Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Само от мизерна комапния като Делукс могат да ти продадат мишка със странични бутони и да нямат драйвър за да ги програмираш да са с различна от стандартната функция "напред" / "назад". Тикви.

Да спомена че този 5 звезден хотел няма нищо общо с нашите 5 звездни хотели - МНОГО ПО-ДОБРЕ Е! Поне спрямо повечето от нашенските.

Ето примерно подобен хотел: http://www.barcelo.com/BarceloHotels/en-GB/Hotels/Bulgary/SunnyBeach/RoyalBeach/Virtual-Tour.htm

Аз затова карам на баща ми колата. За да не псувам, псувам.

Че да псува той, нали? :)

Само от мизерна комапния като Делукс могат да ти продадат мишка със странични бутони и да нямат драйвър за да ги програмираш да са с различна от стандартната функция "напред" / "назад". Тикви.

host, драйвери за мишка НИКОГА не инсталирам! Както си я познае така. Всички драйвери само глупости правят и после проблеми. Щом работят back/forward бутоните и мърда мишката - това е, друго по-добре не се напъвай да пускаш

Да спомена че този 5 звезден хотел няма нищо общо с нашите 5 звездни хотели - МНОГО ПО-ДОБРЕ Е! Поне спрямо повечето от нашенските.

Ето примерно подобен хотел: http://www.barcelo.c...irtual-Tour.htm

5-те звезди не се мерят по интериор. А и на Royal Beach какво му е? Пък и barcelo са си сериозна верига.

Не съм бил там не мога да споделя. Помня че на слънчев бряг ми харесаха няколко хотела (на север от Виктория Палас) но 300 евро на човек на вечер изобщо не ми хареса.

http://www.aventura.bg/pochivka/175/5/29/%D0%BC%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%B8%D0%BA%D0%BE-%D1%80%D0%B8%D0%B2%D0%B8%D0%B5%D1%80%D0%B0-%D0%BC%D0%B0%D1%8F-%D1%85%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BB-occidental-flamenco-xcaret*****.html

Аз ей тва погледнах.

Ако дядото е прав за 300-те евро в БГ...еВал съм ги на чомпик

Толкова криви дни напоследък (не, не съм на червено), че искам да направя това, което правят мацките от тези клипове... Е*аси майката и лелята и всички роднини! :angry1

http://www.youtube.com/watch?v=ila-hAUXR5U

http://www.youtube.com/watch?v=JKUIDQUTlMM

че искам да направя това, което правят мацките от тези клипове...

Ще правиш стриптийз на лопата и ще караш разпадаща се кола, нарушавайки ЗДВ? Не е ли малко малоумно? Що не опиташ например с едно бънджи?

Толкова криви дни напоследък (не, не съм на червено), че искам да направя това, което правят мацките от тези клипове...

Пробвай да се напиеш.

Ако ОС-а поне разпознава тия бутони, програмката AutoHotKey може да ти е от полза. Аз с нея правя промени по клавиши и бутони на мишката, в различните програми можеш да ги направиш да правят различни неща.

Аз също никога не слагам вече драйвери за мишки/клавиатури, особено след преживелиците ми с SetPoint преди ~3 години.

Засърбя ме, па се почесах... сега пак ме сърби и мисля да се почеша отново.

2,52лв/л. дизел.....

40лв.- 15,8 литра.....

...2.95 лв./л. "V-power racing", вчера заредих догоре и не ме питай колко платих. :sick

Отчасти ме успокоява факта, че бях с форда, който има 10 л. по-малък резервоар от пасата. :P

1.25 лв/л. газ......Е ясно е за какво оня оранжав Кайен е на газ.

А, 2.47 дизел... къде си зареждал?

Една велика мисъл.

Две глави мислят по-добре от една! Сега... жените да не се обиждат.

Караме на метан. Доволно. С 1 резервоар ~300 км извънградско. За около 16-18 лв или нещо такова.

Иначе аз си ходя пеша по принцип, и нямам проблем, на слънце днес минах сигурно 3-4 км. Оня ден към 10 :) . Много по предпочитам жегите отколкото студа. Понасят ми. Всеки ден си походвам към 2-3 км поне.

"Две глави мислят по-добре от една!"

- да ама ако има нещо в тях! (да реабилитираме жените) :bgrin:

"Две глави мислят по-добре от една!"

- да ама ако има нещо в тях! (да реабилитираме жените) :bgrin:

:lol: :rofl: Долавям ирония от онова в скобите

Аз не ходя всеки ден, ама като ходя, го правя по цял ден. :)

Няма ирония, човека е хетеро, а т'ва е обикновен оптимизъм. :dry:

бих карал и смарт ама метан няма да си сложа никога - обичам се още прекалено много че да си возя бомба насам натам....

Откога един километър ходене се смята за постижение? Аз толкова навъртам само в апартамента.

Откога един километър ходене се смята за постижение? Аз толкова навъртам само в апартамента.

От както са измислени социалните мрежи. :lol:

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...