Antares Posted June 14, 2011 Share Posted June 14, 2011 Не, след изказванията на адаша (gado) и на Sothbiss съдя, че няма никакъв сексизъм във форума, ама НИКАКЪВ! Браво, момчета, еваларка... Прокарали са интернет в кухнята?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted June 14, 2011 Share Posted June 14, 2011 Прокарали са те, ще ти покажа през къде, нагледно на твоето тяло... А иначе малоумниците от Blizoo наистина са опънали кабелите по пода, един не са дръпнали над вратата, сега се спъваме в тях, ритаме ги, вратите ги затискат и т.н. неприятности, защото не им се е занимавало... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 14, 2011 Share Posted June 14, 2011 А иначе малоумниците от Blizoo наистина са опънали кабелите по пода, един не са дръпнали над вратата, сега се спъваме в тях, ритаме ги, вратите ги затискат и т.н. неприятности, защото не им се е занимавало... И вие в това време сте бляли.... къде? Иначе добре дошла в клуба - като имаш взимане-даване с майсторите трябва да се обяснява подробно кое как го искаш защото в противен случай се прави абсолютния минимум и както на тях им е най-лесно а не както е най-правилно или както на теб ти се иска... -------------- Галински..... То не ти е за смях на теб ама така написано ме изкърти просто Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 14, 2011 Share Posted June 14, 2011 Галински..... То не ти е за смях на теб ама така написано ме изкърти просто Както те кърти гледай синът ти да не е recipient някой ден и да не се прибере жертва на father rage Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted June 14, 2011 Share Posted June 14, 2011 Аз се нанесох, когато нетът беше вече прекаран. Съквартирантката ми е била там. Иначе, така като ме знаеш, дали нямаше да им изпотроша ръцете и сама да дупча вратите, за да прекарам кабелите?! Няколко пъти са ми пускали нет у нас, но са го правили като хората, камо ли че коридорът ни е Г-образен (в Хисар) и дълъг към 15 метра, ако бяха огелпили и там, щяха да хвърчат глави. Адаш, успех със щерката. Само това мога да кажа в случая. Ама такива генерализации сексистки да не чувам (чета) вече. Айде, моля ви се. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 14, 2011 Share Posted June 14, 2011 Както те кърти гледай синът ти да не е recipient някой ден и да не се прибере жертва на father rage За теб специално ще го предупредя PS: Мен не са ме гонили, даже веднъж ме каниха на ракийка само че тогава още не близвах грам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 14, 2011 Share Posted June 14, 2011 За теб специално ще го предупредя t PS: Мен не са ме гонили, даже веднъж ме каниха на ракийка само че тогава още не близвах грам... Ти и сега ближеш некви грамове Много бира днес на покрива.... Разпускам : http://www.youtube.com/watch?v=McsWKczU6wc Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 14, 2011 Share Posted June 14, 2011 Не, след изказванията на адаша (gado) и на Sothbiss съдя, че няма никакъв сексизъм във форума, ама НИКАКЪВ! Браво, момчета, еваларка... Изумен съм .... нужни ти бяха само около 2-3 години за да го осъзнаеш и то написано почти в прав текст.... ЖЕНИТЕ СА УМНИ ЗАКЛЕВАМ СЕ , можете да питате жената открила двигателя с вътрешно горене или пък жената създала електричеството що пък да не и жената открила америка..... :laugh: :laugh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 14, 2011 Share Posted June 14, 2011 Васко, не забравяй, че жени измислиха ферментацията и дестилацията Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 14, 2011 Share Posted June 14, 2011 средностатистическата жена трудно си отваря бутилка вино ..... за ква дестилация говорим ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 14, 2011 Share Posted June 14, 2011 средностатистическата жена трудно си отваря бутилка вино ..... за ква дестилация говорим ?? Ако изобщо успее Има обаче един друг момент - с нЕкои движения в деколтета и прочее може не само да я отвори, но и да получи няколко без да плаща --------------------- Качвам се на покрива да пия 2-3 бири над нощния Пловдив, моля да не заварвам драми като слезна ... след около час ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted June 14, 2011 Share Posted June 14, 2011 