Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Мда... определено ти влияем зле... няма да е лошо да се прегледаш :)

Други вече сме освидетелствани :lol:

Нали знаеш лафа: I don't suffer from insanity - I enjoy it.

Близо съм до освидетелстване и аз :) Скоро май ще посетя някой психолог.

За лудостта - така е. Аз съм на същия хал. Много як лаф, не го бях чувала, но е супер :woot

Атанасе, не искам да си мисля какво трябва да са навряли в на някоя ****, че да мирише на риба. Или колко време да не се е подмивала :sick

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Атанасе, не искам да си мисля какво трябва да са навряли в на някоя ****, че да мирише на риба. Или колко време да не се е подмивала :sick

В тия жеги и ден-два стигат.

Много са бре. Как може жена да не се къпе всеки ден?! Хайде, случвало ми се е да изпусна един ден (зимата, бях болна, не можех да стана от леглото). То и за мъж ми е малко странно, защото сигурно смърди отдолу, ама за жена ми е гнусно чак.

Особено сега лятото - по два пъти най-добре. Ама не винаги се намира време. Та и по веднъж върши работа.

Да кажем, че в планината не навсякъде има напълно оборудвани спа центрове. Чувал съм дори и слухове, че хора са срещали жени в планината...

Понякога/след седмица под земята/, Галче, осъзнаваш каква благодат са мокрите кърпички....

Мноо чисти се извъдихте всички :bgrin: .

Веднъж в седмицата ко се изкъпя, пак добре. По 2 пъти на ден, вий луди ли сте. Много чисто не е на хубаво. :P

Иначе е*аси последните 1-2 страници!

Да кажем, че в планината не навсякъде има напълно оборудвани спа центрове. Чувал съм дори и слухове, че хора са срещали жени в планината...

Ужас и даже възглавнички за врат нямало там чувам... ужас ужас...

Хъм, чисти викаш....

Това не ти ли запушва канала и как го почистваш от банята?

Не го запушва. Номера е да внимаваш с камъчетата, другото е глина и с обилни количества вода няма проблеми. А и да го запуши - една пиратка/малка/ в канала върши чудеса.

Айде сега на старшината с номерата. Един ден го питам как да отпушим канала той вика - не може - отдавна е запушен и няма отпушване... после се замисли и вика: знам 1 начин как да го отпушим ама после ще трябва да строим наново тоалетните и половината сграда...

http://dnes.dir.bg/news/USA-zelena-karta-lotaria-9100505?nt=4

Защо ми се струва, че цялата схема беше супер нагласена. Знам сумати семейства с деца (почти всички добре образовани), които спечелиха, но нито един сам/сами без деца не съм чул и видял да е заминал...

http://dnes.dir.bg/news/USA-zelena-karta-lotaria-9100505?nt=4

Защо ми се струва, че цялата схема беше супер нагласена. Знам сумати семейства с деца (почти всички добре образовани), които спечелиха, но нито един сам/сами без деца не съм чул и видял да е заминал...

Това е май доста стара информация. Ако не се лъжа предложението за този закон беше внесено от републикански сенатор още в началото на годината.

Едит: Ако някой иска да притежава динозавър изглеждащ досущ като истински, ревящ като истински и реагиращ като истински (без изяждането на жертвата може би), да приготви $350,000 и да си поръча от Hammacher Schlemmer. :lol:

Обичам да готвя късно вечер, рано сутрин... Някак си ме зарежда и ободрява.

Мдаа..., а някои изостанали патки все още предпочитат секса...

Баси тъпотията...за да си направя usb repair disk ПЪРВО трябва да ползвам обикновено cd. Отново се замислям сериозно пак да мина на линукс...

Баси тъпотията...за да си направя usb repair disk ПЪРВО трябва да ползвам обикновено cd. Отново се замислям сериозно пак да мина на линукс...

Защото файловете за REPAIR-а са ти на CD-то. Нормално. Трябва да ги вземе от някъде.

сериозно пак да мина на линукс...
Докато го решиш - вероятно вече ще съм в София. Ако ти трябва помощ - хонорара ми е бира на час (за приятели) :P

Иначе, сАтанасе, не знам правил ли си го, ама преминаването през главната улица, когато си кален, та да ти хруска между зъбите (и вътре в ушите) съм забелязал, че спира времето - всички зарязват кой каквото прави и гледат теб :lol:

Докато го решиш - вероятно вече ще съм в София. Ако ти трябва помощ - хонорара ми е бира на час (за приятели) :P

Иначе, сАтанасе, не знам правил ли си го, ама преминаването през главната улица, когато си кален, та да ти хруска между зъбите (и вътре в ушите) съм забелязал, че спира времето - всички зарязват кой каквото прави и гледат теб :lol:

Или те гледат, защото си се засилил по пешеходна зона, но доста хора го имат едва ли не за велоалея и даже очакват да им правиш път :blink: :wtf:

Веднъж пък японски туристи се бяха омъкнали с кола и добре, че пътя дефакто свърши иначе щяха да си карат между хората :Facepalm:

Та такива ми ти работи, като няма контрол не остава друго освен осъдително гледане...

Разбира се, че съм го правил :) И при това бяхме тумба народ. А иначе за линуХа - няма проблеми, мога и сам да се оправя :)

...хонорара ми е бира на час (за приятели) :P

Пешо, Пешооо...щом приемаш хонорар само в такъв вид, не ми се мисли как ще се прибираш после, ако работата се проточи 7-8 часа...:beer:

Пламене, в такива случаи, ако работата се закучи - от втория или третия час почвам да работя безплатно, че иначе после аз ще трябва да плащам за възстановяване на щетите :lol:

Vetim, става въпрос да търкаляш по главната, омазан като прасе, с колело, от което падат буци кал, с дрехи, чийто оригинален цвят едва ли някой може да познае, весели пръски по цялото лице, на което ясно се очертават следите от очила.

Но като цяло се съмнявам, да мога да стигна сАтанас. Все пак моето средство за КАЛоездене сравнително бързо се освобождава от запасите кал, а и не лазя, а се движа относително бързо :]

----

Утре ще ходя на чекръкчия... дано ми реши проблемите, че тоя гръб взима да ме дразни...

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...