Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

a055.gif Смех! Смех! a055.gif

Къде видяхте обида?!

Много настоявам виделите и припозналите обида, да уточнят кое точно им се е сторило обидно.

Ся за секса в совалката малко.

Кой колко секс от нас е виждал, колко често му се случва и по какви поводи е тема, която изобщо нямам намерение да обсъждам. Интересно ми се видя да си представя секс в совалка, тъй като ми се вижда секси да го правя. На това, дето човек си представя секс някъде му казват фантазия свързана със сексуален момент. Тя не зависи от количеството секс, което човек консумира. Фантазията е полет на мисълта, ама не пречи да се изрепчи някой и да ти напише в прав текст, че си недоклатена. :Д Когато мъж гвунчае за секс е нещо нормално, когато жена го прави - край! Тази е изобщо неклатена! a040.gif В този контекст на мисли, RaptoR, аз какво правя тука - същото като теб - забавлявам се в този форум. Не го приемай лично, изобщо не е свързано с която и да е персона тук пописваща, четяща или по друг начин свързана с това виртуално място. Пък какво му е лошото на обяснението, очаквам да уточниш. gal4enceto любезно предложи изясняване, а аз любезно се съгласих да го стори. За къде сме без обяснение?! p015.gif

Sothbiss<Sottish<Sot, викай ми както искаш, може и "О, Неземна". ;)

Какво не искаш да виждаш е въпрос, който няма как да ме занимае. Но все пак, заради доброто ми възпитание, нека ти напиша, че "лоши думи и нападки", каквото и да значи това, тук съм писала само на лични, които ти няма как да си видял. Пък не мога да ти попреча да видиш нещо, което не съществува, на това му казваха "умишлено очезатваряне, въпреки доказана слепота". Очезатваряне, да не би да прогледнеш изневиделица. ;) Пък gal4enceto и дедо не пречи да покажеш къде съм обидила, тъкмо ще се изясним. ;) Нали ти беше човекът, който твърдеше, че търсенето на внимание е нещо граничещо с мания за величие? ;)

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Оффф, нещо взе да става сложно....В мътното ми, полупияно съзнание...не минават никакви мисли...А пък вие тука взехте да пишете на много висок левъл и нещо, наистина взе да става мноого, мнооого сложно... :bgrin:

П.П.Ааа излъгах, минава ми една мисъл....липсва ми дисково пространство.И май ще трябва да купувам ново.

Triti,

намери си мъж. Максимално бързо по възможност. В краен случай отиди в някой бар и напий някой.

...ама по твоята "логика" как досега не се намери нито един от лагера на тогавашните противници в надпреварата да оспори всички тия глупости, дето уж и дете с фотошоп щяло по-добре да се справи, баси? Той и шопа е казал, че такова животно нема като видял жирафа, ама това направо кърти мивките със засилка от Джумаята. :lol:

Виж ся..., достатъчно е да погледаш 1-2 пъти момента с (ъъъ..., как беше) Малката крачка за човека, но .... бла,бла, бла... Достатъчно интелигентен човек си, та да ти направят впечатление носещите се по посока на хоризонта облачета прах вдигната от стъпките. Можеш да погледаш и гордо веещият се американски флаг... И ако това не ти е достатъчно за да признаеш публично, че цялата работа с тези "автентични кадри" смърди до небесата... тогава можеш да прегледаш и солидното количество, достъпен снимков материал. Интересна особеност се наблюдава при няколко десетки от снимките..., вижда се връх, вижда се и спускаем модул, после пак се вижда същият връх от същият ракурс, но спускаем модул - курец! Смяна на ракурса, спускаем модул на фона на два малки метеоритни кратера, нов кадър - кратерите са си там (снимани от малко по-друг, но не достатъчен ъгъл), но шибаният модул отново е отишъл да сецне един фас... И така още десетки подобни, меко казано - странни несъответствия.

Когато я свършиш тази работа, ако отново си позволиш да твърдиш, че всичко дето се пробутва е света истина... тогава и на кьоравите ще им стане видно, кой аджеба, е шопа дето кърти някви работи със засилка от джумаята.

Специално за теб си поиграх да намеря тази снимка и да направя отрязъка (извинявам се за лошото качество, но може да бъде намерена и с много по-добро)

955835dece067df4.jpg

Това е снимка за която се предполага, че е правена на луната. В сенките, ракурса - предполага се, че камерата е била на мястото си т.е. закрепена на гърдите на скафандъра и разстоянието (екстраполирай по размера на модула) има нещо много сбъркано...

Тук пък, можеш да Прочетеш някои неща, които няма начин да не предизвикат определени въпроси у теб.

Още малко интересни снимки.

http://www.youtube.com/watch?v=B882w2gC22s&feature=fvwrel

Ето ти и нещо, което определено не е комунистическа пропаганда.

http://www.youtube.com/watch?v=yo5w0pm24ic&feature=related

И втора част.

http://www.youtube.com/watch?v=MalYSn_qIU4&feature=relmfu

И още...

http://www.youtube.com/watch?v=wdMvQTNLaUE&feature=related

и още...

http://www.youtube.com/watch?v=YWgXM6I_bvE&feature=related

Мда..., доказват всеизвестни факти... как биха протекли определени явления в условията на вакуум... и нищо повече. Изобщо не се и докосват до "странните" сенки, предизвикани уж от един източник на светлина (в случая слънцето) и до буквално невъзможните ракурси и изчезващите и появяващи се предмети... Не обясняват и защо на черния небосклон на изцяло лишена от атмосфера планета няма и кьорава звезда, а би трябвало да е доста по-обсипан със звезди от земния... Все въпроси дето висят..., но щом батките от НАСА нищо не казват по въпроса, то значи, че тези въпроси не съществуват, а няколко стотин хиляди човека по света са абсолютни загубеняци и малоумници, щом дръзват да ги задават... (а, да и комунистически пропагандисти)

Онази част където показват как единия "помага" на другия да се изправи е доста интересна - повдига се като в хонкконгски кунг-фу филм.

