Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Дешифрирайки 3-те звездички + "а"-то, оставам с впечатление, че не ти е "през оная работа", дето ти е отпред, а "през оная работа", дето ти е отзад, което пък логично води до извода, че Обама все пак ще те опъне. :lol: :hump: :lol:

П.П. Бахти...за една кола човек к'во ли не прави....:laughing1:

Не е за една кола, а за ФЕРАРИ :D

После трябва да го опъваш еземесечно, за да можеш да я караш.

Плейбой на гърба и го начесвам :D :D

Нем, просто ще я сложи на газ за 3 бона и готово.

и да си сложа въжето после

Ти, кво? 2ра ръка ли ще вземе?

Па и Обама таман му се е надупил за празника. :lol: :lol: :lol: :lol:

хахахахахаххаха

Не знам к'во й е тънкото, след като точно това е причината теб никой да не те е*ава, а Ангел - почти всички :lol:

бичи айляк ве мен :D

Правилния отговор е:

"НЕ Е МЛЯКООООО.... ПЕДЕРАСИИИИИ"

oт къде знаеш? :D :D

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Мда.. измориха ме тия китайци та разказах вица грешно

Между другото "масичката" или по-скоро стойката ме кефи... стола имам чуството че ще си го бия в главата... и по случая се обръснах (леко)... :)

PS: Поздрав за Grim с един виц:

Жена се кара на мъжа си:

- Пак си се напил! Ту бира, ту ракия, а за мен не ти пука! Така повече не може! Избирай - или, или! Е, какво мълчиш?

- Мисля, кое е по-добре - бира или ракия...

PS: Поздрав за Grim с един виц:

Жена се кара на мъжа си:

- Пак си се напил! Ту бира, ту ракия, а за мен не ти пука! Така повече не може! Избирай - или, или! Е, какво мълчиш?

- Мисля, кое е по-добре - бира или ракия...

И вино, чадо, и вино.

Бах мааму, колко са скъпи туристическите раници..Тц, тц, тц.Харесах си един-два модела, ми те и двата са почти 150 кинта...Ужас...То вярно, че един път се купува, ама много боли...Да не говорим за първата, която видях и ми грабна окото, като видях цената и щях да припадна...

Само едно ще ти кажа - взимай Deuter! За мен това е Раницата с главно "р".

------------

Абе, къде е Трити? Май не й понесе булфорумщината :lol:

Ми засякоха я 2-3 пъти по теми, дето си мислеше, че разбира от хора дето разбират и нещо май изгуби интерес да се прави на супер умна и начетена. И си останахме пак простите невежи тука.

Скучно... просто ми беше интересна нейната духовна чистота и неопетнената й и несломима вяра в собствената й гениалност. В това отношение съжалявам, че не можаха да се засекат със Светлия. Смятам, че щеше да е безкрайно интересно за наблюдение :]

Общо-взето е сърдита на всичко, що има дори и бегла връзка с Булфорум и ВРЗРУ.... Девойката беше решила, че и в тракера може да си форумства (прелива от пусто в празно) както в нейната си тема, но се оказа, че шибаните правила, хич не щат да се съобразяват с нея... и те, така...

П.с. Известно време сериозно обмислях идеята да сложа край на живота си, след лютите заплахи които получих от нея..., ама после получих просветление и реших да си го преместя в другия крачол...

Ти внимавай с местенето да не получиш,остра болка,която да пропагира до главата и там да прави БУУУУУУУУМММММММММММММММ!

Този кретен Стив Балмър е на път съвсем да затрие компанията или поне да я превърне изцяло в адвокатска кантора. Направо да уволняват всички девелопъри и да затрият навсякъде информацията, в която пише, че се занимават с правене на софтуер. :angry1

Microsoft is demanding that Samsung pays $15 per every Android handset sold

According to a report by Reuters, Microsoft is trying to do what it does best when it comes to making money from Google’s Android success. The latest company that it’s trying to strike a deal with is none other than Samsung, the largest Smartphone manufacturer in the U.S. According to the report, Microsoft has demanded that Samsung pays $15 for each smartphone handset that it makes that runs on Android.

balmer-android1.jpg

На какво основание?

