Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Тука много се трие.

Някой беше написал хубав реплай на Дядомраз по повод оплакванията му по точки, и този коментар липсва.

Аз го бях написал и верно ся гледам, че го няма. Някакво обяснение от някой?

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Аз го бях написал и верно ся гледам, че го няма. Някакво обяснение от някой?

Да не става дума за "онзи" пост? Ако да - много ясно, че няма да го има...нъл' съ сещаш? :bgrin:

Не е изтрит, след това ще го върна пак...всъщност ето ти го в момента:

Тоя форум е като boot camp (тренировъчен лагер) за остатстване и спорове. В другите форуми не могат да ми се опънат.

Да не става дума за "онзи" пост? Ако да - много ясно, че няма да го има...нъл' съ сещаш? :bgrin:

Не е изтрит, след това ще го върна пак...всъщност ето ти го в момента:

Не този. Межуд поста на djadomraz и този на BlackGuardian имах още един пост, в който отговарях на дядо мраз относно оплакванията му за телефона.

Не този. Межуд поста на djadomraz и този на BlackGuardian имах още един пост, в който отговарях на дядо мраз относно оплакванията му за телефона.

Помня го - и аз го четох - да си купи калъф, да смени диалер и разни други. Помня, помня.

ЦЕН-ЗУ-РА! ЦЕН-ЗУ-РА!

Подкрепям Сотбис. И да мечкосаме освен Виден и :censored2: Долу цензурата!

Едит от Midex: От цензурата не мои'ш избега...тук всички сме бивши комунисти. :online2long:

Аз викам да го турим на гадните номенклатурчици, дет са пишат за бивши... :rolleyes:

Нещо ми се струва не ви влияят добре високите температури. laughing.giflaughing.giflaughing.gif

Прочетох всички глупости и стигнах до това заключение. Нямам какво повече да кажа.

Наско, ти вместо да мечкосваш започвай да се оглеждаш за кошари, колички, ванички, помпички и т.н., че ще ти се видят тесни всички пещери в страната скоро tounge.gif

Интересно какво се случи с един от малкото смислени постове на Ангел в последно време confused.gif

ЕДИТ: Галине, чети темата за Ф1 и се включи в групата! Не забравяй инструмента за чукчето. biggrin1.gif

ЕДИТ: Галине, чети темата за Ф1 и се включи в групата! Не забравяй инструмента за чукчето. biggrin1.gif

Споко, чета я!

П.с. Да го кажем така... Йебем ти чукчето - сиреч - ако не забравя! В тези дни да ми приказваш за инструменти и машинария е като да предлагаш курва на гинеколог след дежурство по коледа....

Пфу, язък - Виден не се върза на мечката, изтрил е поста...ама той е от стара коза яре, къде съм тръгнал и аз...:beer:

Ангеле, май само ти остана, дет' се вързваш на мечки...:P

Да, телефона е за разговори.

Само че, ако телефона ми нямаше дебилен интернет и функциониращ браузър - нямаше да разбера, че съм получил покана за интервю за работата, която исках (и каквато в последствие получих) - бях в София и нямах компютър/лаптоп под ръка. Ако телефона ми нямаше функционираща линукска конзола с работещ SSH, нямаше да мога да се връзвам в сървърите на бившата си фирма, а това веднъж ми спести една отпускарска визитация до работата. Да не говорим, че не ми се налага да си взимам допълнително mp3 плейър. Отделно за шматка като мен е безценен календара с възможностите за добавяне на бележки. И куп други неща. Има хора, на които всичките тия екстри им вършат и работа.

Видене, не моиш ме уплаши - майка ми работи в такава фирма. А все ще успеем да те омечкарим. Мидексе!!!! Ща цензурирам аз тебе!

Пфу, язък - Виден не се върза на мечката, изтрил е поста...ама той е от стара коза яре, къде съм тръгнал и аз...:beer:

Ангеле, май само ти остана, дет' се вързваш на мечки...:P

Върни ми постовете! Искам си тоя дето разяснявах на дядо ти мраз как да си оправи нередностите с телефона.

Не знам какви мечки ви гонят, аз лично нищо не разбрах. Освен, че модераторските тела съвсем са го дали през просото с триенето на мнения, целящи някаква видима само за част от тях "шега"...

Ред: Пламене, не ми отговаряй, редактирайки моето мнение. Моля, ако решиш - просто цъкни на "ново мнение".

И той е ..................... /попълни пропуснатото/

Samsung-Galaxy-SII-1.jpg

Върни ми постовете! Искам си тоя дето разяснявах на дядо ти мраз как да си оправи нередностите с телефона.

Ти не разбираш ли, че не можем да разберем какво е станало с поста ти. Няма го в архива и никой от нас не го е пипал (поне не волно).

Ти не разбираш ли, че не можем да разберем какво е станало с поста ти. Няма го в архива и никой от нас не го е пипал (поне не волно).

Не е само едно. Имаше и други изтрити, дето мидекс ги изтри, за да напише онова за комисионната в Нестандартните Въпроси уж от мое име.

Ако никой не знае къде е, да викаме заслужили агенти Скъли и Мълдър. Сигурен съм, че истината е някъде там.

samsung ....

воксе иначе кво викаш най великата ОС и трябва калъф за да не вдигащ/затваряш докато го извадиш от джоба си...лудница незнам как другите не са се сетили та да пробутват и без тва ненужни аксесоари

samsung ....

воксе иначе кво викаш най великата ОС и трябва калъф за да не вдигащ/затваряш докато го извадиш от джоба си...лудница незнам как другите не са се сетили та да пробутват и без тва ненужни аксесоари

ХАХААХАЙХКЙАХКЙА№ АХХАХАХАХ%ХЙА№Х А№Х КА№Х %АХ№% АХ№ ХА№Х %ХА№%ХАХАХ

A zlobil a day keeps the doctor away. :lol:

Е не... момчета писна ми да чета във всички възможни теми спорове на тема Android vs iOS... честно... Питам си и споделям мои виждания за конкретен телефон и то защото Виден реши да ме бъзика че съм бил мрънкало (не че не съм) ама вие пак тръгнахте да си мерите дължината на органите... престана да ми е интересно вече.

Чудя се дали да не зае**а сегашния си телефон перманентно в тих режим и да си взема още 1 с който да говоря само с хората с които искам че другия ми номер го научиха прекалено много досадници... но пък мразя да нося 2 телефона... егати дилемата..

ПС: В тоя ред на мисли трябва да я опитам тази бира пшеничната.... още не съм...

Така...Аз пия студена Каменица/Пшенично/, щото мъжете знаят защо. Качил съм си смрадливите крака на кухненската маса, чакам жената да се прибере, за да направи шишчета...и честно да си кажа, ми е през кура та в Космоса с вашите проблеми.

Ред. И кура ми е ееееееееееееееееееееееееееееееей толкова голям. И не е дебел - малка ти е устата.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...