Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Продължаваш да се ебаваш с Ваньо! После да не пищиш, че пак те е намразил!?

Ами стига само с Ангел де. Дай малко с Ванчо сега :lol:

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

На Хоста дупЕто е като на жената сърцето... Винаги има място за още един...

Вечеря на свещи....? Нещо?

Само на анални свещички кара Ванчо, щото кара хората да стават въздържатели - не им си носи пийенето.

Проклет да си, SUBWAY!

Хехе, сега видях в българския сайт на Subway, че менюто е почти същото, с което и аз съм свикнал. Има и някои "дребни" разлики, разбира се. При нас не предлагат бира, мамка им. :angry1

Толкова ли са хубави тези сандвичи? Никога не съм ги опитвал, но аз класифицирам всички сандвичи под общ знаменател

Толкова ли са хубави тези сандвичи? Никога не съм ги опитвал, но аз класифицирам всички сандвичи под общ знаменател

Хубави са, пък и са евтини. В Пловдив направиха ли ресторанти от веригата?

И аз това се чудя. Мойта жена само повтаря това Subway и сигурно от толкова очакване, като ги опитам ще са ми гадни.

Иначе не, още не се предлагат в Пловдив иначе от толкова хвалби веднага щяхме да ги постим.

Иначе ми минава през главата, че не се лепи много трудно фолио по стъкла и т.н. Трябва си опит просто, но го откраднахме този занаят :rolleyes:

Иначе ми минава през главата, че не се лепи много трудно фолио по стъкла и т.н. Трябва си опит просто, но го откраднахме този занаят :rolleyes:

Говориш за стандартни джамове, нали...щото ако ти дам 2-3 нестандартни, с убийствени кривини и наклони + промушвания на фолиото между цепнатини 2 мм. на трети стопове, които не могат да се размонтират + още някои "приятни екстри" - пак ще си говорим. :devil

В Капана има един сандвичарник, в който правят доста подобни на Subway сандвичи. Иначе, да - доста са им добри сандвичите.

П.П. Ако черна котка не ми мине рамо - от първи август собственоръчно ще увелича броя селяни в София с един.

Говориш за стандартни джамове, нали...щото ако ти дам 2-3 нестандартни, с убийствени кривини и наклони + промушвания на фолиото между цепнатини 2 мм. на трети стопове, които не могат да се размонтират + още някои "приятни екстри" - пак ще си говорим. :devil

Давай ги насам. За по-сложни детайли или кривини се слага и на парчета до фуга и се реже и т.н.

Иначе моите фарове за мъгла ще ги правя без да ги размонтирам, просто няма как. Ще е зор ама ще се пробвам.

Сандвичите на Subway наистина са много хубави.

Минава ми през главата, че ако имах какво, бих им го сложила на тези от EVN. Половината квартал без ток в ПЕТЪК ВЕЧЕР! Както и да е...

Пууу, пък се канех рано да си легна днес... То стана утре (пак)... :ph34r:

Сандвичите на Subway наистина са много хубави.

Минава ми през главата, че ако имах какво, бих им го сложила на тези от EVN. Половината квартал без ток в ПЕТЪК ВЕЧЕР! Както и да е...

Пууу, пък се канех рано да си легна днес... То стана утре (пак)... :ph34r:

Винаги когато си правя планове да легна по-рано, нещо става (обикновено или с компа или с някой софтуер), което ми проваля плановете. Ако не правя планове, нищо не се случва, но и не лягам рано.

Същото е и като излизам и е валежно време - точно 3 мин. след като съм излязал (и половин ден съм дебнал времето) завалява, и няма време да се връщам за чадър. Ако взема чадър, половин ден може да го разнасям и няма да завали. Това е в 95% от случаите!

Същото и като излизам от входната врата - баш тогава някой съсед решава и той да излезе и поне 10 мин. си заключват вратите (по 2 врати с по 2-3 ключалки всяка), а ако носи багаж, докато си оправи ръцете и ключовете, брадясвам докато изчакам да заключи и слезе, та да изляза след него (за да си спестим лицемерните поздрави). (това последното малко на шега).

