Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Адски нехигиенично, явно само така ти се вижда :)... ако човек не спазва някаква хигиена каквото и бельо да сложи няма да му помогне. Иначе ако не е жега, си е чиста наслада да си сложиш хубави боксерки.

По принцип като се стегне спира да се мандахерца безпризорно и евентуално си намира дом за през нощта... проблема е решен, ако това е проблем изобщо. :)

Та има три вида мъже.

Такива дето не го стягат, такива които го стягат и такива на които им е стегнат... готино е да си от третият вид. Явно щото само мръсотии ми са в главата.

П.П. Докато писах поста... заспах!

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

айде почна се с продуктовото позициониране.

почвайте сега да се надцаквате кой пуши цигарки "КЕНТ" и хапва бонбонки "ТИК-ТАК" вместо "Кръц-Кръц".......

А това нищо ли е:

Аз и преди ти казах че като не искаш да те бъзикат по-добре не се навирай сам... a ти пак...

Абсолютно нищо не виждам аз в това изречение. Да съм излъгал? Просто базирайки се на опита си във форума, написах предположение/предупреждение.

Няма нищо по-секси от мъж с боксерки, но по него, а не от тези широките. Говорим за секси, не за удобно...

Стегнатите не се наричат боксерки. Боксерките са разпуснати като шорти за плуване. Стегнатите се наричат Briefs на английски. За съжаление не знам на български как са го превели, защото в речника няма точна дума.

Истината е само в дизайнерското бельо (пък и изобщо в облеклото). Тук в нашето село предимството е, че винаги може да се намери дизайнерска мода на прилични цени. Откакто взех да си купувам само Calvin Klein, Ralph Lauren и Roberto Cavalli, не искам и да чуя за нищо друго. В някои случаи цените могат да паднат и до десетина долара за чифт боксерки, което е просто безумно евтино. Далаверата при дизайнерската мода е, че цените драстично падат за нещо, което е от миналогодишната или по-стара модна линия примерно. ;)

ПП. Дедо, ако искаш да изненадаш жената някоя вечер, купи си от този модел на Ralph Lauren, без да й казваш разбира се. :)

Такъв чифт гащи - 60лв - 100лв в Пловдив и то Calvin Klein. Не Cavalli или Ralph Lauren. Както и сам се досещаш - неразумно. И то миналогодишните и по-миналогодишните модели.

А и специално тия ми се струват прекалено големи. Имам чувството, че или страшно много ще спарват лятото като се сложат с дънки, или ще се нагъват под панталона и ще си личат.

Без бельо - най-добре... по-широчки дънки ама да не висят, супер са си!

Адски нехигиенично, явно само така ти се вижда :)... ако човек не спазва някаква хигиена каквото и бельо да сложи няма да му помогне. Иначе ако не е жега, си е чиста наслада да си сложиш хубави боксерки.

Адски нехигиенично е, защото колкото и да спазваш хигиена, последната капка ще ти е на дънките. Като се развълнуваш от някоя гледка на улицата - секрета и той на дънките или по бедрата. СУПЕР нехигиенично.

После не били предубедени... А дори не бях аз този, който спомена за първи път.

А, ся ходи доказвай, че нямаш сестра!

П.с. То не е нужно да си го споменал бе, брат..., достатъчно е да реагираш по някакъв начин. Виж го Ваньо (на когото трябва да благодариш за всичко това), трайка си и само чат-пат пуща фитили....

Сапуня не пази от пичи въшки! И от забременяване не пази!

Сапуня, не..., но мухозолът..., мухозолът е доказано средство срещу пича гад(или поне оня дето го продаваха едно време)! Само, че да приложиш мухозол на пакета си, особено ако току що е играл бръсначът и особено ако преди това вече си я приживявал тази тръпка... е сериозно геройство!

Истина ти казвам, Танасе... две-три кратки пръскания и до петнадесетата минута всичките твари са изпопадали и немощно мърдат с краченца, умирайки в адски мъки, които почти могат да се сравнят с тези които преживяваш ти в този момент. После два-три часа ходиш като наакан или брутално оноден(неколкократно), ама това не е много важно в случая....

П.с. Изживяването е като да си топнеш чушката в най-дълбокото място на пъклото...

П.с.2 Освен това фактът, че моментално избягваш вероятността да ти бъдат задавани "неудобни" въпроси от страна на гаджето ти (ако си се усетил на време, де), компенсира всичкото страдание което ти се налага да изтърпиш...

то вие незнаете кво е да имате нещо висящо отпред ма го обичате повече от хляба.....

Ами аз хляб не ям :laughing: :laughing: :laughing:

Абе така си е. Добре е да се поддържаш чист поне, пък за повече от чист - още по-добре. За жалост съм имала "късмета" да живея с нечистоплътни хора, радвам се, че не съм прихванала.

Имам 2 познати, на които им беше много чудно, че дори зимата се къпя всеки ден, че и по два пъти на ден. А за мен по-гадно от зимната пот и спарено няма. Е, как да не се къпя? Това значи да не си уважавам тялото. Аз им казах малко да се калят, защото ако се къпели всеки ден, щели да са болни по цяла зима. Бляк.

Стегнатите не се наричат боксерки. Боксерките са разпуснати като шорти за плуване. Стегнатите се наричат Briefs на английски. За съжаление не знам на български как са го превели, защото в речника няма точна дума.

Все едно нищо не написа. Аз говоря на български, в България. След като няма адекватен превод на тази дума, аз ще си им викам боксерки.

Все едно нищо не написа. Аз говоря на български, в България. След като няма адекватен превод на тази дума, аз ще си им викам боксерки.

