Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Гадински, грешен ти е цитата на текста - не "буквено", а "цифрово". Пропуснал си да пишеш, че всеки куплет се повтаря по 2 пъти, защото иначе е много трудно да бъде запомнен, а всеки припев - 4 пъти (ако го делнем 2Х2, пак по същата причина). Пропусна да цитираш и втория куплет, който за улеснение на феновете се различава от първия само в първия си ред. И ако трябва да завърша разбора на "песента", ще спомена, че след солото имаме класически завършек в стила на хитовете от 70-те години, с fade out на припева, който се повтаря до безкрайност (или до пълното изпростяване на слушателя). Като малък недостатък на тази класика отчитам единствено, че най-накрая би било добре да се завърши с провикване-речитатив на фразата "Майка й да *** на мойта жена!" - звучи някак успокояващо за всеки женен мъж, но и така си е хит. :woot

Едит: Странна работа...докато слушах класиката, установих, че капучиното ми се беше изпарило мистериозно още след първия припев...вдигам чашата - празна...то избягало нанякъде...:blink:

Пиииич.... :woot: , ти си успял да изслушаш и анализираш до края това нещо!? И да ти кажа..., явно произведението има свойството да кара разни неща да изчезват. Аз примерно, в продължение на няколко часа (след изслушването на първия куплет и припева) имах чувството, че сериозна част от IQ-то ми си е заминало... и се усещах доста по-тъп, отколкото по принцип съм си. За мое щастие се оказа, че голям брой от ритуално самоубилите ми се мозъчни клетки, просто са симулирали (направили са го с гумени ножове) в опита си да ме предпазят от правенето на подобно, опасно за интелекта нещо. Отдавам грешното ми преброяване на повторенията, точно на тази защитна реакция на мозъка.....

П.с. В този ред на мисли..., я виж дали капучиното ти не се е върнало в чашата.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Незнам защо, но в главата ми се върти това, че в този и други форуми е пълно с олигофрени и тъпи селяни с извинение да не убидя някой.От една седмица съм пуснал един монитор да се продава(перфектен)за малко пари и никой не го купува.Само се разглежда. Та мисълта ми е, че купуват пълни боклуци, а не искат да си вземат нещо хубаво примерно за 20-30 лв отгоре вместо боклука, който ще вземат за по малкото пари. Не ме разбирайте погрешно, знам , че хората нямат пари и времената са трудни, но това е реалността. Между другото монитора струва в магазините втора ръка надраскани в не толкова добри състония като моя за 150,160, на едно място скоро го видях 170 лв. А аз го продавам за 120-110лв без една драскотина или изгорял пиксел. Просто не ми доумява главицата!!!!

Незнам защо, но в главата ми се върти това, че в този и други форуми е пълно с олигофрени и тъпи селяни с извинение да не убидя някой.

Прав си - ей тоя, дето е писал над тебе, вече е станал пълен олигофрен от слушане на неподходяща музика (аз съм на път да го последвам). Дядо ти мраз пък е такъв тъп селянин, че и с пистолет и куче да го караш да купи монитора ти - пак няма да го направи, щото все е недоволен от всички монитори, дето е купил досега...А за Пешо, Наско, Мобо, Злобила и още някои - за тях даже нямам определение какви са и да ги наречеш олигофрени и тъпи селяни си е направо комплимент, от който само ще се почувстват поласкани, камо ли да се почувстват убидени. :allien

П.П. Защо си мислиш, че точно в този момент някой трябва да има нужда точно от твоя монитор и веднага да извади 100 лева, за да го купи?

За да се докаже като гражданин и високо интелигентен човек. Така ще изпъкне над тълпата. :lol:

Просто не ми доумява главицата!!!!

Веднага Ви отговарям, господин Франклин. Първо, защото за около 70-80 лева могат да се намерят 17-инчови перфектни монитори и както сам сте споменал "знам , че хората нямат пари и времената са трудни, но това е реалността.", та затова купуват по-евтината стока. Второ - цената Ви е горе-долу добра (за сметка на правописа), въпреки че за 140-150 лева вече може да се намерят 22-инчови монитори. И трето, форумът не е тясно специализиран за покупко-продажба на хардуер, виждате, господин Франклин, че тук може да купите или продадете вино, капаци от тоалетни, царевица, брашно и всякакъв друг фураж, дори и някоя друга филипинка - в момента са на прИмоция - 2 на цената на 1.

Ако искате да имате по-голям шанс за продажбата на Вашия монитор, бих Ви препоръчал да посетите един сайт (и по-точно неговият форум) - hardwarebg.com. Там бързо ще установите, че хардуерни стоки с цена над 100 лева се котират много по-лесно отколкото тук. Мир вам.

ПС. Приятна Ви вечер, аз отивам да пия :D

Що направо не го банна?! Тамън мислех да го репортвам.

Ти да мълчиш, олигофрен такъв - тебе даже забравих да те включа в последната група. :bgrin:

Ти все с тоя бан за всеки и благодарение на тебе форумът стана толкова безинтересен...таман се появи някой нов, дето започне да пише в тоя раздел, ти пускаш рапорт и друг някой вземе, че го банне. :woot

П.П. И понеже съм забелязал, че ми се обиждаш кръвно по веднъж на всеки 2-3 години, за да няма мисъндърстендинг, пояснявам - "олигофрен" = :love и с най-добри чувства.

