Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

В интерес на истината спах върху две шалтета, в спалния чувал бях по гащи, но в него бях натъпкал дрехите си, краката ми бяха увити в одеяло, а на тиквата имах качулка против росата. Въобще не ми е било и грам неудобно, всяка една от нощите съм спал като къпан. Ще ми трябват два дни почивка и отново ще ми се прикара :D

Ред:

Надали е останал човек в този форум, на когото да не му е ясно, че си абсолютна лигла.
Бих казал "кифла" :lol:

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Къде ти... оная принцеса направо ми диша праха. Тя от граховото зърно се оплаквала само аз сигурно списък 2 педи щях да изкарам за неща които трябва да се оправят :lol:

Надали е останал човек в този форум, на когото да не му е ясно, че си абсолютна лигла.

Той не е кифла. Той е курасан. А аз колко мощно се изпомпах вчера...

Чакай, чакай... :) Наща маца вече е котка-нинджа. Вече почти ходи по тавана.

Аре да ми е честит Debian-а. Смятам да си дам малко почивка от Win(x), игри, поне докато си намеря работа ;]

Аре да ми е честит Debian-а. Смятам да си дам малко почивка от Win(x), игри, поне докато си намеря работа ;]

Не е ли точно сега времето за игри?

Не е ли точно сега времето за игри?
От една страна - да. Само че прекомерното зомбиране в игри има неприятната тенденция да ме прави ленив, а точно в момента трябва малко да се стегна и да свърша някой-друг проект, които искат концентрация. Щото ми се ще да добавя един-два сайта в портфолио...

От една страна - да. Само че прекомерното зомбиране в игри има неприятната тенденция да ме прави ленив, а точно в момента трябва малко да се стегна и да свърша някой-друг проект, които искат концентрация. Щото ми се ще да добавя един-два сайта в портфолио...

Един, два сайта? Че ти с какво се занимаваш?

Ами в момента се занимавам с донастройките на дебилиана си, опитвам се отдалечено да мигрирам един еб сървър от WinXP/wamp към CentOS/httpd. Само че mysql-ите се е*ат с негри и понеже хич не разбирам от sql и въобще от бази, като цяло духам супа и харча нерви.

Ами в момента се занимавам с донастройките на дебилиана си, опитвам се отдалечено да мигрирам един еб сървър от WinXP/wamp към CentOS/httpd. Само че mysql-ите се е*ат с негри и понеже хич не разбирам от sql и въобще от бази, като цяло духам супа и харча нерви.

За портфолиото питах. Какво правиш, което е свързано с изготвяне на портфолио.

За портфолиото питах. Какво правиш, което е свързано с изготвяне на портфолио.

опитвам се отдалечено да мигрирам един еб сървър от WinXP/wamp към CentOS/httpd.

Иване, благодаря!

Ангеле, ако се справя със задачата, мога спокойно в сивито си да пиша, че съм настроил уеб сървъра, на който вървят този, този и онзи сайт. Но като гледам - май още бая борба ще пада...

Мдаа.., а Ангел, отново не беше разбрал... Скоро и той като Ники ще започне да пише в съвсем а,кадеми-чен стил - А, к'во..., изпуснах ли нещо...?

С нетърпение чакам четвъртък да са отърва от ТУ вече. То бива мрънкане, ама това преподавателите са направо.......Третират ме все едно ще ставам професор не магистър.

Иначе имам положителна рецензия за дипломната работа. Хубава била, естествено има и някой друга забележка.

Мдаа.., а Ангел, отново не беше разбрал... Скоро и той като Ники ще започне да пише в съвсем а,кадеми-чен стил - А, к'во..., изпуснах ли нещо...?

Ох.. Пак ще обяснявам на бройките дето винаги всичко са разбрали.

Попитах, защото за мен портфолиото е визуално представяне на проекти (примери), по които даден човек е работил. Сайтове, картички, визитки, песни, картини, скулптури, рисунки и т.н. Не съм предполагал, че конфигуриране на уеб сървър може да се сложи в портфолио.

Попитах, защото за мен портфолиото е визуално представяне на проекти (примери), по които даден човек е работил. Сайтове, картички, визитки, песни, картини, скулптури, рисунки и т.н. Не съм предполагал, че конфигуриране на уеб сървър може да се сложи в портфолио.

Даваш вид на по-умен. Ама ти за това си дебелееш.

Ох.. Пак ще обяснявам на бройките дето винаги всичко са разбрали.

Е, вече знаеш..., сега ще си лягаш по-малко неосведомен...

ама не може да се сборите в кал...по монокини :D :D :D

Това не, но могат да се скубят за косите на ламиниран паркет.

Даваш вид на по-умен. Ама ти за това си дебелееш.

Две напълно свързани неща..

Опааааа. Я кой искал да гледа двама добре оформени, стройни и красиви хетеросексуални мъже, да се боричкат по монокини в кал.

Имаш ли нещо да споделиш пред класа?

Ангеле, трябваше да болднеш и подчертаеш "хетеросексуални"!

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...