Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Уважаеми колеги, колата ми е натоварена с багаж и след няколко часа заминаваме на фестивала в Каварна. Наздраве и до след няколко дни. :punk :beer:

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

а идно време за да ги ибем женити ги загуваряхми и не беше нужно да са прайм на умни с високотехнологични джаджи или да са шарим кат пауньи повечи и от тях......

а сега кво?

пишеш й "Вър тук дътъ ибъ, ма!"

оназ ти отговаря "Ох колко си мъженствен! Свърших" и коитуса приключва на този етап и остава чисто виртуален

Деветдесет и петнайсе? Сигурно е нещо от възрастта или ме е напекло слънцето но нещо не мога да стопля какво имаш предвид.

Ако те изпъна на челна стойка дали ще стоплиш какво имам предвид А?

На теб никакси не ти се седи във форума, м? :(

Тоа па... стига си разгласявал лична информация, бе!

Нима казваш, че Ваньо е грозен и непривлекателен?

Опазил Господ да кажа нещо такова! Казвам само, че не е жена.

7 дни почивка за това "остроумие"....

Еееее. Стига бе. Момчето просто има военна дисциплина. "Лекува" с физически мъчения и унижения. Ако не му дойдеше акъла на дядо ти мраз какво е 90&15-ка докато си бичи на челна стойка, щеше да му се изплюе в манджата, да го накара да седи на плаца или да му впрегне оная макара на гърба и да го накара да тича до хоризонта и обратно. Възпитание!

7 дни почивка за това "остроумие"....

Защо махнахте селския идиот, сега пак трябва да се редуваме на поста ;)

Да ама аз познавам едно ужким кротичко момче което в казармата успя да нацели един старшина с вряла супа в очите, после да му нахлупи още вряла супа на главата, след което да му измъкне пищова и да го простреля в крака.... и после му изкараха жълта книжка и го пратиха да се лекува 6 месеца в една психиатрия... сега е добре... старшината доколкото знаем още куца...

Изпиках част от бирата, но пустата салата и пилешките хапки още си чакат реда и ми е тежко. Май е най-добре да лягам, че да може материала добре да се обработи и утре да зарадвам тоалетната - не е като онази на дедото - немско-българската, дето прави свирки, ама пак става. :rolleyes:

Що ти нещо против би ли имал? :lol:

Не бе, ама не знам какъв ще е ефекта на свирката, като ти залюти здраво в долната част на гърба, някъде на изхода. :lol:

Това пък е за любителите на Pac-Man (waka, waka, waka ...):

xlarge_pacman0.jpg

xlarge_pacman1.jpgxlarge_pacman2.jpgxlarge_pacman3.jpg

Не бе, ама не знам какъв ще е ефекта на свирката, като ти залюти здраво в долната част на гърба, някъде на изхода. :lol:

Е, как какъв...? Парна свирка!

И на Кръстника май му харесват такива дръпнати, доколкото съм забелязал...:devil

Аз пък днес в най-големите жеги направих един бърз 300-километров преход и за пореден път се убедих, че с това глобално затопляне трябва да си доста ненаред ако решиш да си купуваш кола и я вземеш без климатик.

П.П. По повод днешния ми преход - виждали ли сте досега бензинова баничарка с турбо (бяло пловдивско рено)? Нарочно не го изпреварих, а си направих труда да покарам зад него и с неговата скорост около 50-тина километра по завоите от Пампорово към Асеновград само за да се убедя в предишното си изречение. Бахти пича, гледаш го - баничарка, а издухваше всяко ауди и бмв и ако имаше по-добро шаси, сигурно щях да видя зор и да го следвам. :f1:

Еми човек тя празна е лека (ебати кухия обект дето съм сънувал). Какво да й тежи. Пък и е СЛУЖЕБНА. Както знаем, най-бързата кола е това - ех как помня една Вектра без прекъсвач от пицария Годзила (още я карат майче).

Каква марка е?

Няма да ни се размине ходенето на сватба този уикенд. Така се надявах на някаква непреодолима сила... може би още не е късно :devil

И на Кръстника май му харесват такива дръпнати, доколкото съм забелязал...:devil

В интерес на истината, най-готините мадами във фирмата (пък и в града) са някаква кръстоска между европейски и азиатски гени. Не знам как се е получило, но има такива екзотични представителки на тази комбинация, при вида на които дори Азис би зарязал официално п*д*р*стлъка. :)

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...