Написах, че в речника няма, а не че по принцип няма. Просто те образовам, да знаеш, че са две различни неща - егати.

Вече се чувствам с една идея по-умна. Благодаря, Ангеле :tongue

е затва се заяждат с тебе във форума чувстваш се длъжен да поправяш всички дори когато говорим за нещо изключително глупаво....в същото време не държиш на дори минимална критика. Иначе викаш в магазините за бельо briefs-ки си купуваш щото кои са те да ти продават обикновенни боксерки.....

е затва се заяждат с тебе във форума чувстваш се длъжен да поправяш всички дори когато говорим за нещо изключително глупаво....в същото време не държиш на дори минимална критика.

Чувствам се задължен да внеса информация по тема с която съм запознат. Разбира се, че държа на критика. Винаги. С тая разлика, че много много хора смятат "ти си зле" за критика. Еми не е. Няма как да държиш на критика, когато човека срещу теб не те критикува, а те обижда.

Колкото до магазините за бельо - сега ако ми кажеш, че всички магазинери разбират 100% от стоката, която продават..... Напомня ми на една магазинерка в магазин за костюми, на която и търсех кафява риза, за да си сложа с черния костюм и тя ми каза "ма тя няма да отива". Еми.. отива си. При това много.

Romania е по-голяма измет и от нас. В рамките на 12 часа смениха 3 пъти условията на един договор. Няща такива нещастници. Пълни цигани. И са голяма фирма! Как до сега нито един германец или японец не се е опитал да ме лъже?!

Romania е по-голяма измет и от нас.

Не е вярно! :)

Румънските компютърни инженери са значително повече и по-добри от нашите. Пък и румънките като цяло са значително по-ориентирани от нашенките.

ЕДИТ: Наблюденията са ми върху румънци живеещи от години извън Румъния :)

Иначе викаш в магазините за бельо briefs-ки си купуваш щото кои са те да ти продават обикновенни боксерки.....

:laughing: :laughing: :laughing: Само дето не се разревах от смях :laughing:

апомня ми на една магазинерка в магазин за костюми, на която и търсех кафява риза, за да си сложа с черния костюм и тя ми каза "ма тя няма да отива". Еми.. отива си. При това много.

Така е, съгласна съм. Както и за обидите и критиката. Във форума малко им е изпуснат края на "критиките"...

Ака ли ти се?

:laughing: :laughing: :laughing:

Да живее педофилията....

:laughing: :laughing: :laughing:

Не мога просто. Толкова включвания от нищото, много се смях, ама много...

Така е, съгласна съм. Както и за обидите и критиката. Във форума малко им е изпуснат края на "критиките"...

Аз лично съм получил критика само, когато пуснах един стикер за глупаво паркиране и до там. Другите "критики" нещо не съм ги разбрал.

Забравих поста на TAZ от преди няколко страници. Него също.

Галче, изказването ми не е случайно. Ако ебяхме само дъртаци, нямаше да има кой да ражда деца. А друго си е младата п...еперудка. А това с децата...в понеделник вече ще е окончателно.

Аз лично съм получил критика само, когато пуснах един стикер за глупаво паркиране и до там. Другите "критики" нещо не съм ги разбрал.

На последък се държиш като пълен бастун! = Критика.

---------------------------------------------------

На последък в поведението ти се забелязват следните дразнещи, бастунски черти... (тук следва описание), които мисля, че трябва да промениш и т.н.(бах са ф наглеца) = Даване на наклон на х*я

На последък се държиш като пълен бастун! = Обида/Критика.

---------------------------------------------------

На последък в поведението ти се забелязват следните дразнещи, бастунски черти... (тук следва описание), = Градивна критика

Градивни критики приемам.

Ангеле, Галя може и да е нежна душа и затова да се засяга по-лесно, но тя е жена.

Единствените 2 правилни реакция на "На последък се държиш като пълен бастун!" са "Я си гледай работата" или игнорирането на горното. Ако очакваш Галин да ти напише "извинявай, мило мое другарче, аз повече няма да правя така" си изтървал момента. Такива неща той е правил преди доста години докато е бил в детската градина и отдавна е забравил това :lol:

Ангеле, Галя може и да е нежна душа и затова да се засяга по-лесно, но тя е жена.

Единствените 2 правилни реакция на "На последък се държиш като пълен бастун!" са "Я си гледай работата" или игнорирането на горното. Ако очакваш Галин да ти напише "извинявай, мило мое другарче, аз повече няма да правя така" си изтървал момента. Такива неща той е правил преди доста години докато е бил в детската градина и отдавна е забравил това :lol:

Ами ние друго си обсъждахме тука.

Ники, аз също съм нежна и ранима душа и копнея да ме гушкат, ама не бих се засегнал от това, че някой ме е нарекъл бастун* (още повече ако това се случи в период когато всички ме третират като бастун)По-скоро бих се замислил дали наистина не се държа като такъв.

* бастун - човек на който са му навряли през задника бастун, който стига чак до ушите. Тоест, дървеняк с характерния поглед на човек който има нещо в задникът си.

Галче, изказването ми не е случайно. Ако ебяхме само дъртаци, нямаше да има кой да ражда деца. А друго си е младата п...еперудка. А това с децата...в понеделник вече ще е окончателно.

Аха, ами сигурно. Аз имах такава, ама като бях млада.

Пък честито де за женитбата, дано да ти е на късмет и щастие :punk

Ех, че хубаво се измъкна. Добре направено :laughing:

Адашче, такива ги плямпаш, такъв цветущ изказ имаш, че скоро като ти видя постовете и трябва да слагам памперс.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...