Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Баси т'ва пререгистрация на кола, дойде ми да убия някой... serious stuff... дигнаха ме, бях спал 4 часа, няма закуска, няма нищо, а кафето - на крак, докато се обличам, после тичане и висене... сега сядам да си пия кафето вече.

П.П. 36a0705aaccbc268.jpg + f3f2c4080f86b965.jpg

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Стига рева бе! Лягане в 3 след обилни количества алкохол, ставане в 6, кафе на крак, закуска на крак, 12 часа под земята в кал и вода и след това 112м нагоре към повърхността, където лющи порой.

Ти си рамбо!

П.П. Не се бъзикам, направо ми е чудно как го правиш без да изревеш.

П.П.П. Ревах, ревах аре ся пак работа! :lol: После пак ще рева и така!

П.П. 36a0705aaccbc268.jpg + f3f2c4080f86b965.jpg

@Вълчо не знам за какво я пиеш тая изпикана лимонада. Тотална дупка е , както повечето продукти на Кола в БГ. Само сладост се усеща в тая напитка - и таурин вероятно.

Оная смотаната UpSurd или каквото беше там е 100% по-яка на вкус. Даже ми харесва като вкус повече от всички други - вкл. и РедБул-а нормалния и без захар.

А кафета не ми говори, днес съм пил точно 3 къси (как си трябва силни) от 12:00 до сега. смЕтай. А съм станал в 05:00, 3 часа пред Търговския регистър, 30 минути спане после и към бачканьЕто. После съм от 21:00 на имен ден. А снощи съм легнал в 01:00.

Кеее(н)ееефффффффффффффф.

Няма майтап тоя път...

baby-smiley.gif

А, честито, тогава :beer: И свиквай с тази мисъл..., че по едно време нещата ще започнат да се забързват неумолимо, като товарен влак.....

--------------------------------------------------------

Аз преди малко слязох от Равнища, имах малко работа там. Няма такъв кеф..., докато ръсне дъждецът и спря, тишина, спокойствие..., направо ми идеше да си викна още една бира....

Та, си мисля... какво му трябва на човек, Шуменско (в случая), спокойствие и една добра пържола....

А кафета не ми говори, днес съм пил точно 3 къси (как си трябва силни) от 12:00 до сега. смЕтай. А съм станал в 05:00, 3 часа пред Търговския регистър, 30 минути спане после и към бачканьЕто. После съм от 21:00 на имен ден. А снощи съм легнал в 01:00.

Кеее(н)ееефффффффффффффф.

Късо кафе и силно кафе са две съвсем различни неща, повярвай ми! Късото може и да е по-горчиво, но това съвсем не означава, че има повече кофеин, отколкото дълго кафе направено от еднаква доза ;)

Бъгна ми браузъра = 2ен пост.

Инак честито и от мен. Най-смиленото нещо в човешкия живот.

Наздраве за малкия/малката и да е жив/а и здрав/а. Другото все някак се оправя :)

Абе, тея седмици ше стискам гъзо... работа яко, след това ваканция из Европа, пътуване и такива работи. Австрия... ИДВАМ!

П.П. Забравих се нещо... честито на всички именници!!! :)

отколкото дълго кафе направено от еднаква доза ;)

3 къси (как си трябва силни)

Такаааааааааааа, видиш ли грЕдата в която току що заби глава?

Стига рева бе! Лягане в 3 след обилни количества алкохол, ставане в 6, кафе на крак, закуска на крак, 12 часа под земята в кал и вода и след това 112м нагоре към повърхността, където лющи порой.
Нима се опитваш това да го пробуташ, като оплакване?! Едни от най-хубавите моменти в живота ми са били кален та чак да ти хруска в устата под проливен дъжд. Като например спускането към дяволския мост...

Такаааааааааааа, видиш ли грЕдата в която току що заби глава?

Ти, тия три къси..., как ги взема, венозно или ги инхалира наведнъж? Щото ако е така..., може и да ме съгласиш, че си поел наведнъж, повече кофеин, отколкото ако беше смръкнал едно дълго.

Ся скива ли, че не си скивал, как гризнА напречната греда?

Ти не подозираш колко вода съм изпил от тогава ;) и какви простотии говориш при положение, че е еспресото е формата с най-малко кофеин за консумация на кайве ;) дървосекачУ.

Ти не подозираш колко вода съм изпил от тогава ;)

WTF???

и какви простотии говориш при положение, че е еспресото е формата с най-малко кофеин за консумация на кайве ;) дървосекачУ.

WTF x WTF :blink: ????

Еми провери да видиш за 2рото.

За това са и зъзможни филми с по 6 еспресота на ден (за къси говоря).

1вото, аз кафета на гладно и без течности отдавна не пия. А кафето освен деуритик е и с много положителен ефект за сърцето - кардиопротектор го водят кофеин ако помня правилно (за умерени дози говорим).

А кафета не ми говори, днес съм пил точно 3 къси (как си трябва силни) от 12:00 до сега. смЕтай. А съм станал в 05:00,

Ти не подозираш колко вода съм изпил от тогава ;) и какви простотии говориш при положение, че е еспресото е формата с най-малко кофеин за консумация на кайве ;) дървосекачУ.

