Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Мииии..кажи си директно, че даденият служител е явно некомпетентен.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Българо-немска е. И вие се бъзикате с моята тоалетна обаче един път да сте яли по-люто и после като си охладите термо-ядрената реакция друго ще заговорите. Такъв рахат просто няма казвам ви!

Охлаждаш се щото трътчицата ти е изнежена, понежи си принцеса...! Аз редовно маам люто и на сабаламта (особено ако съм прокарвал с винце или нещо по-високо градусово) обикновенно идват от ГЗ, в азбестови екипи и охлаждат тоалетната с пожарникарски маркучи. След това дегазират продължително време без да дезинфекцират*..., и може да влиза следващия.

* Не дезинфекцират по простата причина, че нищо живо не оцелява по тоалетната чиния и тръбите на канализацията...

Гадине, за колко време тоалетната ти се охлажда достатъчно, за да спре да излъчва във видимия спектър? И с какво охлаждат, вода?

Аз си мисля да отворя ТЕЦ: вечерта - китайско, сутринта - електроенергия :lol:

Китайско не толкова. Най-лютите манджи са тайландски и индийски. Има манджи, които поставят определението за люто в съвсем други измерения. Можеш да пробваш например, т.нар. Phall Curry:

Phall Curry contains 10 different types of peppers, including habanero, scotch bonnet and Bhut Jolokia, the hottest chili pepper on Earth.

It contains spices like ginger and fennel seeds, but with your mouth on fire, you probably won’t even taste them.

Трябва да избереш обаче подходящия момент, в който всички екипи на пожарната и ГЗ няма да са заети с нещо друго. :lol:

Гадине, за колко време тоалетната ти се охлажда достатъчно, за да спре да излъчва във видимия спектър? И с какво охлаждат, вода?

Проблема не е в лъчението във видимият спектър, а в гама емисиите. По тази причина охлаждането става с йоден разтвор...., хем охлажда, хем дезактивира.

Китайско не толкова. Най-лютите манджи са тайландски и индийски. Има манджи, които поставят определението за люто в съвсем други измерения. Можеш да пробваш например, т.нар. Phall Curry:

Истина е! Аз веднъж, след опитването на някакъв индийски, къри-сос в продължение на около час имах чувството, че от ушите ми излиза пара, а джуките ми бяха станали кат на Анджелина Джоли.

Трябва да избереш обаче подходящия момент, в който всички екипи на пожарната и ГЗ няма да са заети с нещо друго. :lol:

Примерно да не е по времето, когато се занимават с моя кенеф...

Бахаах.Ама високо интелигентен разговор.....или другия начин да опишем удоволствието от срането... :lol:

Баси колко натежа раницата....и като си помисля че ще я влача към връх Ботев...Уж нищо не сложих вътре, само дрехи....ала бала...

Абе, тия Гаучосите са ни утрепали от бой.Добре че не бях вкъщи да се ядосвам пред телевизора.

Минава ми през главата, че Премиерът (с главно П) е много прав. Така де, какво са се напънали всички да стават IT специалисти и инжИнери разни. Я марш на полето при овцете. :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=G83u0fXXqOo

Стига бе... т'ва трябва да го ям с местна упойка... И със същата да го сера...

Тоя взима поече пара от мен. :lol:

Егати заплатата. Ама то и часовете са много де.....

Хмъ..., вие да не би да бачкате за по 400-500лв. та се коркате толкова на чобанската заплата?

Гъбаркаш ме, нали?

Защо трябва да те гъбаркам? 800лв на месец е повече от заплатите на 70% от работещото население в Пловдив.

Защо трябва да те гъбаркам? 800лв на месец е повече от заплатите на 70% от работещото население в Пловдив.

Принципно е така, но при специфичните занятия нещата не стоят точно така! А до колкото съм запознат и двамата с Иван имате специфични занятия...., или бъркам!?

П.с. За да не изпадаме в "странни" положения, пояснявам - Говоря за конкретно вашите, частни случаи, а не за масата като цяло

Да не се забравя, че тези 800 лв. са чист доход, според водача на селскостопанския добитък. Нали ви казах, че Премиерът е много прав - инжИнери ще ми ставате, амаха. :lol:

Да не се забравя, че тези 800 лв. са чист доход, според водача на селскостопанския добитък. Нали ви казах, че Премиерът е много прав - инжИнери ще ми ставате, амаха. :lol:

В случая обаче г-н Пожарникаря е прав, вярно изразява се по типично неговият си просташко-селяшки маниер, но е прав! Това, че човек се титулува по определен начин е една добра предпоставка... и нищо повече. Титлата в общият случай не означава непременно, добра работа или добра заплата. Тези неща се постигат като си намериш нишата и си скъсаш задника от бачкане, та да се докажеш, а за тази цел съвсем не е необходимо да си висшист!

