gado Posted July 17, 2011 Share Posted July 17, 2011 Най-вероятно рулетката е фалшива.За това не я използвай и за другото мерене (да опровергаваш gado), че не се знае какви цифри ще излезат.... Gado на рулетки не вярва! Вадиш, праскаш го на тезгяха... и тогава, евентуално... може и да приказваме... А, наздраве с тия irish симпатяги! http://www.youtube.com/watch?v=_ZN3weW1udE&feature=relmfu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted July 17, 2011 Share Posted July 17, 2011 И по тоя повод един виц: Стоят боцмана и капитана и виждат, че срещу тях идва торпедо, което няма как да избегнат, при което капитана казва на боцмана: -Боцмане, иди да съобщиш на екипажа, че ще потънем... неизбежно е! Ама го направи малко по-меко, че да няма паника. Боцмана отишъл при екипажа и казал: -Е сега ще си извадя оная работа и ще разцепя кораба! При което всички започнали да му се смеят. Боцмана на свой ред извадил хуя си и го ударил в палубата на кораба с все сила, при което тя се разцепила и кораба потънал. След ден-два се срещат капитана и боцмана плувайки на различни отломки и капитана рекъл: -Боцмане, мамичката ти, торпедото ни пропусна! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted July 17, 2011 Share Posted July 17, 2011 Баси дъжда.... за има няма 10 метра станах вир-вода.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted July 17, 2011 Share Posted July 17, 2011 Голям дъжд се изсипа.И все още вали...Че и градушка имаше....едричка.И доста силен вятър, едно от дърветата пред блока, упорито се опитваше да нахълта в кухнята... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 17, 2011 Share Posted July 17, 2011 Доста улици са прилично наводнени. По пътя към вкъщи минах покрай поне 10 аварирали коли. Условия за посрещане на бедствени ситуации - под всякаква критика Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 17, 2011 Share Posted July 17, 2011 На Жан Жорес едно дърво се счупило и размазало едно такси. Не съм бил там но видях дървото - беше си доста голямо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted July 17, 2011 Share Posted July 17, 2011 Жертви? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted July 17, 2011 Share Posted July 17, 2011 Доплавахме с колата до вкъщи без да загасне. Opel - vie lieben autos . Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 17, 2011 Share Posted July 17, 2011 Жертви? Не освен таксито предполагам, но като гледам дървото от това кола вече няма да става. Дървото беше поне 30санта диаметъра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 17, 2011 Share Posted July 17, 2011 Доплавахме с колата до вкъщи без да загасне. Opel - vie lieben autos . Wir leben Autos е. Не ти схващам шегата. Още повече, че няма таквъз дума "vie". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted July 17, 2011 Share Posted July 17, 2011 Wir leben Autos... Wir lieben Autos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 17, 2011 Share Posted July 17, 2011 Тц. Не е. Не обичат автомобили, а живеят за тях. Wir LEBEN Autos. Демек - We LIVE FOR cars. А не WE LOVE CARS. За тези, които все още си мислят, че не съм прав: http://www.opel.com/experience_opel/index.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 17, 2011 Share Posted July 17, 2011 По-уникален катанец не си бях правил до сега. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 17, 2011 Share Posted July 17, 2011 Тц. Не е. Не обичат автомобили, а живеят за тях. Wir LEBEN Autos. Демек - We LIVE FOR cars. А не WE LOVE CARS. За тези, които все още си мислят, че не съм прав: http://www.opel.com/experience_opel/index.html Ваньо президент. Ей сега правим млечната и ще ти пробваме материала. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 17, 2011 Share Posted July 17, 2011 Днес, поради избора на автобус до Калофер (маршрутка) ми се провали карането до хижа "Рай". Като гледам, че и в Пловдив и в София е било бедствено, май не псувам чак толкова вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 17, 2011 Share Posted July 17, 2011 На Жан Жорес едно дърво се счупило и размазало едно такси. Не съм бил там но видях дървото - беше си доста голямо. щом е такси еби го има много..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 17, 2011 Share Posted July 17, 2011 Егати готините стафии. Не знам откъде съм ги взел но тези са най-страхотните стафиди които съм опитвал. Дано само да не е било от онзи био магазин в мола че тогава ми се ядеше нещо сладко и се оглеждах но нямам спомени какво съм направил. Големи (3но по-големи от обикновените), леко сочни и същевременно хрупкави. Ммммм Ей такива са: http://shop.marap.at/typo3temp/pics/5f071dc645.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted July 17, 2011 Share Posted July 17, 2011 Ок де, обърках израза от рекламата, разпнахте ме на кръст. Направих друга асоциация и ме мързеше да го автентицирам. А и бях сигурен, че съм объркал нещо, и че тук ще се разрази дискусия в оправянето му. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 17, 2011 Share Posted July 17, 2011 ... и ме мързеше да го автентицирам. А? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted July 17, 2011 Share Posted July 17, 2011 А? Справка за автентичност на израза, грубо казано. Ако започнем да издребняваме, съвсем няма да е приятно за никой Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted July 17, 2011 Share Posted July 17, 2011 Само на мен ли не иска да ми отвори site-a на mtel? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted July 17, 2011 Share Posted July 17, 2011 На мен ми го отваря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted July 17, 2011 Share Posted July 17, 2011 Би било много глупаво, ако са направили сайта им, да се отваря само от България... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 17, 2011 Share Posted July 17, 2011 www.mtel.bg се отваря от щатите без проблеми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted July 17, 2011 Share Posted July 17, 2011 Значи в моя телевизор е проблема и то спря да ми го отваря преди 2 дена... преди това всичко си беше наред Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.