Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Чудя се дали да не зае**а сегашния си телефон перманентно в тих режим и да си взема още 1 с който да говоря само с хората с които искам че другия ми номер го научиха прекалено много досадници... но пък мразя да нося 2 телефона... егати дилемата..

iBlacklist?

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

бях се навил на iphone4 като 40 метров градинарски маркуч и като видях, че е по-скъп от галакси С2 и ми призля...и понеже си падам малко грандоман...няма да е айфона :)

бях навил на iphone4 като 40 метров градинарски маркуч и като видях, че е по-скъп от галакси С2 и ми призля...и понеже си падам малко грандоман...няма да е айфона :)

Не знам колко е С2, но аз чакам след месец и половина да излезе и да си взема iPhone5. Цената в Канада ще е около 900 лева.

има ли вече някви спай снимки? търсих инфо ма почти нищо не пише освен че щял да се зарежда по някъв странен начин

има ли вече някви спай снимки? търсих инфо ма почти нищо не пише освен че щял да се зарежда по някъв странен начин

Все още няма нищо сигурно. Вероятно ще го обявят август месец след средата. Иначе това със зареждането се очаква да е със следващият модел.

Все още няма нищо сигурно. Вероятно ще го обявят август месец след средата. Иначе това със зареждането се очаква да е със следващият модел.

1000 кинта е 4-ката...грубо. 5-цата сигурно ще струва 2 пъти мойта кола баси. Някак си не е нормално ако поне 1 месец не получавам гъделичкане около пъпа :D

Бахти! Осрахте темата, след малко ще вземете да обсъждате и съвременното американско изкуство и любовната поезия от късния ренесанс...

Пичове, откачили сте с тия телефони, майна. Прекаляя'ате. Т'ва е смисъла на вселената, к'ъв ти е тела. Разбирам, да е зарибен човек ама то това е нечовешко. Единия искал да си купи тел който му струва 2пъти колата, друг е неква врачка на Стив Джобс и може да обясни сътворението на живота с iOS и епъл... време е да ЩУРМУВАМЕ ХАРДУЕР.бЕгЕ!!!

Ко ша ричете?

Що си мисля, че те първо щяха да вадят 4S или 4GS - нещо такова и после 5-ца?

Навсякъде го водят като 5. Каквото е рекъл Господ(Стив Джобс) това ще е.

Пичове, откачили сте с тия телефони, майна. Прекаляя'ате. Т'ва е смисъла на вселената, к'ъв ти е тела. Разбирам, да е зарибен човек ама то това е нечовешко. Единия искал да си купи тел който му струва 2пъти колата, друг е неква врачка на Стив Джобс и може да обясни сътворението на живота с iOS и епъл... време е да ЩУРМУВАМЕ ХАРДУЕР.бЕгЕ!!!

Ко ша ричете?

срам ме е да ти кажа :)

Гадине, че кво й е на либовната поезия от късния Ренесанс? Като изключим рондото, си е била много читава. Даже наще чалгарки има какво да научат от нея...Те от кой ли няма кво да научат де..Ама май и свирки има как да се научат да правят, в някой от жълтите тоалетни хартии, наричани вестници, мярнах, че някоя си била голямо дърво в леглото...А, супер, минавам на ракия. Вие си пийте там...оис..не знам кво пиене е тва, ма звучи кат лекарство за коклюш...

samsung ....

воксе иначе кво викаш най великата ОС и трябва калъф за да не вдигащ/затваряш докато го извадиш от джоба си...лудница незнам как другите не са се сетили та да пробутват и без тва ненужни аксесоари

Просто на дядо ти мраз му е много потно дупето. Аз такива проблеми нямам.

Гадине, че кво й е на либовната поезия от късния Ренесанс? Като изключим рондото, си е била много читава. Даже наще чалгарки има какво да научат от нея...Те от кой ли няма кво да научат де..Ама май и свирки има как да се научат да правят, в някой от жълтите тоалетни хартии, наричани вестници, мярнах, че някоя си била голямо дърво в леглото...А, супер, минавам на ракия. Вие си пийте там...оис..не знам кво пиене е тва, ма звучи кат лекарство за коклюш...