В случая обаче г-н Пожарникаря е прав, вярно изразява се по типично неговият си просташко-селяшки маниер, но е прав! Това, че човек се титулува по определен начин е една добра предпоставка... и нищо повече. Титлата в общият случай не означава непременно, добра работа или добра заплата. Тези неща се постигат като си намериш нишата и си скъсаш задника от бачкане, та да се докажеш, а за тази цел съвсем не е необходимо да си висшист!

Е аз точно просташко-селяшкия му начин на изразяване визирах, който е особено "подходящ" за премиер на страна от ЕС. Доколкото си спомям наскоро беше изръсил нещо и за гледането на картофи. Като добавим и прословутия лаф за матр'яла се получава направо уникален списък от бисери. :lol:

Абе не знам прав ли е и доколко обаче по-тъпо изказване трудно може да съчини някой: "какво сте тръгнали да учите като тука трябва някой овцете да пасе". Вместо да се замисли за това че образованието е затънало отвсякъде и затова и новото поколение е загубило вяра в това той точно обратното - трябват ни бачкьори не умници... тъпо, тъпо, тъпо...

Абе тъпо, тъпо, ама не може всички да са началници...Идеята е като станеш вЕшист да си намериш престижна работа за много пари и да си клатиш краката по цял ден.....Не става.Прав е gado, не е нужно да си вишка, за да взимаш добри пари и да те ценят високо...Преди всичко трябва да си читав човек.

Абе тъпо, тъпо, ама не може всички да са началници

Много правилно

Идеята е като станеш вЕшист да си намериш престижна работа за много пари и да си клатиш краката по цял ден.....

Изключително грешно. Като станеш началник имаш ОЩЕ повече работа и десетократно повече отговорности

Не става.Прав е gado, не е нужно да си вишка, за да взимаш добри пари и да те ценят високо...Преди всичко трябва да си читав човек.

Да. Не е нужно защото въпросното образование вече се компрометира и за доста от специалностите това че си го завършил няма никаква стойност. И защото приемат куцо и сакато и обучението е колкото да мине времето. Като има излишък от "специалисти" става така... а има защото специалистите са такива специалисти че нямам думи... а е така защото образованието е тотално в киреча и на оня дето ни праща да ставаме овчари гледам му е последен приоритет.

а е така защото образованието е тотално в киреча и на оня дето ни праща да ставаме овчари гледам му е последен приоритет.

Тук има скрит подтекст, дедо. На Боко Тиквата му трябват повече овчари, вместо IT специалисти (ако збеляза само с какво презрение произнесе последната фраза в интервюто) поради една единствена причина - само овчар може да гласува за такъв образ (нищо лично към чобаните, да са живи и здрави).

Изключително грешно. Като станеш началник имаш ОЩЕ повече работа и десетократно повече отговорности

Именно де.Ама иди им го набий в главите, да видим дали ще се осъзнаят.Всеки втори си мисли, че е хванал Господ за шлифера и се е отдал на пиенье, дрога и разврат.

Именно де.Ама иди им го набий в главите, да видим дали ще се осъзнаят.Всеки втори си мисли, че е хванал Господ за шлифера и се е отдал на пиенье, дрога и разврат.

ЗАЩОТО ТАКОВА НИ Е ОБРАЗОВАНИЕТО ДА ИМ ГО НАЧУКАМ НА ВСИЧКИ ПО ВЕРИГАТА! Защото всички "икономисти" трябва да ги изгорят на клада едно защото не разбират и второ защото ако гледаш само финансови резултати без да влагаш малко мисъл какво ще се случи след някоя и друга година става именно това.

Те гледат да си вземат заплатата и да изпълнят държавната поръчка, другите гледат да си вържат бюджета и да ловят маймуни с трици и накрая имаме хора които обучават децата ни само защото не биха могли да направят нещо друго и затова са се хванали на изключително нископлатена работа и хабят нерви като за световно, но стискат зъби защото нямат алтернатива. А качествените кадри са са хванали пътя отдавна

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...