Sothbiss Posted July 1, 2011 Share Posted July 1, 2011 3/4 бутилки. Дедо, настигнах те . btw онази, която ти липсва, я има в Пикадили в МОЛ Пловдив. Сега някой да ми каже откъде да си набавя последната. Галче, в този Карфур в МОЛ Галерия е голям ужас. Един човек от персонала не видях, за да питам къде са пустите бутилки на Кока Кола. Лутах се като муха без глава 3-4 минути, докато ги намеря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 1, 2011 Share Posted July 1, 2011 Сега някой да ми каже откъде да си набавя последната. Като минаваш към центъра, обади се - ще ти я дам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted July 1, 2011 Share Posted July 1, 2011 Утре съм целия ден на крак - ще фуча наляво-надясно. Кажи ми кога ти е удобно да се видим и ще дойда. И благодаря предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 1, 2011 Share Posted July 1, 2011 Няма защо да ми благодариш, защото ще ти я дам празна. Утре в 14 часа имам среща с един съфорумец в заведението, което е в градинката пред Енерго-Юг, ще гледам да докарам и Пешо тогава, че и с него ме чака една среща. Ако си свободен тогава - заповядай, ако не - все ще имаш пак път насам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted July 1, 2011 Share Posted July 1, 2011 Галче, в този Карфур в МОЛ Галерия е голям ужас. Един човек от персонала не видях, за да питам къде са пустите бутилки на Кока Кола. Лутах се като муха без глава 3-4 минути, докато ги намеря. Ще се сетиш. Уволниха 3/4 от персонала, понякога има по един човек от отдел (и като иде да почива, кой да намериш). Онзи ден си правих рекапитулация - бяхме 125 касиерки, сега сме 34 (от които има на 8, 6 и 4 ч.)(сами си правете изводите). Дори не знам как го движим тоя магазин, то може би, защото работим на пълни обороти. Особено сега в сезона на отпуските... Ама иначе там имаше ли от бутилките, които търсеше? Пламене, ти мини форумна среща ли ще правиш? Къде ми е бухалката? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted July 1, 2011 Share Posted July 1, 2011 Няма защо да ми благодариш, защото ще ти я дам празна. Празна-пълна, аз пак ще си налея Кола вътре и ще я бутилирам OK, утре в 2 ще съм там! Галя се разписа BEWARE EDIT: Имаше - втората от дясно на ляво. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted July 1, 2011 Share Posted July 1, 2011 Да, Ангеле, вярно е, че се разписах. Дори за днес съм топ спамър (proud) Не знам дали ми се е случвало досега, но съм happy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 1, 2011 Share Posted July 1, 2011 Празна-пълна, аз пак ще си налея Кола вътре и ще я бутилирам То и аз така правя и ми е много гот - винаги съм си купувал от 1.25л. и откакто пуснаха малките бутилчици, пълня си една, пъхам сламка и се кефя...някакси усещането е по-друго, отколкото от чаша. А и напоследък съм си купил едни по-скъпи ел.цигари с много и най-различни като аромат течности, от месец твърдо съм бивш пушач и пълня ли пълня малките бутилки, "изпарявайки" течностите - на ден сигурно изпивам поне 2-3 литра кòла. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 1, 2011 Share Posted July 1, 2011 Midex продължава да се ослушва като пръдлив заек в хралупа! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 1, 2011 Share Posted July 1, 2011 Google strikes again Nexus Contraptions Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 1, 2011 Share Posted July 1, 2011 Пешо, що тъй бе, чадо - да не си ме разлюбил вече? Виж к'во съм писал по-горе - утре в 2 следобед ще дойдеш ли? П.П. Btw, на пръдливия заек не му ли е малко задушно в хралупата...само питам, понеже не успях да се асоциирам с него... П.П.2 Еееххх....къде са сега Наско и Гадин - така детайлно щяха да развият темата за заека и хралупата.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 1, 2011 Share Posted July 1, 2011 Как е възможно човек, който видимо си няма идея от български правопис, да съди някого дали знае или не знае как да пише на български?! pcworm направо изтрепа бездомните котки в съседната тема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 2, 2011 Share Posted July 2, 2011 Коя тема? Пффф, видях... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 2, 2011 Share Posted July 2, 2011 Абе що всеки в тая държава иска да пее...и задължително си мисли, че е много добър в тази област. ...за X-фактора ми е думата - в първите кръгове пак ще гледаме караоке-бар. П.П. Аааа...и още нещо - Иван да спре да пуска рапорти с искане за БАН на половината форум, че вече започна да ми става скучно като видя негов рапорт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 2, 2011 Share Posted July 2, 2011 Всеки път, когато пусна рапорт за БАН съм се оказал праф. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 2, 2011 Share Posted July 2, 2011 И сега ли? Да му дадем бан още на първия пост само защото не е успял да намери темата с въпросите? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 2, 2011 Share Posted July 2, 2011 И сега ли? Да му дадем бан още на първия пост само защото не е успял да намери темата с въпросите? Добре, ВЕ, готин! Нема да репортвам поече! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted July 2, 2011 Share Posted July 2, 2011 Добре, ВЕ, готин! Нема да репортвам поече! U MAD? http://www.youtube.com/watch?v=PXd0NCqZLzU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attention Posted July 2, 2011 Share Posted July 2, 2011 Някой може ли да ми помогне. Имам проблем с един телефон " Vertu v998" тъч скрийн-а явно някой го е натискал много силно и като натискам и полудява / включва каквото му падне , като искам да натисна например "Назад" и трябва да натисна отстрани ,а не направо на него. Пробвах се да върна началните настройки, но незнам какъв е Input password / 0000 , 00000 , 1234 , 12345 / тези пароли пробвах,но не стана нищо. Благодаря ви предварително и за двете неща който ми отговори на тях Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted July 3, 2011 Share Posted July 3, 2011 Може дисплея да не е калибриран и за това да се получава така. За кода... говориш за ПИН нали? Ако говориш за код за заключване... може да се ресетне само с хард ресет на устройството при което ще загубиш всичко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 3, 2011 Share Posted July 3, 2011 Vertu и touch screen??? Откога има такива изделия? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted July 3, 2011 Share Posted July 3, 2011 Някой може ли да ми помогне. Имам проблем с един телефон " Vertu v998" тъч скрийн-а явно някой го е натискал много силно и като натискам и полудява / включва каквото му падне , като искам да натисна например "Назад" и трябва да натисна отстрани ,а не направо на него. Пробвах се да върна началните настройки, но незнам какъв е Input password / 0000 , 00000 , 1234 , 12345 / тези пароли пробвах,но не стана нищо. Благодаря ви предварително и за двете неща който ми отговори на тях Vertu и touch screen??? Откога има такива изделия? Дедо, това е някаква реплика явно. Поне това намерих в нета. Към автора: http://www.nicemobilephone.com/product-3051872-nokia+vertu+v998+gold+diamond+triband+cellphone - това ли е телефона? Защото не намерих да има тъчскрийн. Ако са репликирали всичко от Нокия, кода може да е 12345678. Тук намерих и един сайт с кодове за Нокия телефони: http://www.wirelessforums.org/nokia/nokia-secret-codes-42733.html. Пробвай, дано свърши работа. Поздрави. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Attention Posted July 3, 2011 Share Posted July 3, 2011 Това с калибрирането няма как да стане .., взех го от един човек този телефон , но не съм му давал пари все още.. Значи клавиатурата сякаш е заключена не бачка , а тъч скийна / като погледна дисплея отгоре надолу и посредата има червен цвят ще кажиш ,че е удрян или натиснан много силно и като пусна например да рисувам и само посредата рисува при положение ,че натискам в долу в ъгъла.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted July 3, 2011 Share Posted July 3, 2011 Това е някакъв, буквално счупен телефон. Не се набутвай, ами го връщай. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 3, 2011 Share Posted July 3, 2011 Пробвай с чук. По главата на тоя, който ти го е продал. Може и да не оправи телефона, но вътрешното удовлетворение никога не бива да се подценява. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.