Midex Posted July 28, 2011 Share Posted July 28, 2011 Отдавна съм наясно, ... Теди, както сам знаеш има най-различни 'музики' и всеки тук си харесва определен вид - има младежка музика, има пенсионерска такава, има музика за майсторите на климатици, има музика (със салфетки) за любителите на Ферари...въобще - избор не липсва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 28, 2011 Share Posted July 28, 2011 Мда..., аз! Добър избор. Много яко парче. .... има музика за майсторите на климатици, има музика (със салфетки) за любителите на Ферари...въобще - избор не липсва. Предполагам за никой конкретен не говориш в случая. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 28, 2011 Share Posted July 28, 2011 Добър избор. Много яко парче. В тази торба имам и още. http://www.youtube.com/watch?v=f4K6ZxDwi34&feature=related Но останалите мисля да си ги слушам сам.... Предполагам за никой конкретен не говориш в случая. Нее..., Пламен не е такъв... Добре, бе... да му хъхъм майката..., що всеки си мисли, че съм климатикаджия? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 28, 2011 Share Posted July 28, 2011 Щото ни поправяш климатиците затова Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 28, 2011 Share Posted July 28, 2011 Някой каза ли "дум, дум"? Отдавна казах аз, че Dash Berlin има голямо бъдеще. Отлична комбинация с АТВ! За да не ти задават тъпи въпроси такива като чичо ти Николай им пускай официалните видеота: http://www.youtube.com/watch?v=78F4rIcslrY&feature=fvwrel Да разбирам ли, че АТВ има нов албум? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 28, 2011 Share Posted July 28, 2011 Щото ни поправяш климатиците затова Мда де, ама това, дето ме занимавате с бангиите си е като да те накарам тебе да напишеш на Бейсик един непрекъснат цикъл или Пламен да изстиска от някой 8А нотната стълбица от първа октава... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 28, 2011 Share Posted July 28, 2011 Мда де, ама това, дето ме занимавате с бангиите си е като да те накарам тебе да напишеш на Бейсик един непрекъснат цикъл или Пламен да изстиска от някой 8А нотната стълбица от първа октава... В тая възка кога ще имам работеща машина? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 28, 2011 Share Posted July 28, 2011 ...що всеки си мисли, че съм климатикаджия? Ти пък къде се слагаш - за тебе беше онова с "пенсионерската". А и за мене май, че напоследък си пускам само разни от 90-те... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 28, 2011 Share Posted July 28, 2011 Ти пък къде се слагаш - за тебе беше онова с "пенсионерската". А и за мене май, че напоследък си пускам само разни от 90-те... Не, не, не, не! Правилното е : То за мен си беше онова"пенсионерската", щот съм си набор на пирамидите и съм гледал как, кака Лили ги варосва...А и за тебе май, щот кат та гледам, напоследък пускаш само разни от 90-те... П.с. Край, писна ми! Отивам за бира. П.с.2 Видене, ако утре не си на линия след 17:30 - 18:00, значи зорът не ти е чак толкова голям... и няма да имаш право да мрънкаш! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 28, 2011 Share Posted July 28, 2011 Като каза бира - откъде да намеря прехвалената пшенична но някоя която не е каменица щото само такава виждам по магазините. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted July 28, 2011 Share Posted July 28, 2011 Май няма други.Освен ако не си поръчаш от някакъв сайт Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 28, 2011 Share Posted July 28, 2011 Днес прочетох във "фишките", че към месец май тази година, държавният дълг на Щатите бил 14.3 трилиона долара, което при население от 305 639 392 прави по над $46 000 дълг на човек и този държавен дълг продължавал да се увеличава с 3.4 милиарда долара на ден! Ще кажете - нищо кой знае какво интересно...