DON_CHEFO Posted July 18, 2011 Share Posted July 18, 2011 Ти не се радвай много... Не съм се засилил никъде И за "Лева" може да се намери. Гледах преди няколко дни, 7 дни в Бали - 1300лв без самолета. Започвам кампания: Лято 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 18, 2011 Share Posted July 18, 2011 Само от мизерна комапния като Делукс могат да ти продадат мишка със странични бутони и да нямат драйвър за да ги програмираш да са с различна от стандартната функция "напред" / "назад". Тикви. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 18, 2011 Share Posted July 18, 2011 Да спомена че този 5 звезден хотел няма нищо общо с нашите 5 звездни хотели - МНОГО ПО-ДОБРЕ Е! Поне спрямо повечето от нашенските. Ето примерно подобен хотел: http://www.barcelo.com/BarceloHotels/en-GB/Hotels/Bulgary/SunnyBeach/RoyalBeach/Virtual-Tour.htm Аз затова карам на баща ми колата. За да не псувам, псувам. Че да псува той, нали? Само от мизерна комапния като Делукс могат да ти продадат мишка със странични бутони и да нямат драйвър за да ги програмираш да са с различна от стандартната функция "напред" / "назад". Тикви. host, драйвери за мишка НИКОГА не инсталирам! Както си я познае така. Всички драйвери само глупости правят и после проблеми. Щом работят back/forward бутоните и мърда мишката - това е, друго по-добре не се напъвай да пускаш Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 18, 2011 Share Posted July 18, 2011 Да спомена че този 5 звезден хотел няма нищо общо с нашите 5 звездни хотели - МНОГО ПО-ДОБРЕ Е! Поне спрямо повечето от нашенските. Ето примерно подобен хотел: http://www.barcelo.c...irtual-Tour.htm 5-те звезди не се мерят по интериор. А и на Royal Beach какво му е? Пък и barcelo са си сериозна верига. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 18, 2011 Share Posted July 18, 2011 Не съм бил там не мога да споделя. Помня че на слънчев бряг ми харесаха няколко хотела (на север от Виктория Палас) но 300 евро на човек на вечер изобщо не ми хареса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 18, 2011 Share Posted July 18, 2011 http://www.aventura.bg/pochivka/175/5/29/%D0%BC%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%B8%D0%BA%D0%BE-%D1%80%D0%B8%D0%B2%D0%B8%D0%B5%D1%80%D0%B0-%D0%BC%D0%B0%D1%8F-%D1%85%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BB-occidental-flamenco-xcaret*****.html Аз ей тва погледнах. Ако дядото е прав за 300-те евро в БГ...еВал съм ги на чомпик Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 18, 2011 Share Posted July 18, 2011 Оооо, как ми се кара каяяяяяяяяяяяк!!!! http://www.youtube.com/watch?v=7ubt8AWa7SU&feature=BFa&list=FL0qUnGC9Q9-E&index=3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted July 18, 2011 Share Posted July 18, 2011 Толкова криви дни напоследък (не, не съм на червено), че искам да направя това, което правят мацките от тези клипове... Е*аси майката и лелята и всички роднини! http://www.youtube.com/watch?v=ila-hAUXR5U http://www.youtube.com/watch?v=JKUIDQUTlMM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 18, 2011 Share Posted July 18, 2011 че искам да направя това, което правят мацките от тези клипове... Ще правиш стриптийз на лопата и ще караш разпадаща се кола, нарушавайки ЗДВ? Не е ли малко малоумно? Що не опиташ например с едно бънджи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordeath Posted July 18, 2011 Share Posted July 18, 2011 Толкова криви дни напоследък (не, не съм на червено), че искам да направя това, което правят мацките от тези клипове... Пробвай да се напиеш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted July 18, 2011 Share Posted July 18, 2011 Само от мизерна комапния като Делукс могат да ти продадат мишка със странични бутони и да нямат драйвър за да ги програмираш да са с различна от стандартната функция "напред" / "назад". Тикви. Ако ОС-а поне разпознава тия бутони, програмката AutoHotKey може да ти е от полза. Аз с нея правя промени по клавиши и бутони на мишката, в различните програми можеш да ги направиш да правят различни неща. Аз също никога не слагам вече драйвери за мишки/клавиатури, особено след преживелиците ми с SetPoint преди ~3 години. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted July 18, 2011 Share Posted July 18, 2011 Засърбя ме, па се почесах... сега пак ме сърби и мисля да се почеша отново. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 18, 2011 Share Posted July 18, 2011 Климатика е хубаво нещо. Особено след разходка 1км на слънце! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 18, 2011 Share Posted July 18, 2011 1КМ? Стига бе! Звучи почти Олимпийско. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 18, 2011 Share Posted July 18, 2011 2,52лв/л. дизел..... 40лв.- 15,8 литра..... еби му майката !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 18, 2011 Share Posted July 18, 2011 2,52лв/л. дизел..... 40лв.- 15,8 литра..... ...2.95 лв./л. "V-power racing", вчера заредих догоре и не ме питай колко платих. Отчасти ме успокоява факта, че бях с форда, който има 10 л. по-малък резервоар от пасата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted July 18, 2011 Share Posted July 18, 2011 1.25 лв/л. газ......Е ясно е за какво оня оранжав Кайен е на газ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted July 18, 2011 Share Posted July 18, 2011 А, 2.47 дизел... къде си зареждал? Една велика мисъл. Две глави мислят по-добре от една! Сега... жените да не се обиждат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted July 18, 2011 Share Posted July 18, 2011 Караме на метан. Доволно. С 1 резервоар ~300 км извънградско. За около 16-18 лв или нещо такова. Иначе аз си ходя пеша по принцип, и нямам проблем, на слънце днес минах сигурно 3-4 км. Оня ден към 10 . Много по предпочитам жегите отколкото студа. Понасят ми. Всеки ден си походвам към 2-3 км поне. "Две глави мислят по-добре от една!" - да ама ако има нещо в тях! (да реабилитираме жените) Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 18, 2011 Share Posted July 18, 2011 "Две глави мислят по-добре от една!" - да ама ако има нещо в тях! (да реабилитираме жените) Долавям ирония от онова в скобите Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted July 18, 2011 Share Posted July 18, 2011 Аз не ходя всеки ден, ама като ходя, го правя по цял ден. Няма ирония, човека е хетеро, а т'ва е обикновен оптимизъм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted July 18, 2011 Share Posted July 18, 2011 Газта лятото проблема й е че трябва да не слагаш много в бутилката да не стане КАБООМ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 18, 2011 Share Posted July 18, 2011 бих карал и смарт ама метан няма да си сложа никога - обичам се още прекалено много че да си возя бомба насам натам.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 18, 2011 Share Posted July 18, 2011 Откога един километър ходене се смята за постижение? Аз толкова навъртам само в апартамента. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted July 18, 2011 Share Posted July 18, 2011 Откога един километър ходене се смята за постижение? Аз толкова навъртам само в апартамента. От както са измислени социалните мрежи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.