gado Posted July 24, 2011 Share Posted July 24, 2011 сЕри където и както щеш. Аз съм се уредил вече Да бе, знаем. Нищо което не е супер, мега, хипер гиик и не е немско говорящо не е достойно за твоето лайно ПС: Пшеничената бира е гадна. Или поне в момента хич не ми допада. Пич, иди да си направиш изследване за бяс! Един от симтомите на това заболяване е извращаването на вкуса.... П.с. ...Или си направи тест за бременност... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 24, 2011 Share Posted July 24, 2011 Да бе, знаем. Нищо което не е супер, мега, хипер гиик и не е немско говорящо не е достойно за твоето лайно Мммм, даааа...дедо с неговите лиготии отдавна си плаче за наказание. Аз предлагам да го накажем една година да пикае само в онова долу на снимката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted July 24, 2011 Share Posted July 24, 2011 ПС: Пшеничената бира е гадна. Или поне в момента хич не ми допада. Не знам дали говориш за Каменица Пшенично, ама тя и за мен е гадна. 3 пъти я пробвах, че ще ми хареса все има вкус на антибиотици..... За мен е смотана тая, нямам база за сравнение с друга марка може и да ми хареса. От едно време се знае, че бира са прави с ечемик и хмел, другото е та*ак работа. То и вино става от малини и боровинки ама най-доброто си е от грозде! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 24, 2011 Share Posted July 24, 2011 Пич, иди да си направиш изследване за бяс! Един от симтомите на това заболяване е извращаването на вкуса.... П.с. ...Или си направи тест за бременност... Това ми го казва човек който каза че Leffe е гадна бира.. а пшеничената точно на нея ми напомня. Не че не я изпих бутилката но предната Tuborg ми хареса много повече. ПС: Да точно за каменица пшенично говоря. ПС2: Наскоро в rosenhoff пих някаква жива бира - хареса ми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 24, 2011 Share Posted July 24, 2011 Кураци, да ви сера на вкусовете. Пшеничното си е мноо убаво, казах - мъжете знаят защо. И само балистични криви са ми в главата Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 24, 2011 Share Posted July 24, 2011 Това ми го казва човек който каза че Leffe е гадна бира.. а пшеничената точно на нея ми напомня. Не че не я изпих бутилката но предната Tuborg ми хареса много повече. ПС: Да точно за каменица пшенично говоря. Естествено, че Leffe е супер противна бира. Бира с вкус и мирис на презрели банани е точно толкова гадна както и компота от кайсии с пържени патладжани и чорбаджийски чушки. А пшеничното си е една хубава бира която си има мек, бирен вкус и дъх точно като на бира. П.с. И не се излагай! Общото между онова "бирено" недоразумение и Каменица Пшенично е само и единствено в мътнотата им.... и до там! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 24, 2011 Share Posted July 24, 2011 Освен тая да е била някаква вкисната но беше по-кисела някак. Не знам просто в момента не ми хареса. Лефето не мирише на презрели банани а някак на вино и сладни. До един момент ми харесваше сега напоследък - изобщо. Ми само каменица пшенично имаше там. Коя ще ми препоръчаш ти? ПС: Преядах с диня. Ужассс... хубаво че свърши студената че 2кг диня май ми дойдоха много... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 24, 2011 Share Posted July 24, 2011 Освен тая да е била някаква вкисната но беше по-кисела някак. Не знам просто в момента не ми хареса. Лефето не мирише на презрели банани а някак на вино и сладни. До един момент ми харесваше сега напоследък - изобщо. Ми само каменица пшенично имаше там. Коя ще ми препоръчаш ти? ПС: Преядах с диня. Ужассс... хубаво че свърши студената че 2кг диня май ми дойдоха много... Нещо са те цакали с кофти бутилка! Последното нещо което можеш да кажеш за пшеничното е, че е кисело или киселее... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 24, 2011 Share Posted July 24, 2011 Определено! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted July 24, 2011 Share Posted July 24, 2011 Споровете на тема вкусове винаги са много забавни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted July 24, 2011 Share Posted July 24, 2011 Да похапваш и да четеш коментари за сране в булфорум - БЕЗЦЕННО! