w00x Posted July 22, 2011 Share Posted July 22, 2011 Тука много се трие. Някой беше написал хубав реплай на Дядомраз по повод оплакванията му по точки, и този коментар липсва. Аз го бях написал и верно ся гледам, че го няма. Някакво обяснение от някой? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 22, 2011 Share Posted July 22, 2011 Аз го бях написал и верно ся гледам, че го няма. Някакво обяснение от някой? Да не става дума за "онзи" пост? Ако да - много ясно, че няма да го има...нъл' съ сещаш? Не е изтрит, след това ще го върна пак...всъщност ето ти го в момента: Тоя форум е като boot camp (тренировъчен лагер) за остатстване и спорове. В другите форуми не могат да ми се опънат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 22, 2011 Share Posted July 22, 2011 Да не става дума за "онзи" пост? Ако да - много ясно, че няма да го има...нъл' съ сещаш? Не е изтрит, след това ще го върна пак...всъщност ето ти го в момента: Не този. Межуд поста на djadomraz и този на BlackGuardian имах още един пост, в който отговарях на дядо мраз относно оплакванията му за телефона. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 22, 2011 Share Posted July 22, 2011 Не този. Межуд поста на djadomraz и този на BlackGuardian имах още един пост, в който отговарях на дядо мраз относно оплакванията му за телефона. Помня го - и аз го четох - да си купи калъф, да смени диалер и разни други. Помня, помня. ЦЕН-ЗУ-РА! ЦЕН-ЗУ-РА! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 22, 2011 Share Posted July 22, 2011 То аз мислех да помоля Midex да ги премести в темата за андроида, a вие се оплаквате че ги бил изтрил Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 22, 2011 Share Posted July 22, 2011 Подкрепям Сотбис. И да мечкосаме освен Виден и Долу цензурата! Едит от Midex: От цензурата не мои'ш избега...тук всички сме бивши комунисти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 22, 2011 Share Posted July 22, 2011 Аз викам да го турим на гадните номенклатурчици, дет са пишат за бивши... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 22, 2011 Share Posted July 22, 2011 Нещо ми се струва не ви влияят добре високите температури. Прочетох всички глупости и стигнах до това заключение. Нямам какво повече да кажа. Наско, ти вместо да мечкосваш започвай да се оглеждаш за кошари, колички, ванички, помпички и т.н., че ще ти се видят тесни всички пещери в страната скоро Интересно какво се случи с един от малкото смислени постове на Ангел в последно време ЕДИТ: Галине, чети темата за Ф1 и се включи в групата! Не забравяй инструмента за чукчето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 22, 2011 Share Posted July 22, 2011 ЕДИТ: Галине, чети темата за Ф1 и се включи в групата! Не забравяй инструмента за чукчето. Споко, чета я! П.с. Да го кажем така... Йебем ти чукчето - сиреч - ако не забравя! В тези дни да ми приказваш за инструменти и машинария е като да предлагаш курва на гинеколог след дежурство по коледа.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 22, 2011 Share Posted July 22, 2011 Пфу, язък - Виден не се върза на мечката, изтрил е поста...ама той е от стара коза яре, къде съм тръгнал и аз... Ангеле, май само ти остана, дет' се вързваш на мечки... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 22, 2011 Share Posted July 22, 2011 Да, телефона е за разговори. Само че, ако телефона ми нямаше дебилен интернет и функциониращ браузър - нямаше да разбера, че съм получил покана за интервю за работата, която исках (и каквато в последствие получих) - бях в София и нямах компютър/лаптоп под ръка. Ако телефона ми нямаше функционираща линукска конзола с работещ SSH, нямаше да мога да се връзвам в сървърите на бившата си фирма, а това веднъж ми спести една отпускарска визитация до работата. Да не говорим, че не ми се налага да си взимам допълнително mp3 плейър. Отделно за шматка като мен е безценен календара с възможностите за добавяне на бележки. И куп други неща. Има хора, на които всичките тия екстри им вършат и работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 22, 2011 Share Posted July 22, 2011 В тоя ред на мисли моя телефон скоро ще кацне в М-тел Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 22, 2011 Share Posted July 22, 2011 Видене, не моиш ме уплаши - майка ми работи в такава фирма. А все ще успеем да те омечкарим. Мидексе!!!! Ща цензурирам аз тебе! