Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Бе да взема да разчертая една такава диаграма за Марс бе, Румене.... Ти сериозно ли????

Руският милиардер и политик Роман Абрамович е подарил на приятелката си Даша Жукова 40 хектара парцел на Луната. 27-годишната Жукова щяла да наглежда собствеността си с обикновен телескоп, тъй като имота можел да се види чудесно от Земята. Ако иска собственичката ще може да продаде или остави в наследство придобивката, съобщиха агенциите. Според компанията организираща подобни разпродажби, инвестициите на Луната били законни, стига да имат икономическа гаранция.

laughing.giflaughing.giflaughing.gif

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Един състудент от университета се е занимавал с продажби на такива парцели, както го бях видял в новините преди 3-4 години, по повод някакво разследване на измамници. Чак не повярвах, баща му беше преподавател там, имахме високо мнение за него.

Иначе няма да те убеждавам, никой не може да НИ убеди в нищо, просто изказах предположение :) .

Тъй наречените Manned Missions

Това включва автоматично кацане и излитане от повърхността??? Румене, не си толкова повърхностен, моля те...

Аз бях на Луната снощи....или позната още като Тони 2000 :D

Имаше ли извънземни... или познати още като пияни поп-фолк топалки?

Имах предвид, че има вероятност да са стъпили.

Докато пиша (с паузи), наизписахте света.

Сигурно са го направили, обаче факта е, че целият снимков боклук от т.н. първо кацане е меко казан - смехотворен. Нека не забравяме, буквално веещото се американско знаме (при липса на атмосфера), смехотворната снимка на която в отражението вършу лицевия щит на скафандъра, липсва каквато и да било следа от снимащият (за сметка на това, прекрасно се вижда лунният модул), редицата снимки от зоната на кацане на които модулът ту го има, ту го няма, а ракурсът си остава един и същ... има и още много от този боклук, дето и до сега го пробутват като "изтекъл" от архивите мат'рЯл и имформация с научна стойност...

В днешно време дори дечурлигата, дето тепърва се учат да работят с фотошоп, могат да скалъпят по-читави монтажи.

В цялата тази работа има нещо много смръдливо, въпросът е защо и до ден-днешен двете свръхсили които са наляли астрономически суми в тези полети, продължават да се правят на ощипани попадии!

Ха, няма тема за Фацебоок.

Тук се виждат голямо количество теми за някакъв вирус от фейсбук. Какво става там... Доколкото видях по някои теми, май влизал маскиран зад искане за инстал на флаш плеър (ъпдейт) за показване на клипове или подобни shits..

Колко е лесно да се излъжат хората масово и да им натресеш всякакви лайна!...

А дано умре тоя FB веднъж завинаги. Макар че повече бих се радвал да предаде богу дух Скайп! И да им манат ши*аните реклами от всички сайтове и софтуери, че ми писна от тях.

Не си единствен.Постоянно повтарям на женка ми да внимава много из сурат тефтера....И да не инсталва и да не приема никакви такива глупости..За сега слушка и всичко е наред, но докога....

И да се разпаднат телефонните връзки, мамка им! И ток да няма, на свещи ще го караме и ще лягаме с кокошките!

И да се разпаднат телефонните връзки, мамка им! И ток да няма, на свещи ще го караме и ще лягаме с кокошките!

...И тъкмо ще се увеличи популацията чистокръвни българи, щото ще правим повече бебета..., то като няма какво друго да се прави...

Така си е beer.gif

Никога обаче не е късно да убиеш аудиторията с ПО-ЗДРАВ! laughing.gif

http://www.youtube.com/watch?v=IIKvtdv_FmY

Ха сега - половината не са били родени, другата половина не знаят за кво иде реч tounge.gif

ЕДИТ: Не гледайте "китаристите" - лошо да не можеш и да позираш biggrin1.gif

А дано умре тоя FB веднъж завинаги. Макар че повече бих се радвал да предаде богу дух Скайп!

Виж, за фацебоок те подкрепям, за скайп - нйе!

И какво сте се закахърили с това кацане на луната. Според мен е по-добре някоя като тази: http://www.youtube.com/watch?v=YKHPkG4gq8w&feature=related да ми кацне на ***. (и не, мидекс не ме е цензурирал, аз сам го направих :D )

И по-здрав с пуш ъп песента.

Галицин, снощи много бира съм изпил под звездите laughing.gif

Днес съм само на клипове с к*рви! И ОЩЕ БИРА! Да си ми жив и здрав! beer.gif

Нашето момче, снощи когато те изоставих самотен да си лочиш биричката под звездите..., тъкмо беше навлязъл във фазата на откровенията... така, че само мога да си представям на какво си се сторил до таз сабаля... Но, както е рекъл народа - Лошо няма!

