Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

3/4 бутилки. Дедо, настигнах те :). btw онази, която ти липсва, я има в Пикадили в МОЛ Пловдив. Сега някой да ми каже откъде да си набавя последната.

cocacola125yearsboxset1.jpg

Галче, в този Карфур в МОЛ Галерия е голям ужас. Един човек от персонала не видях, за да питам къде са пустите бутилки на Кока Кола. Лутах се като муха без глава 3-4 минути, докато ги намеря.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Сега някой да ми каже откъде да си набавя последната.

Като минаваш към центъра, обади се - ще ти я дам. :))

Утре съм целия ден на крак - ще фуча наляво-надясно. Кажи ми кога ти е удобно да се видим и ще дойда. И благодаря предварително :rolleyes:

Няма защо да ми благодариш, защото ще ти я дам празна. :beer:

Утре в 14 часа имам среща с един съфорумец в заведението, което е в градинката пред Енерго-Юг, ще гледам да докарам и Пешо тогава, че и с него ме чака една среща. Ако си свободен тогава - заповядай, ако не - все ще имаш пак път насам. :))

Галче, в този Карфур в МОЛ Галерия е голям ужас. Един човек от персонала не видях, за да питам къде са пустите бутилки на Кока Кола. Лутах се като муха без глава 3-4 минути, докато ги намеря.

Ще се сетиш. Уволниха 3/4 от персонала, понякога има по един човек от отдел (и като иде да почива, кой да намериш). Онзи ден си правих рекапитулация - бяхме 125 касиерки, сега сме 34 (от които има на 8, 6 и 4 ч.)(сами си правете изводите). Дори не знам как го движим тоя магазин, то може би, защото работим на пълни обороти. Особено сега в сезона на отпуските...

Ама иначе там имаше ли от бутилките, които търсеше?

Пламене, ти мини форумна среща ли ще правиш? :laughing:

Къде ми е бухалката?

Няма защо да ми благодариш, защото ще ти я дам празна. :beer:

Празна-пълна, аз пак ще си налея Кола вътре и ще я бутилирам :D

OK, утре в 2 ще съм там!

Галя се разписа :D BEWARE

EDIT: Имаше - втората от дясно на ляво.

Да, Ангеле, вярно е, че се разписах. Дори за днес съм топ спамър (proud) :rolleyes:

Не знам дали ми се е случвало досега, но съм happy :laughing:

Празна-пълна, аз пак ще си налея Кола вътре и ще я бутилирам :D

То и аз така правя и ми е много гот - винаги съм си купувал от 1.25л. и откакто пуснаха малките бутилчици, пълня си една, пъхам сламка и се кефя...някакси усещането е по-друго, отколкото от чаша. :punk

А и напоследък съм си купил едни по-скъпи ел.цигари с много и най-различни като аромат течности, от месец твърдо съм бивш пушач и пълня ли пълня малките бутилки, "изпарявайки" течностите - на ден сигурно изпивам поне 2-3 литра кòла.

Пешо, що тъй бе, чадо - да не си ме разлюбил вече? :bgrin:

Виж к'во съм писал по-горе - утре в 2 следобед ще дойдеш ли?

П.П. Btw, на пръдливия заек не му ли е малко задушно в хралупата...само питам, понеже не успях да се асоциирам с него...:lol:

П.П.2 Еееххх....къде са сега Наско и Гадин - така детайлно щяха да развият темата за заека и хралупата....

Как е възможно човек, който видимо си няма идея от български правопис, да съди някого дали знае или не знае как да пише на български?! pcworm направо изтрепа бездомните котки в съседната тема. :angry1

Абе що всеки в тая държава иска да пее...и задължително си мисли, че е много добър в тази област. :woot

...за X-фактора ми е думата - в първите кръгове пак ще гледаме караоке-бар.

П.П. Аааа...и още нещо - Иван да спре да пуска рапорти с искане за БАН на половината форум, че вече започна да ми става скучно като видя негов рапорт.

И сега ли? Да му дадем бан още на първия пост само защото не е успял да намери темата с въпросите?

Добре, ВЕ, готин! Нема да репортвам поече!

Някой може ли да ми помогне. Имам проблем с един телефон " Vertu v998" тъч скрийн-а явно някой го е натискал много силно и като натискам и полудява / включва каквото му падне , като искам да натисна например "Назад" и трябва да натисна отстрани ,а не направо на него. Пробвах се да върна началните настройки, но незнам какъв е Input password / 0000 , 00000 , 1234 , 12345 / тези пароли пробвах,но не стана нищо. Благодаря ви предварително и за двете неща който ми отговори на тях :)

Може дисплея да не е калибриран и за това да се получава така.

За кода... говориш за ПИН нали? Ако говориш за код за заключване... може да се ресетне само с хард ресет на устройството при което ще загубиш всичко.

Някой може ли да ми помогне. Имам проблем с един телефон " Vertu v998" тъч скрийн-а явно някой го е натискал много силно и като натискам и полудява / включва каквото му падне , като искам да натисна например "Назад" и трябва да натисна отстрани ,а не направо на него. Пробвах се да върна началните настройки, но незнам какъв е Input password / 0000 , 00000 , 1234 , 12345 / тези пароли пробвах,но не стана нищо. Благодаря ви предварително и за двете неща който ми отговори на тях :)

Vertu и touch screen??? Откога има такива изделия?

Дедо, това е някаква реплика явно. Поне това намерих в нета.

Към автора: http://www.nicemobilephone.com/product-3051872-nokia+vertu+v998+gold+diamond+triband+cellphone - това ли е телефона? Защото не намерих да има тъчскрийн. Ако са репликирали всичко от Нокия, кода може да е 12345678. Тук намерих и един сайт с кодове за Нокия телефони: http://www.wirelessforums.org/nokia/nokia-secret-codes-42733.html.

Пробвай, дано свърши работа.

Поздрави.

Това с калибрирането няма как да стане .., взех го от един човек този телефон , но не съм му давал пари все още.. Значи клавиатурата сякаш е заключена не бачка , а тъч скийна / като погледна дисплея отгоре надолу и посредата има червен цвят ще кажиш ,че е удрян или натиснан много силно и като пусна например да рисувам и само посредата рисува при положение ,че натискам в долу в ъгъла..

Пробвай с чук. По главата на тоя, който ти го е продал. Може и да не оправи телефона, но вътрешното удовлетворение никога не бива да се подценява.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...