докато наистина не се замислиш над цифрата 14 300 000 000 000. Банкнотата от $100 е с дебелина 0.1075 мм. ; пачка от 100 стодоларови банкноти е 10.75 мм. Оказва се, че ако мислено се насложат една върху друга в 100-доларови банкноти всичките 14.3 трилиона долара, общата дължина на насложените банкноти превишава диаметъра на Земята с няколко хиляди километра! За още по-ефектно сравнение вижте тук, където банкнотите не са една върху друга, а се започва от малко към много и може да се види колко точно заемат 10 хиляди долара, 1 милион, 100 милиона, 100 милиарда и накрая резултатът от натрупания дълг се сравнява с емблематични сгради в USA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 28, 2011 Share Posted July 28, 2011 П.с.2 Видене, ако утре не си на линия след 17:30 - 18:00, значи зорът не ти е чак толкова голям... и няма да имаш право да мрънкаш! Ами ще трябва да остана и да те чакам явно... Като каза бира - откъде да намеря прехвалената пшенична но някоя която не е каменица щото само такава виждам по магазините. Каменица е единственото пшенично пиво на масовия пазар в момента и както ти каза Наско е отлична бира. Разбира се не е бира за лигльовци. Между другото досега на който съм дал да я опита - все е останал доволен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 28, 2011 Share Posted July 28, 2011 Баасиии...как се намаах със замръзнала диня... Сладоледите да ми ядат кура. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 28, 2011 Share Posted July 28, 2011 Баасиии...как се намаах със замръзнала диня... Сладоледите да ми ядат кура. Той ся ш'съ завърти насам Мидекса, известен още като, Великият цензор, Древния или Повелителят на дървоядите... и ще ти рЕди една далавера, какво точно ще ти ядат сладоледите, ъхъ... Ами или онази е била нещо вкисната или не трябваше да я пия след един карлсберг. Абее..., мислих да ти обясня някои работи, ама няма! Достатъчно си голям, та и сам да се сетиш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 28, 2011 Share Posted July 28, 2011 Каменица е единственото пшенично пиво на масовия пазар в момента и както ти каза Наско е отлична бира. Разбира се не е бира за лигльовци. Между другото досега на който съм дал да я опита - все е останал доволен. Ами или онази е била нещо вкисната или не трябваше да я пия след един карлсберг. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetim Posted July 28, 2011 Share Posted July 28, 2011 4-ка от тотото = 30лв. Ташак работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted July 28, 2011 Share Posted July 28, 2011 За още по-ефектно сравнение... Може да се направи и друго сравнение. Ако всеки китаец грабне по една пачка ($10,000) от този куп, то дълга на САЩ ще изчезне тутакси. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 28, 2011 Share Posted July 28, 2011 Абее..., мислих да ти обясня някои работи, ама няма! Достатъчно си голям, та и сам да се сетиш... Може да ми ги обясниш над някоя бира... теб имам да те черпя и без това само че ще трябва да е на някоя по-лигаво място не сред бубулечките, бръмбарите и другите ужасии на места които на теб ти допадат Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted July 28, 2011 Share Posted July 28, 2011 Аз зимата предпочитам загрят течен аналгин, а лятото течен аналгин с ледчета, ама малко ледчета, че да не се разреди много и да не ме хване гърлото пак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 29, 2011 Share Posted July 29, 2011 Баси...АНАЛгин...А КУРотропин и СПЕРМАзол не ползвате ли? Или с тях само жеките лекувате Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 29, 2011 Share Posted July 29, 2011 Егати... как успяваш да станеш в 5 не мога да спра да се чудя ПС: Яде ми се прясно опечена пържола на дървени въглища... аррррррррррррррррр Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 29, 2011 Share Posted July 29, 2011 Неправилно задаваш въпроса. Правилното е:"Как още не си легнал в 5?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted July 29, 2011 Share Posted July 29, 2011 Атанасе, не знам за какво говориш! хаха А, дедо, ще ти кажа една цака, като си лягаш, бройш до пет, повтаряш пет пъти пет и пак почваш да бройш до пет, така пет пъти под ред и се събуждаш в пет. Много е лесно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 29, 2011 Share Posted July 29, 2011 А...отде ще знаеш...Дедо го мани, той е толкоз дрът, че го е страх да заспи, щот може да не се събуди Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.