Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Обръщение към президента: Г-н президент, ако не можете да увеличите пенсиите и да осигурите на всички достойна заплата, то тогава издайте указ да се намали височината на кофите за боклук. А то така е неудобно да се влиза в тях. Благодарим!

Това с намаляването на височината на кофите за боклук, просто няма как да стане. Намали ли се височината, ще спадне и вместимоста, а това г-н Президента, като един виден социалист, просто няма как да допусне! С намаляването на вместимоста ще намалее и разнообразието от боклук във всяка една кофа, което от своя страна ще доведе до спадане на качеството на живота на средният български пенсионер, а в скоро време и на трудещите се. За да стане по-приемливо това обръщение, часта:

издайте указ да се намали височината на кофите за боклук. А то така е неудобно да се влиза в тях. Благодарим!

Трябва да бъде променена на:

Моля,издайте указ да се постави табуретка до всяка една от кофите за боклук. А то така е неудобно да се влиза в тях. Благодарим!

П.с. Предлагам горното да се гласува на първо четене.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Видене, едно време баба ти само с климатик си е подвявала подвявалника. Ша потраеш, ние тука са борим за правдини!

Ти май си оздравял, момко.

Нещо такова, ама не напълно. Сега съм на възстановяваща терапия, според която ми е предписан санаториум,

563497_fr.jpg

в дън горите тилилейски.

563498_fr.jpg

563501_fr.jpg

Където ми се налага да изтърпявам акупунктура с мокси

(скарата е 40 х 30)

563499_fr.jpg

и горещи компреси.

563500_fr.jpg

И всичко това трябва да бъде придружавано от масивни, вътрешни промивки с бира за да не ми се нарушава йонния обмен, а също така за да се неутрализира стреса от преживяното...

Според лекарите, по време на терапията не трябва да вдигам с лявата ръка нищо което е по-тежко от женско бедро за да не претоварвам наранените в дълбочина тъкани.

Абе хора, няма ли някой от вас да ходи на Калиакра рок феста в Каварна, да си направим една форумна среща там?

Горкия, жив да го ожалиш :D

Мда..., и нямаше никакви женски бедра (за тренировка на ръката ми), а само стадо добитъци....

Още ми минава през главата шума от двигателите на една камара корвети, чиито собственици си бяха направили среща днес в нашето село. :)

сичката гаС в кИшето на тоя червения от последната снимка :)

сичката гаС в кИшето на тоя червения от последната снимка :)

За теб специално, това на снимката беше срещата на тифозите на кончетата миналия месец на същото място, но тогава бях зает и не можах да присъствам. :)

Tifosi FM.jpg

И Обама би те опънал за F430!!! laughing.giflaughing.giflaughing.gif

Няма такава клауза :D

И после ебавате Ангел :lol:

Тънката разлика е, че на мен ми е през ***а :D :D

Дешифрирайки 3-те звездички + "а"-то, оставам с впечатление, че не ти е "през оная работа", дето ти е отпред, а "през оная работа", дето ти е отзад, което пък логично води до извода, че Обама все пак ще те опъне. :lol: :hump: :lol:

П.П. Бахти...за една кола човек к'во ли не прави....:laughing1:

Нем, просто ще я сложи на газ за 3 бона и готово.

Щом горивото е единствения разход по един автомобил...

Ти, кво? 2ра ръка ли ще вземе?

Па и Обама таман му се е надупил за празника. :lol: :lol: :lol: :lol:

Нещо такова, ама не напълно. Сега съм на възстановяваща терапия, според която ми е предписан санаториум,

563497_fr.jpg

в дън горите тилилейски.

563498_fr.jpg

563501_fr.jpg

Където ми се налага да изтърпявам акупунктура с мокси

(скарата е 40 х 30)

563499_fr.jpg

и горещи компреси.

563500_fr.jpg

И всичко това трябва да бъде придружавано от масивни, вътрешни промивки с бира за да не ми се нарушава йонния обмен, а също така за да се неутрализира стреса от преживяното...

Според лекарите, по време на терапията не трябва да вдигам с лявата ръка нищо което е по-тежко от женско бедро за да не претоварвам наранените в дълбочина тъкани.

Педераси....педераси...

Педераси....педераси...

Ъхъм..., абсолютни..., зле поддържани и с ниска култура (имат възпитанието на павиани), дай им само ГеСеПе-та да правят!

Не знам к'во й е тънкото, след като точно това е причината теб никой да не те е*ава, а Ангел - почти всички :lol:

Педераси....педераси...

Жоро, още имаш мляко по устата, а такива грозни думи употребяваш!

....

Правилния отговор е:

"НЕ Е МЛЯКООООО.... ПЕДЕРАСИИИИИ"

Не аз повече на форОмна среща няма да дода...

P.S. Не, че ме каните, де...

Жоро, фани земи вдени, че това не е Форомна среща laughing.gif

Правилния отговор е:

"НЕ Е МЛЯКООООО.... ПЕДЕРАСИИИИИ"

Браво! Поне един се сети laughing.giflaughing.giflaughing.gif

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...