Grimjaur Posted July 23, 2011 Share Posted July 23, 2011 А на мен гъза ми се поти. Особено ако напъвам по някой 70-80 метров отвес. Ама ако знаете след тва къв е кеф, като мана кирливките и отпусна мъде, от които капе пот...И вятъра ги полюшва кат обесено кученце-бозайниче..... Добро утро http://www.youtube.com/watch?v=iq8A4vxugEs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 23, 2011 Share Posted July 23, 2011 Туй се води "слушалка"...дават ти 2 броя при това....за лявото и дясното ухо...и някой може ли да предположи за колко ти ги дават? $2668 . И к'во пра'им кат' скъсаме кабелчето....не, мерси...Някои хора определено имат проблем с ценообразуването, а други - с проблема какво да правят с парите си....и само някой да тръгне да ми обяснява колко хубаво свирели и какъв мек звук давали, ей - това са си 2 бона и половина в зелено бе!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 23, 2011 Share Posted July 23, 2011 Да ама като ги наденеш на някоя девойка да й уплътнят вакуум-а между ушите и като и дадеш да засмуче после със слушалки в уши вероятно ефекта си струва 2,7к долара. :lol: :lol: :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 23, 2011 Share Posted July 23, 2011 А вероятно - не. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 23, 2011 Share Posted July 23, 2011 Галине, прав е иначе - наистина мрънкам че като си ходя и ми се е изпотил задника в дънките и както си ходя и телефона ми както стои в задния ми джоб и почва да прави глупости А на мен гъза ми се поти. Особено ако напъвам по някой 70-80 метров отвес. Ама ако знаете след тва къв е кеф, като мана кирливките и отпусна мъде, от които капе пот... Благодарим за полезната информация. Ето ви нещо лятно: http://www.youtube.com/watch?v=7zp1TbLFPp8&ob=av2e Още 19 и отивам на морето. Не че не съм бил вече 1 месец там, но този път ще е без прекъсване за 20 дена . Смятам да прекарам поне 40 часа под вода. Да видим кога ще ми поникнат хриле. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 23, 2011 Share Posted July 23, 2011 Благодарим за полезната информация. Пак заповядай Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted July 23, 2011 Share Posted July 23, 2011 Ето ви нещо лятно: http://www.youtube.com/watch?v=7zp1TbLFPp8&ob=av2e The uploader has not made this video available in your country. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 23, 2011 Share Posted July 23, 2011 The uploader has not made this video available in your country. От Босна няма проблеми да се види. Ето друг линк, но с малко гадно качество: http://www.youtube.com/watch?v=UGtAItp5qMM&feature=related Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 23, 2011 Share Posted July 23, 2011 Т'ва на Софи Маринова брат й ли е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 23, 2011 Share Posted July 23, 2011 1кв. см гравюра - 6 часа работа...Започвам да се замислям. Link to comment Share on other sites More sharing options...
letalis Posted July 23, 2011 Share Posted July 23, 2011 Т'ва на Софи Маринова брат й ли е? Според мен и е мъж ,ма то няма разлика http://vbox7.com/play:5ebc2b8a Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 23, 2011 Share Posted July 23, 2011 Бахти, какви зарзавати растат в днешно време, бре!? Преди малко в тракера се натъкнах на торент на "Калин орела", тъкмо започнах да се размазвам от кеф и видях един от коментарите под него... - Ще има ли субс скоро? ОнемЕх! Какъв резултат от пиянска чикия трябва да е това лайно, та да зададе подобен въпрос? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 23, 2011 Share Posted July 23, 2011 - Ще има ли субс скоро? Няма да има...орелът литна и ги отнесе... А и ти си бетер дечурлигата, дето се надпреварват кой ще гледа първи поредния CAM-Rip - как може да си разваляш удоволствието да гледаш тази класика без субтитри? Ей сега ще ти пратя едни...хем са на латиница за по-лесно четене... Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 23, 2011 Share Posted July 23, 2011 Бахти, какви зарзавати растат в днешно време, бре!? Преди малко в тракера се натъкнах на торент на "Калин орела", тъкмо започнах да се размазвам от кеф и видях един от коментарите под него... - Ще има ли субс скоро? ОнемЕх! Какъв резултат от пиянска чикия трябва да е това лайно, та да зададе подобен въпрос? И идея си нямам какво е "Калин орела". За сефте го чувам. Предполагам не съм единственият и затова е попитал някой за субтитри. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 23, 2011 Share Posted July 23, 2011 И идея си нямам какво е "Калин орела". За сефте го чувам. Предполагам не съм единственият и затова е попитал някой за субтитри. А ако прочетеш цитата от торента по-долу, пак ли ще ги поискаш? Режисьор: Борис Борозанов В ролите: Иван Димов, Борис Ганчев, Мария Ясникова, Петрана Ламбринова, Ганчо Димитров, Стефан Петров, Константин Кисимов, Стефан Савов, Васил Кирков Държава: България Година: 1950 BG Audio Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 23, 2011 Share Posted July 23, 2011 Може да е някой потребител с увреден слух . