Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Не, не си за освидетелстване. Ако рядко те "боли глава", нямаш нищо против оралният секс (и го правиш с мерак) и го прибавиш това към горното казано от теб..., се оказва, че си по-скоро идеалната съпруга, отколкото човек който е "по-специален".

Да ме "боли глава", т.е. оправдание за неправене на секс, това е глупаво. Не го използвам :)

Не ми е много комфортно да споделям за оралния секс, тук друг трябва да се намеси.

Но вече се чувствам перфектната съпруга. Е, не съм съпруга де, ама... :punk

Не знаех, че такива качества като подредеността и манията за идеално изпънатите чаршафи са определящи при избора на жена. Ама вече ще го имам предвид. Мерси, адаш :rolleyes:

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

От мойта паничка:

Имаш клиент (корпоративен), който иска невъзможното:

1а. Да създадеш проект, който обвързва 7-8 взаимноизключващи се машини да работят заедно, да не смучат ток, да се управляват с 1 бутон и да стане за под седмица (Галин)

1б. Да създадеш проект, който обвързва 11-12 взаимноизключващи се програмиста да работят заедно, да не спят, да се разбират само с 1 телефонен разговор и да стане за под седмица (Дядо)

1в. Да създадеш проект, който обвързва инженери, лингвисти, технически писатели и добър мениджър, да се разбират без телефони, да измайсторят проспекта, да го напишат, да са сигурни, че работи машината и да го направят на 10 езика и да го разпечатат за под седмица (аз)

2а,б,в: Измисляш как да стане с малки компромиси, които остават само за теб - денонощни усилия да убедиш останалите участници в схемата, че си заслужава, А ТО НЕ СИ ЗАСЛУЖАВА.

3а,б,в: Смяташ няколко часа колко пари ще е, кой ще включиш, колко надценка да сложиш, изобщо заслужава ли си (но имайки предвид, че за да се развива - работа не се отказва, този въпрос отпада) и даваш крайна цена на клиента.

И накрая това човекоподобие ти казва:

Искам го черно на бяло, с калинки по листа и т.н.

Е как да стане?!?!?!

Не знаех, че такива качества като подредеността и манията за идеално изпънатите чаршафи са определящи при избора на жена. Ама вече ще го имам предвид. Мерси, адаш :rolleyes:

Ш'съ сегиш ти за много неща..., ама по-нататък, като порастнеш още малко!

--------------------------------------------------------------------

ААААААААА....! Ей ся ще зарина секретарката с лавина от хартишки и ще я оставя да се дави с тях, докато ги оформи като нещо смислено и способно да накара определена организация да си кихне кинтите точно на нас...

А, аз ще се заема с нещо далеч по-креативно... като да потроша нещо - примерно.

От мойта паничка :....

Е как да стане?!?!?!

true story, Ваньо... ама обикновенно става, при това не само с калинки по листата, ами и със свирукащи (ама наистина) в тревата щурчета и подходящо за целта ароматно масло, загрято до телесна температура и втрито в точния момент в ануса на клиента...

Баси, кво ли не правим за тия хора...!?

Тя не ста'а за тая работа. :( Тя е типичната секретарка, която няма никакво смислено бъдеще.

WTF??? Кой ти е казал да се жениш за нея?!?!? laughing.giflaughing.giflaughing.gif

Ъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъ, още има хора назначават грозни секретарки?! Да не я е назначавал жена?! :confused

А, бе то писането не е работа...

Колко му е? 2-3 листа и си готов за има-няма 15-20 минути!

Чисто нова машина за 5 години й разказахте играта!

из серията "Записки с любими реплики на шефа, които могат да изпратят мозъчните ти вълни на светлинни години разстояние, хранени само с тих бяс"

а мен ме пропусна. пак никой не ми цени труда и неимоверните усилия, които полагам в опит да си заслужа тиквения медал. защото само аз работя най-много от всеки друг, а всички останали си клатят краката и се чудят как да изклинчат за пореден път.

Ебати накъде върви света... гледам новите MacBook Air с I5 процесор. Телефони с двуядрени процесори и няма да ме учуди ако догодина има с четириядрени процесори които са по-бързи и с повече кеш от машината на която съм програмирал преди няма и 10 години и съм си мислел че е звяр и половина. 19" екран се считаше за огромен преди 10тина години сега е измежду най-малките...

Гледах едно видео от MX11 (да не беше MX10) където един пич говореше за data centers в контейнер защото най-скъпото в един такъв център не е друго а ЗАХВАНВАНЕТО и подсигуряването на захранване ако спре тока. И след това поддръжката... и момците измислили център в контейнер - запечатан. Ако има ток - работи, ако няма - не. МНОГО по-евтино било да имаш 5 такива не-подсигурени центъра отколкото 1 но подсигурен отвсякъде. Освен това компютрите се преебават... много важно - като спре да работи - хвърляш и взимаш нов контейнер с по-добри компютри... Ово е стАндарт както би възкликнал сърбина... освен това излизало в пъти по-евтино така... ебаси

Освен това компютрите се преебават... много важно - като спре да работи - хвърляш и взимаш нов контейнер с по-добри компютри... Ово е стАндарт както би възкликнал сърбина... освен това излизало в пъти по-евтино така... ебаси

Това Гугъл първи го схванаха още преди повече от 10 години, когато започнаха да си изграждат сериозната инфраструктура. Просто сега вече се прилага масово. ;)

Мисълта ми е че скоро ще има datacenter в няколко големи куфара... или поне това което днес представлява стройни редици компютри наредени един до друг и един над друг на площ няколко пъти пловдивското метро след 5 години същата изчислителна мощ и обем данни ще се събират в няколко големи куфара...

