Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Стига да няма теглич...

Няма. Даже бронята му е от черните и не остана и отпечатък. Моята се надра ама така или иначе в понеделник колата влиза в камерата и ми е все тая :rolleyes:

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

... де*а и некадърни дългокоси net-admin wannabes...

Ако нещо такоа..., свиркай - таман и ний няаме работа...

П.с. То и аз цял следобед псувам един, неясно какъв линукс..., ама по друга причина.

Поздрав за всички жени!

http://www.youtube.com/watch?v=7GwixwVgQqw&feature=related

Това също...

http://www.youtube.com/watch?v=uWLPi26Ov2E&feature=related

А с това поздравявам келешите.

http://www.youtube.com/watch?v=V2Bfzcx3sqY&feature=related

gado как можа да ги дадеш тези линкове. Сега не мога да излезна от youtube. Доста по качествена българска музика имаше преди малко повече от 10 години. Сега прочетох и коментар как един си мислил, че Бате Гойко на Хиподил била написана заради бат Бойко blink.gif.

edit:

Сега както се рових в youtube се сетих за една ситуация от преди няколко години. Бяхме се събрали компания от няколко българина и 2-ма белгийци. В един момент след като се бяха завъртели главите на всички на някой му хрумна да учи белгийците да играят хоро. Веднага се влезна в youtube и след много кратко търсене се натисна на първият линк. След като се чу как започна решиха, че това ще е хорото. Всичко беше наред до момента в който започнаха да пеят laughing.gif. Аз през това време снимам клип с телефона. Веднага някой предложи да не им превеждаме после за какво се пее lol.gif. Ето и линк към хорото:

http://www.youtube.com/watch?v=O8IUF96degY

Искам клипа от телефона!!! Това не е за изпускане просто. Не знам само как сте успели да не се напикаете от смях и да запазите самообладание

Вие откривате топлата вода с това калугерското... :)

Направо, то беше актуално преди 5 години доколкото си спомням :laughing:

Минава ми през главата, че най-мръсната дума в българския език е "работно време". Поради този факт съм скапана и очевидно пак не'а се наспим... Пфу, късмет, да му се не знае :wacko:

Успях да сваля три килограма /за два месеца/, от качени пет /за седмица и малко/. Диетата е следната: за закуска фреш пъпеш или ягоди, за вечеря таратор и една обиколка на Гребната + сто клякания!:))))))

Мацка, бременна ли си? Спряла си цигарите? Как си качила 5 кг. за седмица и нещо? Аз съм ги качвала за месец и половина - два.

Диети много, важното е да знаеш от какво пълнееш, за да го спреш, да си познаваш организма и това какъв тормоз и колко може да изтрае. Защото той самият си изисква сладко, пъжено и хляб в даден момент. Просто е добре да сведеш тези моменти до абсолютен минимум и това е. А и хубаво е да има спорт, препоръчително дори.

Аз като започнах да свалям всеки ми викаше : Как ядеш кренвирши, то не бива, каква ти е диетата, картофи не се ядат, ала-бала, не знам к'во.

Ама аз знам от какво пълнея и спрях него, затова въпреки кренвиршите и картофите, започнах да бутам надолу. 90-дневни диети, на Дюкан, на Мюкан, не спазвам такива неща аз. Предпочитам сама да си определям графика за храненето: позволено и забранено, както и позволено понякога и по малко.

От поне десет години съм си на едни и същи килограми. От една операция ги качих/от упойка, системи, лекарства и т.н./ :))

Бягане, плуване и колело за мен лично се оказа най-ефективния метод за свалянето на килограмите! :D

Напуснах работа и след седмица отивам на моренцетоо :P

Мацка, бременна ли си? Спряла си цигарите? Как си качила 5 кг. за седмица и нещо? Аз съм ги качвала за месец и половина - два.

Диети много, важното е да знаеш от какво пълнееш, за да го спреш, да си познаваш организма и това какъв тормоз и колко може да изтрае. Защото той самият си изисква сладко, пъжено и хляб в даден момент. Просто е добре да сведеш тези моменти до абсолютен минимум и това е. А и хубаво е да има спорт, препоръчително дори.

Аз като започнах да свалям всеки ми викаше : Как ядеш кренвирши, то не бива, каква ти е диетата, картофи не се ядат, ала-бала, не знам к'во.

Ама аз знам от какво пълнея и спрях него, затова въпреки кренвиршите и картофите, започнах да бутам надолу. 90-дневни диети, на Дюкан, на Мюкан, не спазвам такива неща аз. Предпочитам сама да си определям графика за храненето: позволено и забранено, както и позволено понякога и по малко.

Няма ли спорт - всичко е ала-бала... Да си слаб, не означава да изглеждаш добре. За да изглеждаш добре(според моите критерии) трябва да спортуваш активно!

Според мен не е нужно да си хипер слаб, тип сомалийче. Не, хубаво е да имаш месо по себе си, но което да ти стои добре, защото е стегнато. Не е нужно да блъскаш във фитнеса като луд, за да ти се вижда всяко мускулче, но все пак движение си трябва. Няма критерии за красиво, всеки с вкуса си.

Прави си Галя. Даже може би да не отслабвам повече. :)) Не ми ставаха дрехите, обаче и си беше малко депресиращо! :lol:

Като вземете разни кльощави мацки да ми се втелясвате за 3кг повече, направо ми идва да взема правата лопата ......... и да хвана къра !

UnitedCup изглежда много добре графично, но е бъгова деа.

Няма ли спорт - всичко е ала-бала... Да си слаб, не означава да изглеждаш добре. За да изглеждаш добре(според моите критерии) трябва да спортуваш активно!
+1

Според мен не е нужно да си хипер слаб, тип сомалийче. Не, хубаво е да имаш месо по себе си, но което да ти стои добре, защото е стегнато. Не е нужно да блъскаш във фитнеса като луд, за да ти се вижда всяко мускулче, но все пак движение си трябва. Няма критерии за красиво, всеки с вкуса си.

Не просто движение, а спорт!

Разходките по гребната не са физическо натоварване!

Не се ли потиш - нищо не правиш...

А за вкуса - естествено. Някой може и да иска да папаш повече, та да напълнееш, за да му харесваш!

UnitedCup изглежда много добре графично, но е бъгова деа.

Е бета е още. Истинска бета, не като тия дето стана модерно да ги пишат навсякъде.

Пичове, аз спрях цигарите и смъкнах 11 кила...сега пак връщам старата форма/гоня 94/ а си бягам редовно и не ползвам асансьор до 16-тия етаж....

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...