...дори и някоя друга филипинка - в момента са на прИмоция - 2 на цената на 1.

Къде т'ва !?! За мен да се запазят четири броя, тутакси, веднага и на момента пък!

П.с. Пламене, нищо не казваш за капучиното... или още се намираш под въздействието на онова "нещо" (щях да напиша - лайно, ама няма, щото съм добре възпитан... уши - средни, 300 грама и т.н.)

П.с. Пламене, нищо не казваш за капучиното... или още се намираш под въздействието на онова "нещо" (щях да напиша - лайно, ама няма, щото съм добре възпитан... уши - средни, 300 грама и т.н.)

Не бе, Къци - намерих го в другата стая чак, опитах се да го уговоря, но не пожела да се върне в чашата...просто не ми повярва, че след маслините няма и още куплети с боровинки и други плодове и че песента наистина си има край. :punk

щото съм добре възпитан... уши - средни, 300 грама и т.н.)

Не не не не !!! Не си го запомнил добре.

Аз висок, снажен, рус, красив ... И весел, очите са дълбоки, ушите средни - 300 грама .... laughing.giflaughing.giflaughing.gif

Що направо не го банна?! Тамън мислех да го репортвам.

Закакво да ме баннват уе...не съм искал да си рекламирам монитора или да го продам в този форум, просто изразявам мнение, което ми се върти в главата.А ей такива славеи като теб дето пеят и рапортуват нали знаеш в живота или особено в затвора какво ги прават.А относно рапортуването можеш да изпееш някой ако обижда лично вав форума или продава ,а аз не ПРОДАВАМ в този форум, а в другия...Сега разбра ли Закакво става на въпрос ААА????

Напълно му влизам в положението, Пламене.... Това беше особено вонливо пиис ъф шит, единствените други творения които могат да ми докарат такива масивни увреждания са (както следва):

Дъгара дъгара дъгъра дак
дъртаки, дъртаки, таки, таки так х~ 

(нямам ясен спомен)

и-

Велик е нашия воник - велик
Велик е нашия войник - Велик х2

(следва провикване от тълпата потни мангали на "сцената")

Аба не моа съ запрааа...

Ред.

Изгряло ми е дзвездица,
дзвездица рано зорница,
мънички деца весели....

Мдаа.....

Закакво да ме баннват уе...не съм искал да си рекламирам монитора или да го продам в този форум, просто изразявам мнение, което ми се върти в главата.А ей такива славеи като теб дето пеят и рапортуват нали знаеш в живота или особено в затвора какво ги прават.А относно рапортуването можеш да изпееш някой ако обижда лично вав форума или продава ,а аз не ПРОДАВАМ в този форум, а в другия...Сега разбра ли Закакво става на въпрос ААА????

Много си лош! Да ти дам 200 лева за монитора и всички да са спокойни.

Много си лош! Да ти дам 200 лева за монитора и всички да са спокойни.

Не лош а ЗЪЛ :lol: Някой неспокоен ли има какво...ай дай като ще усмириш работата

Гу'син модераторЮ..., аре без Ге Се Пе - та, а!

http://www.youtube.com/watch?v=RkZC7sqImaM&feature=related

Ред.

Свали си приложението за Android и ще видиш каква е идеята. Цъкни сърч в Google и там ще видиш идеята. Отвори си Gmail-а и ще видиш каква е идеята.

Интеграция. Навсякъде. Разглеждаш резултати от търсачката и ХОП, Спас Ножката го харесал единия. Вместо да гледаш другите, ще влезнеш направо в тоя, защото знаеш, че Спас Ножката си разбира от търсачките и там ще намериш каквото ти трябва. Същото за всякакви продукти, заведения и каквото още се сетиш.

Отваряш Google+ за Android, цъкаш nearby, то ти сверява местонахождението и виждаш, че преди 5 минути някоя си Женя написала, че е в същия бар, тъпо и е, пияна е до козирката, е*е и се и ще скочи на всеки, който я заговори.

Ей такива ми ти работи.

Ако тоя последния сценарий ми се случи, ще споделя в темата. Обещавам. Само той ще си е заслужавал регистрацията.

Ми ако се окаже Ваньо ?

Поредна Редакция - Специално за бай Веселин и голям Чистач:

http://www.youtube.com/watch?v=tsFlR_gYXU0&feature=watch_response

:rofl:

Ми ако се окаже Ваньо ?

Ще му се скарам, че ме подвежда да си мисля, че е привлекателна жена и ще погледна пак Google+.

Ще му се скарам, че ме подвежда да си мисля, че е привлекателна жена и ще погледна пак Google+.

Нима казваш, че Ваньо е грозен и непривлекателен?

Деветдесет и петнайсе? Сигурно е нещо от възрастта или ме е напекло слънцето но нещо не мога да стопля какво имаш предвид.

Тва е щот си проз.

Не за 90-и-петнайската

Деветдесет и петнайсе? Сигурно е нещо от възрастта или ме е напекло слънцето но нещо не мога да стопля какво имаш предвид.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...