Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Най-вероятно рулетката е фалшива.За това не я използвай и за другото мерене (да опровергаваш gado), че не се знае какви цифри ще излезат.... :lol:

Gado на рулетки не вярва! Вадиш, праскаш го на тезгяха... и тогава, евентуално... може и да приказваме...

А, наздраве с тия irish симпатяги!

http://www.youtube.com/watch?v=_ZN3weW1udE&feature=relmfu

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

И по тоя повод един виц:

Стоят боцмана и капитана и виждат, че срещу тях идва торпедо, което няма как да избегнат, при което капитана казва на боцмана:

-Боцмане, иди да съобщиш на екипажа, че ще потънем... неизбежно е! Ама го направи малко по-меко, че да няма паника.

Боцмана отишъл при екипажа и казал:

-Е сега ще си извадя оная работа и ще разцепя кораба!

При което всички започнали да му се смеят.

Боцмана на свой ред извадил хуя си и го ударил в палубата на кораба с все сила, при което тя се разцепила и кораба потънал.

След ден-два се срещат капитана и боцмана плувайки на различни отломки и капитана рекъл:

-Боцмане, мамичката ти, торпедото ни пропусна!

:lol:

Голям дъжд се изсипа.И все още вали...Че и градушка имаше....едричка.И доста силен вятър, едно от дърветата пред блока, упорито се опитваше да нахълта в кухнята...

Доста улици са прилично наводнени. По пътя към вкъщи минах покрай поне 10 аварирали коли. Условия за посрещане на бедствени ситуации - под всякаква критика :)

Жертви?

Не освен таксито предполагам, но като гледам дървото от това кола вече няма да става. Дървото беше поне 30санта диаметъра.

Доплавахме с колата до вкъщи без да загасне. Opel - vie lieben autos :lol: .

Wir leben Autos е. Не ти схващам шегата. :blink:

Още повече, че няма таквъз дума "vie".

Тц. Не е.

Не обичат автомобили, а живеят за тях.

Wir LEBEN Autos. Демек - We LIVE FOR cars. А не WE LOVE CARS.

За тези, които все още си мислят, че не съм прав:

http://www.opel.com/experience_opel/index.html

Ваньо президент. Ей сега правим млечната и ще ти пробваме материала.

Днес, поради избора на автобус до Калофер (маршрутка) ми се провали карането до хижа "Рай". Като гледам, че и в Пловдив и в София е било бедствено, май не псувам чак толкова вече :lol:

На Жан Жорес едно дърво се счупило и размазало едно такси. Не съм бил там но видях дървото - беше си доста голямо.

щом е такси еби го има много.....

Егати готините стафии. Не знам откъде съм ги взел но тези са най-страхотните стафиди които съм опитвал. Дано само да не е било от онзи био магазин в мола че тогава ми се ядеше нещо сладко и се оглеждах но нямам спомени какво съм направил. Големи (3но по-големи от обикновените), леко сочни и същевременно хрупкави. Ммммм

Ей такива са: http://shop.marap.at/typo3temp/pics/5f071dc645.jpg

Ок де, обърках израза от рекламата, разпнахте ме на кръст. Направих друга асоциация и ме мързеше да го автентицирам. А и бях сигурен, че съм объркал нещо, и че тук ще се разрази дискусия в оправянето му.

А?

Справка за автентичност на израза, грубо казано.

Ако започнем да издребняваме, съвсем няма да е приятно за никой :rolleyes: B)

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...