Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Супер!!! :rolleyes: Мерси, Пламене, имам нужда. Ех, ама така се грижиш за мен. Трогната съм :woot

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Боли ме кура....Одих на лекар. Каза - без зъби...

Избий и ги!

П.с. Аа.., да - ОББ са недоклатени боклуци!

Евала. Ся остава да кажеш кога ще почерпиш, щото като гледам бая нови инж. имат да чепят

Евала. Ся остава да кажеш кога ще почерпиш, щото като гледам бая нови инж. имат да чепят

Мен ми е за втори път баси. :D

Остава да се почерпя с един Хорнет(де късмет де) :D

И ще се похилядна, че не може когато аз съм учтива, а те ме обиждат, проблемът да е в моя телевизор.

Галя, когато някой е нервен от други неща може да му трябва съвсем малко за да кипне. За съжаление ти си точно на такова място че обираш точно такива емоции на хората. ДА не е правилно, ДА не е честно спрямо теб, но това е положението. Усмихвай се и си мислѝ, че въпросния индивид е доста по-нещастен от теб, за да направи проблем за нещо дребно и дотам. Не може а излезеш победител нито има смисъл да го тръгваш да спориш нито да му обясняваш колко е невъзпитан или нещо. Единственото което може да направиш е да му се ИЗВИНИШ. Нищо че не си виновна по никакъв начин - просто едно "Извинявам се" казано с кротък смирен тон върши чудеса. Пробвай и сподели после каква е реакцията след като се извиниш когато не си виновна и когато на киселия човек пред теб му светне че всъщност ако някой трябва да се извини то това е той.

Казах, че този ме обиди лично, което беше супер грозно. Затова не ми обяснявай, че съм в грешка и че съм избухлива, когато съм намерила сила да запазя самообладание.

Ще повторя - ти си буфер. За съжаление именно на теб ще си го изкара някой който не е на кеф от нещо друго и капката която ще прелее се явява касата на магазина. Единственото нещо което можеш да направиш АКО НЕ ИСКАШ да ти дърдори на главата е да кажеш "извинявай" или "съжалявам" ... но кротко все едно наистина съжаляваш а не с тон "абе ти що не си е** м****та". Не си виновна, не си длъжна да се извиняваш нито е нужно да се чустваш така но този човек който си го изкарва на теб има нужда някой да му каже че съжалява и да му се извини за да се успокои.

Влизам ти в положение, имам едни клиенти които доста време ги траех да ми викат и съм правил какви ли не подвизи за тях (верно плащаха ми добре) и оттам съм се научил че дори да не си виновен или да имаш лееека вина за някаква ситуация ако тръгнат да те овикват колкото могат силно най-лесно е да сведеш глава да кажа че съжалявам и после да се помисли как може да се оправи положението а не да си крещим взаимно. Крещенето води до още крещене и съм губел по този начин около 2 часа, докато в другия случай 50% даже са ми се извинявали 5 мин по-късно че не съм виновен конкретно аз всъщност и са си го изкарали на мен а в другите случаи просто за около 5 мин са спирали да ми крещят и са се успокоявали.

Това се опитах и предния път да ти обясня ти искаш след като някой ти каже нещо напреки после да ти поднесе писмени извинения и да излезеш Победител (с главно П) от словесната схватка - нещо което няма как да се случи дори и ти да си правата. В най-лошия случай ще се намеси охраната и ще ги изхвърли ако почнат да буйстват но да ти се извинят на теб не очаквай

Хора всякакви - тоя например може да си е катил по рождение, може жена му да не му е пуснала снощи....причини най-различни. В днешния изнервен свят ситуациите се разрешават най-често по този начин...

Не че нещо ама тоя бунак ако бях аз в колата щях с мръсна газ да тръгна да се опитам да го прегазя и да му отнеса вратата... пък после да си помисли пак ще слиза ли от колата с бухалка... и то буквално щях да се опитвам да го прегазя ако ще да бяга щях към него да се целя...

Не че нещо ама тоя бунак ако бях аз в колата щях с мръсна газ да тръгна да се опитам да го прегазя и да му отнеса вратата... пък после да си помисли пак ще слиза ли от колата с бухалка... и то буквално щях да се опитвам да го прегазя ако ще да бяга щях към него да се целя...

И аз това си мислех. Малко газ и каквото си иска да прави.

