Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Life's a DICK - seems to be short until it starts to get hard...

Ся и мазохист ме изкарахте! :lol:

@Атанасе... ако тръгна да махам, от тиквата нищо няма да остане, гнила, здрава... моя си е, не я давам! :lol:

Аха, демек стандартния отговор, когато нямаш какво да кажеш - "Въобще не ми дреме за теб и мнението ти, и ще ти напиша петкилометров пост за да го докажа".

Пфу, бая глупости са паднали от обяд досега :laughing:

На мен ми минава през главата, че всеки лекар ме пита дали спортувам и какво... Много равномерен ритъм на сърцето съм имала, бавен като на спортист. Чудо, като се има предвид характера и нетърпението ми към всичко. Сега или веднага, сега или никога... Много се зарадвах като ми казаха, че имам здраво сърце :rolleyes: Може би защото еърбеците го пазят :tongue

Аха, демек стандартния отговор, когато нямаш какво да кажеш - "Въобще не ми дреме за теб и мнението ти, и ще ти напиша петкилометров пост за да го докажа".

Мне..., наистина ме мързи...

Някой да иска покана за гугъл+? Мен ме кефи много beer.gif

Аз.

Оня ден изпратих request, ама ако може да мина тънко, давай.

Повече за това какво се иска от мен на ПМ!

От една друга тема и изказването на дедо

Ми като е толкова дълго може да ти наливам биричка да не ти пресъхва устата докато ми обясняваш ;)

ми минава през главата, че нямаше да е зле да имаше и на мен някой ей така да ми налива постоянно биричка. :lol:

Някой да иска покана за гугъл+? Мен ме кефи много beer.gif

И аз искам. Не е ли затворена регистрацията обаче, дори и с покани?

Бе не е...Аз вчера от 5 човека наведнъж получих покани,...И да си кажа, харесва ми повече от фейсбук. Най-малкото, защото всичко което правя с продуктите на гугъл, мога да си го споделя.

След 3 часово обикаляне с жена по пазари, магази, молове и прочие лайна, накрая с един друг млад бъдещ татко зарязахме женорята да си мерят бански, а ние се скатахме кротко с биричка... Е, няма такова удоволствие.

След 3 часово обикаляне с жена по пазари, магази, молове и прочие лайна, накрая с един друг млад бъдещ татко зарязахме женорята да си мерят бански, а ние се скатахме кротко с биричка... Е, няма такова удоволствие.

Хъм..., виждам, че си започнал вече да откриваш удоволствията на семейният живот...

Ъхъ... С бирата винаги сме били в семейни отношения.

Не, бе! Говоря ти за истинският кеф от бирата, от това да се изсереш като звяр, от забежките с други изстрадали души (приятели)... Има и още много, ама откриването им ще става постепенно и неосъзнато (като за начало)... Нещо подобно, като обяснението в "Пътеводителя" - ...И изведнъж откриваш, че шарените точки са всъщност числото 74 и, че новият ти чифт очила ще ти струва адски много пари...

П.с. А аз се чудя каква е тази мания на разни, уж интелигентни хора, да си разголват личността в разни "социални" мрежи? Виждам, че шитбука ще си има конкуренция, нещо не по-малко безсмислено и зловредно от самия него...

Типични примери за това, какво овчо стадо са хората. Една овца да повлече крак към някаква простотия и Ето какво става... Познато, нали?

джони уокър с бисквити орео , джак даниелс с бадеми или юрий долгоруки с рибна салата.... събота е смятам да се изключа генерално

http://www.youtube.com/watch?v=LWa082xMwkk

Beyond the boundaries of ur city's lights, stand the heroes waiting for ur cries, so many times u did not bring this on urself, when the moment finally comes, ya'll be there to help. N' on dat day, when you need your brothers and sisters to care, ya'll be right here!

Поздрав за армейчетата от форума!

(Включително запаса!)

Във Викиват има от пиле мляко. Днес се уверих с очите си! Повече никакво Метро/Техномаркет/Технополис/Практикер/Мултирама и пр. Когато на някой му потрябват кабели, болтчета, гайчета, майчета и всякакви други п*тки майни - ВИКИВАТ!!!

Във Викиват има от пиле мляко. Днес се уверих с очите си!

А в Петък и Събота пускат и кашкавал. Всъщност може би и не осъзнаваш колко си прав... Не говоря за болтчетата-молтчетата, а за далеч по-ценни работи, които (това вече е хубавата част) и те не знаят какво точно представляват и за това ги продават на 25 - 30% от реалната им цена... :rolleyes:

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...