Grimjaur Posted July 27, 2011 Share Posted July 27, 2011 Ей, Гадолине, наскоро ми попадна една книжка по корабен моделизъм...Ама не ми се занимава/то само това ми оставаше да почна/. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 27, 2011 Share Posted July 27, 2011 Интересна идея, Васко И само за протокола сОмалийци са Ти пък какво ми се засягаш? Живял съм в заблуда толкова години....все тая прекалено са ми маловажни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted July 27, 2011 Share Posted July 27, 2011 ... П.П. Забележете вдясно на третата снимка задната страна на TFT телевизора и дистанционното на шкафчето в т.нар. "единична килия". Мене ако ме питате, светът тотално се е сбъркал.... Ебахти "килията"! Да ходя да стрелям и аз в Норвегия. Там явно затворниците живеят в по-добри условия от 60-70% от българите (дето не са затворници)! Колкото до засегната тема за робите от злобил - зависи само как ще го наречеш, да работиш на заплата в Бг си е робство, не е нужно да се каниш да ставаш робовладелец. Ние тука си кретаме още в тоя строй, явно от столетия, да не кажа по-тежка дума. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 27, 2011 Share Posted July 27, 2011 Ей, Гадолине, наскоро ми попадна една книжка по корабен моделизъм...Ама не ми се занимава/то само това ми оставаше да почна/. То си е краста Танасе! Само, че е прекалено чорбаджийска краста..., освен солидните инвестиции, изисква и много свободно време... и най-вече мерак и спокойствие на духа. Това са все неща които в днешно време средно статистическия юзър на тази... странна държава трудно може да си позволи. Иначе ако е за идеята... някъде имам прибрани, поне 30 броя на "Моделист конструктор" и поне още толкова на "Зарулем" и "Техника молодежи". Едно време нямаше брой на тези списания в който да няма разкройка на рангоута и отделна такава на шпангоутите, на някой от историческите кораби (военни, транспортни, подводници и ветроходи). Само с пантографа снемаш контура и си правиш мащаба... останалото е въпрос на сръчност и творчески подход. Преди да се захвана с ветроходството се занимавах точно с корабо моделизъм..., на 13 вече имах 3, действащи модела, до последния детайл изработени от мен самия... Хубаво време беше... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 27, 2011 Share Posted July 27, 2011 Незнам норвегия морвегия ма съм бил в по кофти 3 звездни хотели.....да не кажа и някои 4 звездни по нашето китно Черноморие.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 27, 2011 Share Posted July 27, 2011 Harry.Potter.Deathly.Hallows.Part.2.2011.TS.XViD.-.IMAGiNE Ей тоя филм има и първа част, нали? И тя е излезнала през 2010. Щото вчера стана сакaтлък. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 27, 2011 Share Posted July 27, 2011 Добър вечер, Стефчо Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 27, 2011 Share Posted July 27, 2011 Аре да идва шибания Петък, Ве... мятам си шапката във въздуха и я разстрелвам с 120мм гаубица! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 27, 2011 Share Posted July 27, 2011 Добър вечер, Стефчо ...как сега да обясня. Да кажем, че върша услуга Ама кой да помисли, че едната част е излезнала няколко месеца по-късно от другата да ГЕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 27, 2011 Share Posted July 27, 2011 Знам, че си е краста, нали и мен ме е чесала....Ама при мен беше от по-лошата - авиомоделизъм...Там да не ти описвам какъв цирк е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 27, 2011 Share Posted July 27, 2011 Знам, че си е краста, нали и мен ме е чесала....Ама при мен беше от по-лошата - авиомоделизъм...Там да не ти описвам какъв цирк е. Мхъ..., и това съм го боледувал, даже още ми се мота някъде една недовършена депронка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted July 27, 2011 Share Posted July 27, 2011 Авиомоделизъм - хоби което те учи как да правиш неиндентифицирани летящи обекти. Тук, много хора се занимаваха с това, ама сега нито съм видял, нито съм чул някой вече да се занимава с подобни неща. Като се сетя в мазето на старото даскало колко такива самолетчета, части, моторчета има захвърлени... преди имаше един учител, който се занимаваше с авиомоделизъм ама се махна от тук и така си и останаха нещата. Не съм я правил аз тази снимка, обаче момента е уловен много добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted July 27, 2011 Share Posted July 27, 2011 Понякога за един ден, за един час, нещата така се завъртат и оплитат, че свят да ти се завие За протокола - не, не съм бременна Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 27, 2011 Share Posted July 27, 2011 Понякога за един ден, за един час, нещата така се завъртат и оплитат, че свят да ти се завие За протокола - не, не съм бременна Ми айде де, какво чакате? То е хубаво нещо междувпрочем. И на кожата влияе добре и ако не си го чувала досега - бременните жени боледуват много по-малко. ПС: И най-хубавото - ще откажеш цигарите ПС2: Нито се гъбаркам, нито нещо искам да се заяждам, казвам го с най-добри чувства това Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted July 27, 2011 Share Posted July 27, 2011 Ахам, мерси. Чувала съм ги тия неща. Ама времето ще си покаже. Този път (учудващо и за мен дори) не помислих ни най-малко, че се заяждаш Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordeath Posted July 27, 2011 Share Posted July 27, 2011 . Аз по ТВ така или иначе гледам само Фокс Лайф. Btw, някой знае ли сайт, през който да гледам въпросния канал онлайн? Приятно гледане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 28, 2011 Share Posted July 28, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=dOrvnSeoG6w Добро утро на всички женени мъже. Ред. В Косово пак се почва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted July 28, 2011 Share Posted July 28, 2011 Много благодаря! Гледам си, супер е Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 28, 2011 Share Posted July 28, 2011 Някой каза ли "дум, дум"? http://www.youtube.com/watch?v=rpVlfz0Y8x8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 28, 2011 Share Posted July 28, 2011 Честно кое ти харесва в това "парче" (щото определено не е песен) и ми идва абсолютно монотонно и изнервящо... Ето една хубава ПЕСЕН от мен http://www.youtube.com/watch?v=hytXpwJMCy4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 28, 2011 Share Posted July 28, 2011 Е да, ама саундът на неговата "песновка" е около 6 пъти по-як - разбра ли сега кое му харесва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 28, 2011 Share Posted July 28, 2011 Честно кое ти харесва в това "парче" (щото определено не е песен) и ми идва абсолютно монотонно и изнервящо... Ето една хубава ПЕСЕН от мен Ми ти пък престани да им слушаш само началото. Има си мелодия. Има си динамика. Има си дори и пиано. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted July 28, 2011 Share Posted July 28, 2011 Отдавна съм наясно, че музикалните ни вкусове с Дядомраз са коренно различаващи се . В случая не е изключение.. Роксет - не ви ли писва от тях (опа, заблудих се по първия фрейм преди да пусна парчето). Парчето от поста на w00x наистина е яко. Инструментал - такива много ми допадат, отчасти защото може да си ги слушаш и докато работиш нещо без някой да "приказва" и да те разсейва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 28, 2011 Share Posted July 28, 2011 Теб те знам... и ти си на Ангел от "партията" А Роксет - отдавна не ги бях слушал... години може би Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 28, 2011 Share Posted July 28, 2011 Някой каза ли "дум, дум"? Мда..., аз! http://www.youtube.com/watch?v=NaXWv7lYbCg&feature=related Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.