Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Да де, и това е включено в молитвата. Макар че този са ми го препоръчали четирима колоездача до сега. Дето ходят да ги сглобява...

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Аз също съм ходил при един дядка в Бресник и чесно казано ми помогна но на един мой приятел някъв Хасковски магьосник му беше ебал мамата , сигурно после 1 година не може да се спре от нагревки физиотерапии и т.н. Та точно след ей тая случка аз лично не бих отишъл отново.

Трима човека ми го нахвалиха, като единия каза, че много ясно преценя, кога работата е за ортопед и кога за него. Говорим за човек два пъти късал минискус и един път вадил рамо... Джипито за моя проблем ми приписа едно мазило, което потиска болката, но проблема си остава. Такова нещо като направление, да ме прати на лекар - не...

Пешо, за болен гръб, помага само печен праз! B)

...

Абе..., Маклауд, ти твоята гайда с два пръста ли я бъзикаш?

Минава ми през глЪвЪтЪ, че във вбоксъ се лансира някво клипче с подскачаща кльощава мадама http://www.vbox7.com/play:cb581880cb и като я видях ми напомни на една друга, която, ако не се лъжа, дон чефо беше обявил за своя жена :)

http://www.youtube.com/watch?v=WFGzorys7ao

Има прилика, мамка му!

Никакви забележки по девойката. Ама за жена - едва ли... Трябва след нея да има поне двама пазванти нон-стоп, като единия постоянно да има 1000 евра в джоба за разноски. laughing.giflaughing.giflaughing.gif

Минава ми през глЪвЪтЪ, че във вбоксъ се лансира някво клипче с подскачаща кльощава мадама ...........

Тоя vbox е егати шегата.

Не шега, ами направо майтап, щом ютюб-ът ми се отваря няколко пъти по-бързо....ама ако преглеждате 'фишките' всеки ден като мен, няма да има нужда да се занимавате с интересните клипчета от вибокса - мадамата я видях още когато "фишките" я пуснаха.

...

Ей, Ледения...като цитираш, цитирай с текста, че ний дъртите забравяме къде к'во сме писали, а и като гледам часа, тоя цитат е от поста за Пешо, та не схващам много за какво иде реч.

Минава ми през глЪвЪтЪ, че във вбоксъ се лансира някво клипче с подскачаща кльощава мадама http://www.vbox7.com/play:cb581880cb и като я видях ми напомни на една друга, която, ако не се лъжа, дон чефо беше обявил за своя жена :)

http://www.youtube.com/watch?v=WFGzorys7ao

Има прилика, мамка му!

Къде го видя ти пък тва кльощавото, бе!? Много си е добре бубето...!

Ей, Ледения...като цитираш, цитирай с текста, че ний дъртите забравяме къде к'во сме писали, а и като гледам часа, тоя цитат е от поста за Пешо, та не схващам много за какво иде реч.

Ехх... старост, старооост.... Мързеше ме да скролирам назад и барнах за ушите първият ти пост който мернах.

П.с. Поправи ме ако съм в грешка..., ама какво общо има Дънкан МкКлауд с кеча... като цяло?

Изглежда предвиждат Galaxy S II да е основен конкурент на Iphone 5 :huh:

Той iPhone 5 още е в зародиш.. те вече го обявиха за най-великия. Ей това е фенщината.. Докато излезе iPhone 5, 10 други Android телефона ще излезнат. Говори се, че следващият Google телефон ще е с двуядрен 1.8GHz процесор, който ще е със 75% по-енергоефективен от най-добрия сегашен. Ще го пуснат заедно с iPhone 5 и новия ъпдейт на Android.

Изглежда предвиждат Galaxy S II да е основен конкурент на Iphone 5 :huh:

Няма как да стане това. Всеки месец закъснение в мобилната индустрия те позиционира направо в друга епоха. Както вече е споменал woox, когато излезе iPhone 5, на пазара ще има съвсем други актуални устройства, а от Galaxy S II вече ще има продадени десетки милиони бройки.

Аз стигнах до момента HTCто да почне да ме нервира по няколко параграфа толкова колкото едно време Самсунга и с умиление си спомням как тези неща бяха направени там... ама как не е сега момента да сменям телефони...

Аз не виждам какво би ме накарало да си сменя телефона. Макар и да е май най-стария андроиден HTC... Единствено може да му потърся по-мощна батерия.

Аз не виждам какво би ме накарало да си сменя телефона. Макар и да е май най-стария андроиден HTC... Единствено може да му потърся по-мощна батерия.

И аз днес отидох да видия и почовъркам новия Galaxy S II, но май на този етап не си струва да се напъвам излишно за ъпгрейд. Наистина, машината е страхотна, екрана и производителността са убийствени (предполагам и 8 мегапикселовата камера е на ниво), обаче няма да ми даде някакво съществено предимство пред стария модел. Единствено ще трябва да се изръся с $600.

Амортизация ? Все пак няма нищо вечно.

Аз стигнах до момента HTCто да почне да ме нервира по няколко параграфа толкова колкото едно време Самсунга и с умиление си спомням как тези неща бяха направени там... ама как не е сега момента да сменям телефони...

