Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Думата Casio да не се споменава в мое присъствие!

---

Ред: Освен за синтезатори, там не знам как са...

Аз пък не давам да се споменава и за синтезатори, а най-много за пиана (имат нелоши и евтини модели). Апропо, Casio много отдавна не правят синтезатори, а само кийборди и то нисък клас, но някои асоциират вторите с първите, въпреки, че вторите не синтезират нищо...други пък асоциират всичко де що е с клавиши и се включва в тока с "йоника" и т.н.....абе, хора всякакви. :)

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Досега се занимавах с едни снимки, оспамих интернет пространството пак :laughing:

Май е време да лягам, че утре как ще стана... :wacko: Дано да заспя скоро... А денят няма да е лек :bgrin:

Лека нощ на всички... Добро утро на тези, които сега или скоро (ще) стават...

Лека нощ на всички... Добро утро на тези, които сега или скоро (ще) стават...

А на такива като нас с дедото, дето скоро нито ще лягаме, нито ще ставаме какво се казва....;)

Наздраве! :laughing:

Днеска трябваше да ходя по заведения а у, то к'во стана... заспах като пън.

Тряа ме запишат в книгата на Гинес за най-бързо дърпане на щепсела ебаааааа, замалко да изтърва процесора на сървърчето, хубаво, че тая аларма вдига шум все едно ще бомбандират. :lol:

Навън има нещо като мъгла,която ми се струва леко странна.Или пък не може би просто трябва да свикваме с аномалиите които ще стават доста по често.

Остават ми някакви 2 часа до края на работният де после се прибирам да и да пия биричка.

Пс. като заговорих за аномалии се сетих за курската магнитна аномалия,и после за това клипче

http://www.youtube.com/watch?v=j-61FdeOxNg&feature=related

Още ми минава през главата шума от двигателите на една камара корвети, чиито собственици си бяха направили среща днес в нашето село. :)

2011-07-03 15.34.15.jpg

2011-07-03 15.34.25.jpg

2011-07-03 15.34.37.jpg

2011-07-03 15.36.28.jpg

Като каза "Корвети", наскоро имах в 1 часа през нощта, една интересна едночасова случка с един C6 (netrootbg знае историята). Бързи са, ама не чак толкова, но поне са красиви - отдавна им харесвам дизайна....само да им намалят малко яркостта на стоповете, че доста са се престарали с мощността на диодите...:ph34r:

Принципно не съм почитател на тези автомобили, но звукът от огромните двигатели никак не е лош. Това, което ми направи най-силно впечатление беше, че почти всички собственици на колите бяха дядовци с побелели коси. Видях само един сравнително млад пич сред тях. :)

Горното явно потвърждава тезата, че едното се опитва да компенсира комплекса от другото...

To тези коли не са ли отпреди 15+ години? Марио по едно време беше останал без друга кола и си караше корвета, но го караше доста спокойно защото по неговите думи скоростта може да я отчита по индикатора за горивото и беше доста смешно като се возих 2-3 пъти с него - той кара с няма и 50 и колите като го настигнат и набиват спирачки :)

To тези коли не са ли отпреди 15+ години? Марио по едно време беше останал без друга кола и си караше корвета, но го караше доста спокойно защото по неговите думи скоростта може да я отчита по индикатора за горивото и беше доста смешно като се возих 2-3 пъти с него - той кара с няма и 50 и колите като го настигнат и набиват спирачки :)

Искаш да кажеш 50+ години. :bgrin:...но не са спрели да ги произвеждат и да сменят модификациите. А за настигането и спирачките - да, има респект, но не всички постъпват по описания от теб начин. :P

Btw, на тоз' Марио, какъв цвят му е Корвета и от коя година е? И понеже не са много на брой, някой знае ли чий е един бял C6 с пловдивски номер....забравих кой точно беше, хем един час ми беше пред очите, но не беше с повтарящи се цифри...

trance and it's related genres have the great power to induce excessive thought. maybe it's the repetition, the bass aligning with the heartbeat which let's your mind open up while the various chords tap into certain emotions, like blues chords trigger that melancholy and somber feeling. in this thought is where the true heart of a electronic can reach us, and it is the specific thoughts and emotions that steer us toward some songs and away from others. empowerment, resolve, and ambition.

Колко точно казано....

Ангеле, бях на оня сайт с гласуването за съфорумеца, ама нещо не схванах (или поне при мен не вървеше), как точно става превъртането по-нататък в песента...започна интересно, но след това започна да цикли на една и съща идея и ми доскуча, а като не можах да го превъртя нататък - просто се отказах от варианта да слушам още половин час...

Искаш да кажеш 50+ години. :bgrin:...но не са спрели да ги произвеждат и да сменят модификациите. А за настигането и спирачките - да, има респект, но не всички постъпват по описания от теб начин. :P

Не но болшинството го правят и е доста смешно ако тръгнеш да караш подобен автомобил бавно по булеварди където всички карат с 80+ нормално и в следващия момент като те настигнат здраво стъпват на спирачките и почват да се оглеждат уплашено

Обръщение към президента: Г-н президент, ако не можете да увеличите пенсиите и да осигурите на всички достойна заплата, то тогава издайте указ да се намали височината на кофите за боклук. А то така е неудобно да се влиза в тях. Благодарим!

Ангеле, бях на оня сайт с гласуването за съфорумеца, ама нещо не схванах (или поне при мен не вървеше), как точно става превъртането по-нататък в песента...започна интересно, но след това започна да цикли на една и съща идея и ми доскуча, а като не можах да го превъртя нататък - просто се отказах от варианта да слушам още половин час...

Ми то:

1. Неговото не е транс, ами е от леко циклещите стилове.

2. Долу в прозореца на песента се появява един бар. В дъното на прозореца под песните в микса. Ще го видиш. То се мърда.

... Долу в прозореца на песента се появява един бар. В дъното на прозореца под песните в микса. Ще го видиш. То се мърда.

Видях го бара, но не се поддаваше на местене от моя страна - сàмо си следеше докъде е стигнало парчето...

...като те настигнат...

Прави се следното - залепваш се за стоповете му и: 1. Надяваш се да не набие рязко спирачки заради нещо ; 2. Ако все пак набие - надяваш се да не носи оръжия в колата. :bgrin:

П.П. Това горното само Пазу може да го направи...а иначе респектът е по причина, че на драг, малко коли могат да му се опрат, а на светофарите рацерите основно упражняват тази дисциплина...

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...