Бегемот Posted November 27, 2005 Share Posted November 27, 2005 I cannot change the fact that you're not coming back, it's killing me to watch you leave me.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chelsea Posted November 27, 2005 Share Posted November 27, 2005 I cannot change the fact that you're not coming back, it's killing me to watch you leave me.. Betrayed me!!!!!!!!!!!!!!!! You're not the One to be trusted with my LOVE!!!!!!!!!!!!!!! You keep blaming me for what you did to me!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aqua-Spirit Posted November 27, 2005 Share Posted November 27, 2005 Chelsea, du bist eine egoistische Hexe! Мина ми през главата да ти отрежа главата, ма така горкия простак ша риве ощи повичи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бегемот Posted November 27, 2005 Share Posted November 27, 2005 Chelsea, du bist eine egoistische Hexe! Мина ми през главата да ти отрежа главата, ма така горкия простак ша риве ощи повичи. Бе не се разревах,ама така кофти почна деня ,но пък завърши мноо добре да ти се похваля Благодаря за подкрепата и съчувствието Link to comment Share on other sites More sharing options...
chelsea Posted November 27, 2005 Share Posted November 27, 2005 Бе не се разревах,ама така кофти почна деня ,но пък завърши мноо добре да ти се похваля Благодаря за подкрепата и съчувствието Аз съм за съжаление, не ТИ след всичко, което направи...А моя ден направо беше невероятен!!!! Да те е ядддддд!!!!!! Цял ден си лафих с милото ми и с приятелките, а също така и гледах детенцето си, пък ти си нямаш такова!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted November 28, 2005 Share Posted November 28, 2005 мисля си как ме е яд на някои хора,които не усещат момента в който трябва да млъкнат или да сменят темата,ако не могат да си държат езика зад зъбите и много се радвам на онези ,които просто го усещат тоя въпросен момент Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 29, 2005 Share Posted November 29, 2005 Баси и злобите дет' сте... т'ва ми минава през главата ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aqua-Spirit Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 Хихихихих точно в момента ми минава през главата една муха и една мисъл. Мисълта е: как да я убия пущината насекоместа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aqua-Spirit Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 С мисъл Страхотен съвет, благодаря! Ако го бях видяла вчера, преди мухата да се види с Дядо Боже, щях да й видя сметката... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 Не знам какво ми е минало и е останало в главата, но искам да се махне, че ме цепи доста яко... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nostradamos Posted December 2, 2005 Share Posted December 2, 2005 Sq prez glavata mi minava da si namerq nqkoi s koito da si dopiq qko!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted December 6, 2005 Share Posted December 6, 2005 чудя се колко продължава модконтрола и кога ще дойде локалния щото ми трябва? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted December 7, 2005 Share Posted December 7, 2005 че съм единствения шибан призрак в тоя форум... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted December 7, 2005 Share Posted December 7, 2005 Мисля си че утре пак ще пия сам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted December 7, 2005 Share Posted December 7, 2005 Мисля си за мача на Ботев със Спартак на ст. Пловдив!!!Мисля си за контролната по математика и как незнам нищичко!!!Мисля че ми е мноо скучно....по-точно то си ми е скучно.Мисля да престана да мисля че ме заболя главата и без тва не ми се отдава.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted December 7, 2005 Share Posted December 7, 2005 А аз си мисля, че не съм се чувствала толкова добре от доста време и съм на път да осъществя една моя мечта-сбирка на всички мои приятелииииииииии Бахти! Като дрогирана съм! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted December 7, 2005 Share Posted December 7, 2005 Мисля си,че като се заобиколиш с джуджета не ставаш гигант. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted December 7, 2005 Share Posted December 7, 2005 А аз си мисля, че не съм се чувствала толкова добре от доста време и съм на път да осъществя една моя мечта-сбирка на всички мои приятелииииииииии Бахти! Като дрогирана съм! Я казвай кога е сбирката . Гледам кирилица, да не си се прибрала за празниците? Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted December 9, 2005 Share Posted December 9, 2005 Я казвай кога е сбирката . Гледам кирилица, да не си се прибрала за празниците? Не само за празниците Би трябвало да е тази вечер, но още нищо не е уточнено. Цял ден ще съм в движение... Върти ми се нещо за Сенса или Гепи. Ще се радвам да видя познати физиономии HemophiliacInMe, и аз те обичам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted December 9, 2005 Share Posted December 9, 2005 Минава ми през главата, че от година несъм бил толкова зле физически, а психически от четири. На човек неможе да му се случи нищо по-лошо от това да се роди. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snejko Posted December 15, 2005 Share Posted December 15, 2005 Толкова е хубаво да си живея в моя собствен вакуум. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emirates stadion Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 Говорех си сам и по едно време нямаше кво да си кажа и ми стана неудобно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 В момента през главата ми минава парче олово. Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted December 19, 2005 Share Posted December 19, 2005 Говорех си сам и по едно време нямаше кво да си кажа и ми стана неудобно неудобно от себе си,нали! ужасно е иначе започвам да се псувам много сериозно,аз хубаво си повтарях "не се връщай",ама само с повтаряне не стаа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salida Posted December 25, 2005 Share Posted December 25, 2005 Минават ми през главата толкова много неща, че чак се плаша... блъскат се вътре и не могат да уцелят изхода(някое ухо), става пълна бърканица! Ще откача направо! А в момента се замислих, че напоследък прекарвам прекалено много време във форума. Не знам какво става... Коледа не ми влияе добре Иска ми се да крещя... ама много... Иска ми се да попитам някого ЗАЩО се случва всичко... само че няма кого... лошо е да се чувстваш ням... Лека нощ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.