Hello... is anybody at home ?

И това при положение, че твърдя точно, че късото кафе изобщо не може да се твърди, че е силно.... Не знам..., не знам кой дрънка глупости...

Ела някой път да пием кафе в дюкяня (др. седмица съм 1ви смени) да видиш как си изсърбвам 2те къси в една чаша още парещи и след 30 мин ако още не си избегал на работа можеш да гледаш с удоволствие как пия 3тото ;) - 07:20 съм наличен на място.

Не говорехме горе по принцип, говорехме дали мойте къси са ти съпоставими с дългото ;) почти близки са аз това ти казвам и от там ни идва разминаването - ти за това говреше доколкот виждам и то от един и същ грамаж и едрина доза ;) а аз съм си казал от начало, че не е така моята доза е др. като си правя.

По принцип си идеално прав, в частния случай не дотам ;)

А най-гнусното нещо на света е студено кафе правено в ония "френски" шварц кани или там не помня как ги водят, които отгоре имат метална дръжка и филтъра кръгообразния тика смляното кафе през водата налята в каната (предварително кипната). Е, те това не е за хора - според мен.

Мдааа.... сега е момента да проверя дали някой не ми е взривил в задния джоб руската "Цар бомба", щото или се намирам в друго измерение, или внезапно светът е престанал да бъде същия :unsure:

Добре де Галине, кажи ми как в дългото кафе ще има повече кофеин отколкото в няколко къси след като разликата е че при дългото през същото количество смляно кафе пускаш повече вода.

Т.е. ако направиш 3 къси кафета и общото количество течност е същото като това на 1 дълго кафе не виждам как дългото кафе би имало повече кофеин в него отколкото 3те къси?

Добре де Галине, кажи ми как в дългото кафе ще има повече кофеин отколкото в няколко къси след като разликата е че при дългото през същото количество смляно кафе пускаш повече вода.

Т.е. ако направиш 3 къси кафета и общото количество течност е същото като това на 1 дълго кафе не виждам как дългото кафе би имало повече кофеин в него отколкото 3те къси?

Ники..., е ся е момента да се поразровиш за информация на тема "Напитката Кафе". Защо повечето народ си мисли, че кофеинът се извлича всичкия на един път и, че дългото кафе е по-слабо, защото кофеинът е разреден с повече вода!? Това нещо има свойството да се освобождава бавно и на един по-късен етап (защо - няма да навлизам в подробности), при това положение, ти ми кажи - в кое кафе има повече кофеин, в късото или в дългото?

---------------------------------------------------------------

Мамка му! ...Та не се наплюсках на пържоли. Аре вече да идва тоя Петък...

Не мисля че се извлича наведнъж нито че късото кафе има повече кофеин от дългото... само че 3 къси според мен имат доста повече кофеин от 1 дълго. Най-малкото цвета на дългото е по-светъл както и вкуса му е по-разреден. То зависи и колко дълго е дългото... дали ще напълниш 20-30мл или 200 от една и съща доза кафе...

Не мисля че се извлича наведнъж нито че късото кафе има повече кофеин от дългото... само че 3 къси според мен имат доста повече кофеин от 1 дълго.

Това обаче, естествено е според теб, но дали наистина е така е друга работа (всъщност е относително)
Най-малкото цвета на дългото е по-светъл както и вкуса му е по-разреден.
Ся ако ми обясниш и какво общо имат цвета и вкуса със съдържанието на кофеин...
То зависи и колко дълго е дългото... дали ще напълниш 20-30мл или 200 от една и съща доза кафе...

Точно това имам предвид, като написах, че е относително. Ако вземеш като еталон едно италианско еспресо (един пръст), сигурно ще ти трябват 4-5 такива, та да докараш кофеинът на едно стандартно дълго. Да оставим настрана пък тези киселите, дето ти си ги обичаш, те пък някога може и да са имали някакъв спомен за кофеин, но той е отдавна и добре забравен...

За пръв път реших да си празнувам именния ден. От девет поканени човека дойде един. Двама имаха наистина основателна причина да не дойдат. Поне разбрах колко струват хората около мен.

За пръв път реших да си празнувам именния ден. От девет поканени човека дойде един. Двама имаха наистина основателна причина да не дойдат. Поне разбрах колко струват хората около мен.

Дам. Това е много неприятен момент. Момента, в който разбираш. На мен затова и очакванията ми за "приятели" за занижени и разчитам само на себе си.

Пеше, поканил си неподходящите хора явно. Тъпо е така. На мен ми се е случвало трима да не дойдат, двама от които с основателна причина. Но все пак плануваш събитие, навиваш се, че ще е купон, пък после си става събиране на хора, с които се виждаш (едва ли не) всеки ден.

Дам. Това е много неприятен момент. Момента, в който разбираш. На мен затова и очакванията ми за "приятели" за занижени и разчитам само на себе си.

+ 1.

Когато се върнах от София си мислех, че се връщам при приятелите си. Сварих една шайка лекета, все още живеещи при и зависими от родителите си, които за тия години не бяха мръднали на една крачка и продължаваха да си живеят във вечния купон и голямото напушване. И оцених приятелския си кръг в София едва като го напуснах...

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...