Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

. Като си направя една мисловна ретроспекция, представям си тези места пълни с дечурлига, глъчка и смях, учителите с големите показалки, стигащи до последния чин, класът от 40 деца, но слушащи...

Гледала ли си "Гори, гори огънче"? Ако не си - гледай го. Родопите заприличват на Странджа. Само дето Странджа по принцип си е била ненаселена...

Да му еба майката. /Ей така, да не му е скучно на Пламен/ biggrin1.gif

Гледала ли си "Гори, гори огънче"? Ако не си - гледай го. Родопите заприличват на Странджа. Само дето Странджа по принцип си е била ненаселена...

Да му еба майката. /Ей така, да не му е скучно на Пламен/ biggrin1.gif

Не съм го гледала. Но ще се опитам да го намеря.

Еdit : Има го в Замунда, свалям го.

Хахахахаха, Пламене, да се развихря и аз ако ти се работи, че имам за какво да си попсувам ей така, на воля :laughing:

В този смисъл на български филми... Как се казваше филмът със Златина Тодева (Бог да я прости), където играеше баба, която не дава да и съборят къщата и носеше постоянно едно трикрако столче на покойния си съпруг Стоян? Внучка и забременя, катастрофира нещо...

Аз имам само снимки от пиянските срещи в Стамболийски преди повече от 6 години. :lol:

Може да ми ги пратиш, но както видя кавалите се притесняват да се появяват biggrin1.gif

то такъв запис не съществува.... нямам спомен да съм падал ....

Никога! Ни на картинг, ни на еър хокей! laughing.gif

А, че то..., по онези краища, хората съвсем спокойно карат без църква/джамия, доктор, кметство, магазин, баня, читалище и т.н. Но, не дай боже нещо да се случи с кръчмата..., селото се обявява за мъртво.

Също така и ако си тръгне щъркела! tounge.gif

В това село нямаше жива душа. Беше напълно изоставено

564966113896925191310109563Fb92O4O7utPEUaYpG5s3_m.JPG 186796653512542906641310109569JKalEHcvk2Mur3oSwG9H_m.JPG

Къде го това село бре, Пеше? Може да го направим вилна зона Булфорум ph34r.gif

Тук има скрит подтекст, дедо. На Боко Тиквата му трябват повече овчари, вместо IT специалисти (ако збеляза само с какво презрение произнесе последната фраза в интервюто) поради една единствена причина - само овчар може да гласува за такъв образ (нищо лично към чобаните, да са живи и здрави).

To пък алтернативите едни... Волен Болен, крадливото циганче, рязаните боклуци, комунистическите отрепки :confused Нема такива "политици" :sick

дядка, всичко друго е ОК. ама тва последното може ли да ти го набия изотзад под неудобен ъгъл или сам ще се справиш? или и за толкова не ти стига акъла, след като си тук => не си качествен ? може ли да се възмущаваш от обида, която ти нанася човек с очевиден интелектуален дефицит и накрая да си го сложиш самостоятелно толкова пошло?

Добре де повечето... пък и мен много ме мързи та не знам дали съм от най-качествените... :)

Точно пък ти, кифло, като влезнеш в такава кръчма и ще се разплачеш. Че столовете нямат тапицерия, че нямат Шибас Ебал отлежало 21 годишно, че има мухи и т.н.

E сега... като няма друго вероятно и на това което има ще се навия... сигурно ще се дърпам известно време естествено...

E сега... като няма друго вероятно и на това което има ще се навия... сигурно ще се дърпам известно време естествено...

Ми да те заведат момците на палатка с тях другия път тогава. Ще се подърпаш, че няма балдахин, че зад храста няма биде + още разни други неща, и накрая ще се навиеш :laughing: :laughing: :laughing:

Ми да те заведат момците на палатка с тях другия път тогава. Ще се подърпаш, че няма балдахин, че зад храста няма биде + още разни други неща, и накрая ще се навиеш :laughing: :laughing: :laughing:

Aко вече съм стигнал там по някакъв начин. Виж да се навия да ида е съвсем друга тема.

Иначе като малък съм ходил по лагери на разни хижи без ток, с обща тоалетна на етажа, баня в друга постройка и т.н. Жив съм още - очевидно не е чак толкова зле

то такъв запис не съществува.... нямам спомен да съм падал ....

Абе аз отдавна подозирам, че си пратил някой да ми отвори колата само заради този диск, да не гледаме излагацията, ама що ми сви и документите не разбрах. :woot

П.П. Чудя се дали да не сложа Танас малко на мод-режим...ей така, за разнообразие...да не му е скучно...

