Midex Posted June 30, 2011 Share Posted June 30, 2011 Баси...бойните баби яко настъпват - преди малко по БТВ екшън съобщиха, че бабето редовно си стреляло за забавление в задния си двор. Някой от Септември има ли да каже нещо повече за нинджата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted June 30, 2011 Share Posted June 30, 2011 /me се облизва. Аз обичам кал! Няма нищо по-хубаво от филия с почва и чашка мазутец . По същество! Сдобих се с една от колекционерските бутилки на Кока Кола. Въпросът е как да се сдобия с останалите три? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 30, 2011 Share Posted June 30, 2011 Изоставаш. Ние имаме от 3те вида само най-десния още го нямаме. В пикадили има от предпоследния (т.е. 2рия от дясно наляво) в момента. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 30, 2011 Share Posted June 30, 2011 Midex да си види личните съобщения! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted June 30, 2011 Share Posted June 30, 2011 Изоставаш. Ние имаме от 3те вида само най-десния още го нямаме. В пикадили има от предпоследния (т.е. 2рия от дясно наляво) в момента. Тогава утре ще ходя до Пикадили. Ако кажеш и останалите две откъде да ги взема, цената ти на стоковия пазар ще се вдигне поне с 10 пункта . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 30, 2011 Share Posted June 30, 2011 Midex да си види личните съобщения! Midex си ги прочете, но следобеда беше доста далеч от центъра (в Коматево), така че смяташе да отговори на личните си съобщения привечер, някъде около това време.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 30, 2011 Share Posted June 30, 2011 А, Ваньо е лигльо! Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 30, 2011 Share Posted June 30, 2011 А, Ваньо е лигльо! ФАКт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted June 30, 2011 Share Posted June 30, 2011 Няма нищо по-хубаво от филия с почва и чашка мазутец . По същество! Сдобих се с една от колекционерските бутилки на Кока Кола. Въпросът е как да се сдобия с останалите три? Не знам коя от трите останали, но едната я има в Карфур, ако купиш промопакет от 4 броя. Трите са нормални бутилки (стъклени), едната е колекционерска. В картонче са опаковани всичките. Няма толкова ужасен ден днес на работа. Клиент да ти крещи и да те обижда (защото си сменяш ролката на касовия апарат ), а ти да му се усмихваш. Треперех цялата от нерви, че не мога да стана и да му забия един. Направо ме е яд, че не извиках охраната, ама така бях афектирана. За първи път толкова нерви от някакъв комплексар... По принцип не се връзвам, но днес на всичките ми нерви и недоспиване, само тоя ми липсваше. Ама така е. Не може едно кофти нещо да се случи, трябва ефектът да е лавинообразен, иначе не е интересно :cry Само веднъж в живота ми съм ревала от яд (и то за нещо, което не зависи от мен), ама предусещам мириса на сълзи тази вечер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 30, 2011 Share Posted June 30, 2011 Само веднъж в живота ми съм ревала от яд (и то за нещо, което не зависи от мен), ама предусещам мириса на сълзи тази вечер. Трябва да излезне все някакси. По-добре да излезне, отколкото да ти се трупа на теб. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted June 30, 2011 Share Posted June 30, 2011 Така и не успях да се разрева. Което ме навежда на друга мисъл. Че утре ще се събудя със "страхотно" настроение, точно защото се сдържах да излея емоциите си... Ама... Сефте... Знаех си, че няма да мога да заспя (камо ли в нормално време) тази вечер, заради тия скапани премеждия Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted June 30, 2011 Share Posted June 30, 2011 Емоционален цикъл. Насъбира ти се -> искаш да ревеш -> искаш другите да реват -> не ти пука -> "пак към началото"! Аз съм между "искам другите да реват" и "не ми пука", за т'ва само мрънкам, ама пък ми е готино, щото си пия кафето докато другите реват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 1, 2011 Share Posted July 1, 2011 Клиент да ти крещи и да те обижда (защото си сменяш ролката на касовия апарат ), а ти да му се усмихваш. Това не мога да го разбера. Като свърши ролката трябва да се смени. Ако е толкова голям дебил можеш да спреш със сменянето и да почнеш да го гледаш от упор докато млъкне и с най-спокоен тон да го помолиш да се успокои и да му обясниш че можеш и по-бързо да я сменяш ако не ти пречи, но ако желае да чака - добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 1, 2011 Share Posted July 1, 2011 Хипарията е умряла. Горе на Альоша беше фраш с поп-фолк пубери... Добре, че поне нямаше чалга от телефоните им... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted July 1, 2011 Share Posted July 1, 2011 Обезкостявай, Пиф! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted July 1, 2011 Share Posted July 1, 2011 Това не мога да го разбера. Като свърши ролката трябва да се смени. Ако е толкова голям дебил можеш да спреш със сменянето и да почнеш да го гледаш от упор докато млъкне и с най-спокоен тон да го помолиш да се успокои и да му обясниш че можеш и по-бързо да я сменяш ако не ти пречи, но ако желае да чака - добре. Той не е говорил 5 минути без да спре, не ме ядоса за това. На колежката и трябваше контролната лента да провери нещо, докато тя я сменяше на моята каса, питах я за каква грешка става дума, че нещо не и излизал отчета ли там... Докато се сменя ролката, нормално и логично, че не може да се маркира... А на касите след мен, колежките нямаха работа. Като не е искал да чака, да беше се огледал. И тоя каза точно 1 фраза, която няма да спомена, в смисъл обиди ме, ама грозно като най-долният селяндур, аз го попитах нещо, той отвърна, крещейки : "Кой говори на теб, ма?!" Е тука вече трябваше да викна някой да го изхвърли като мръсно коте, ама като ми беше за първи път и се афектирах. Обслужих си го и те така. Темерут не, ами не знам какво. Горовим за млад мъж, може би на 32-33 години, който очевидно има проблем с магазина, не му харесва нещо ли, с жена му сигурно също, тя се влачи зад него и ме гледа нагло, но поне нищо не каза. Айде да е някоя стара мома, разбирам, ама млад човек да говори така, не му отива просто. Все съм имала въшливи клиенти, но този просто преля всякаква чаша и кофа и т.н. А между другото, мангалите може да са всичко, но понякога са възможно най-разбиращите и непретенциозни клиенти. По принцип не ги харесвам, но на мен почти винаги са ми влизали в положение ако има проблем. Много характерна черта ни е това, че вървим като коне с капаци. Изобщо никой не се оглежда къде има празна каса или какво се случва, бутат се на опашка от 6 човека, после защо чакали. Еми, айде да не казвам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 1, 2011 Share Posted July 1, 2011 За бога, Галя, каквото и да работиш - в никакъв случай не бива да е свързано с клиенти! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted July 1, 2011 Share Posted July 1, 2011 Пешо, аз обичам да работя с хора, с клиенти в частност. Ясно ми е, че ще има такива кретеноиди, както и че ще има проблеми, но както казах, ей до такива ситуации не бива да се стига. Какъвто и да си, каквото и да ти е на главата, какво ти е виновен персонала (било в заведение, магазин и т.н.)?! Винаги се старая да поздравявам, дори да не ми отвърнат, както снощи, това си ми е задължение. Ако случайно не успея да поздравя някого е, защото съм нямала време и докато се обърна към него, не чувам : "Добър вечер", а "Две големи торби", аз ги давам и продължавам. Няма какво да се хабя да говоря просто. После си продължавам със "Заповядайте, приятна вечер". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 1, 2011 Share Posted July 1, 2011 Галя, лабилна си психически. Щом някакъв random индивид, който не познаваш, и за който не ти дреме е способен до такава степен да те извади извън равновесие - работата с хора не е за теб. Казвам ти го най-приятелски. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 1, 2011 Share Posted July 1, 2011 Дам, винаги са се чудили колегите ми защо оставям бакшиши - поне някакви - на персонала и що гледам до последно да не се вбесявам. Всички сервитьорки са "Катя" ама те не са виновни, че ги карат за 400лв 30 дни да седят прави по 12 часа - примерно. В крайна сметка всички сме хора и стига да не ми слагат лед в пиенето като ми го донесат всичко е ок. __________________ Пояснявам за "Катя" - като не идва сервитьорка обръщението "КАТЯЯЯ!" винаги върши работа. Не само в Плд, но и във Велико Търново, Варна, Бургас, Поморие, Първомай, Димитровград. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted July 1, 2011 Share Posted July 1, 2011 Галя, лабилна си психически. Щом някакъв random индивид, който не познаваш, и за който не ти дреме е способен до такава степен да те извади извън равновесие - работата с хора не е за теб. Казвам ти го най-приятелски. Не съм съгласна. Знам, че го казваш приятелски. Този случаен индивид просто мина всякаква граница. И по-горе казах, че се усмихвам на такива и им се чудя на акъла, не се връзвам, наистина съм свикнала вече. Но конкретно в случая той не обиди магазина, не си го изкара на мен, заради нещо или някой друг, той обиди мен лично. А това е недопустимо. Защото тук можем да си викаме ге*ове, тъпаци, идиоти, ама се познаваме. Докато човек, който не знам, да дава категоризации за личността ми, все едно ме познава от 10 години, айде мерси. Той не говореше за работата ми, а за мен като човек. Това ме вбеси и афектира... