Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Първото ми подаване на отчети в Агенцията по вписванията отне около 1 час, включително пътя на отиване и връщане. На фона на всичките ужасии, които съм чувал за опашките там, няма как да не съм доволен.

И друго впечатление - по пътя поне десет пъти мернах логото на Monster, много яка рекламна кампания правят явно. И като послушен консуматор си взех едно кенче :)

Monster Ripper е доста добър като вкус. Харесва ми повече от Red Bull-a.

А за какво спорите в момента? Понеже ми се струва че май сте на едно и също мнение или просто си мерите органите кой познава по-добре историята?

Спор, няма. Просто някои хора са приели твърде на сериозно идеята, че трябва да се делим на фили и фоби..., и , че ако не си от едните, то значи си от другите... Такива ми ти работи..., говори се за съветска пропаганда, като тези приказки се подкрепят с информация извлечена от американската пропагандна машина, каква ирония само.

Godfather, принципно и аз, особено чуя ли за пропаганда относно комунизъм или социализъм направо полудявам. Обаче в случая гледам че почнахте да си мерите познанията по история и даже научих покрай това някои интересни факти други си припомних :)

Т.е. като чета оставам с впечатление че общо взето сте на 1 мнение за всичко друго сега остава да се стигне до това че паметници не е добра идея да се рушат каквито и да са защото това е история а тя дали ни харесва или не е каквато е била и изопачаването няма да помогне с нищо освен че могат да се повторят същите грешки...

А защо точно 10 литра? Направи ги 13...по-фатално изглежда, а и като се споминеш после, поне ще знаеш на какво се дължи. :ghost

Не само си свършил курса, ами направо си обърнал резбата ако ме питаш...помислих, че говориш за тоя екземпляр от миналата година. :rolleyes:

За едно такова с Дукатито към него и почвам да вярвам в Буда И в Шива И в Аллах :D :D :D :D

Чакайте сега! Кога е уточнил човека за колко време мисли да ги яде. Примерно за 2 месеца няма да е никакъв проблем даже и на диета да е.

Как мразя да са ми потни ташаците и да ми се залепят за бедрата....Ама пък къв кеф е, като седнеш на сянка да поайлячиш.

Как мразя да са ми потни ташаците и да ми се залепят за бедрата....Ама пък къв кеф е, като седнеш на сянка да поайлячиш.

Носи слипове.

Носи слипове.

WTF? С твойта препоръка по-добре да ги сложи в тенджера под налягане (сега да не кажеш, че пак специално заради теб съм се изказал). :lol:

Лепиш едни панталони (по-широчки) на голо и свобода, ем не те спарва ем като задуха през крачолите развавя балончетата.

П.П. Слипове... are you NUTS!!!?

Само супермен носи слипове... щото може да издържи на всичко!

ААА за...би ти тая свобода,да вземеш да си наседнеш топките някой път,тц,тц ужаст!

Чи ко им е на слиповете? Много пък са си харни, мен боксерките не са ми удобни, само ми се врат отзад и ми са мандахерца много много оная работа. Тц. носете си ги...

WTF? С твойта препоръка по-добре да ги сложи в тенджера под налягане (сега да не кажеш, че пак специално заради теб съм се изказал). :lol:

Ти педераст ли го наричаш? :lol:

Чи ко им е на слиповете? Много пък са си харни, мен боксерките не са ми удобни, само ми се врат отзад и ми са мандахерца много много оная работа. Тц. носете си ги...

Ти вземи да бачкаш като пожарникар, военен или к'вото дава жега и носи слипове пък да те видя като ги свалиш... ще си оформен като кукла барби там долу. :lol:

Ти педераст ли го наричаш? :lol:

Едва ли..., по-скоро - на Ваньо партньора :unsure:

После като се съберете на по билярд разправяйте, че харесвате жени, след всички тея приказки!

75516.jpg

:lol:

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...