Antares Posted June 26, 2011 Share Posted June 26, 2011 В интерес на истината спах върху две шалтета, в спалния чувал бях по гащи, но в него бях натъпкал дрехите си, краката ми бяха увити в одеяло, а на тиквата имах качулка против росата. Въобще не ми е било и грам неудобно, всяка една от нощите съм спал като къпан. Ще ми трябват два дни почивка и отново ще ми се прикара Ред: Надали е останал човек в този форум, на когото да не му е ясно, че си абсолютна лигла.Бих казал "кифла" Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 26, 2011 Share Posted June 26, 2011 Къде ти... оная принцеса направо ми диша праха. Тя от граховото зърно се оплаквала само аз сигурно списък 2 педи щях да изкарам за неща които трябва да се оправят Надали е останал човек в този форум, на когото да не му е ясно, че си абсолютна лигла. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 26, 2011 Share Posted June 26, 2011 Той не е кифла. Той е курасан. А аз колко мощно се изпомпах вчера... Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 26, 2011 Share Posted June 26, 2011 Шшшш, тоя котарак в нас стана ебати шефа... скоро цял увеселителен парк ще си има майче > Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 26, 2011 Share Posted June 26, 2011 Чакай, чакай... Наща маца вече е котка-нинджа. Вече почти ходи по тавана. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 26, 2011 Share Posted June 26, 2011 Наско Ментата...и трета мента със спрайт и да му *($*#(*І(*І@(І(* Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 27, 2011 Share Posted June 27, 2011 Поздрав за PSYCHOSIS: Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted June 27, 2011 Share Posted June 27, 2011 Колко добре ме познаваш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 27, 2011 Share Posted June 27, 2011 Аре да ми е честит Debian-а. Смятам да си дам малко почивка от Win(x), игри, поне докато си намеря работа ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 27, 2011 Share Posted June 27, 2011 Аре да ми е честит Debian-а. Смятам да си дам малко почивка от Win(x), игри, поне докато си намеря работа ;] Не е ли точно сега времето за игри? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 27, 2011 Share Posted June 27, 2011 Не е ли точно сега времето за игри?От една страна - да. Само че прекомерното зомбиране в игри има неприятната тенденция да ме прави ленив, а точно в момента трябва малко да се стегна и да свърша някой-друг проект, които искат концентрация. Щото ми се ще да добавя един-два сайта в портфолио... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 27, 2011 Share Posted June 27, 2011 От една страна - да. Само че прекомерното зомбиране в игри има неприятната тенденция да ме прави ленив, а точно в момента трябва малко да се стегна и да свърша някой-друг проект, които искат концентрация. Щото ми се ще да добавя един-два сайта в портфолио... Един, два сайта? Че ти с какво се занимаваш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 27, 2011 Share Posted June 27, 2011 Ами в момента се занимавам с донастройките на дебилиана си, опитвам се отдалечено да мигрирам един еб сървър от WinXP/wamp към CentOS/httpd. Само че mysql-ите се е*ат с негри и понеже хич не разбирам от sql и въобще от бази, като цяло духам супа и харча нерви. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 27, 2011 Share Posted June 27, 2011 Ами в момента се занимавам с донастройките на дебилиана си, опитвам се отдалечено да мигрирам един еб сървър от WinXP/wamp към CentOS/httpd. Само че mysql-ите се е*ат с негри и понеже хич не разбирам от sql и въобще от бази, като цяло духам супа и харча нерви. За портфолиото питах. Какво правиш, което е свързано с изготвяне на портфолио. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 27, 2011 Share Posted June 27, 2011 За портфолиото питах. Какво правиш, което е свързано с изготвяне на портфолио. опитвам се отдалечено да мигрирам един еб сървър от WinXP/wamp към CentOS/httpd. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 27, 2011 Share Posted June 27, 2011 Иване, благодаря! Ангеле, ако се справя със задачата, мога спокойно в сивито си да пиша, че съм настроил уеб сървъра, на който вървят този, този и онзи сайт. Но като гледам - май още бая борба ще пада... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 27, 2011 Share Posted June 27, 2011 Мдаа.., а Ангел, отново не беше разбрал... Скоро и той като Ники ще започне да пише в съвсем а,кадеми-чен стил - А, к'во..., изпуснах ли нещо...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted June 27, 2011 Share Posted June 27, 2011 С нетърпение чакам четвъртък да са отърва от ТУ вече. То бива мрънкане, ама това преподавателите са направо.......Третират ме все едно ще ставам професор не магистър. Иначе имам положителна рецензия за дипломната работа. Хубава била, естествено има и някой друга забележка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 27, 2011 Share Posted June 27, 2011 Мдаа.., а Ангел, отново не беше разбрал... Скоро и той като Ники ще започне да пише в съвсем а,кадеми-чен стил - А, к'во..., изпуснах ли нещо...? Ох.. Пак ще обяснявам на бройките дето винаги всичко са разбрали. Попитах, защото за мен портфолиото е визуално представяне на проекти (примери), по които даден човек е работил. Сайтове, картички, визитки, песни, картини, скулптури, рисунки и т.н. Не съм предполагал, че конфигуриране на уеб сървър може да се сложи в портфолио. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted June 27, 2011 Share Posted June 27, 2011 Попитах, защото за мен портфолиото е визуално представяне на проекти (примери), по които даден човек е работил. Сайтове, картички, визитки, песни, картини, скулптури, рисунки и т.н. Не съм предполагал, че конфигуриране на уеб сървър може да се сложи в портфолио. Даваш вид на по-умен. Ама ти за това си дебелееш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 27, 2011 Share Posted June 27, 2011 Даваш вид на по-умен. Ама ти за това си дебелееш. Две напълно свързани неща.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 27, 2011 Share Posted June 27, 2011 Ох.. Пак ще обяснявам на бройките дето винаги всичко са разбрали. Попитах, защото за мен портфолиото е визуално представяне на проекти (примери), по които даден човек е работил. Сайтове, картички, визитки, песни, картини, скулптури, рисунки и т.н. Не съм предполагал, че конфигуриране на уеб сървър може да се сложи в портфолио. Е, вече знаеш..., сега ще си лягаш по-малко неосведомен... ама не може да се сборите в кал...по монокини :D Това не, но могат да се скубят за косите на ламиниран паркет. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 27, 2011 Share Posted June 27, 2011 Даваш вид на по-умен. Ама ти за това си дебелееш. Две напълно свързани неща.. ама не може да се сборите в кал...по монокини :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 27, 2011 Share Posted June 27, 2011 ама не може да се сборите в кал...по монокини :D Опааааа. Я кой искал да гледа двама добре оформени, стройни и красиви хетеросексуални мъже, да се боричкат по монокини в кал. Имаш ли нещо да споделиш пред класа? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted June 27, 2011 Share Posted June 27, 2011 Ангеле, трябваше да болднеш и подчертаеш "хетеросексуални"! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.