Midex Posted July 3, 2011 Share Posted July 3, 2011 . За Пешо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 3, 2011 Share Posted July 3, 2011 Пешо е по-близо до мястото, отколкото подозираш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 3, 2011 Share Posted July 3, 2011 Не съм забравил. Току що изписука Сера и идвам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 3, 2011 Share Posted July 3, 2011 Сери по пътя и се прави на Кензел и Кретен. Така ще можеш по-лесно да намериш обратния път. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 3, 2011 Share Posted July 3, 2011 Сера и идвам. Пешооо, Пешоооо...пък аз се чудех защо толкова те кацаха мухите... П.П. Без майтап, не се шегувам - постоянно го кацаха мухи и дори успя да хване няколко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 3, 2011 Share Posted July 3, 2011 Нямаше мухи преди да дойдеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 3, 2011 Share Posted July 3, 2011 Значи някой се е осрал с пристигането му Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 3, 2011 Share Posted July 3, 2011 П.П. Btw, на пръдливия заек не му ли е малко задушно в хралупата...само питам, понеже не успях да се асоциирам с него... П.П.2 Еееххх....къде са сега Наско и Гадин - така детайлно щяха да развият темата за заека и хралупата.... За Танас не знам, ама Гадин беше леко - ауей.... на 1300м. надморска. (подробности в шитбук профилите на някои персонажи от форумната митология*) Последните две вечери (втората беше за потвърждаване на резултатите от първата) бе доказано на практика, че в доста малък обем могат да оцеляват (едновременно) един пръдлив кит и още една пръдлива твар*** (влече ни чистата наука), така, че на заекът в никакъв случай не му е кой знае колко некомфортно. В момента доста усилено храносмилам високо холестеролната закуската за шампиони от тази сутрин и адски ме мързи да се впускам в задълбочени разсъждения и анализи по въпросът със заека, но обещавам тези дни да го направя. *същества превърна ли се в легенда още преживе** ** Е..., нЕма таки'а хора!!! *** По някое време кислородът започва да привършва, ама номерът е хич да не ти пука! П.с. Ако някой, някога загуби представа за това, колко е аджеба, часът в момента..., винаги може да се обърне към Ваньо, момчето е много отзивчиво... и учтиво ще ви даде точно време (нещо от рода на - Тън-тън, ще бъде едиколкоси часът и едиквиси минути). П.с.2 Аа.., да! Наздраве дружина... и да ва бера в мръсната част на гърбовете! (те ш'съ сетАт) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 3, 2011 Share Posted July 3, 2011 Нямаше мухи преди да дойдеш Може...ама защо все по теб кацаха... Добре, ВЕ, готин! Нема да репортвам поече! Само да махнеш банана е достатъчно....а онази тема вече е затворена със забележка и цитат от правилата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 3, 2011 Share Posted July 3, 2011 Коет' си е вЕрно, Пешо... си е верно! Една муха, никога не може за сбърка! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted July 3, 2011 Share Posted July 3, 2011 Готино местенце, с много пържоли и бира... Единственото разочарование беше, че не ни наваля сняг, но поне слънце, дъжд, мъгла, облаци и звезди видяхме. Научната дейност, развита на онова място, доказа още, че един дъждобран от 2 лева може да служи за много и различни цели и задължително трябва да присъства в екипировката на всеки планинар. П.с.2 Аа.., да! Наздраве дружина... и да ва бера в мръсната част на гърбовете! Наздраве войводо... и да та онодим там де слънце не та огрява... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 3, 2011 Share Posted July 3, 2011 В средното ухо ли ша го онождате? Мен ми се пие бира, та чак ми се реве...И съм на работа...Кат се прибера, ще се намаам с пилешка супа, ще тегля един на жената и ще си сипя една голяма ракия. И то не в тая последователност! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 3, 2011 Share Posted July 3, 2011 Танасе, все още има 10-на шуменски в хладилника Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted July 3, 2011 Share Posted July 3, 2011 Отскочихме до северна България, разходихме се и вече сме готови за подвизи П.П. Следващият ми телефон отново ще е Сони Ериксон. Вчера си сгазих телефона с колата и работи Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted July 3, 2011 Share Posted July 3, 2011 Абе ако е някакъв с андроид по-добре да е друго. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 3, 2011 Share Posted July 3, 2011 Или аз съм станал ужасТно тъп, или kotora сериозно е усъвършенствал таланта си да се изразява с гъза си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 3, 2011 Share Posted July 3, 2011 А...ша спра да пускам кураци тука...Баси, само цензура...Един *** да не моа да напиша, вкъщи като се изпърдя, вече ми правят забележка...Накъде отива тоя свят?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 3, 2011 Share Posted July 3, 2011 Накъде отива тоя свят?! Към бащинство? Семейно огнище? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 3, 2011 Share Posted July 3, 2011 Мани го тва, то е ясно. За цензурата говорех. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted July 3, 2011 Share Posted July 3, 2011 Правите си мини форумни срещи, без да ми се обадите! Срам... Чистачите другия път ще ги блъсна като ги видя... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted July 3, 2011 Share Posted July 3, 2011 Пия си студената биричка , но липсват едни магически шишчета.... Наздраве !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted July 3, 2011 Share Posted July 3, 2011 Правите си мини форумни срещи, без да ми се обадите! Срам... Чистачите другия път ще ги блъсна като ги видя... Всъщност не беше форумна среща, а просто събиране с приятели от форума(и не само) и палаткуване. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 3, 2011 Share Posted July 3, 2011 Абе не ми се пие много, ама тия 11 бири трябва да се изпият, рано или късно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 3, 2011 Share Posted July 3, 2011 П.П. Следващият ми телефон отново ще е Сони Ериксон. Вчера си сгазих телефона с колата и работи Пробвай Casio G`Zone Commando. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 3, 2011 Share Posted July 3, 2011 Думата Casio да не се споменава в мое присъствие! --- Ред: Освен за синтезатори, там не знам как са... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.