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 24, 2011 Share Posted July 24, 2011 Споровете на тема вкусове винаги са много забавни. Същото е като темата за телефоните. Къв кеф е на балкан. Ама свърши Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 24, 2011 Share Posted July 24, 2011 Един от вариантите.... И иде буря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted July 24, 2011 Share Posted July 24, 2011 Пръстенът е много як. Честито Успех на жена ти А на мен ми минава през главата (четейки тук за говорящи кенефи и т.н. изгъзици), че как като не сме имали Fisher Price играчки, говорящи книжки, кенефи, дето ти бършат гъза и тем подобни измишльотини, направени с цел мързел и охарчване, излигавщване на децата, СМЕ СТАНАЛИ ХОРА? Не много нормални, ама хора... Не мисля, че това е начин да си възпиташ детето, да го метнеш в кошарата с играчки, вместо да говориш с него, ти да му показваш цветовете, да се занимаваш с него... Просто още един начин да си забиеш перо в гъза. Детето трябва да чете книги, да се образова, да играе, ама не в тях си на ПС или с играчки, чието закупуване може да бъде избегнато с едно просто обръщане на внимание от страна на родителите. Така си мисля сега... Кой ме знае след време... Ама все пак ми се вижда глупаво да даваш 347825527285897529857 лв. за нещо, което няма смисъл и ще е ненужно след 2 месеца... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 24, 2011 Share Posted July 24, 2011 И си права и не си. Играчките ги купуват родителите 50% за собствен кеф. Поради тази причина имам една камара излишни неща. Аз и на човека на който го дадох му казах че въпросното изделие нашия го ползваше за играчка а не по предназначение. По предназначение го ползваха 2 момиченца които ни дойдоха на гости и си умряха от кеф като го видяха а едното просто си събу гащите и се изходи вътре преди да успеем да кажем дзак И да - няма значение дали са скъпи играчките или не - някой път лапето си играе повече с кашона в който е сложена играчката отколкото със самата играчка, но пък хубавите играчки са здрави. Примерно едната баба му подари едно влакче което той му видя сметката след 2 седмици. А има още едни влакчета които ги е хвърлял, тряскал и т.н. в продължение на повече от 2 години и които почти не са мрътнали освен боята по ръбчетата. Включително съм ги настъпвал. Докато повечет от евтините коли просто престават да се движат защото колелцата им се разпадат на 2рата максимум 3тата седмица. Докато хубавите продължава да си играе с тях вече маса време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 24, 2011 Share Posted July 24, 2011 Наводнение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted July 24, 2011 Share Posted July 24, 2011 Николай, и на мен са ми интересни някои от детските играчки. Сигурно ако имам момиченце някой ден, ще е заринато с кукли Барби, наистина съм им фенка... Ама няма и смисъл от даване на купища пари, ама наистина камари. Защото и такива неща съм виждала. За евтиното и скъпото си прав. Хубаво е да е качествена играчката. Обаче и бързо омръзва, поне на децата. Искат все още и още... Та накрая да се чудиш къде да ги стовариш... Излишни боклуци, мерси съм... Едва ли ще имам възможността да живея в мезонет с площ 75857 кв. м., че да имам стая за игра и склад за детски играчки. Танасе, къде това наводнение бре? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 24, 2011 Share Posted July 24, 2011 В Шопландия. Ред. Баси готината гръмотевична буря се вихри тука. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 24, 2011 Share Posted July 24, 2011 ..Или да пиеш топъл джин... Повече от 3 годинА практика имам вече. Не остана заведение в което да не съм правил забележка за джина, че е топъл и, че НЕ желая да ми бъде сервиран с лед. Безбожници са туй барманите в наши дни, аз поне го хаках джинеца при леда. Съвестен бях. Водката си седеше и тя в камерата. Нз, свършиха се свестните заведения у наше село ли, какво става!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 24, 2011 Share Posted July 24, 2011 Мхм. Джин, водка и ракия се държат в камерата. И НЕ се сервират с лед. Закон Божи просто. Ама няма в днешно време читави бармани. Дай им коктейли да бъркат, путьовците му недни. И алкохолна култура никаква. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 25, 2011 Share Posted July 25, 2011 Преди малко обърнах внимание на некролога на една съседка, която почина завчера. Сбъркана й е фамилията, сбъркана е датата на погребението (юни вместо юли), а на всичкото отгоре с химикал е поправена възрастта й. Не ми го побира умът как роднините й може да проявят такава небрежност... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 25, 2011 Share Posted July 25, 2011 Бахти и празните глави..., нищо не им минава... П.с. И от кога ми ги няма процентите? П.с.2 Джин с Тоник и няколко капки мента..., remove - remove... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted July 25, 2011 Share Posted July 25, 2011 Да похапваш и да четеш коментари за сране в булфорум - БЕЗЦЕННО! Вярно е, осрали сме целият форум! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordeath Posted July 25, 2011 Share Posted July 25, 2011 Като заговорихте за срането ,се сетих за една статия- За разлика от други империи и царства (като например Франкската, в която царе и царедворци са се напъвали с насълзени очички над смърдящи купчинки, зад вратите на дворците си и се е налагало да редуват дворците, за да могат да бъдат почистени), в Османската империя хигиената е била издигната на пиадестал. Нещо повече, на подмиването се е гледало не само като процес на почистване, а на сакрален ритуал, свързан със специфична посуда и пособия. В империята е имало дори професии които изцяло са били посветени на тези ритуали – ибрикчиите. Това е въпросният ибрик Обикновено под ибрикчия се разбира занаятчия, който изработва характерните за подмиването съдове – ибриците, които са били изработвани от най-различни материали – глина, стъкло и др. По-заможните (и съответно разположените по-високо в социалната йерархия) поданници на империата, са имали прислуга (познай как са се казвали) – ибрикчии, които са участвали в ритуала на подмиването – подливали са с ибрика, подсушавали са с кърпи задника на господаря си, пръскали са го с ориенталски аромати. Човекът на върха на импирията, султанът, е имал, не един или двама ибрикчии, а цяла “сюрия”, предвождана от ГЛАВНИЯ ИБРИКЧИЯ – същински жрец в “храма” на султана. При султана, подмиването като ритуал достига своята кулминация с действието ЧАЛАМБА. Когато султана усети лек дискомфорт в областта на правото черво и аналните сфинктери, на помощ идва свитата от ибрикчии начело с главния. Двама от помощниците на главния ибрикчия поемат под мишници султана, като го подкрепят дакато той клечи над позлатеното цукало. По време на напъните на султана, главният ибрикчия е обвил в прегръдките си главата на султана, като я милва нежно е шепти успокояващо: “Хайде, малко остана, Ваше Величество” или “Спокойно, Ваше Величество, и този зор ще мине...”. През това време останалите от свитата подготвят посудата от ибрици, темперират водата, затоплят кърпите и т.н. След като главният ибрикчия прецени че султана е приключил, той замива трикратно задните части на султана с ароматизирана вода с 39 оС. Особено внимание се отделя на гънките. След това главния ибрикчия старателно подсушава с меки кърпи и пудра (в онези години най-вероятно е било обикновен талк) задника на господаря си. Един от помощниците му му подава шишенце с благовонно масло (любимото на султана), главният ибрикчия взема точно една капка от него и я капва в шийната ямка, в основата на главата. Капката се стича по гръбначния стълб на султана и в момента, в който тя достигне до ануса, с рязко движение на половия си член, главният ибрикчия я “втрива” в аналните сфинктери на султана, викайки с цяло гърло “ЧАЛАМБАААААААААААА”. След това, докато помощниците му обличат султана, главният ибрикчия анализира материала, който е оставил султана в позлатеното цукало и прави предсказания за бъдещето на империята и на султанското семейство. Съществуват твърдения, че за голям период от време, за главни ибрикчии са избирали главно еничари (вероятно от български произход), но доколко това е вярно не може да се каже... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted July 25, 2011 Share Posted July 25, 2011 Оле, това си е най-голямото неуважение... Много грозно Горката жена си е починала, пък на тях едва ли не им е все едно за нея... Честит Рожден Ден на Сашо (alchemy)!!! Жив и здрав, много усмихнат, щастлив и обичан! Весело изкарване Минава ми през главата, че съм скапана. Много работа изядох за 6 дни брееееее... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.