Antares Posted July 6, 2011 Share Posted July 6, 2011 Не, лапа хапчета, от които го сере в целофан и вакуумирано Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted July 6, 2011 Share Posted July 6, 2011 Шшшш ужасни сте ей, друго си е да се бършеш с "труд" и "24 часа", ама дедото има право! Пък и единственото място, където програмист може да научи какво става по света... е тоалетната! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 6, 2011 Share Posted July 6, 2011 ...друго си е да се бършеш с "труд" и "24 часа", ама дедото има право! Подозирам, че някои човешки индивиди стават малко по-умни, когато се бършат с вестници, тъй като това е единственият им допир с нещо написано на кирилица, но за щастие дедото не е от тая група и затова си е купил японската тоалетна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 7, 2011 Share Posted July 7, 2011 Българо-немска е. И вие се бъзикате с моята тоалетна обаче един път да сте яли по-люто и после като си охладите термо-ядрената реакция друго ще заговорите. Такъв рахат просто няма казвам ви! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted July 7, 2011 Share Posted July 7, 2011 Немско... С-класата на дедо! Whatever floats your boat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 7, 2011 Share Posted July 7, 2011 Дедо е патриот, забележи - не немска, а българо-немска. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 7, 2011 Share Posted July 7, 2011 Дедо е патриот, забележи - не немска, а българо-немска. И то без да броим българския труд и побългаряването на някои неща със свински опашки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 7, 2011 Share Posted July 7, 2011 Кон виждали ли сте? Е те така ще се изпикая! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted July 7, 2011 Share Posted July 7, 2011 Само едно ще ти кажа - взимай Deuter! За мен това е Раницата с главно "р". Изглеждат арни, но цените.... 55+10 за над 300лв. Малко множко ми идват..Аз все още се чудя за 100-150 лв. ти съвсем ме хвърли в дерето... Никой не е казал, че ще е евтино, но.....Като си помисля, че ходя 2-3 пъти в годината по разни преходи и байрчета ...не знам дали си струва тази инвестиция...Смятах, смятах...към 600лв. обувки, раница, хубав панталон и хубаво яке...Баси..Верно, че един път се купува ама... Мога да ти продам доста добра за под 100 лв. За този модел иде реч... http://regattaprofessional.com/product-detail.aspx?part_number=TRB038 Благодаря, но е малка.Оглеждам се за нещо над 50лт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 7, 2011 Share Posted July 7, 2011 Само якето е 600лв.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted July 7, 2011 Share Posted July 7, 2011 Еее стига де...Аз говоря за по-бюджетни стоки...Иска ми се да купя нещо хубаво, но не мога да си го позволя... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted July 7, 2011 Share Posted July 7, 2011 Обаче дедо е станал много циничен и полулиричен. Не е вече онзи изтънчен каварел и ментълджен, който беше long time ago in a galaxy far far away... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 7, 2011 Share Posted July 7, 2011 Изглеждат арни, но цените.... Разгледай оферти извън родината. Дойтерите са мерцедесите в това отношение, вело-раницата ми е дойтерка и да ти кажа - втора година як гърч и нищо й няма.--------- Edit: @ebay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted July 7, 2011 Share Posted July 7, 2011 Ще разгледам.Но за следващото ходене, че за настоящето няма за кога.Утре сутрин тръгвам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 7, 2011 Share Posted July 7, 2011 Обаче дедо е станал много циничен и полулиричен. Не е вече онзи изтънчен каварел и ментълджен, който беше long time ago in a galaxy far far away... Че то дами има ли че да пазим поведение? Пък и влиянието на форОма си казва думата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 7, 2011 Share Posted July 7, 2011 ...Не е вече онзи изтънчен каварел и ментълджен, ... Дедо дори не беше само каварел, а цял каравел... ...а сега вече дори и не сере в японска тоалетна с музика и аромати, а само в няк'ва си българо-немска... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 7, 2011 Share Posted July 7, 2011 Виж тук --> http://outsider-bg.com/ Познавам Пилето, стоката е читава и май в 600лв бюджет ще успееш да се вместиш. А Пешо е прав за дойтерите. Аз лично съм фен на Huskey - перфектните са в отношение качество/литраж/цена/. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted July 7, 2011 Share Posted July 7, 2011 писмо-отговор до държавна институция. 7ми път го пиша и се захващам след това да махам цинизмите си, сарказъма, иронията и двусмислиците, като вмъкна съответно учтивост и усещане за добронамереност. и за 7ми път след чистката получавам 3 изречения с кухи фрази-клишета.....и ми изчезва гледната точка. хич не ми влияете добре. а уж в такава високоерудирана и културна компания само учени думи щях да усвоявам. а е време за опит 8. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 7, 2011 Share Posted July 7, 2011 Напиши го директно. За " да ви *ба майката" използвай "ще осъществя копулационен акт с ваш кръвен роднина от женски пол" и прочие...За евфемизми не си ли чувал? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 7, 2011 Share Posted July 7, 2011 За "да ви *ба майката" използвай "ще осъществя копулационен акт с ваш кръвен роднина от женски пол" и прочие...За евфемизми не си ли чувал? Откакто разрешиха еднополовите бракове...и това не е сигурно. Извинявай, ама се чувствам длъжен да поправям. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 7, 2011 Share Posted July 7, 2011 Пламене бе!!! Стига ма цензурира! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 7, 2011 Share Posted July 7, 2011 Извиних се в спойлера, ама тук ще го кажа - сори, просто ми идва отвътре и трябва да положа доста усилия, за да подмина ей така...пък какъвто съм мързелив и не обичам да се насилвам... П.П. Понякой път те и изпускам, като не съм чел темата...не можеш да се оплачеш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 7, 2011 Share Posted July 7, 2011 Много яко! http://www.youtube.com/watch?v=hFdl19QCGsw Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 7, 2011 Share Posted July 7, 2011 А, то спойлера за мен бил Ша прощааш начи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted July 7, 2011 Share Posted July 7, 2011 Напиши го директно. За " да ви *ба майката" използвай "ще осъществя копулационен акт с ваш кръвен роднина от женски пол" и прочие...За евфемизми не си ли чувал? чувал съм. и тях махам. и пак не остана нищо. просто не знам как да обясня на очевидно технически неграмотен англоНЕговорящ човек, че някои термини при превод на български език все пак могат да се различават с повече от една-две букви, че и корени, че и кво ли не, и въпреки това да обозначават един и същ условен параметър/величина без да намекна, че четящия двата текста е прекалено тъп за да го схване, щото тва писмо ша го четът разни дирьектори, министъри и кви ли не величия. утре ще го измисля. утрото е по-мъдро от вечерта, щото втората е редно да се ползва за бира. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.