kopche Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 Бъди мъж, направи си язва! Празен-непразен корема, едно черно несче с един фас сутринта! М, м, м! Курить на тощак - плохое дело! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 Много изцвилен подпис си сложих деа...офф мн скапан вятър.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 @TAZ И ти остани със здраве... Кога ша ходим с теб на айрян фест? Обещал си ми ако не помниш... Айрян и татарски кюфтета! Аз помна!! Когато ми кажеш и ми се обадиш - веднага ще организираме нещо, хайде обаче да не е на кюфтаци, а да идем на айрянче с пица - перфектната комбинация, а и във "Вердито", което е до радиото и телевизията ще е супер, хем има дръвчета, зеленичко, весело на душицата, хем удобно - близко до главната. Пиши ми ЛС и ще се разберем. Кикики минутка, след като моят авант стана фатално известен с бъгавостта си, беше премахнат от пловдивския ми компютър и заменен с мозила, която досега работи безотказно. Не, че това е най-важното - най-важното е, че благодаря на абсолютно всички вас за положителните енергийки и че ако не бяхте вие, нямаше да дочакам до вечерта, когато получих персонален гушинг от най-прекрасното същество на целия свят. Всъщност - това е най-важното! Целувки на всички и - TAZ - искам да ти кажа, че си невероятен заразител с добро настроение! :smile: Много се радвам, че всичко е завършило добре за теб милейди и че сме успeли да те заредим с положителна енергия Авант-чето не е чак толкова лошо, аз чат-пат си го ползвам, но да - определено твоето стана форумно известно, а и аз помня много, малките детайли И като за финал - много ти благодаря за милите думи. Радвам се, че предавам и на други доброто ми настроение. Минава ми през главицата, че вече стана почти 6 часа, а аз съм още на работа и лошото е, че като се прибера пак ще трябва да скучая, защото αγαπι μου най-вероятно отново няма да може да се логне, за да си поговорим.... съдба . Да Ви е весела вечерта, починете си, насладете се на свободното време, по възможност прекарайте си го с любимите хора и разбира се - усмихвайте се и бъдете щастливи. Останете със сздраве! Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 Къде ли ще му излезе края, ако във всеки музей оставям по 20-30 лева Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 Тежко е, когато разбереш, че хората, за които си правел всичко близките 5 години, се окаже, че те нямат за нищо. Тежко е най - добрите ти приятели да те заебат. Тежко е... Наистина. А най - тежко е, когато започнат да се оправдават, защото може да им потрябваш отново... Вместо да си кажат мъжката - не си ни интересен... Или нещо такова... Абсолютни путки.. Всяко нещо си има граници, а те преминаха дори и измислените! Тежко е... Както и да е. Почвам студентство след 1 седмица... Аз съм доста контактен и няма да ми е проблем да си създам нови приятели.. Трябват ми минути... Но... Дано не ви случи! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 даааа Psihara^^-а много си прав човече, но както каза , ти сега почваш , незнам коя година , първа или средна,последна, аз съм последна и след ден съм на поправка при един гей СерГей, дано го взема че ме чакат още 3 броя за героя, писнало ми е на шапката ,( не като твойта де ) , но все пак , няма ли хората да се съегнат , и като звъня на някой да го видя , кафенце или бира , да ми каже "добре" или "зает съм " , а не ела да помогнеш за еди к'во си само услуги , и накрая никво уважение Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 Чудя се @PiTT BuLL на колко години е защото според постовете му е трудно да се определи ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Devil666Hell Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 Гледах я право в очите и тя ми отвръщаше със същото.Лекичко приплъзвах ръка към нея,а тя май не усещаше.За момент извърнах поглед от нея да проверя растоянието м-у нас и когато го върнах нея вече я нямаше.Ядосах се,казах си,че все някога ще се върне пак при/върху мен тъй като бях единственият за нея (но не и тя за мен,ако знаете колко жертви съм имал преди нея).Початках малко във форума и след 2 минути и 23 секунди я усетих да се връща.Веднага усетих и притока на адреналин бушуващ в тялото ми.