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 22, 2011 Share Posted July 22, 2011 В тоя ред на мисли моя телефон скоро ще кацне в М-тел И той е ..................... /попълни пропуснатото/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 22, 2011 Share Posted July 22, 2011 Пфу, язък - Виден не се върза на мечката, изтрил е поста...ама той е от стара коза яре, къде съм тръгнал и аз... Ангеле, май само ти остана, дет' се вързваш на мечки... Върни ми постовете! Искам си тоя дето разяснявах на дядо ти мраз как да си оправи нередностите с телефона. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 22, 2011 Share Posted July 22, 2011 Дедо ти го прочете и се зачуди да ти отговаря ли или не... и ме домързя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 22, 2011 Share Posted July 22, 2011 Не знам какви мечки ви гонят, аз лично нищо не разбрах. Освен, че модераторските тела съвсем са го дали през просото с триенето на мнения, целящи някаква видима само за част от тях "шега"... Ред: Пламене, не ми отговаряй, редактирайки моето мнение. Моля, ако решиш - просто цъкни на "ново мнение". Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 22, 2011 Share Posted July 22, 2011 И той е ..................... /попълни пропуснатото/ Върни ми постовете! Искам си тоя дето разяснявах на дядо ти мраз как да си оправи нередностите с телефона. Ти не разбираш ли, че не можем да разберем какво е станало с поста ти. Няма го в архива и никой от нас не го е пипал (поне не волно). Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 22, 2011 Share Posted July 22, 2011 Ти не разбираш ли, че не можем да разберем какво е станало с поста ти. Няма го в архива и никой от нас не го е пипал (поне не волно). Не е само едно. Имаше и други изтрити, дето мидекс ги изтри, за да напише онова за комисионната в Нестандартните Въпроси уж от мое име. Ако никой не знае къде е, да викаме заслужили агенти Скъли и Мълдър. Сигурен съм, че истината е някъде там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 22, 2011 Share Posted July 22, 2011 Значи глупостите са в архива, аз ги изчетох отдавна. САМО тоя пост липсва по незнайни причини... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 22, 2011 Share Posted July 22, 2011 samsung .... воксе иначе кво викаш най великата ОС и трябва калъф за да не вдигащ/затваряш докато го извадиш от джоба си...лудница незнам как другите не са се сетили та да пробутват и без тва ненужни аксесоари Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 22, 2011 Share Posted July 22, 2011 samsung .... воксе иначе кво викаш най великата ОС и трябва калъф за да не вдигащ/затваряш докато го извадиш от джоба си...лудница незнам как другите не са се сетили та да пробутват и без тва ненужни аксесоари ХАХААХАЙХКЙАХКЙА№ АХХАХАХАХ%ХЙА№Х А№Х КА№Х %АХ№% АХ№ ХА№Х %ХА№%ХАХАХ A zlobil a day keeps the doctor away. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 22, 2011 Share Posted July 22, 2011 Е не... момчета писна ми да чета във всички възможни теми спорове на тема Android vs iOS... честно... Питам си и споделям мои виждания за конкретен телефон и то защото Виден реши да ме бъзика че съм бил мрънкало (не че не съм) ама вие пак тръгнахте да си мерите дължината на органите... престана да ми е интересно вече. Чудя се дали да не зае**а сегашния си телефон перманентно в тих режим и да си взема още 1 с който да говоря само с хората с които искам че другия ми номер го научиха прекалено много досадници... но пък мразя да нося 2 телефона... егати дилемата.. ПС: В тоя ред на мисли трябва да я опитам тази бира пшеничната.... още не съм... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 22, 2011 Share Posted July 22, 2011 Така...Аз пия студена Каменица/Пшенично/, щото мъжете знаят защо. Качил съм си смрадливите крака на кухненската маса, чакам жената да се прибере, за да направи шишчета...и честно да си кажа, ми е през кура та в Космоса с вашите проблеми. Ред. И кура ми е ееееееееееееееееееееееееееееееей толкова голям. И не е дебел - малка ти е устата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 22, 2011 Share Posted July 22, 2011 Пица или шопска салата? Бира или ракия? Бръмна ми главата от простотии и за кво...да се опна в мулето загубено Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.