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 1, 2011 Share Posted July 1, 2011 Галя, в предстоящия ти (пожелавам ти) дълъг и прекрасен живот, ще има да се срещаш с мнооооого хора, които преминават всякакви познати ти до момента граници. Всеки един път ти ще имаш основно три избора. Да се вбесиш до сълзи и в последствие да избълваш насъбралата се гнилоч в някоя виртуална социална среда(като този форум), да го убиеш, или просто да не му обърнеш внимание. Сама си помисли кой е по-щадящия те вариант. Имам чувството, че ти описваш във форума всеки по-голям темерут, който срещаш в кариерата си на касиерка. Щото откакто заемаш тази позиция ти постоянно, ама постоянно ревеш кой какъв бил, какви хора били там, онзи к'во ти бил казал, този к'во бил. То хубаво, има темерути, ама как така всички на теб ти се изсипват? На мен лично, ми се струва, че допускаш една популярна в родните среди грешка - автоматично изключваш вероятността проблема да е в твоя телевизор. Май има нещо гнило в Дания. За това ти казвам, да бягаш от всякаква работа с хора. Щото си толкова мнителна и избухлива, че някой да кихне и ти вече си кръвно обидена и готова за скандал. ----- Ред: Просто човек трябва да е малко дебелокож и толкоз.Общо взето - да! Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 1, 2011 Share Posted July 1, 2011 E как всякаква работа с хора? Тя и колегите си как да работи ако не с клиенти?! Просто човек трябва да е малко дебелокож и толкоз. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted July 1, 2011 Share Posted July 1, 2011 Абе Пешо, тука вече се изпусна ти. Аз говоря как съм ревала веднъж от яд, т.е. се ядосвам, ама не чак толкова, той ми обяснява как се изсипвали само на мен... Къде го написах това? Или че се ядосвам на всеки втори клиент? И ще се похилядна, че не може когато аз съм учтива, а те ме обиждат, проблемът да е в моя телевизор. Хайде, представи си ситуацията ако ти беше на мое място. То траеш, траеш, както аз направих, ама отвътре всичко ти ври и кипи. На тази длъжност има нерви, не е като да няма, но съм си притъпила сетивата за човешката глупост. Просто има редки (надявам се) случаи, в които просто не можеш да издържиш и наистина този човек ти повлиява. Остави го това за кихането, когато говоря сериозно и наистина съм ядосана, не ми говори саркастично, моля! Казах, че този ме обиди лично, което беше супер грозно. Затова не ми обяснявай, че съм в грешка и че съм избухлива, когато съм намерила сила да запазя самообладание. Не ми обяснявай как в живота ти няма никой, ама никой, който да си искал да пречукаш като куче. Не ми казвай, че теб никой не може да те ядоса. Знаеш, че може да си най-търпеливият човек, но си има начини пак някой да те изкара извън релси. И, моля, не ме категоризирай каква съм, защото ти ме познаваш не в професионална светлина. Защото тук и на срещите можем да се заяждаме и да се обиждаме, но това не мога да си го позволя на работа, дори метачка да съм. Има си професионален код и етикет, който спазвам (старая се поне). И ОТНОВО ще кажа, че ми се случва такова нещо за първи път. Досега пререкания с клиенти не съм имала, не и от лично естество. След като аз обяснявам ситуацията, защо (МАМ*А МУ) не влезеш веднъж в положение?!?! А ми обясняваш как съм в грешка?!?!? Не си бил там, че да ми обясняваш кой крив, кой прав, как съм постъпила. Аз казах достатъчно, за да обясня какво се е случило. Тук няма място за "повредата е в моя телевизор". Ако теб ти крещи и едва ли не те псува клиент, ти ми го разказваш, а аз да седна да ти обяснявам как си много грозен и тъп и затова онзи те псува ли?! Ти чуваш ли се? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 1, 2011 Share Posted July 1, 2011 Хора всякакви - тоя например може да си е катил по рождение, може жена му да не му е пуснала снощи....причини най-различни. В днешния изнервен свят ситуациите се разрешават най-често по този начин... П.П. Преди време един продаваше бухалки във форума, ама нещо не мога да му намеря темата...ще подаря една на Галка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.