w00x Posted September 10, 2007 Share Posted September 10, 2007 репетицията е винаги по-интересна от самото представяне ,нали?или? Ne mila. Repeticiqta ne se razlichava mnogo ot samoto predstavqne Link to comment Share on other sites More sharing options...
karaman Posted September 10, 2007 Share Posted September 10, 2007 Абе най-яко е като повториш и потретиш и загубиш бройката Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted September 10, 2007 Share Posted September 10, 2007 добре де,гледах репетиция на античния и ми се искаше да вида и цялата/истинската програма тази вечер,но не успях мацката в главната роля беше уникална та се успокоявам,че на репетиция са по-добри Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted September 10, 2007 Share Posted September 10, 2007 аз пък се успокоявам, че не пих още 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 Ох, толкова ми е обидно... ужасно никакъв смисъл вече не намирам да работя, когато някой се отнася с мен така сякаш не върша нищо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 Φίλοι μου καλησπέρα, Много ми е приятно след дълги почивни дни да чета тази тема - изпълнена е с колоритни мнения. kopche, недей да се ядосваш на простотията на другите, не можеш да избягаш от това за жалост, а ако им обръщаш внимание - ще тормозиш само и единствено себе си - никой друг. Важното е ти да си доволна от това което вършиш. Простотия има навсякъде, просто я игнорирай - доколкото можеш и гледай по-розово на нещата. Малко е трудно, но за съжаление така трябва да се живее тук. Пожелавам Ви приятна седмица, повече весели и щастливи моменти и се усмихвайте. Останете със здраве!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 Много е гадно, когато някой си изкарва вкиснатото настроение на хора, които не го заслужават... Наистина много гуш Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 kopche, ... Тъжно ми е, защото се натоварвам достатъчно с нерви, а човекът, от когото очаквам да получа обективна оценка, си мести едното нещо от левия в десния крачол и ме прави на трътка След всяко зло идва много гуш. Това е единственото нещо, което ме прави усмихнато Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 Гандо е като шефът ти е на главата! Но do not despair! Слънцето на ориента ще изгрее някой ден и на неговата задна уличка! [Edit] Искам нови слушалки! Нямам никакво време да слушам музика, а и преносимия player ми издъхна откъм слушалки! Това май беше за оплакванията... [/Edit] Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 (sun) she's coming she's coming :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 Следвайки този ред на мисли... В този тежък период от живота ми... с гордо вдигната глава и ръка на сърцето си мога да заявя пред целия свят, че обичам майонеза! 'сеа и в депресара Курнир, т'ва за ориента цепи мрака! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mila Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 Curunir, какво превеждаш всъщност - ако е тайна, просто не ми обръщай внимание. Копче, много е гадно и малко гуш и от мен, но... всъщност най-големите разочарования май получаваме, когато очакванията ни от действителността са прекалено големи... Онзи с крачолите явно е по-зает да си го търси и мести, отколкото да дава обективни оценки... Пък и каква обективност, при този негов проблем, ако ме разбираш какво искам да кажа... Сигурно затова иска да прави всички на трътки, ама ти нали не си - що ти пука? Я му кажи .. квот си знаеш... наум или на глас, както предпочиташ и го пусни да пасе... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 11, 2007 Share Posted September 11, 2007 Mila - статии на разни 'видни' психоаналитици. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 Какво го мислите толкоз.. требва да си корав и това е. Живота е гаден ако се оставиш да те обърнат по гръб. Пъстроцветните дъгички съществуват единствено прашасали в блокчетата ви за оцветяване. И какви са тия .. "гуш" ?! Все едно съм на гей-парад... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 Правото на гуш е изконно и неотменимо и е залегнало в световната конвенция за правата на човека! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 Φίλοι μου καλησπέρα, хаха, afx - като един разпределител във волейбола - ги оправи "гуш-муш" и т.н. Ми... afx девойките се изразяват нежно, не си на гей парти, не се притеснявай, а пък PSYCHOSIS беше просто мил, все пак на kopche й е криво зарад някакъв индивид, който си се закача с мръвката си по цял дени си мисли, че освен той самия + парчето месце в някой от двата крачола - друго живо и мислещо същество на света не съществува. Та трябваше миличко и нежничко да я накараме да се усмихне, за да бъде едно весело, щастливо от живота, не обръщащо внимание на простотията у хората - kopche. Това бе всичко. А я ти си кажи, що си правил в късна доба, че чак си и редактирал в още по-късна. Нова песничка???? Желая Ви приятен работен ден, дано имате много весели моменти и ако е възможно - усмихвайте се повече. Останете със здраве! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 Искам да ми се пожелае повече свободно време, не повече усмивки! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 Искам да ми се пожелае повече свободно време, не повече усмивки! Специално за Curunir, а и за всички останали, които желаят малко повече свободно време, Пожелавам ти спокоен ден, много свободно време и покрай това спокойствие, тази ненатовареност - нека има и тук-таме малко усмивчици, просто за цвят не за друго. Но нека те не пречат на свободното ти време, което най-горещо ти желая. Остани със здраве!!! P.S. Минава ми през главата, че kopche беше тръгнала да пише и след това пак изчезна Дали нещо Avant-a не й прави отново проблеми?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SouLReAVeR Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 Curunir да не се засяга, тва последното пожелание на TAZ дано да се прехвърли и на мен поне частично Иначе от одеве се чудя защо тази кафе-машина не пуска достатъчно сметана ... направо кафето си губи вкуса.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 @TAZ И ти остани със здраве... Кога ша ходим с теб на айрян фест? Обещал си ми ако не помниш... Айрян и татарски кюфтета! Аз помна!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 Кикики минутка, след като моят авант стана фатално известен с бъгавостта си, беше премахнат от пловдивския ми компютър и заменен с мозила, която досега работи безотказно. Не, че това е най-важното - най-важното е, че благодаря на абсолютно всички вас за положителните енергийки и че ако не бяхте вие, нямаше да дочакам до вечерта, когато получих персонален гушинг от най-прекрасното същество на целия свят. Всъщност - това е най-важното! Целувки на всички и - TAZ - искам да ти кажа, че си невероятен заразител с добро настроение! :smile: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 Доволно Копче! About time! Soulreaver, еретик! Не стига че ми чопна свободното време, сега и ми пиеш кафе със сметана! Кафето се пие черно, по възможност Нес, да те удря така лекичко в петите! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 скапан ден скапан ден скапан ден скапан ден Link to comment Share on other sites More sharing options...
SouLReAVeR Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 Aaaa добре си е кафето така. 1 път се излъгах да пия без захар и после цял ден горчивия му вкус ми беше в устата... пък и както не съм закусвал ще ми свие стомаха на топка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted September 12, 2007 Share Posted September 12, 2007 Бъди мъж, направи си язва! Празен-непразен корема, едно черно несче с един фас сутринта! М, м, м! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.