Абе, zlobil-е, не ми разправяй тука врели-некипели, аз говоря за нашия форум и за това, че малко уважение не е излишно, когато се правят такива изказвания. Не са ми били нужни години, за да открия, че тук сте шайка женомразци (едва ли не, без да обиждам никого, по-подходяща дума нямам) и смятащи, че жената е само за изкорубване отвътре-навън. А после не се обиждай. Ми вие тука ми генерализирате за всички жени, аз се смятам за жена, така че не ми е приятно да се пишат подобни глупости. Аз мога успешно да отварям бутилка с вино, мога и да го декантирам дори (ако е червено). Хах, сега се сетих и за един клип със смукане, ама ще си замълча Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 14, 2011 Share Posted June 14, 2011 Галче, знаеш си че трябва да изчакам малко преди да се кача горе - все ти се чудя защо така сама си пускаш таралежа в гащите? Като се върна подозирам шарена черга ще заваря Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted June 14, 2011 Share Posted June 14, 2011 Абе ей, момчета, какви таралежи... Не може така да си говорим, майна... Ся бива, бива, все глупости съм чела, ама това на нищо не прилича. Да не го цитирам пак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 15, 2011 Share Posted June 15, 2011 Дубрютру, менажерийка. Кой иска да ми става кум? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 15, 2011 Share Posted June 15, 2011 С удоволствие. Не разполагам с кума-лиса обаче... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 15, 2011 Share Posted June 15, 2011 Фани Аладжов Ред: Тоя път не се ебавам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 15, 2011 Share Posted June 15, 2011 Аладжов... така се е siege-нал у тях пред компа, че и с полиция не можеш да го отлепиш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted June 15, 2011 Share Posted June 15, 2011 Не са ми били нужни години, за да открия, че тук сте шайка женомразци (едва ли не, без да обиждам никого, по-подходяща дума нямам) и смятащи, че жената е само за изкорубване отвътре-навън. Аз искрено и дълбоко обичам жените... Поне повечето... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted June 15, 2011 Share Posted June 15, 2011 Видене, знаеш ли колко коментара сме направили с теб и Стефчо? 81 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 15, 2011 Share Posted June 15, 2011 Някакви пичове коват изолация под прозореца ми. Аз съм се подпрял на перваза, лоча бира и им давам акъл/ слагал съм и аз изолация някога, а тия се справят бая зле.../.Чудя се, кога ли ще ги вбеся достатъчно Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 15, 2011 Share Posted June 15, 2011 Фани Аладжов Ред: Тоя път не се ебавам. Ако пак ми разиграеш нЕкой панаир и "забравиш" после да споменеш, че е майтап, ще те стрелям! И между другото откъде ти хрумна тая простотия?!?!?! Ако ще правиш тая крачка я прави само в църква. Да не ми идеш като келеш да се подписваш на хвърчащи листове Видене, знаеш ли колко коментара сме направили с теб и Стефчо? 81 Мислех си снощи да видя колко са, ама съм се унесъл преди това хахахаха Някакви пичове коват изолация под прозореца ми. Аз съм се подпрял на перваза, лоча бира и им давам акъл/ слагал съм и аз изолация някога, а тия се справят бая зле.../.Чудя се, кога ли ще ги вбеся достатъчно Нищо не им говори - само гледай чашата да е пълна и потна и да я виждат добре. Едва ли нещо друго може да ги вбеси повече!!! --------------------- Абе каква е тая касапница с 8 убити ?!!?!?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 15, 2011 Share Posted June 15, 2011 Годежа за понеделник е заплануван, сватбата - към септември....Като се върнат родителите на момата. Поне това са предварителните планове. Касапницата е благодарение на некадърен шофер. Ааа, а пичовете вече са на ръба на нервна криза, щот дойде и един приятел да ги дразним заедно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 15, 2011 Share Posted June 15, 2011 Абе каква е тая касапница с 8 убити ?!!?!?!? Рейс София - Бургас, в 1 през нощта се обърнал и се запалил на магистралата към Ст. Загора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 15, 2011 Share Posted June 15, 2011 Ричи Груев е починал.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.