Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Ей, Гадолине, наскоро ми попадна една книжка по корабен моделизъм...Ама не ми се занимава/то само това ми оставаше да почна/.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Интересна идея, Васко laughing.gif

И само за протокола сОмалийци са beer.gif

Ти пък какво ми се засягаш? tounge.gif

Живял съм в заблуда толкова години....все тая прекалено са ми маловажни.

...

terrorist-004.jpg

П.П. Забележете вдясно на третата снимка задната страна на TFT телевизора и дистанционното на шкафчето в т.нар. "единична килия".

Мене ако ме питате, светът тотално се е сбъркал....:ghost

Ебахти "килията"! Да ходя да стрелям и аз в Норвегия. Там явно затворниците живеят в по-добри условия от 60-70% от българите (дето не са затворници)!

Колкото до засегната тема за робите от злобил - зависи само как ще го наречеш, да работиш на заплата в Бг си е робство, не е нужно да се каниш да ставаш робовладелец.

Ние тука си кретаме още в тоя строй, явно от столетия, да не кажа по-тежка дума.

Ей, Гадолине, наскоро ми попадна една книжка по корабен моделизъм...Ама не ми се занимава/то само това ми оставаше да почна/.

То си е краста Танасе! Само, че е прекалено чорбаджийска краста..., освен солидните инвестиции, изисква и много свободно време... и най-вече мерак и спокойствие на духа. Това са все неща които в днешно време средно статистическия юзър на тази... странна държава трудно може да си позволи. Иначе ако е за идеята... някъде имам прибрани, поне 30 броя на "Моделист конструктор" и поне още толкова на "Зарулем" и "Техника молодежи". Едно време нямаше брой на тези списания в който да няма разкройка на рангоута и отделна такава на шпангоутите, на някой от историческите кораби (военни, транспортни, подводници и ветроходи). Само с пантографа снемаш контура и си правиш мащаба... останалото е въпрос на сръчност и творчески подход. Преди да се захвана с ветроходството се занимавах точно с корабо моделизъм..., на 13 вече имах 3, действащи модела, до последния детайл изработени от мен самия...

Хубаво време беше...

Незнам норвегия морвегия ма съм бил в по кофти 3 звездни хотели.....да не кажа и някои 4 звездни по нашето китно Черноморие....

Harry.Potter.Deathly.Hallows.Part.2.2011.TS.XViD.-.IMAGiNE

Ей тоя филм има и първа част, нали? И тя е излезнала през 2010.

Щото вчера стана сакaтлък. :)

Аре да идва шибания Петък, Ве... мятам си шапката във въздуха и я разстрелвам с 120мм гаубица!

Добър вечер, Стефчо laughing.gif

...как сега да обясня. Да кажем, че върша услуга :blush: Ама кой да помисли, че едната част е излезнала няколко месеца по-късно от другата да ГЕ :D

Знам, че си е краста, нали и мен ме е чесала....Ама при мен беше от по-лошата - авиомоделизъм...Там да не ти описвам какъв цирк е.

Знам, че си е краста, нали и мен ме е чесала....Ама при мен беше от по-лошата - авиомоделизъм...Там да не ти описвам какъв цирк е.

Мхъ..., и това съм го боледувал, даже още ми се мота някъде една недовършена депронка...

Авиомоделизъм - хоби което те учи как да правиш неиндентифицирани летящи обекти.

Тук, много хора се занимаваха с това, ама сега нито съм видял, нито съм чул някой вече да се занимава с подобни неща.

Като се сетя в мазето на старото даскало колко такива самолетчета, части, моторчета има захвърлени... преди имаше един учител, който се занимаваше с авиомоделизъм ама се махна от тук и така си и останаха нещата.

c159922903bad6ad.jpg

Не съм я правил аз тази снимка, обаче момента е уловен много добре.

Понякога за един ден, за един час, нещата така се завъртат и оплитат, че свят да ти се завие :wacko:

За протокола - не, не съм бременна :bgrin:

Понякога за един ден, за един час, нещата така се завъртат и оплитат, че свят да ти се завие :wacko:

За протокола - не, не съм бременна :bgrin:

Ми айде де, какво чакате? То е хубаво нещо междувпрочем. И на кожата влияе добре и ако не си го чувала досега - бременните жени боледуват много по-малко.

ПС: И най-хубавото - ще откажеш цигарите :)

ПС2: Нито се гъбаркам, нито нещо искам да се заяждам, казвам го с най-добри чувства това

Ахам, мерси. Чувала съм ги тия неща. Ама времето ще си покаже.

Този път (учудващо и за мен дори) не помислих ни най-малко, че се заяждаш :rolleyes:

Много благодаря! Гледам си, супер е :)

Честно кое ти харесва в това "парче" (щото определено не е песен) и ми идва абсолютно монотонно и изнервящо...

Ето една хубава ПЕСЕН от мен

Ми ти пък престани да им слушаш само началото. Има си мелодия. Има си динамика. Има си дори и пиано.

Отдавна съм наясно, че музикалните ни вкусове с Дядомраз са коренно различаващи се :rolleyes: .

В случая не е изключение.. Роксет - не ви ли писва от тях :) (опа, заблудих се по първия фрейм преди да пусна парчето).

Парчето от поста на w00x наистина е яко. Инструментал - такива много ми допадат, отчасти защото може да си ги слушаш и докато работиш нещо без някой да "приказва" и да те разсейва.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...