От мойта паничка:

Имаш клиент (корпоративен), който иска невъзможното:

Що да е невъзможно бе Ванчо - всяко нещо си има цена. Слагаш такава за която би бил доволен да я направите както и всички по веригата пък като са много отворени или плащат или да хващат гората. Имал съм взимане-даване с такива които освен че искат невъзможното го искат и на 1/10 от реалната цена и когато бях млад и зелен даже се навивах да бачкам за нищо... накрая става толкова за нищо че няма накъде освен това в крайна сметка си им виновен за всичко, вкл. и че са им спряли тока, като че ли в тоя случай трябва ти лично да отидеш да въртиш педалите на някой генератор за да продължат със скъпоценната си работа за която ти си отговорен.

Мисълта ми е че скоро ще има datacenter в няколко големи куфара... или поне това което днес представлява стройни редици компютри наредени един до друг и един над друг на площ няколко пъти пловдивското метро след 5 години същата изчислителна мощ и обем данни ще се събират в няколко големи куфара...

Е то тва е повече от ясно. Ако се замислиш с какви компютри само хората са отишли на Луната и са се върнали, ще се хванеш за главата. Навигационният компютър на "Аполо 11" е бил с 2К памет и е работил на 1.024 MHz!!! Сравни тази "процесорна мощ" с това, което е в джоба дори на днешните хлапета. :lol:

AGC_user_interface.jpg

..което е като камък в градината на т.нар. развитие/прогрес. По-скоро в софтуерно отношение. Едно време на Луната са отишли дет се вика с 2К памет (не съм бил там), днес лапетиите се лигавят с глупости на двуядрени гигахерцови джобни играчки, с такава мощ могат да идат до някоя черна дупка, те едвам завършват 8-ми клас. Образно казано :rolleyes: .

...с такава мощ могат да идат до някоя черна дупка, те едвам завършват 8-ми клас.... :rolleyes: .

Теди, твоя пост смятах да го напиша по подобен начин и малко по-разширено, но ти си го синтезирал подходящо в 2 реда. :punk

Само ще добавя, че за някои е по-добре като се замъкнат до черната дупка, хич да не се връщат оттам...не, че ще могат де, ама от такива всичко може да се очаква...:ph34r:

Уникален е просто.

The women that like rap, don't give a fuck. If the beat's alright, she will dance all night... :laughing:

They all give you the same answer : "He ain't talking 'bout me" :laughing:

Ще им спретнат акция "Дупчоците", че незаконно присвояват материя и не я връщат. Ще им се напише акт и ще ги пуснат да си ходят :)

Е то тва е повече от ясно. Ако се замислиш с какви компютри само хората са отишли на Луната и са се върнали, ще се хванеш за главата.

Ти вярваш, че хората са отишли=кацнали на Луната през 60-те?

Ти вярваш, че хората са отишли=кацнали на Луната през 60-те?

Що, по-лесно ли е да се вярва на световните конспирации бе, Видене? :lol:

Не бе, брат, високотехнологично развит си. Елементарната логика показва,че досега трябваше да има редовен рейс до там tounge.gif

Не бе, брат, високотехнологично развит си. Елементарната логика показва,че досега трябваше да има редовен рейс до там tounge.gif

Елементарната логика много ти куца, Видене. Редовните рейсове няма как да станат с електрониката, колкото и да е напреднала. Редовни рейсове стават с принципно нови технологии за космически двигатели, както и с неща като осугуряване на изкуствена гравитация, компенсиране на инерционните сили и прочее "хубавини" все още неосъществени от съвременната наука и намиращи се в сферата на научната фантастика. Както вече казах, ракетните двигатели са все още същите, като тези изстреляли Гагарин преди 50 години. Не са мръднали на милиметър. Там е заровено кучето.

Има такава вероятност. Това дали някой вярва, е философски въпрос, елементарната логика на конспирацията и човешката природа показва, че незнаейки за всички технологии, вкл. секретни на NASA и сродните организации, няма как човек да дефинира "вярата" в случая. Просто не знаем и имаме всякакви основания да се съмняваме във всичко, обвързано с МНОГО пари.

Въпросите от сорта "вярваш ли" винаги предполагат доста аргументиране, което никога няма 100% сигурност освен ако самият аргументиращ се не е стъпил там. :bgrin:

Има такава вероятност.

Ебати и вероятността е това. Конспирация, в която са замесени стотици хиляди хора, повечето от които доскоро противници във въпросната надпревара. И досега всички успяват дружно да държат световната заблуда и никой не е извадил един свестен оборващ аргумент. А стига бе. Много по-лесно ми е да повярвам в присъствието на зелени човечета сред нас. :lol:

Вие си обсъждайте световните конспирации, аз ви желая лека нощ.

Сега ще си тествам лещата :)

Обичам среднощното готвене :rolleyes:

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...