Танасе, нищо и няма на късноренесансовата поезия, просто не и е мястото тук. Като стана думата за свирки... ми то всяка претендира, че ги може и знае, ама онази народна приказка, че - От всяко дърво свирка не става, е много вярна. То даже от някои свирки и дърво не може да стане... най-много пингвинче, да го еба. Щото, това свирката си е кеф в най-чист вид, само дето женорята се правят, че не го знаят и пак напъват за хамалогия... А, тя хамалогията е за тези дето искат да трупат престиж. И BTW, тва..., свирките не се учат... или им идват отвътре, или не ги могат. Докато, примерно онова, че някоя си, била дърво в леглото... е пълна глупост! И най-коравото дърво, като влезе в ръцете на майстора започва да се топи и става на восък, та чак оживява.

А наздраве с:

http://www.youtube.com/watch?v=04Zbhk1c7nM&feature=BFa&list=PL26FB5C36832DB9BE&index=43

Ред. Всъщност сега търся из дискографията едно парче, което е специално за теб!

Просто на дядо ти мраз му е много потно дупето.

А, ти как го научи това ?

1. Той не е престанал да го повтаря.

2. Аз същия проблем съм нямал.

1. Аз не съм мяркал да мрънка някъде, че много му се поти дупето.

2. Какъв..., с потящ се задник ли?

1. Аз не съм мяркал да мрънка някъде, че много му се поти дупето.

2. Какъв..., с потящ се задник ли?

1. Щото четеш по диагонала и не четеш правилните теми в които се обсъжда потенето на дупето.

2. Не. С отговаряне на телефона като си го вадя от джоба.

1. Щото четеш по диагонала и не четеш правилните теми в които се обсъжда потенето на дупето.

2. Не. С отговаряне на телефона като си го вадя от джоба.

1. Ауу..., това ще да е една много занимателна тема. Да не би модератори за темата да сте ти и Ваньо?

2. Това пък какво общо има с потното дупе, освен ако някой не те бъзика по Д-то през това време, де ?

1. Ауу..., това ще да е една много занимателна тема. Да не би модератори за темата да сте ти и Ваньо?

2. Това пък какво общо има с потното дупе, освен ако някой не те бъзика по Д-то през това време, де ?

1. Не знам за това. Със сигурност не сме аз и Иван.

2. Ами има. Явно на дядо ти мраз като му е потно дупето и телефона му приема повикванията.

1. Не знам за това. Със сигурност не сме аз и Иван.

2. Ами има. Явно на дядо ти мраз като му е потно дупето и телефона му приема повикванията.

1. Но си активен участник, нали?

2. Нима казваш, че дядо ти мраз и/или телефона му са гейове?

Докато, примерно онова, че някоя си, била дърво в леглото... е пълна глупост! И най-коравото дърво, като влезе в ръцете на майстора започва да се топи и става на восък, та чак оживява.

:punk

Иначе по темата за телефоните:

tux_gletu_cipni.jpg

Ахахахахаха Галин е велик. Одеве съм чел и съм се цвилил като захвана темата за потните дупета и как Ангел му се връзва хубаво

Галине, прав е иначе - наистина мрънкам че като си ходя и ми се е изпотил задника в дънките и както си ходя и телефона ми както стои в задния ми джоб и почва да прави глупости ако не е заключен или говоря с някой (през bluetooth слушалката) - мрънкал съм на темата поне 5 пъти и Ангел явно помни което пък е учудващо защото аз през ден си мрънкам по малко на всевъзможни теми

Първо се заяждате, после си ги мерите, след това искате да си ги турите и накрая пийте по бира!

Ей на т'ва му се вика приятелство! :)

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...