В този контекст на мисли, RaptoR, аз какво правя тука - същото като теб - забавлявам се в този форум. Не го приемай лично, изобщо не е свързано с която и да е персона тук пописваща, четяща или по друг начин свързана с това виртуално място.

НИЕ - нарочно употребявам множествено число, се забавляваме в този Форум по един или друг начин, без да провокираме и/или дразним хилядите, четящи го. Ако ще се разтоварваш от собствените ти комплекси - бъди готова да поемеш отсрещното мнение. Ако не си готова за това - не си за тук. И моля те недей да ми пишеш тирада на ЛС отново, нямам нито време, нито нерви да боравя с душевните ти проблеми и убежденията, че целенасочено те цензурирам.

Triti,

намери си мъж. Максимално бързо по възможност. В краен случай отиди в някой бар и напий някой.

Ванка, сподели дали не си получил ЛС след това изказване а.к.а STATING THE OBVIOUS tounge.gif

Виж ся..., достатъчно е да погледаш 1-2 пъти момента с (ъъъ..., как беше) Малката крачка за човека, но .... бла,бла, бла... Достатъчно интелигентен човек си, та да ти направят впечатление носещите се по посока на хоризонта облачета прах вдигната от стъпките. Можеш да погледаш и гордо веещият се американски флаг... И ако това не ти е достатъчно за да признаеш публично, че цялата работа с тези "автентични кадри" смърди до небесата... тогава можеш да прегледаш и солидното количество, достъпен снимков материал. Интересна особеност се наблюдава при няколко десетки от снимките..., вижда се връх, вижда се и спускаем модул, после пак се вижда същият връх от същият ракурс, но спускаем модул - курец! Смяна на ракурса, спускаем модул на фона на два малки метеоритни кратера, нов кадър - кратерите са си там (снимани от малко по-друг, но не достатъчен ъгъл), но шибаният модул отново е отишъл да сецне един фас... И така още десетки подобни, меко казано - странни несъответствия.

Галицин, яд ме е как интелигентни хора се подвеждат по пропагандата. Уважавам Момчил, уважавам способностите му, не само в голфа, но няма да приема тезата му в този случай.

Ванка, сподели дали не си получил ЛС след това изказване а.к.а STATING THE OBVIOUS tounge.gif

Не съм все още, но аз ще и откажа. Едва след 9 дена се прибирам, а тя до тогава задължително трябва да е последвала съвета ми.

Шшш..., тия цветове в които са вапцани групите са мно'о зле... Особено на Delicate Blue това зеленичкото изобщо не се чете, а златистото на бледо син фон се губи...

Весо няма ли си пикало, та да си го дърпа, ами се занимава с глупости?

Голмайстор е, бре, ярко зелени момкоtounge.gif

Е, тва последното е постъпка на гей, който си пада по гейски цветове!

П.с. Ама, пък поне розовкото е някак, така... по-лежерно...

П.с. Ама, пък поне розовкото е някак, така... по-лежерно...

Много си ми сладък в розовко laughing.gif

ХАХАХАХАХАХАХАХ - сега го мернах розовкото, тип чалгарско

ХАХАХАХАХАХАХАХ - сега го мернах розовкото, тип чалгарско

Мхъ..., той Иван да не се чуди другия път като се гмурка... що вдишва от акваланга, нещо с подозрителен дъх на фекални газове...

П.с. Нали знаеш, че съм бонбон - човек!?

Галицин, компресора много добре работи бре! Ела да видиш! laughing.giflaughing.giflaughing.gif

Ся пък кво!

Ред. Ако просто си търсиш компания за доизпиването на кега..., да знаеш, че имам известен инерционен момент от снощи... и ако наистина взема да дойда да го гвиждам, има огромна вероятност жена ми да не ме види повече днес или после да ме гледа много лошо. А твоята най-вероятно ще ни изрине като фадрома - мангалски коптор!

Ред.2 Споменах ли ти за онази ракия?

Пфу, пияници...а утре кой ще работи бре?Хаймани.

БОли ма лайтхауса, аз официално съм в отпуска... Да работят маймуните, та да стават хора, ние хората ще си почиваме ;)

Ред. Животът е хубав когато човек е отпускар...

http://www.youtube.com/watch?v=nQ798THmR5Y

То от космическата совалка се вижда, че си недоклатена иначе нямаше да си пишеш фантазиите във форума и да чакаш някой да ти клъвне.

Що се отнася до моята жена открито се заяждаше, щото каза че не искаш никакво обясняване. Едва ли не знаеш всичко.

Ел Оу Ел :)

triti>titi>цици, може ли да ти викам така?

Та, цици, лоши думи и нападки по адрес на Галчето и дедо не искам да виждам. Те се ползват с особена протекция! Под секрет ще ти кажа, че един път една персона обиди като теб gal4enceto и дедо... и казвам ЕДИН ПЪТ, сещай се защо. После тази персона изчезна от лицето на земята! Буквално! Повече никой нито я видя, нито я чу!

И може ли такова нещо, направо си изперкала от агреси ЕГАТИ!

Кой това? Нямам спомени някой да ме е обиждал... аз поне досега не съм се засягал нито е имало от какво да се обидя.

ПС: Как сте успели да изпишете за няма и 1 ден цели 3 страници...

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...