П.с. Онзи ден уредИх на един колега, едни тензодатчици и срещу нея услуга получих кило и половина... да го наречем - ракия. Не съм сигурен за наименованието, защото споменатата напитка се предписва от лекарите при сърдечни терзания и душевни болки. Освен това има способноста да вдига мъртвите от гроба..., а когато много се прекали с нея - вкарва живите на тяхно място. Основният компонент на това питие са смокини расли и зрели под горещите лъчи на слънцето по северните склонове на Родопа планина в района на село Куклен. Напитката се отличава с топъл, кехлибарен цвят, особено наситен аромат на кокос и смокини и има мек, приятен вкус придружен от деликатен послевкус на препечен малц и карамел. Друга характерна черта е, че е доста подло нещо! Влиза като на блейд-ролерс със силиконови колела, но при прекаляване... на другата сутрин (или когато там се освести човек) последствията за черепно-мозъчната кухина са като от ядрен апокалипсис последван от дълъг ледников период*. Единственото адекватно противодействие за туширане на последствията от такава катастрофа е приемането в продължение на часове (бавно и внимателно, лъжичка по лъжичка) и в големи количества на топла, добре подлютена, съдържаща костен мозък (нали трябва да се замести с нещо моментната липса на собствен такъв), тъмен основен сос, шарденче и млечно-яйчена застройка шкембе чорба.

* Друго подходящо описание на това усещане е дадено в Пътеводителят на галактическият стопаджия и гласи:

- Ефектът от препиване с тази напитка е като да ти пръснат черепа с лимоново резенче, привързано към голяма златна тухла...

По-нататък в книгата е даден и списък с благотворителни организации, към които можеш да се обърнеш в такъв случай...

Ха сега - половината не са били родени, другата половина не знаят за кво иде реч tounge.gif

ЕДИТ: Не гледайте "китаристите" - лошо да не можеш и да позираш biggrin1.gif

Да, бе! То много е трудно да свържеш наименованието на днешната организация на онези гниди с името на тези гниди...

Галицин, бирата е като chain lightning, върви си с дни laughing.gif

Днес поне не можеш ме съблазни с ник'ъв спирт, дори мисълта ми нарушава вестибуларното равновесие. А не е като да нямам налични питиета от Севера и от Острова.....beer.gif

Понеже не ми се занимава да формулирам собствените си мисли , ще копирам, мисъл на човек от друг форум, която споделям на 100%:Спирам телевизора, защото ще повърна ! По Канал 1 се бълва такава пропаганда, каквато и по времето на Бай Тошо не съм виждал и чувал.

Строени са спортисти, певици, популярни личности, които с някакво приповдигнато настроение хвалотят новото чудо на строителството, едва ли не ...

Построена зала ... И какво толкова ? В другите държави хората имат по няколко такива отдавна !

У нас - истерия и хвалебствия, все едно сме стъпили на планета от друга галактика.

Предизборната кампания на ГЕРБ май се открива днес ... :lol:

Под строй декламират хвалебствени слова и боготворят неземното творение .... :lol:

Някак така между другото, уж случайно, но в същото време подозрително ритмично, никой от хвалителите не пропуска да спомене заслугите на Краля Слънце ...

Журналистката на Канал 1 е в делириум ! :lol:

Постоянно ни повтаря, колко невероятна е новата зала ... Започвам да си мисля, че ни внушава извънземност на нещо съвсем земно, за да не казвам обикновено ....

Погнусих се ! Ще се ощипя, за да видя дали не сънувам кошмарен сън от средата на 60-те и 70-те години на миналия век ...

Очаквам всеки момент да излязат на подиума чавдарчета и пионерчета, които да маршируват и махат на официалната ложа ...

Не, не е сън ! Истина е ! И това се случва през 2011 година ! :o

Имаш много просто решение пред себе си - не гледай българска телевизия, не гледай каквато и да телевизия, имаш това право и възможност. Тогава Пожарникаря няма да те дразни,

Ха, няма тема за Фацебоок.

Тук се виждат голямо количество теми за някакъв вирус от фейсбук. Какво става там... Доколкото видях по някои теми, май влизал маскиран зад искане за инстал на флаш плеър (ъпдейт) за показване на клипове или подобни shits..

Колко е лесно да се излъжат хората масово и да им натресеш всякакви лайна!...

А дано умре тоя FB веднъж завинаги. Макар че повече бих се радвал да предаде богу дух Скайп! И да им манат ши*аните реклами от всички сайтове и софтуери, че ми писна от тях.

Теди, помниш ли вируса ILOVEYOU.exe който се разпространяваше по email и милиони шматароци в един и същи ден се самозаразиха? Същата работа. Лов на тъпи патици и патоци е това. Колко кух трябва да си за да цъкнеш на клипче (flash) което ужким показва гола кака но след 3тата секунда ужким crash-ва и след това те праща да си инсталираш нам си какъв кодек който си е чиста проба .exe

И дума да не става да мре FB - аз къде ще чета вицове тогава? Най-редовно и най-много са там в 2-3 странички

И дума да не става да мре FB - аз къде ще чета вицове тогава? Най-редовно и най-много са там в 2-3 странички

Ми директно там, от където ги взимат за да ги сложат в тия 2-3 странички във ФБ.

Шшшшшшшшш, няма такъв ден на бачкане. Няма такъв гърч. Нямало е толкова хора от отварянето и от Коледа - Нова Година :allien

Леш съм, меко казано! :wacko:

Ми директно там, от където ги взимат за да ги сложат в тия 2-3 странички във ФБ.

Ами аз някой път пиша нещо което са ми казали през деня или съм се сетил по някой повод.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...