Събрах сили,лекичко се извъртях в стола и ... ... най-после смазах с длан тая гадна муха Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 Гледах я право в очите и тя ми отвръщаше със същото.Лекичко приплъзвах ръка към нея,а тя май не усещаше.За момент извърнах поглед от нея да проверя растоянието м-у нас и когато го върнах нея вече я нямаше.Ядосах се,казах си,че все някога ще се върне пак при/върху мен тъй като бях единственият за нея (но не и тя за мен,ако знаете колко жертви съм имал преди нея).Початках малко във форума и след 2 минути и 23 секунди я усетих да се връща.Веднага усетих и притока на адреналин бушуващ в тялото ми.Събрах сили,лекичко се извъртях в стола и ... ... най-после смазах с длан тая гадна муха Сменяй дилъра, момче . А иначе... аз май се зарибих по LOTRO... сега цъкам преди да ми е изтекъл 7 дневният trial. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 Работохолизмът не е нещо опасно...нали? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 Φίλοι μου καλησπέρασας, Не е PSYCHOSIS, не е. Стига разбира се да работиш това, което ти доставя удоволствие и с усмивка на лицето, а и усмивка в сърцето сутрин да ходиш на работа. Вярно има моменти, когато не може всичко да ни е розово, но пък това се преживява, махаш с рака, денят отминава и следващия идва и ти отново с бодро вдигната главица и усмивка на лицето крачиш към работното си място. Минава ми през главата, че днес ще е малко по напрегнато и трябва леко да се разпъна на няколко места, но пък доста работи ще бъдат отхвърлени и няма повече да ме тормозят, което само по себе си си заслужава разпъване на 3 - 4 места и малко по-тежъж работен ден. Хора вземете се в ръце, какви са тези депресивни настроения, какви са този негативизъм, кой го били прецакали приятели, кой имал изпити , кой изписва романи за една муха (еротични при това) .... погледнете навън, слънцето грее, топличко е, стоплете си и Вие душичките, усмихнете се, настройте се положително, за да Ви е весел деня, да ви е щастлива на самите вас. Бъдете малко егоисти в това отношение - усмихнете се за бога. Желая Ви весел ден и повече позитивни емоции. Останете със здраве! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 Чудя се @PiTT BuLL на колко години е защото според постовете му е трудно да се определи ... ТаЙна- Майна на Комбайна, (инж. на просташките науки по професия ) , има няма "twenty three" ( е незнам дали така се пише ) , но важното е че в живота на човек има комари които да ни измъкват от филмите в който влизаме, (снощи един направо ме изтормози ) ........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 толкова много не съм се вълнувала може би от година и нещо сънувах какви ли не варианти,но постоянно се събуждах успокоена ,че е само сън в 8 вече не издържах и се надигнах да пия кафе почти 9,а треперенето и вълнението се засилват все повече а не трябва на всички да им е ясно,че работата не е до уши,ами през глава искам вече да е обяд Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 слънцето грее, топличко е, стоплете си и Вие душичките Оптимист... В 8:30 бях на гребната, бях с дълъг ръкав, тениска и бягах, и пак умирах от студ... Тия за слънцето не на нас.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 Минава ми през главата че с TAZ доста си приличаме в едно отношение. И на двамата половинките са на около 1000км разстояние от тях . Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 Нямате си идея какви късметлии сте Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 Нямате си идея какви късметлии сте Напротив. Гадно е. Представи си да си отдалечен за да речем 3 седмици. До миналата седмица точно толкова изкарах без да се прибера. От 19 Август до 7 Септември. Представи си цялото това време да караш само на телефонни обаждания . За известно време може да е готино. Бих се съгласил с теб ако съм си постоянно в България. Да речем 2 седмици почивка е добре, но ако си постоянно далече започваш да мислиш по друг начин . Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 netrootbg те най-вероятно не са го изпитали на своя гръб, за това така говорят. Иначе си прав, само дето аз съм малко по-добре от теб - само на 500 км е αγαπι μου, но и това си е много. С телефонни обаждания не става, липсата на човека с нищо не може да се замени. Прибираш се в дома си и си сам, всичко правиш сам (лично мен вечерите сам ме натъжават много), няма с кой да споделиш, ако нещо ти е било криво, няма на кой да кажеш, че всъщност в 7 часа сутринта не беше чак толкова студено и че Psihara^^ много се е разлигавил и вика, че е студено... изобщо гадно си е да си сам. Не можеш постоянно да звъниш на приятели, защото и те си имат хората половинки, работа, няма да се занимават с нашите земни проблеми я. Няма ги ласките, няма ги приятните мигове с любимия човек, няма я топлината. Така че AssassiN повярвай ми - аз имам идея какво ми е и знам, че това че съм на няколкостотин километра от половинката си изобщо не мога да го нарека късмет. Но то пък си е до човека, за нас с netrootbg това е мъка, за теб може да е невероятно добро нещо и късмет, всичко опира до самия индивид и начинът, по който той гледа на тези неща, на взаимоотношенията си с любимите хора. Останете със здраве! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 Таз, ти друсаш. Нещо много щастливо друсаш. Подобно спокойствие и лъчезарност от човек на твоите години, който и работи на всичкото отгоре, няма такова чудо! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 Така че AssassiN повярвай ми - аз имам идея какво ми е и знам, че това че съм на няколкостотин километра от половинката си изобщо не мога да го нарека късмет. Но то пък си е до човека, за нас с netrootbg това е мъка, за теб може да е невероятно добро нещо и късмет, всичко опира до самия индивид и начинът, по който той гледа на тези неща, на взаимоотношенията си с любимите хора.Останете със здраве! Ама го има и другия вариант... След 4 години като се прибереш и се чудиш къде да се навреш, че жената цял ден е мислила за какво ще се скарате като се прибереш. И като замине нанякъде и въздуха замирисва едно такова хубаво... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 Таз, ти друсаш. Нещо много щастливо друсаш. Подобно спокойствие и лъчезарност от човек на твоите години, който и работи на всичкото отгоре, няма такова чудо! Човек на твойте години ХАХАХАХАХХААХАХААХХАХАХАХАХАХА ТАЗ.... Направиха те 40 годишна магистрална труженичка! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 Не бе, под "твоите години" се подозираше, че е човек, който е достатъчно възрастен, че да работи и достатъчно млад, че да не се е оженил още. Баси, Психотроп, не ми криви така думите! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 ....... Психотроп, ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 Ама го има и другия вариант... След 4 години като се прибереш и се чудиш къде да се навреш, че жената цял ден е мислила за какво ще се скарате като се прибереш. И като замине нанякъде и въздуха замирисва едно такова хубаво... AssassiN имах връзка 9 години и половина и ти казвам, а и хората, които ме познават могат да го потвърдят, че съм се прибирал и не съм се чудил къде да се навра, за да не се скарам с нея. Всичко си е до човека, отново ти го казвам и до самата връзка. Аз не съм такъв човек просто, не ми е това в природата. Заминавала е, оставяла ме е сам - ми .... въздухът не замирисваше на хубаво, приятното ухание идваше от препаратите с които чистя и от омекотителя, който ползвам - нищо друго. Просто различни хора, различни нрави, различни привички и т.н. Curunir разбирам какво имаш в предвид, не се притеснявай - никой не може да ти изкриви думите. А колкото до приемането на опиати - твърдо не, просто наистина съм си спокоен и лъчезарен. Вярно е, че като карам съм малко по невъзпитан, но пък никой друг не може да ме види и чуе (само Кийлъра понякога, ама той ми е свикнал). Всичко зависи от самите нас, ако ние не си направим живота весел, ако само се изнервяме - то тогава определено ще сме вечно мрачни, сприхави и навъсено-заядливи. My better half и тя има голям "пръст" в това мое весело настроение, за което съм й много задължен. Желая Ви спокоен следобед, останете със здраве! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 13, 2007 Share Posted September 13, 2007 ...Психотроп... Самоубиец... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.