Къде го това село бре, Пеше? Може да го направим вилна зона Булфорум ph34r.gif
Края на третия ден минахме от там. Ужасно красиво място, но и ужасно недостъпно. Главната му улица представлява технична камениста пътека. Ток не съм сигурен дали имаше, но канализация - със сигурност не. До там можеш да достигнеш или пеш, или с високопроходима машина. Междуселски автобус до там не ходи. В околността минава един автобус, и той минава два пъти в седмицата. От една страна ми е тъжно да гледам такива пусти места, от друга - там виждаш далечно минало, можеш да се докоснеш до това какво е било битието преди столетия. И не на последно място - на такива като мен, тези места дават шанс наистина да избягаш от цивилизацията....

Иначе като малък съм ходил по лагери на разни хижи без ток, с обща тоалетна на етажа, баня в друга постройка и т.н. Жив съм още - очевидно не е чак толкова зле
Като малък не си бил такава кифла :lol:

Не, честно, ужасно би ми било интересно да те гледам на палатка :lol:

Ми...то пък щото ще ми пречи, като съм на мод режим. Това показва, че все още има тръпка в сърцата на модоветеlove.gif.... И желание да ми разпорят задникаbiggrin1.gif

Някой иска ли да ми избие зъб? Ама аз си избирам кой! Цялата ми лява страна на лицето се е инфектирала.

Да го *ба... ако се мре... да е в такъв прекрасен ден! ;)

Ми.......... :love ........ И желание да ми разпорят задника:bgrin:

Не, но е гадно...а и гръцко-турската любов си е пак някаква любов, нали, а и ние наистина си те обичаме. :bgrin:

@Стенли, аз като ти предлагах тогава да ти дам оня вълчия зъб, а ти - не, та не...сега ще стоиш грозен като няма с какво да го заместиш когато го извадиш твоя. :werewolf:

Ааа, да си имаме уважението! Онождал съм и гъркиня, и туркиня, ма от българка по-хубаво няма. А гърците и турците да си се мешат колкото си искат.

Стенли...виж сега - вземаш едни клещи с тънки челюсти, мааш една чаша спирт на екс/ама го гълташ, не се жабуриш/ и вадиш гадинката. След това с една стерилна игла пробиваш гнойната торбичка, изтискваш квото има и доизпиваш спирта/ракията, водката, джина. уиски не върши работа, щот е за лигльовци/.А ако не ти се занимава - отиваш на зъболекар, той те праща на лицево-челюстен хирург...И така..

Ми.......... :love ........ И желание да ми разпорят задника:bgrin:

... а и ние наистина си те обичаме. :bgrin:

Охоооо... не искам да съм груб, ама няма нищо по-хубаво от кафе, цигара и яко секс рано сутрин!

@Стенли, аз като ти предлагах тогава да ти дам оня вълчия зъб, а ти - не, та не...сега ще стоиш грозен като няма с какво да го заместиш когато го извадиш твоя. :werewolf:

Виж, как не се сетих! ;) Ти имаш няк'ви тайни заложби на пророк явно. :)

@Атанасе, да ти кажа... майка ми направи т'ва нещо с ракия... два пъти! Аз предпочитам да не махам зъби... все още ми трябват. :)

@Мидекс, отвори един раздел "Анатомията на Грей" или "Е.Р." за такива... спешни случай! :lol:

Мога да те уверя, че минахме през доста села, в които все още имаше живеещи хора (средна възраст - 75), в които нямаше ни магазин, ни кръчма. Пример е Русалско - там имаше някакъв магазин, в който продавачката не владееше особено българския, но кръчма - йок.

Да, но ако си беше направил труда да си викнеш една малка (1 малка=100гр. 1 голяма=чаша за безалкохолно - по тамошни стандарти), продавачката веднага щеше да ти капне... Така, че липсата на табела "Кръчма - при Филип Тотю" изобщо не означава, че такава липсва. Номенклатурата в тези магазини обикновенно е нещо от рода на - сол, оцет, газ, пирони и... ракия на юсчета.

Добре де повечето... пък и мен много ме мързи та не знам дали съм от най-качествените... :)

Мързелът е основната движеща сила на прогреса! Ако я схванеш тази максима, довечера ще си легнеш по-малко неук ;)

... сигурно ще се дърпам известно време естествено...

Естествено..., нали трябва да пазиш имидж!?

Да, ама няма да се навие, щото има разни буби, пък и все ще има някой с богати познания на тема - Видовете мамби и имат ли те приложение върху невинна жертва в лагерна обстановка.