Дам, сега видях. За да правят в бъдеще у-ва с Джам8. Дано ги отсвири Самсунг.

Ти внимавай с местенето да не получиш,остра болка,която да пропагира до главата и там да прави БУУУУУУУУМММММММММММММММ!

Няма страшно! Аз съм безкрайно нежен и внимателен към my preciousss... при изпълняването на тази операция. Първо го изтеглям внимателно, като нежно спускам изтегленото в другия крачол (така докато го преместя целия), а после се почесвам по топките. Иначе това за острата болка и БУУУУММММММ... в главата (само дето нямам време да усетя от къде точно, започва да пропагира) ми се случва понякога сутрин, когато се отвия по-рязко... :rolleyes:

Бах мааму, колко са скъпи туристическите раници..Тц, тц, тц.Харесах си един-два модела, ми те и двата са почти 150 кинта...Ужас...То вярно, че един път се купува, ама много боли...Да не говорим за първата, която видях и ми грабна окото, като видях цената и щях да припадна...

Мога да ти продам доста добра за под 100 лв.

За този модел иде реч...

http://regattaprofessional.com/product-detail.aspx?part_number=TRB038

На какво основание?

Дам, сега видях. За да правят в бъдеще у-ва с Джам8. Дано ги отсвири Самсунг.

Мобилния пазар в САЩ стана егати адвокатската фиеста. Microsoft точат пари от HTC (или Google беше. не помня точно) за всяко устройство с Андроид и правят повече от това, околкото от собствения си Windows Phone 7.

Apple съдят Самсунг, че им крадяли правоъгълния дизайн, защото явно Apple си мислят, че са измислили правоъгълника. Те Самсунг не че не взаимстват яко, но да предявиш претенции към правоъгълния си телефон и да обвиниш другите, че крадат е нелепо. За целта искаха от Самсунг да им предостави всичките си устройства за инспекция преди пускането.

Самсунг им отвърнаха, че ако Apple не искат да им се дублират устройствата, ще трябва да им представят всичките си прототипи за бъдещи устройства, за да няма засечки.

После пък Самсунг заведоха дело срещу Apple за да им забранят да продават всякакви мобилни устройства на територията на САЩ - не знам по какви причини.

Останалите се съдят яко за някакви патенти за мобилни устройства. Участват в търгове за патентно портфолио на трета фирма. Правят консорциуми, за да не може да спечели един опонент (Google).

Спекулира се, че Google ще купуват Blackberry заедно с целия им дял от въпросната патентна сделка (RIM бидейки част от консорциума срещу това Google да купи цялото портфолио).

Общо взето - мобилния пазар е с Tурски привкус в момента и се водят повече дела, отколкото да се разработват технологии. Които пък технологии стигнаха до такова ниво, че са почти неизползваеми на мобилен телефон. (4 ядра на процесора!!!!)

Общо взето - мобилния пазар е с Tурски привкус в момента и се водят повече дела, отколкото да се разработват технологии.

Има нещо такова, но все пак докато Google, Apple, Samsung, HTC и RIM (все още) са основни играчи на този пазар и създават някакви технологии, то единствената роля на Микромек до този момент е да събира някакви роялтис, благодарение единствено на напоритостта на бандата им адвокати.

Едно време ходехме до тоалетната с вестник в ръка... Аз сега пиша оттам през iPad-a :lol:

Дедо, по-скоро едно от предназначенията на вестника отпадна. :lol:

Има нещо такова, но все пак докато Google, Apple, Samsung, HTC и RIM (все още) са основни играчи на този пазар и създават някакви технологии, то единствената роля на Микромек до този момент е да събира някакви роялтис, благодарение единствено на напоритостта на бандата им адвокати.

Аз пък се надявам Google наистина да купят RIM с всичките им патенти, технологии и софтуерни разработки на Kernel-и и да започнат да правят устройства. Защото изработката на Blackberry устройствата изобщо не е лоша.

Така ще завземат и корпоративния дял, където RIM доминира мощно.

Смърди!

Едва ли. Той дедото си е купил от онези японски тоалетни, които още в момента щом нещо цамбурне във водата, автоматично изпускат специални аромати под акомпанимента на успокояваща музика. :lol:

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...