Един от параграфите най-вероятно е ъгъла на заобляне в долния ляв ъгъл на апарата... Или 0.0000000000005 микрона отклонение в разстоянието между корпуса и екрана.... Няма мрънкалник като тебе ей! laughing.giflaughing.giflaughing.gif

Не. Не позна.

1. Поне 5 пъти като си го вадя от джоба или вдигам или отказвам разговора, та после трябва да се обаждам пак (и един път вдигнах на човек с който не ми се говореше в момента) и това е, защото на HTC lock screen-a е с подръпване надолу, а отказването с подръпване нагоре.. хайде кажи ми ако ми е наврян в задния джоб, как да го хвана тъпия телефон че да не се случи нито едното нито другото. Самсунга беше с плъзгане наляво-надясно. Widgetlocker работи някак тромаво и го изключих. Отделно че когато той е включен при звънене излиза директно 2 бутона зелен и червен и тогава направо нацелвам единия... или така или не виждам кой звъни докато не го отключа + около секунда докато изчезне lock screen-a в този случай - т.е. вадя, правя нещо и след около 3-4 секунди общо успявам да видя кой аджеба звъни - сложи и 5 секунди още докато се усетя че звъни изобщо и си освободя едната ръка - половината хора дотогава се отказват.

2. Няколко пъти успявам да набера някой, докато скролирам надолу в списъка с обажданията, защото само да цъкна и почва да набира. Докато при самсунга това ставаше с подръпване на елемента надясно, а с подръпване на елемента наляво се почва СМС... отделно, че елементите при Самсунга бяха доста по-големи и четливи както и цифрите в dialera

3. locale почна да работи когато ѝ е кеф. Независимо, че съм включил профил никой да не звъни и горе излиза една задраскана нота - на някои хора все пак включва звъненето, а тях не съм ги упоменал никъде (т.е. има една група хора които са с позволение да звънят дори в този режим). Преди работеше тази програма, сега престана.

4. В locale конкретно ми хваща групите на телефона по 2 пъти. И те недоумяват защо а в самсунга ги хващаше по 1...

На теб това като издребняване ли ти изглежда?

Чух да се говори, че iphone 5 ще излиза септември някъде, затова съм се заблодил.

Иначе някой има ли си идея кога горе - долу ще излезе новия Google phone?

Едит: Оффффффффффффф. Разбрах.

Спокойно...после ще си призная финта. :D :punk

П.П. Трия 5-6 поста нагоре...

П.П.2 Като го знам как бързо пали...:pirate :lol:

Update: Срещата с чекръкчията, или така наречения чекръкчия*, мина повече от успешно. Като изключим, че се опита да добие сок от Пешо, изстисквайки ме, чух на няколко пъти как ми изпращя гръбнака, но крайния резултат е огромно облекчение.

* Работи в лекарски кабинет и доколкото знам от приятели е без медицинско образование, но определено знае какво прави.

Чух да се говори, че iphone 5 ще излиза септември някъде, затова съм се заблодил.

Иначе някой има ли си идея кога горе - долу ще излезе новия Google phone?

За есента го гласят.

Update: Срещата с чекръкчията, или така наречения чекръкчия*, мина повече от успешно. Като изключим, че се опита да добие сок от Пешо, изстисквайки ме, чух на няколко пъти как ми изпращя гръбнака, но крайния резултат е огромно облекчение.

* Работи в лекарски кабинет и доколкото знам от приятели е без медицинско образование, но определено знае какво прави.

Айде честито. Дано не е временен феномен.

Аз лично си използвам телефоните за РАЗГОВОРИ, защото СПОРЕД МЕН те са създадени за това, а не за да цъкаш енгри бърдс, да снимаш с 250-гигапикселовата си камера или да си проверяваш фейсбука. Имам една нокия 6500 от две години и LG KG800 от пет и нямам намерение да ги сменям, докато не се развалят. И двата телефона са компактни и леки, а не като тия буци, които ползвате. Така че да ви пикам на айфоните, ейчтиситата, андроидите, дроидите, артудиту-тата и тем подобните лайна. Казах! :)

ЕДИТ: ЕЕЕЕ, кога изтрихте постовете нагоре, докато го напиша горното и хапна, всичко изчезнало... МИДЕКС - ти си виновен!!! :D

Тука много се трие.

Някой беше написал хубав реплай на Дядомраз по повод оплакванията му по точки, и този коментар липсва.

Аз лично си използвам телефоните за РАЗГОВОРИ, защото СПОРЕД МЕН те са създадени за това, ...........

ЕДИТ: ЕЕЕЕ, кога изтрихте постовете нагоре, докато го напиша горното и хапна, всичко изчезнало... МИДЕКС - ти си виновен!!! biggrin.gif

Абе и аз съм на това мнение, ама тихо, че ще ни бият...:P

Изтрих постовете, за да не развалим конспирацията...след "мечката" ще ги върна.

Някой беше написал хубав реплай на Дядомраз по повод оплакванията му по точки, и този коментар липсва.

Това не съм го трил аз..а и за последната седмица няма такъв изтрит коментар в секцията с изтритите (току що ги проверих).

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...