti Posted August 1, 2011 Share Posted August 1, 2011 (Ако на някой не отговоря, нека има предвид, че не е нарочно.) Преди да се регистрирам в този форум, внимателно прочетох правилата му. Избрах да се регистрирам и пописвам тук по лични причини, които към момента не съм склонна да коментирам. Но изборът ми на форум и поведението ми тук са съобразени най-вече с личните ми разбирания за общуване и (разбира се) с правилата на форума. Дразнещо е на всеки мой пост да се намират потребители и модератори, които не само че изобщо не спазват правилата на форума, за които уж би трябвало да следят, ами съвсем открито ме обиждат. Действията на определени модератори тук спрямо скромните ми мнения, спокойно мога да класифицирам като терористични. Когато реагирате публично грубо, вие генерирате публично насилие, а когато това насилие е личностно ориентирано към потребител, който с нищо не ви е обидил, то този ви акт най-вероятно цели създаване на напрежение у целия форум. И от моя гледна точка, г-н модераторът RaptoR упражнява тероризъм към правото ми на мнение. (По този повод му и писах, момент, който би трябвало да се счита за личен. Смятам, че когато някой ми създава напрежение е по-адекватно да го попитам по каква причина го прави.) Един от поредните пъти, когато х-н модераторът реши, че въпросът ми е някаква ебавка, че видите ли, питам глупости, в тема, която се казва "Нестандартни въпроси"?! След това и не пропусна да се "похвали", че съм го и занимала даже... сууут. Та така, уважаеми поредни г-н модераторю Killerincho, виждам, че и вие не съзирате проблем, когато се нарушават правилата на форум, за който отговаряте. Може би трябва всички вкупом да внимаваме къде пишем и обезателно да е нещо съвпадащо с моментните ви лични желания, така защото да ви се хареса, иначе следва грубо отношение, откровени обиди и "да не си идвала тук!" А ако си и жена в този случай - тежко ти и горко, защото изглежда тук някои мъже се усещат силни ако поцедят малко плюнки по адрес на някоя потребителка. Толкова. Галче, радвам се, че те забавляват хулите по мой адрес. Вероятно само на теб няма нужда да доказвам каквото и да било. Истината е, че и мене ме забавляват, защото не очаквам някой си jozo или твоят мъж да ме ориентират аз колко нужда от секс имам или какви точно са ми комплексите. Не само не го очаквам, струва ми се повече от смешно - нелепо е. (Пък за секс в совалка по време на полет, ако искаш да си поговорим на лична, тук явно нещо им пречи. ) Нещо друго искам да напиша, относно форумите изобщо. Тъй като това ми "минава през главата" в момента. Форумите са места за споделяне на възгледи и мнения. Някой преди няколко месеца ме сравни с оратор в Хайд парк, което за мен беше комплимент и имате право - така е. Когато някой избира да пише в даден форум част от мислите си, това е личен избор и ако го прави културно, то в цивилизования свят вземат мненията му за еталон. Но не и в България - тук населението акумулира агресия и на улицата. Безпричинна, апатична, агресия заради самата агресия... която уж всички нас дразни. Апелирам за айляк! Пък във форум човек може да изпише някакви свои мисли и е далеч по-просто - удобно е скрит зад своя монитор. Тук няма значение кой как изглежда, няма значение нито какъв сладолед му капе по клавиатурата, тук ние общуваме изключително вербално. По-голямата част от сетивата ни не отчитат никакви промени, затова и гневът тук не е същински; нито сексът, нито храната, нито забавлението. Виртуалните общувания, както ги нарече един приятел, са доста "пластмасови" и ние избираме дали ще сме терористи или еталони, но дали сме наистина такива герои в живота е една съвсем друга тема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted August 1, 2011 Share Posted August 1, 2011 Обаче продължаваш удобно да избягваш коментирането на очевидната дезинформация, която се поднася като снимков материал! Е какво да коментирам дилетантски размишления върху изопачени материали? Ти дори не знаеш, че за да правиш изобщо някакъв сериозен коментар, трябва най-малкото първо да започнеш с оригиналния източник, което поне би ти спестило приказването на глупости, като тези тук: Това е снимка за която се предполага, че е правена на луната. В сенките, ракурса - предполага се, че камерата е била на мястото си т.е. закрепена на гърдите на скафандъра и разстоянието (екстраполирай по размера на модула) има нещо много сбъркано... Защото от оригиналната снимка пък и от информацията за самия архив е очевадно ясно, че не става въпрос за никакви камери, закачени на скафандрите, а за Hasselblad камерата, която Армстронг държи в ръцете си и снима Олдрин. От там нататък за какво повече да говорим, освен може би за зелени човечета. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordeath Posted August 1, 2011 Share Posted August 1, 2011 Гледахте ли това? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.