Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

А, аз се чудих защо е толкова весел като пише че се е събудил. хахаххх

Дърти шеги на стар гръб, боли! ;)

Eто едно... за доброто утро!

http://www.youtube.com/watch?v=Poqm-VgJCJM

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Абе боли го...Нали си има там някъв вибромасажатор за дрът гръб. Нищо му няма.

За зеленият фасул и недораслите на обществото.

Абе седим си ние с в чата, лафим за активен живот, после към здравословното хранене минахме, от там пък за храната в казармата (нали и ние трябва се праим на дърти) и ония ми разправя.

Последният път като ходил с разочарование и сълзи през очи разбрал, че след като са направили армията така за професионални войници, са махнали всичко хубаво от менютата си!

Аз такъв пък се зачудих, та му викам какво толкова са махнали? Еми нямало вече фасул, компот, зелен фасул и другите му гозби там.

По едно време, щото ние чатим на публична разбираш ли, един от шеметите се събудил и решава да си проветри устата, ама преди да си измие зъбите, та к'во да излезне?... Изпраска един виц, че как могли да хранят войниците със зелен фасул, нали като се ядяли неозрели работи... такива неща, щяло да боли корем после.

След кратко почесване, ние загряхме, че тоя не прави никва връзка с бита и отглеждането на зеленчуци, горкият. Та моя приятел се обади, му вика: "Толкова си хитър, че ако те пратя до магазина да вземеш зелен фасул, ще ми донесеш фасулеви кълмове!" Ма такъв ядосва се! Викам си, мале, с тоя чат... то и ние седим пред пц-то през свободното време, ама може ли да направиш такава асоциация, зелен и недорасъл, от чатърски нали, пък и да си мислиш, че зеленият фасул е фасул, който не е озрял... да отиде при дядо си и да го пита що са ги хранили в казармата с такъв фасул, да му хвърли едни шамари после.

Викам, не споменавай шкембе чорба и леща, че тука се надигнат срещу предишните условия в казармата и пак ще почнат да плюят и гнусят как било.

Ама ония недорасъл, решава се обади и такъв праи се на готин, абе знаел той, гъбаркал хората просто. Ама как можело да хранят войниците с такива гадни манджи, било ужас за него.

Абе ти стой там, бъхти се кат луд, пък после като се вмъкнеш в кухнята и видиш хлебарки по хляба, се радваш, щото имаш ем хляб, ем месо, ти потичат лигите, па се питай кое е вкусно кое не.

Та кажете ми ся, аз като средностатистически дебил и тоя моя си знаем, че не сме гении, ама ония, другият, дето ми се е закотвил професорската там, няма ли кой да го просветли за нещата от живота?

Не ми се мисли, какви неща им идват на ум като споменеш сини сливи или мухлясали кифли, пък и компот... нали? Ама какво да се прави?

Айде съфорумци. Аз отивам да си пиля мозъка на Тиесто. Ако някой ще ходи и иска да се срещнем, да пише едно съобщение тука.

ПС: Яде ми се прясно опечена пържола на дървени въглища... аррррррррррррррррр

Нямаш ядове! Последните 60 левъла съм вдигал само на барбекю, инвентарът ми също е дупчен само с руни +100 to max barbeque, освен това имам и пълна инвентория с такива чармове... Проблем обаче може да се яви, това, че всичко това действа с пълна сила, само на sacred lands и shrines, посветени на духът на Барбакоа. И понеже ритуалът изисква редица церемонии, продължителна медитация и задължителните за такива места буби, ципокрили, странни нощни звуци и прочее ужасии... ще ти се наложи или да бъдеш мъж и да се пребориш със страховете си, или да продължиш да точиш лиги по шотовете които поствам на меджик айтъмите които съм изджуркал...

П.с. Баси, трябва да се взема в ръце и да седна да напиша най-после шибаната оферта :tongue , та да мога необезпокояван да се изнижа в отпуска от Понеделник..... Дайте ми да срина някоя планина вместо да се трепя да върша бумащина, бе хораа.... :wacko:

Дайте ми да срина някоя планина вместо да се трепя да върша бумащина, бе хораа.... :wacko:

ДА! ДА, МАМКА МУ!

Имам една колежка в офиса, която върши всичката бумащина с такова удоволствие, че чак е странно! Т'ва момиче и дай само да подрежда, нарежда, описва, пише, описва, маже, коригира и т.н. НЕ ГО РАЗБИРАМ!!!

OCD?

Хмммм. Като се разрових малко излиза, че имам някаква лека форма на това. Често се хващам да броя някви неща и то по няколко пъти. Хем знам колко е, хем пак да видя дали е толкова.

