Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

WTF? С твойта препоръка по-добре да ги сложи в тенджера под налягане (сега да не кажеш, че пак специално заради теб съм се изказал). :lol:

П.П. Слипове... are you NUTS!!!?

Само супермен носи слипове... щото може да издържи на всичко!

Не разбрах какво им е на слиповете. Един път съм пробвал да нося боксери преди - като бях малък. Е такова неудобно бельо няма просто. Постоянно слепване, допир, сърбежи. Там където има допир и слепване на кожа, има и изпотяване. И какво се оказва, че на всичкото отгоре са и по-нехигиенични боксерите. Ся сигурно ще ме наречете луд и за това, че не нося чехли/сандали през лятото?

Ся сигурно ще ме наречете луд и за това, че не нося чехли/сандали през лятото?

Чехлите и сандалите са отвратително нещо за носене, без значение дали е лято или зима. През цялата година нося само обувки и много рядко маратонки, като играя, и мога да се похваля с немиришещи крака.

Чехлите и сандалите са отвратително нещо за носене, без значение дали е лято или зима. През цялата година нося само обувки и много рядко маратонки, като играя, и мога да се похваля с немиришещи крака.

Много ясно, че няма да ти миришат краката. То няма от какво, ако обувките са хубави и не се носят повече от 2-3 поредни дни. Джапанки само на плаж. Не мога да ги разбера тия хора дето им е кеф да ходят със сандали и чехли лятото, да им се цапат краката от прахта, да се изпотяват ходилата и да миришат от 5-10 метра.

Не разбрах какво им е на слиповете. Един път съм пробвал да нося боксери преди - като бях малък. Е такова неудобно бельо няма просто. Постоянно слепване, допир, сърбежи. Там където има допир и слепване на кожа, има и изпотяване.....

:punk :beer: И аз така, имам няколко чифта и като ги сложа веднага ги свалям, особено тея дето са по-отпуснатите. Тея дето са по мен по бива ама другите......

Ся остана някой мъж от форума да каже пробвал ли е мъжки прашки. Пък като знам какви извартеняци има тук някой може и женски да е пробвал :lol:

Ся остана някой мъж от форума да каже пробвал ли е мъжки прашки. Пък като знам какви извартеняци има тук някой може и женски да е пробвал :lol:

То някой и да е пробвал, смее ли да каже?

Защо не оптиаш да се изповядаш, може и да не се окаже толкова страшно? :lol:

Четейки темата аз ВЕЧЕ съм АБСОЛЮТНО СИГУРЕН че си пробвал :lol:

PS: Боксерките са най-удобни само че не тези кат' на дядя ти от хасе. Има едни на CK които на мен хем не ми стискат на та***те хем не са хептен отпуснати. Не знам как някои хора носят тесни слипове мен на 15тата минута ми става саклет и почвам да се чудя как да се извъртя за да се почеша и общо взето преставам да се занимавам с каквото и да било друго освен драпане на макарите...

Четейки темата аз ВЕЧЕ съм АБСОЛЮТНО СИГУРЕН че си пробвал :lol:

После не били предубедени... А дори не бях аз този, който спомена за първи път.

После не били предубедени... А дори не бях аз този, който спомена за първи път.

Какво да направим, като при всеки опит да прогоним предубежденията, ти автоматично ги връщаш братно с гръм и трясък. :lol:

Какво да направим, като при всеки опит да прогоним предубежденията, ти автоматично ги връщаш братно с гръм и трясък. :lol:

Аз ги връщам обратно? Че аз нищо не съм казал!

Аз ги връщам обратно? Че аз нищо не съм казал!

А това нищо ли е:

Аз и преди ти казах че като не искаш да те бъзикат по-добре не се навирай сам... a ти пак...

Няма нищо по-секси от мъж с боксерки, но по него, а не от тези широките. Говорим за секси, не за удобно...

Добро утро на тези, които стават. Аз лягам след малко :rolleyes:

Няма нищо по-секси от мъж с боксерки, но по него, а не от тези широките. Говорим за секси, не за удобно...