Или да не споменавам като пресичам квартална уличка. Отдалече гледам колко е пуста, ама баш като реша да пресека (тясна 2-3 метра уличка), отнякъде изскача кола и аха да стъпя, трябва да спра да я чакам поне 10-тина сек. да мине, щото иначе трябва да притичвам, ама защо ли, 1 час сигурно не е минала нито една кола, а аз като пресичам трябва да тичам постоянно :ph34r: .

И нещата не спират само до дъжда и пресичането.

Такива ми ти работи.

Винаги когато си правя планове да легна по-рано, нещо става (обикновено или с компа или с някой софтуер), което ми проваля плановете. Ако не правя планове, нищо не се случва, но и не лягам рано.

Тъкмо говорех с една приятелка и чета междувременно какво си писал. Прочетох и го и на нея, смяхме се сигурно 10 минути, точно защото и при нас е същото. Режимът ни е тотално прецакан и преобърнат и точно като се каним (или не се) да легнем, да станем, нещо да правим, нищо не се получава. Смях, смях, ама за сън си е работата вече, 3 часа минава...

...

:rofl: теди ти си като заек бе майна, отвсякъде те дебнат опастности - дъжд, комшии, коли ... хахахаха...

ПС: Жена ми споделя твоето мнение за всичко което си написал :)

Същото е и като излизам и е валежно време - точно 3 мин. след като съм излязал (и половин ден съм дебнал времето) завалява, и няма време да се връщам за чадър. Ако взема чадър, половин ден може да го разнасям и няма да завали. Това е в 95% от случаите!

Същото и като излизам от входната врата - баш тогава някой съсед решава и той да излезе и поне 10 мин. си заключват вратите (по 2 врати с по 2-3 ключалки всяка), а ако носи багаж, докато си оправи ръцете и ключовете, брадясвам докато изчакам да заключи и слезе, та да изляза след него (за да си спестим лицемерните поздрави). (това последното малко на шега).

Или да не споменавам като пресичам квартална уличка. Отдалече гледам колко е пуста, ама баш като реша да пресека (тясна 2-3 метра уличка), отнякъде изскача кола и аха да стъпя, трябва да спра да я чакам поне 10-тина сек. да мине, щото иначе трябва да притичвам, ама защо ли, 1 час сигурно не е минала нито една кола, а аз като пресичам трябва да тичам постоянно :ph34r: .

И нещата не спират само до дъжда и пресичането.

Такива ми ти работи.

Много асоциално поведение, на моменти клони към болестно състояние...сякаш :)

Странно. Аз имам чадър, но никога не го взимам. Подариха ми го тази година и още не съм го ползвал...

7d05b318bb2be62f.jpg

Не, Видене..., не е малка скарата :devil ! Онова там е двулитрова бутилка с бира....

Хубаво че го видях след като се наплюсках. Гад мръсен. Сега ми се пие бира обаче заради теб :beer:

А, аз пих... и то доста... На тези три шиша имаше над два килограма подбрани мръвки (бут, гърди, филенца...). Ако не се прокарва с нещо..., няма изяждане тази отврат...

Ред. На ви малко истинска музика!

http://www.youtube.com/watch?v=oLiFPq5PBsI&feature=related

Off/ ...ти мани, ама от възрастта ли, от това, че спрях да свиря на пиано ли...преди малко си измерих педята и гледам, че вече е 24.5 см...а може и рулетката да е била фалшива. :bgrin:

Най-вероятно рулетката е фалшива.За това не я използвай и за другото мерене (да опровергаваш gado), че не се знае какви цифри ще излезат.... :lol:

Добре че ме подсети да почистя онази тема...а с тая рулетка вече не ща да меря "критични размери", че не знам какво ще изкара като резултат, да я *** и в рулетката. :bgrin: :lol:

Вчера отивам до близкото магазинче за рулетка, правя рамки тука... пък продавачката ме пита какво ще меря, подхождам тактично и викам... ако е за т'ва дето си мислите ще трябва да взема две. К'во пък ги грее к'во ще меря?

Та, ако една не стига, взимаш втора и се оправя работата. ;)

П.П. Ти си прави рамките и не ми пипай пц-то да не ти чупя пръстинцата!

П.П.П.

28he9aa.gif

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...