Antares Posted July 9, 2011 Share Posted July 9, 2011 Във Викиват има от пиле мляко. Днес се уверих с очите си! Повече никакво Метро/Техномаркет/Технополис/Практикер/Мултирама и пр. Когато на някой му потрябват кабели, болтчета, гайчета, майчета и всякакви други п*тки майни - ВИКИВАТ!!!Търсил си болтчета в мултирама :O Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted July 9, 2011 Share Posted July 9, 2011 Що да не, ти като си занесеш пц-то там, те ти ги свиват, къде другаде да ги търси? Преди им дадох една кутия, та после трябваше и аз да си търся. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 9, 2011 Share Posted July 9, 2011 джони уокър с бисквити орео , джак даниелс с бадеми или юрий долгоруки с рибна салата.... събота е смятам да се изключа генерално Определено второто! Търсил си болтчета в мултирама :O Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted July 9, 2011 Share Posted July 9, 2011 Търсил си болтчета в мултирама :O Твърдо нЙе!!! Болтчета се търсят САМО и единствено в Метро, лавицата от ляво на Русенското варено и Свинската пача в консерви!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 9, 2011 Share Posted July 9, 2011 Представям си като откриеш Конрад и Квазер... сигурно ще си оцапаш монитора Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 10, 2011 Share Posted July 10, 2011 Курво, върни си ми парите.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted July 10, 2011 Share Posted July 10, 2011 Курво, върни си ми парите.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 10, 2011 Share Posted July 10, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=WZL-6P79lso Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 10, 2011 Share Posted July 10, 2011 Видене, ей това е машина за бира не като твоята: http://www.youtube.com/watch?v=eQkOqFvS4rc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 10, 2011 Share Posted July 10, 2011 Сега пък ще го амбицираш и такива чаши да започне да търси... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 10, 2011 Share Posted July 10, 2011 20 кинта за 3км с такси на морето? За тия 20 кинта бакшиша може да ми духа и да гълта. И да доведе и жена си. Че и щерка си. И сина си може, ама него ше го мина първи, та на другите кура ми да им мирише на лайна. Щот не мога да си ги изходя с краката тия 3км, ми такси ша фащам! Че и жена си даже на ръце ще пренеса, нищо, че е бременна. Баси наглите типове. Ред. Евтино се давам. Бакша ше трябва да ми плати, за да ми духа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted July 10, 2011 Share Posted July 10, 2011 Ще е яко като се съберат повече хора в Google+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 10, 2011 Share Posted July 10, 2011 Я дайте покана и на мен :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted July 10, 2011 Share Posted July 10, 2011 Бира и пържени картофи със сирене Priceless Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 10, 2011 Share Posted July 10, 2011 По скоро към 4 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 10, 2011 Share Posted July 10, 2011 Радост днес става на 1 година Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 10, 2011 Share Posted July 10, 2011 Тез очи колко тати има да им угажда - и колко момченца ще се правят на идиоти. Да ви е жива и здрава, а най-вече щастлива малката госпожица. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 10, 2011 Share Posted July 10, 2011 Поздрав за всички мои момчета http://www.youtube.com/watch?v=OUYrCckHeN8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 10, 2011 Share Posted July 10, 2011 Радост днес става на 1 година Да ви е жива и здрава и да продължава да си оправдава името... Поздрав за всички мои момчета http: WTF Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 10, 2011 Share Posted July 10, 2011 Те си знаят, а ти ела оправи климатика, че не се трае вече! О, и ако кажеш на дъщеря ми преди да стане на 18 ще те пречукам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 10, 2011 Share Posted July 10, 2011 Те си знаят, а ти ела оправи климатика, че не се трае вече! Ти дръж бирата студена, пък другото само ще се нареди... О, и ако кажеш на дъщеря ми преди да стане на 18 ще те пречукам! Що си мислиш, че тя сама няма да се сети още къмто 12-13 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 10, 2011 Share Posted July 10, 2011 Що си мислиш, че тя сама няма да се сети още къмто 12-13 ? Добре де, не осъзнаваш ли какъв е майтапа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted July 10, 2011 Share Posted July 10, 2011 Радост днес става на 1 година Да ви е жива и здрава и да ви радва дълги години! На баща си прилича. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted July 10, 2011 Share Posted July 10, 2011 Радост днес става на 1 година Видене, да ви е жива и здрава! Тъкмо днес за нея се сетих, ама нямах достъп до ПС. Брат'чедът днес става на 21 г., да я пазиш, че ще я вземаме след има-няма 18 години. Иначе много да си я обичате, че и тя вас Кога мина това време... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 10, 2011 Share Posted July 10, 2011 Мразя дилемите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.