Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Шшшш ужасни сте ей, друго си е да се бършеш с "труд" и "24 часа", ама дедото има право!

Пък и единственото място, където програмист може да научи какво става по света... е тоалетната!

...друго си е да се бършеш с "труд" и "24 часа", ама дедото има право!

Подозирам, че някои човешки индивиди стават малко по-умни, когато се бършат с вестници, тъй като това е единственият им допир с нещо написано на кирилица, но за щастие дедото не е от тая група и затова си е купил японската тоалетна. :P

Българо-немска е. И вие се бъзикате с моята тоалетна обаче един път да сте яли по-люто и после като си охладите термо-ядрената реакция друго ще заговорите. Такъв рахат просто няма казвам ви!

Дедо е патриот, забележи - не немска, а българо-немска. :P

И то без да броим българския труд и побългаряването на някои неща със свински опашки :lol:

Само едно ще ти кажа - взимай Deuter! За мен това е Раницата с главно "р".

Изглеждат арни, но цените.... :wacko: 55+10 за над 300лв. Малко множко ми идват..Аз все още се чудя за 100-150 лв. ти съвсем ме хвърли в дерето... :lol:

Никой не е казал, че ще е евтино, но.....Като си помисля, че ходя 2-3 пъти в годината по разни преходи и байрчета ...не знам дали си струва тази инвестиция...Смятах, смятах...към 600лв. обувки, раница, хубав панталон и хубаво яке...Баси..Верно, че един път се купува ама...

Мога да ти продам доста добра за под 100 лв.

За този модел иде реч...

http://regattaprofessional.com/product-detail.aspx?part_number=TRB038

Благодаря, но е малка.Оглеждам се за нещо над 50лт.

Обаче дедо е станал много циничен и полулиричен. Не е вече онзи изтънчен каварел и ментълджен, който беше long time ago in a galaxy far far away... :cry

Изглеждат арни, но цените....
Разгледай оферти извън родината. Дойтерите са мерцедесите в това отношение, вело-раницата ми е дойтерка и да ти кажа - втора година як гърч и нищо й няма.

---------

Edit: @ebay

Обаче дедо е станал много циничен и полулиричен. Не е вече онзи изтънчен каварел и ментълджен, който беше long time ago in a galaxy far far away... :cry

Че то дами има ли че да пазим поведение? Пък и влиянието на форОма си казва думата :)

...Не е вече онзи изтънчен каварел и ментълджен, ...

Дедо дори не беше само каварел, а цял каравел...:woot

...а сега вече дори и не сере в японска тоалетна с музика и аромати, а само в няк'ва си българо-немска...:lol:

Виж тук --> http://outsider-bg.com/

Познавам Пилето, стоката е читава и май в 600лв бюджет ще успееш да се вместиш. А Пешо е прав за дойтерите. Аз лично съм фен на Huskey - перфектните са в отношение качество/литраж/цена/.

писмо-отговор до държавна институция.

7ми път го пиша и се захващам след това да махам цинизмите си, сарказъма, иронията и двусмислиците, като вмъкна съответно учтивост и усещане за добронамереност. и за 7ми път след чистката получавам 3 изречения с кухи фрази-клишета.....и ми изчезва гледната точка.

хич не ми влияете добре. а уж в такава високоерудирана и културна компания само учени думи щях да усвоявам.

а е време за опит 8.

Напиши го директно. За " да ви *ба майката" използвай "ще осъществя копулационен акт с ваш кръвен роднина от женски пол" и прочие...За евфемизми не си ли чувал?

За "да ви *ба майката" използвай "ще осъществя копулационен акт с ваш кръвен роднина от женски пол" и прочие...За евфемизми не си ли чувал?

Откакто разрешиха еднополовите бракове...и това не е сигурно.

Извинявай, ама се чувствам длъжен да поправям. wink.gif

Извиних се в спойлера, ама тук ще го кажа - сори, просто ми идва отвътре и трябва да положа доста усилия, за да подмина ей така...пък какъвто съм мързелив и не обичам да се насилвам...

П.П. Понякой път те и изпускам, като не съм чел темата...не можеш да се оплачеш. :))

Напиши го директно. За " да ви *ба майката" използвай "ще осъществя копулационен акт с ваш кръвен роднина от женски пол" и прочие...За евфемизми не си ли чувал?

чувал съм. и тях махам. и пак не остана нищо.

просто не знам как да обясня на очевидно технически неграмотен англоНЕговорящ човек, че някои термини при превод на български език все пак могат да се различават с повече от една-две букви, че и корени, че и кво ли не, и въпреки това да обозначават един и същ условен параметър/величина без да намекна, че четящия двата текста е прекалено тъп за да го схване, щото тва писмо ша го четът разни дирьектори, министъри и кви ли не величия.

утре ще го измисля. утрото е по-мъдро от вечерта, щото втората е редно да се ползва за бира.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...