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 23, 2011 Share Posted July 23, 2011 Може да е някой потребител с увреден слух . Абе напоследък забелязвам в някои индивиди увреждания, но предимно на друго място, пак в непосредствена близост до слуховия апарат, ама в момента не ми се разправя... --------------------------------------------------------------------------------------- А сега, понеже съм забелязал, че и в тая тема се слагат разни музикални поздрави за тоя и оня, поздравявам тук присъстващите с 2 класически композиции, едната от които я бях слушал отдавна, а на другата попаднах случайно вчера - и двете композиции се изпълняват от "една и съща фамилия"... 1. Тази, дето я бях слушал вече, е монофоничен вариант на темата на Дарт Вейдър от "Междузвездни войни", а изпълнението - от 3.5" FDD: http://www.youtube.com/watch?v=X4SCSGRVAQE&feature=player_embedded 2. До вчера не си и мислех, че някой ще се хване да направи полифонично изпълнение на нещо, но като хората - с всичките му паузи, ритарданди и др. щрихи. Оказа се, че ентусиасти не липсват и ето част от "Токата и фуга" (Бах), изпълнена от 2 броя 5.25" FDD + 2 броя 3.5" FDD. http://www.youtube.com/watch?v=dmoDLyiQYKw&feature=player_embedded Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 23, 2011 Share Posted July 23, 2011 А ето как го правят пънкарите http://www.youtube.com/watch?v=yboUUmKZlxM И позволи ми да ти отпера един въпрос от твоята компетенция! Това на долния клип, графичния интерфейс на някоя програма ли е, и евентуално коя е тя? http://www.youtube.com/watch?v=ipzR9bhei_o&NR=1&feature=fvwp П.с. Питам, защото доста често го виждам, особено по класическите хави. Дори един-два пъти съм виждал цели диригентски партитури, представени по този начин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted July 23, 2011 Share Posted July 23, 2011 *Tards! Шшш... 400W real power... така го правя аз! Е, още нямам говорители за т'ва чудовище за да пробвам какви щети ще направи на макс ама скоро ще се чуе. :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted July 23, 2011 Share Posted July 23, 2011 2. До вчера не си и мислех, че някой ще се хване да направи полифонично изпълнение на нещо, но като хората - с всичките му паузи, ритарданди и др. щрихи. Оказа се, че ентусиасти не липсват и ето част от "Токата и фуга" (Бах), изпълнена от 2 броя 5.25" FDD + 2 броя 3.5" FDD. Това кърти мивки отвсякъде! Това на долния клип, графичния интерфейс на някоя програма ли е, и евентуално коя е тя? Има линк в края на клипа: Music Animation Machine. Намира се freeware MIDI player, както и app за iPad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 23, 2011 Share Posted July 23, 2011 Това на долния клип, графичния интерфейс на някоя програма ли е, и евентуално коя е тя? Предполагам, че е нещо направено с Music Animation Machine (това, дето се изписва в началото), но с какво се занимават тия и какви продукти вадят, не знам, а и сега ме мързи да проверявам. Иначе това на клипа е графично представяне на дължината и височината на нотите в real time - функция, която по принцип присъства във всеки един аудио редактор. Btw, по БТВ (баси каква игра на думи...) преди малко съобщиха, че Ейми Уайнхаус била намерена мъртва...което честно казано го предвиждах да стане по някое време...и стана... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 23, 2011 Share Posted July 23, 2011 Има линк в края на клипа: Music Animation Machine. Намира се freeware MIDI player, както и app за iPad. Вярно, бе! Изобщо не съм обръщал внимание на линковете по клиповете в Ютръб... Предполагам, че е нещо направено с Music Animation Machine (това, дето се изписва в началото), но с какво се занимават тия и какви продукти вадят, не знам, а и сега ме мързи да проверявам. Иначе това на клипа е графично представяне на дължината и височината на нотите в real time - функция, която по принцип присъства във всеки един аудио редактор. То е ясно, че представя структурата на парчето, дали може да вади партитурата (примерно в Уърд, Ексел, Оупън офис...)? Някога подрънквах по малко, а наскоро Весо и Чистач' май пак ме зарибиха... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 23, 2011 Share Posted July 23, 2011 Btw, по БТВ (баси каква игра на думи...) преди малко съобщиха, че Ейми Уайнхаус била намерена мъртва...което честно казано го предвиждах да стане по някое време...и стана... Ура, още едно недоразумение на природата пукна! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 23, 2011 Share Posted July 23, 2011 Ура, още едно недоразумение на природата пукна! Гаден хейтър! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 23, 2011 Share Posted July 23, 2011 ...дали може да вади партитурата (примерно в Уърд, Ексел, Оупън офис...)? Някога подрънквах по малко, а наскоро Весо и Чистач' май пак ме зарибиха... Щом го има на миди, дали ще го вади на правоъгълничета или директно на ноти е все тая - въпрос на избор...а и представянето във вид на правоъгълничета (по начина, по който е в клипа) е точен аналог на нотите, представено в друг интерфейс. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.