В този ред на мисли... миналата седмица маправо избудалях, когато ми беше зададен въпроса - Абе..., кво е тва мамба? Тутакси ми минаха през главата няколко идеи за онагледяване и натрупване на личен експириънс (от страна на питащия) относно това понятие, но реших, че хуморът тип - вътрешно заводски, би дошъл малко в повече на тази днешна младеж и затова го оставих да тъне в блаженно невежество...

П.с. Аа.., да! От чий миризливи копита са чеЙлИте, дет цяла седмица ми се въргалят под задната седалка?

Възпален нерв... фелоран и лидокаии... ся съм си омазал лицето, остава едни краставички си сложа на очите и картинката ще е безценна.

Лечебните свойства на краставичката! :lol:

Прилага се 2-3 пъти дневно с ракия или друг алкохол... може и целодневно, в зависимост от терапията.

Колко даваш? :P
50.Лицеви опори.

На юмруци.

Действай!

:P

Да, но ако си беше направил труда да си викнеш една малка (1 малка=100гр. 1 голяма=чаша за безалкохолно - по тамошни стандарти), продавачката веднага щеше да ти капне... Така, че липсата на табела "Кръчма - при Филип Тотю" изобщо не означава, че такава липсва. Номенклатурата в тези магазини обикновенно е нещо от рода на - сол, оцет, газ, пирони и... ракия на юсчета.
Дадох пример за Русалско, защото е от малкото села, за чието име се сещам. Това не променя факта, че минахме през не едно и две села, с население 2-3 баби и дядовци, в които кръчма няма. И не ми обяснявай, дали мога да ги надуша или не, щото в групата имаше няколко човека, които можеха да надушат кръчма в съседна часова зона. Не спираха в тези села. Но няма проблем, знам, че в твоя мироглед "не съм прав" не съществува, като възможност, така че да - всяко село има кръчма. Дори и изоставените села имат работеща кръчма. И по чешмите има кръчми. И по местата, които избирах за сране имаше кръчми.

Пичове...Някой път трябва да се съберем и да идем на вилата на Лазо Бургаски...Това е една видна личност...Вилата е в Странджа...Да видите вие как се маа боб с люти чушки, варен с ракия в оригиналдъ глинено гърне. Нема кифли, нема кифльоци. Имаш ли пишка - пиеш. Имаш ли п♛тка - ебат те...и пиеш. А между другото, замислям едни пъклени планове за 10 километрово лазене по кръчми из Плд, преди да стана баща на пълен щат...Някой навит? Курви все ще се намерят.

П.С. Стенли - възпаленият нерв въобще не е майтап - отивай на лекар или вади зъба. Но второто не винаги помага.

Ред. Надушвам Пламен.

Ред.2 Наистина не е зле да се отвори тема "Първа помощ/Спешно отделение/"

Малееее, колко време не се е къпал Midex, че го надушиха чааак в София???? :laughing: :laughing: :laughing:

Ма то може да е от възрастта, да забравя тия работи :)))

ммм това май е за нестандартните въпроси :)

А между другото, замислям едни пъклени планове за 10 километрово лазене по кръчми из Плд, преди да стана баща на пълен щат...Някой навит? Курви все ще се намерят.

Похвално!

50.Лицеви опори.

Дадох пример за Русалско, защото е от малкото села, за чието име се сещам. Това не променя факта, че минахме през не едно и две села, с население 2-3 баби и дядовци, в които кръчма няма. И не ми обяснявай, дали мога да ги надуша или не, щото в групата имаше няколко човека, които можеха да надушат кръчма в съседна часова зона. Не спираха в тези села. Но няма проблем, знам, че в твоя мироглед "не съм прав" не съществува, като възможност, така че да - всяко село има кръчма. Дори и изоставените села имат работеща кръчма. И по чешмите има кръчми. И по местата, които избирах за сране имаше кръчми.

Голям си гъз, Пешо или - гъз си голям, Пешо..., или... както и да е, не го мисли! Вземи си неуместния, но "блестящ" сарказъм, нагъни го във форма с възможно най-много ръбчета и си го заври в преждеупоменатото отверстие! Ограничавам се само с толкова, защото точно в този момент, адски много ме мързи да се впускам в обясняване на неща и идеи, от които очеизвадно си твърде далеч. Всъщност ме мързи дори да си взема бирата... и би трябвало да оцениш по достойнство жеста, че изобщо си нарушавам разпльокването, та да ти отговарям....

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...