Всеки луд с номера си - поне моя вече си го знам. Май трябва да почна да пия, че да не се занимавам с глупости. :)

Хмммм. Като се разрових малко излиза, че имам някаква лека форма на това. Често се хващам да броя някви неща и то по няколко пъти. Хем знам колко е, хем пак да видя дали е толкова.

Всеки луд с номера си - поне моя вече си го знам. Май трябва да почна да пия, че да не се занимавам с глупости. :)

Факащите калинки не прощават никому!

Не. Просто момичето предпочита тази работа, вместо да върши ИСТИНСКА такава.

Какъв ръководител си ти ако вече не си й дал "оная", най-голЕмата, обемна и важна работа!? :blink:

Това няма нищо общо с OCD-то а с диагнозата пред името ти. ;)

ДА! ДА, МАМКА МУ!

Имам една колежка в офиса, която върши всичката бумащина с такова удоволствие, че чак е странно! Т'ва момиче и дай само да подрежда, нарежда, описва, пише, описва, маже, коригира и т.н. НЕ ГО РАЗБИРАМ!!!

Ваньо, и аз обичам да подреждам, описвам и т..н. споменатите от теб неща... Не мисля, че е толкова странно, а по-скоро е рядко срещано.

Ваньо, и аз обичам да подреждам, описвам и т..н. споменатите от теб неща... Не мисля, че е толкова странно, а по-скоро е рядко срещано.

Мда, а малко по-надолу се споменава, че това е вероятна диагноза...

Така като се замисля, май съм за освидетелстване. Обичам всичко да ми е изрядно подредено. Познатите ми могат да го потвърдят. Ако нещо не ми е перпендикулярно сложено на масата, ако нещата върху нея не са ми обърнати с етикетите към мен, подредени по височина, не ми е комфортно. Не съм живяла по друг начин. И се чудя, откъде тази лудост? Майка ми обича подредено, баща ми също, ама в моята форма не познавам друг човек. Не мога да изляза от вкъщи ако не са ми измити чиниите, ако не ми е изпънато леглото и т.н.

Абе ако някой е фен на "Приятели", Моника пасти да яде...

Ваньо, май трябва да ме запознаеш с тази твоя колежка. Май ще си допаднем :laughing:

Какъв ръководител си ти ако вече не си й дал "оная", най-голЕмата, обемна и важна работа!? :blink:

Тя не ста'а за тая работа. :( Тя е типичната секретарка, която няма никакво смислено бъдеще.

Не, Галя, не е рядко срещано. Това е най-често срещаното и е 1-ви признак на горно казаното от мен.

EDIT:

След твоето пояснение се извинявам за написаното от мен. Явно изобщо не си разбрала за какво говорим. :)

Бумащината е работата, която се върши от хора, които не знаят как се върши работа. А когато хора, които са научени какво е работа и как се върши, им се наложи да вършат бумащина, предпочитат да копаят тунели в планини...

Ако говориш за истинската работа, не мисля, че нещата са свързани. Дори е много по-комфортно да видиш, че не само работата е свършена, а е акуратно изпълнена (пример : красиво написана, добре подредена, по дати или с някакъв смисъл, който се изисква, а не само свършена и разхвърляна, тип : ами оправяй се).

Извинението се приема. Аз обичам като работя, да го правя така, че на другите след мен да им е лесно. Няма логика, ама живея в заблуждението, че на някой му пука и че следващия път и той ще се отнесе така с мен, т.е. ще ми улесни работата, като свърши своята добре.

Ваньо, ти работа на бюро ми намери, пък нека да видя. Всяка работа си крие трудностите и недомислиците, хамалогията и напрежението. Ама не бачкам касиерка по желание :cry

Така като се замисля, май съм за освидетелстване. Обичам всичко да ми е изрядно подредено. Познатите ми могат да го потвърдят. Ако нещо не ми е перпендикулярно сложено на масата, ако нещата върху нея не са ми обърнати с етикетите към мен, подредени по височина, не ми е комфортно. Не съм живяла по друг начин. И се чудя, откъде тази лудост? Майка ми обича подредено, баща ми също, ама в моята форма не познавам друг човек. Не мога да изляза от вкъщи ако не са ми измити чиниите, ако не ми е изпънато леглото и т.н.

Не, не си за освидетелстване. Ако рядко те "боли глава", нямаш нищо против оралният секс (и го правиш с мерак) и го прибавиш това към горното казано от теб..., се оказва, че си по-скоро идеалната съпруга, отколкото човек който е "по-специален".

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...