Sothbiss Posted July 10, 2011 Share Posted July 10, 2011 Руса или черна? Взимай и двете! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 10, 2011 Share Posted July 10, 2011 Видене, много да ви радва и много да ви слуша ти пожелавам (не че ще го прави но поне можем да си го пожелаваме) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 11, 2011 Share Posted July 11, 2011 Видене, да ви е жива и здрава. Ти пушка купи ли си? Щот аз мисля да си взема, ако мойто е женско Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 11, 2011 Share Posted July 11, 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 11, 2011 Share Posted July 11, 2011 Баси преебавката стана... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 11, 2011 Share Posted July 11, 2011 Намери по-богата, красива и еблива?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 11, 2011 Share Posted July 11, 2011 Видене, да ви е жива и здрава. Ти пушка купи ли си? Щот аз мисля да си взема, ако мойто е женско Чак, пък пушка.... То при тия днешните "мъжкари", и едно добре оттренирано лошо гледане върши същата работа... ---------------------------------------------------- Мен пък, цял ден ме занимава мисълта, какво аджеба, иска да ни каже лирическата героиня от песента "Брала мома къпини" със следната строфа: Не мой чичко пъдарю [x3] щот съм попска унука ох, аман, аман, заман. ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 11, 2011 Share Posted July 11, 2011 Чак, пък пушка.... То при тия днешните "мъжкари", и едно добре оттренирано лошо гледане върши същата работа... ---------------------------------------------------- Мен пък, цял ден ме занимава мисълта, какво аджеба, иска да ни каже лирическата героиня от песента "Брала мома къпини" със следната строфа: Не мой чичко пъдарю [x3] щот съм попска унука ох, аман, аман, заман. ? Тъкмо щях да му кажа да се консултира с тебе по въпроса. Освен това пък знае, че имам не една и две пушки ----------------------------------- Ще ти кажа като ми оправиш климатика!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted July 11, 2011 Share Posted July 11, 2011 Мразя да се будя изморен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted July 11, 2011 Share Posted July 11, 2011 Ти тоя климатик го обърна на поредната част от филма скорост. Чак, пък пушка.... То при тия днешните "мъжкари", и едно добре оттренирано лошо гледане върши същата работа... Ти ако тряа да гледаш всеки втори лошо си докараш няк'ва лицева деформация. Да взима пушка не ами цял арсенал, то са кат мухи на мед, гониш, пак идват и гледат да цопнат хубота. По-точно определения не успях да изкарам. Мразя да се будя изморен... Хубаво легло ти требе чадо... вервай! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 11, 2011 Share Posted July 11, 2011 Ти ако тряа да гледаш всеки втори лошо си докараш няк'ва лицева деформация. Да взима пушка не ами цял арсенал, то са кат мухи на мед, гониш, пак идват и гледат да цопнат хубота. По-точно определения не успях да изкарам. Аз вече деформацията почти съм си я докарал.... А почне ли да не помага лошото гледане..., имам едни керпидени, дет стават за рязане на хоботчета... и мушмулки.... -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Видене, мисля, че вече е време да ме просветлиш.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 11, 2011 Share Posted July 11, 2011 ..имам едни керпидени Ей тая болднатата дума я чувам/виждам за първи път... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mordeath Posted July 11, 2011 Share Posted July 11, 2011 Ей тая болднатата дума я чувам/виждам за първи път... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 11, 2011 Share Posted July 11, 2011 Това е хардуер!!! На тези аз им викам клещи за вадене на пирони или поне за това си мислех че служат Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 11, 2011 Share Posted July 11, 2011 КЕРПЕДЕНИ се казват и това са т.нар. арматуристки клещи. Инструмент, сраснал се с ръката на дядо ми в продължение на десетки години. Изглеждат прости, но ако видите човек с високо декстерити с тях ще се хванете за главата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 11, 2011 Share Posted July 11, 2011 Инструмент, сраснал се с ръката на дядо ми... На дядо ти - да, но не и на дедо. Аз имах такива преди време и ги ползвах вместо секачи - режех тел с тях. А иначе те поздравявам с долната снимка (така и не успях да го хвана на фокус от мърдане)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 11, 2011 Share Posted July 11, 2011 На дядо ти - да, но не и на дедо. Аз имах такива преди време и ги ползвах вместо секачи - режех тел с тях. Ами те точно за това се и използват, ама стават и за пишки.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 11, 2011 Share Posted July 11, 2011 Тази има ужасни обувки... http://s3.amazonaws.com/data.tumblr.com/tumblr_lmqiufDH2N1qi28a7o1_1280.jpg?AWSAccessKeyId=AKIAJ6IHWSU3BX3X7X3Q&Expires=1310496382&Signature=4Xz3%2Bztwqa6NBTlDRuMwGxLqM8Y%3D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 11, 2011 Share Posted July 11, 2011 Аз искам нейния гръб. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 11, 2011 Share Posted July 11, 2011 що решихте, че е тя??? Всеки траверс може да сложи токчета и сутиен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 11, 2011 Share Posted July 11, 2011 що решихте, че е тя??? Всеки траверс може да сложи токчета и сутиен Щото някой от горните двама сигурно е имал близки срещи от трети вид и говори от първа ръка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 11, 2011 Share Posted July 11, 2011 Тази има ужасни обувки... http://s3.amazonaws.com/data.tumblr.com/tumblr_lmqiufDH2N1qi28a7o1_1280.jpg?AWSAccessKeyId=AKIAJ6IHWSU3BX3X7X3Q&Expires=1310496382&Signature=4Xz3%2Bztwqa6NBTlDRuMwGxLqM8Y%3D Онождането на това (каквото и да е то) е нещо което може да направи само един, истински мъж! Изисква се сериозна доза кураж и мъжество за да ти стане от такъв добитък... П.с. Всъщност не е ясно кой кого ще оножда, щото от хормоните дето ги е зобало това животно, като нищо и е поникнала някоя краставица между краката Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted July 11, 2011 Share Posted July 11, 2011 Тия от енергото тая отгоре с краставицата да ги оноди, майка им мръсна. Час и половина без ток, а имам работа на Premiere-то. Такива планове си правех да съм заспал най-късно в 00:30, сега не ми се мисли. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted July 11, 2011 Share Posted July 11, 2011 Тия от енергото тая отгоре с краставицата да ги оноди, майка им мръсна. Час и половина без ток, а имам работа на Premiere-то. Такива планове си правех да съм заспал най-късно в 00:30, сега не ми се мисли. Решението е мощен лаптоп с яка батерия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 11, 2011 Share Posted July 11, 2011 Решението е мощен лаптоп с яка батерия. С 2 броя всъщност... мога да кажа и кой е лаптопа кат' за такива като него, но подозирам цената ИЗОБЩО ама хич няма да му хареса Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.