Свърши се...край...Няма вече ТУ. ФИНИТОООООО :)

Като поизтрезнееш след няколко дни идва много интересния въпрос

АМИ СЕГА?!?! laughing.giflaughing.giflaughing.gif

Не е достатъчно само да си перде, трябва и да можеш да си позволиш да теглиш така на ляво и дясно майни.

Ако става въпрос за работа , то с тия хора изкарваш пари. Може да са некадърни, прости и какви-ли-не , НО ти работиш с тях, а не сте приятелчета пиещи бира та да раздаваш майни на ляво и дясно. Ако не ти носят пари, ок. Обаче ако се държиш с клиентите и колегите си като гъз не виждам как може да се реализираш.

1-ви ред...................

2-ри ред...................

.................................

101-ви ред...............

102-ри ред...............

Браво, започваш да влизаш във форма...напоследък се беше поотпуснал и успявах да прочета постовете ти за под минута. :P

ФИНИТОООООО :)

Честито :)

С някои хора извинението работи. Макар че рядко хората зацепват, че те трябва да върнат жеста. Има поне милион случая, в които съм казала "Съжалявам" или "Извинявам се" на клиент, когато вината хич, ама хич не е била моя. Казах го и в случая, ама дето викаш тоя явно си е бил достатъчно нещастен, че да стигне дотам да обижда и нарежда. Но този си заслужаваше да викна охраната. И не, не съм чакала никой да ми се извини в случая.

Мхм, и аз това казах горе. Че си има правила и етикет, колегиалност ако щете, които са за да има добра работна атмосфера. Дали ще се спазват, друг въпрос. Аз се старая наистина много. С такива усилия като вчерашното понякога. Иначе (да чукна на дърво), с колеги проблеми не съм имала досега.

Това далеч не е за раздел новини впрочем, но как да е.

Е и? Това е една от най-четените теми. Затова реших да споделя тук. Не мисля, че дори си заслужава последващи коментари, освен "Нека да почива в мир"!!!

Не ги знам кои са тея новите инж. аз съм си такъв от 2 години :rolleyes:

Като поизтрезнееш след няколко дни идва много интересния въпрос

АМИ СЕГА?!?! laughing.giflaughing.giflaughing.gif

Почвам да търся бялата лАстовица(РЯЗКОТО забогатяване) :D :D :D

A какъв смях ме напуши кати ни питаха...Няма ли желаещи за докторанти? На върха на езика ми беше - кой луд те оноди :D :D :D :D

Сакам да поздравя Младенчо(аааззз) дето ме спаси днеска...той си знае ххихахахаха :D

Много ли се изложи, бре диване? Интересно ми е Младен с какво може да ти помогне на дипломна защита, ама... Хайде, ще разправяш като се видим :laughing:

Много ли се изложи, бре диване? Интересно ми е Младен с какво може да ти помогне на дипломна защита, ама... Хайде, ще разправяш като се видим :laughing:

Аз не мога да се изложа щото съм кофти пич :D :D

Който квото си е надробил през следването - ще си го сърба на защитите :D :D

Ти си пич, та дрънкаш (на монети). Хайде, вади пачки вече, стига с тия с'тинки :laughing:

И какво, много ли духа, опа, сърба днес?

Важното е, че си маг. вече.

Мали, мали... :lol:

Усещам кой ще се размаже доволно тази вечер в "Даяна 4"... :punk

Ти си пич, та дрънкаш (на монети). Хайде, вади пачки вече, стига с тия с'тинки :laughing:

И какво, много ли духа, опа, сърба днес?

Важното е, че си маг. вече.

Мали, мали... :lol:

Усещам кой ще се размаже доволно тази вечер в "Даяна 4"... :punk

айляк си беше. казах си им истината на хората...тва имаше в нетЯ - тва съм сложил майна :D :D

Аз не пия (blush)

Браво, започваш да влизаш във форма...напоследък се беше поотпуснал и успявах да прочета постовете ти за под минута. :P

:lol: :lol: :lol:

Да ама пиша по-нарядко сега

ПС: А Галя се нервира на някакви си катили... нищо не са пред ей тоя: http://www.novini.bg/news/8329-%D0%BD%D0%B0%D0%B9-%D0%BC%D0%B8%D1%80%D0%B8%D0%B7%D0%BB%D0%B8%D0%B2%D0%B8%D1%8F%D1%82-%D1%87%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D0%BA.html

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...