Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

О сила на бельото с къс крачол, ПРОВЕТРИ МЕ!f9497c66ed0311b6.gif

Започни да четеш преди да коментираш поне де..

3 седмици ли станаха вече?

Не знам какво да ти отговоря на това така коментирано извън контекста изречение.

И в крайна сметка, тук само си пишем колкото да нахокваме някой май. 2 пъти попитах къде е това дето ме обвинявате, че съм го казал и се опитвате да ме убедите, че не е правилно. 2 пъти все едно нищо не съм написал.

Аз ще взема да обърна друга страница вече, защото сериозно започвам да се дразня от овчия характер, който преобладава тук. Един казва нещо и другите след него, за да са част от .... нещо.

Мурац, баце, курац... пак по дупки.2 дена така мощно ще изригнааааааааааааааph34r.gif

Започни да четеш преди да коментираш поне де..

Аз прочетох и единствената констатация до която успях да стигна е, че всеки човек носи всякакви работи под панталоните си!

Иначе, за себе си явно си прав.

П.П. Пак заспах пред клавиатурата, взе да ми става навик нещо.

Някак си след дългата ви тема за гащите, се чувствам длъжен да ви просветля за решението на всички проблеми B)

Къси панталони с бандаж

• ония работи не се мандахерцат както им падне
  • същите не залепват за баджака
  • перат се лесно => често, заради "последната капка" и хигиената
  • проветряват се идеално (почти колкото без)

Като единствен недостатък, мога да отбележа, че все пак не са много официални :D но пък нали говорим за айляк....

А бре, да не би да си изпрахте гащите, та се умълчахте нещо тая вечер? :lol: Или дедо ви е раздал от вълшебното сапунче за чесане и сега всички се дръгнете.... :laughing:

П.П.Prodigy :punk

Брутро.. След кратковременно прахосмукиране, с което събудих половината вход е време за кафе и бачкане... Хубав ден на всички.

Вали, пече слънце и духа хладен ветрец на фона на разпокъсано, облачно небе.

http://www.youtube.com/watch?v=35cKvLz0ipw

Уоооооу, Уооу, Уооооо ♪ ♪♪♫ ♪♪♫ ♫ ♪♪♫

Свърши сапунчето... вече не ги правят кат' едно време и магазина затвориха... :(

Ако толкова ти е проблем, мога да ти услужа с малко шлайф-паста, лично производство. Състои се от равни части оръжейно масло и финно смлян корунд (перфектно протрива и полира леглата и плунжерите на фреоновите клапани). Начин на употреба - взимаш подходящо за целта сапунче и/или топка водорасли, потапяш в пастата и си дръгнеш макарите на воля, колкото ти душа иска. При желание можеш да добавиш и малко графитен прах, така се подобрява полиращият ефект, освен това се получава и ефектен хематитов гланц.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Вчера имах щастието да се порадвам от близо на вълчовото Бугати и на някакво мизерно Ферари (на фона на Вейрона) паркирано до него. Глиганът който беше инсталиран на пластмасово столче пред колата, хич не беше радостен от факта, че аз се радвам толкова от близо и дори на два пъти изхъхри нещо почти членоразделно в този смисъл. Само да поясня, жегата беше адска, слънцето печеше като за последно, а глигана беше с гъзарски дънки и закопчана до брадичката риза с дълъг ръкав - почти се чуваше как тихичко цвърчи в собствен сос. Седем часа по-късно, когато приключих работата си (за щастие в добре климатизирано помещение)и си тръгвах..., заварих същото добиче, на същото столче (не се беше мръднал и на милиметър) да клати механично глава и да се хили идиотски, слушайки нещо от някакъв Айпод. Отдадох фактът, че не е получил топлинен удар на вероятно пълната липса на мозък, който да прегрее... А, сега някой да каже, че в днешно време на мутрите им е лесен живота! Чудя се, какъв човек трябва да си... и колко точно трябва да те е страх, за да поставиш в такъв пек, на очеизвадно добре охраняван и наблюдаван паркинг, жива охрана на бракмата си, пък била тя и Бугати!?

То не е от страх това.Това си е чиста селяния..."Вижте ме колко съм голям, имам си жива охрана на колата"...Нещастник.

Тъкмо реших да бягам от жегата, нагоре към байро и то взе че се разхлади.. :bgrin: .Ама отивам.Решил съм го вече...Ще има барби, ракийца, басейнче...мммм. :beer:

Много просто, ако ти плащат достатъчно да "гориш в ада", би ли отишъл? Има хора които биха! :)

Ако имах достатъчно пари можеше да си плащам някой и колелото да ми брани по цял ден, докато си пия силното кафе в отсрещното заведение, което пък се охлажда с климатик... е да, ама нямам. :)

Точно садист -> мазохист взаимоотношения.

‎8 дни в Родопите, спане без палатка под безбройните звезди, приблизително 300 километра преход, по думите на един от организаторите - около 6000 метра изкачена (и съответно - спусната) денивелация. Щастлив Пешо. Доволен от живота Пешо.

Миналата година си водих дневник, след всеки един ден от карането. Крайния резултат беше една слъзлива тирада. Тази година бях толкова зает да изпитвам пълно щастие всяка вечер, че такова нещо нямаше. Надали ще се роди пътекопис...

Миналата година си водих дневник, след всеки един ден от карането. Крайния резултат беше една слъзлива тирада. Тази година бях толкова зает да изпитвам пълно щастие всяка вечер, че такова нещо нямаше. Надали ще се роди пътекопис...

Сигурно е било много яко... Едно от преимуществата да си временно безработен.

Сигурно е било много яко... Едно от преимуществата да си временно безработен.
Деветте дена отпуска бяха подписани месец и половина преди мероприятието. ;)

Уооу пак на лед го издокара... уооу и тая зима в пирогов ще ме кара уооу...

‎8 дни в Родопите, спане без палатка под безбройните звезди, ...

Егати... и си още жив...

А аз се оплаквам от кофти легла в хотелите...

Напоследък дедо много се е изнежил - не може да лежи на нормално легло, да седи на нормален стол, да гледа на нормален монитор и да работи с обикновени мишки и клавиатури. Направо са си лика-прилика с принцесата - оная същата, дето лежала на граховото зърно...ама всъщност май не ще да е от изнежването, а от възрастта. :lol:

Къде ти... оная принцеса направо ми диша праха. Тя от граховото зърно се оплаквала само аз сигурно списък 2 педи щях да изкарам за неща които трябва да се оправят :lol:

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...