Добро утро на тези, които стават. Аз лягам след малко :rolleyes:

Галя има един компромисен вариант който хем е удобен хем не стяга много. Защо като кажа боксерки всеки се сеща на дядо си за гащите направени от плат за чаршафи...

Бе кюлоти бе!! С дантелка! Та да си ги менкаме с половинката. И да се получава трикольор - жълто, червено, кафяво. Дубрутру!

Бе кюлоти бе!! С дантелка! Та да си ги менкаме с половинката. И да се получава трикольор - жълто, червено, кафяво. Дубрутру!

ХАХАХАХА!

Пак утрепа коня с пол'винка типов!

Ми кво? И без това в днешно време е на мода педерастката порода... Айде сега, ние дето сме хетеросексуални, да се вдигнем да пребоядисаме някой паметник в знак на простест. Че жени вече не останаха, само вълци миризливи ходят по улиците.Това го казвам, след като вчера минах по работа по "Витошка". С глас ми идеше да ревна...Едни форми като табуретки, едни килограми грим, едни облаци от бойни отровни парфюми... И всичко това навряно възможно най-немарливо в различни "модни" парцалки...От на Айшето опиканите шалвари, та до на Краса Общата работната униформа. И висят едни месааа...Ама на вълни, на вълни...Не се види, че е като прасе за клане, ама се навряла в едни плитки впити дънки. И прилича на ромбоид....Ужас, братче....

Хахахаха, Атанасееееее ей.... къде ме метна ти, къде паднах аз!

После за к'вооооо за каквоооо няма свястни мъже, ми то или са на балкана да цепят дърва си живеят или са по кръчмите се изпонапият от стрес... или са хомо!

А, за боксерките!

Боксерки - има много хубави и удобни боксерки слепнали по крака и свободни от пред, ся иди си купи за пет лева от няква сергия пък после яла ми се оплакваш как те сърби... хахаха ми ще сърбят, замисли са малко!

Без бельо - най-добре... по-широчки дънки ама да не висят, супер са си!

Т'ва за Галченцето, sexy dawg in it's meaning... яснооо!

НЕ ЦЪКАЙТЕ!!!

ОУУУУ НЕ ЦЪКАЙТЕ ВЕЕЕЕ!!!

Айде, като сте такива мръсници, цъкнете на картинката да я видите в голям размер, радвайте!

Blotch2008-BadPuppyBoxers2_w100_h100_cw524_ch524_cx88_cy14_thumb.jpg

И аз като чуя боксерки не се сещам за някакви разпърцани стари парцали, а за хубави боксери, примерно много ми харесва марката "Бохем", адски хубаво стоят.

Според мен е гадно и за двата пола да ходиш без бельо. Адски нехигиенично ми се вижда. Изключение е ако искаш да изненадаш любимия/мата и си си свалил бельото под дрехите.

Все още не знам какво е да имаш нещо висящо отпред и се надявам да не разбера, ама да имаш такова нещо и то безпризорно да ти се мандахерца, много странно ми се струва.

Оф, не ме слушайте, почти не съм спала... :wacko:

Галя има един компромисен вариант който хем е удобен хем не стяга много. Защо като кажа боксерки всеки се сеща на дядо си за гащите направени от плат за чаршафи...

Истината е само в дизайнерското бельо (пък и изобщо в облеклото). Тук в нашето село предимството е, че винаги може да се намери дизайнерска мода на прилични цени. Откакто взех да си купувам само Calvin Klein, Ralph Lauren и Roberto Cavalli, не искам и да чуя за нищо друго. В някои случаи цените могат да паднат и до десетина долара за чифт боксерки, което е просто безумно евтино. Далаверата при дизайнерската мода е, че цените драстично падат за нещо, което е от миналогодишната или по-стара модна линия примерно. ;)

ПП. Дедо, ако искаш да изненадаш жената някоя вечер, купи си от този модел на Ralph Lauren, без да й казваш разбира се. :)

_5776652.jpg

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...