djadomraz Posted May 7, 2011 Share Posted May 7, 2011 За мен кафе и джезве са взаимноизключващи се термини. Защо? Ти в джезвето какво слагаш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 7, 2011 Share Posted May 7, 2011 Защо? Ти в джезвето какво слагаш? Ракия (греяна), какво друго да слага. Пешо има предвид, че самият начин на приготовление не му харесва - било като загуба на време, краен резултат или пък и двете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted May 7, 2011 Share Posted May 7, 2011 Как може някои хора да твърдят, че пият кафе, като в 30мл кафе са сложили 10мл сметана/мляко, 5 лъжички захар/мед и допълнително 20мл вода, че иначе им било силно или нагарчало. Попучаваш 60мл мешено за да си лигавиш езика в него, без никакво удоволствие от вкусът на кафето. Според мен така развалят удоволствието от горчилката, силният аромат и остатъчният вкус! На т'ва му се вика кафе без "разредител"... няма по-хубаво нещо. Останалите, не ми се хвалете к'во пиете ако не е чисто кафе! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 7, 2011 Share Posted May 7, 2011 Аз пия кафето с толкова захар, че лъжичката да стои изправена и мляко (сметана) в съотношение 1:5 мляко:кафе. И ще му викам както си искам :Р И ще намирам удоволствие от каквото си искам. Не сульо и пульо да ми обясняват как, аджеба, трябвало да се прави едно нещо. И да, mobo, метъла го слушам, защо защото е underground. Ако стане популярен и mainstream - ще хвърлям салфетки. За това ровя в интернет да намирам банди, за които знаят само те и родителите им и по концерти са повече от публиката. Само защото са undergroun, бунтари и т.н. ------------------- Оле курна ми на писа! Аман от тая фонетика... по навик, пиша си live и знам, че на тоя момент autocomplete ми е дописал livescore.com и натискам ентер... и гледам - резултати на гугъл за видеота как се лижат, съвети как да лижем, и други подобни Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted May 7, 2011 Share Posted May 7, 2011 Хахахаа като тея дето си поръчват чаша захар с 1 лъжичка кафе нали? А за "underground" след време всички отиваме там, споко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 7, 2011 Share Posted May 7, 2011 Според мен така развалят удоволствието от горчилката, силният аромат и остатъчният вкус! Ей това е ключовият момент. На теб ти харесва горчивия вкус а на мен не. На теб би ти било гадно ако киселее а на мен ми харесва. Същото като един спор който го имах с мой приятел на тема уиски - той харесва едни аз други и вкусовете ни са почти противоположни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted May 7, 2011 Share Posted May 7, 2011 Аз пия кафето с толкова захар, че лъжичката да стои изправена и мляко (сметана). + 1 Браво, Пешо, от моята партия си Забележете, лягам си в 23:15 ч., не ми се е случвало поне 3 години (или поне не помня за такъв случай). И се надявам до 24 ч. да съм откъртила като пор, че утре няма да е лек ден! Лека ви нощ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted May 7, 2011 Share Posted May 7, 2011 За мен кафе и джезве са взаимноизключващи се термини. Знаеш ли през коя точно част на крачолът ми е кои неща за тебе са взаимно включващи се? И ще продължавам да му се кефя, да си го правя по този начин, без да ми дреме особено, че сульо и пульо не го одобрявали така, ами си го били пийвали по едикъв си начен и едикви си пропорции.... П.с. Пък се сетих за оня виц, дето двама педераси искали да пробват нещо ново и решили да си наливат кафе в задниците.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted May 7, 2011 Share Posted May 7, 2011 + 1 ...И се надявам до 24 ч. да съм откъртила като пор... Като един представител на нежния пол - жена, дама, грациозна, женствена, нежно цвете и всякакви други епитети, би трявбало да откъртваш като порЧЕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 7, 2011 Share Posted May 7, 2011 След като преди 15-на минути изпаднах в медидативен транс, изследвах цялото си физическо тяло, астралното си тяло, аурата, и след това щателно претърсване, свряни точно на втория завой на дебелото черво, открих две бактерии, които наистина ги интересува кое е истината за кафето, според Гадо. Гадине, не си сам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 7, 2011 Share Posted May 7, 2011 Като един представител на нежния пол .... Не забравяй, че Галя е от доста време в нашите редици и вече добре се вписва в тях, понеже черпи челен опит от Наско, Васко, адаша си и още няколко хард-красноречиви елементи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted May 7, 2011 Share Posted May 7, 2011 След като преди 15-на минути изпаднах в медидативен транс, изследвах цялото си физическо тяло, астралното си тяло, аурата, и след това щателно претърсване, свряни точно на втория завой на дебелото черво, открих две бактерии, които наистина ги интересува кое е истината за кафето, според Гадо. Гадине, не си сам! Наличието на тези две бактерии доказва, че все пак и в теб има някакъв интелект... макар и чужд... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 7, 2011 Share Posted May 7, 2011 Гадине това ли е най-висшата форма на интелект, до която си се докосвал? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted May 7, 2011 Share Posted May 7, 2011 Гадине това ли е най-висшата форма на интелект, до която си се докосвал? Не, Пешо, просто забелязах някаква форма на интелект, макар и сврян точно на втория завой на дебелото ти черво. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 7, 2011 Share Posted May 7, 2011 На интересни места търсиш интелект. Това обяснява любовта ти към краставиците Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted May 7, 2011 Share Posted May 7, 2011 Напротив, хич даже не се занимавам да ти го търся! Интелектът ти ми е през същото място на крачола, през което са ми и предпочитанията ти относно кафето... просто от там ти проблясва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 7, 2011 Share Posted May 7, 2011 На теб там ли ти е интелектуалното депо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted May 7, 2011 Share Posted May 7, 2011 На теб там ли ти е интелектуалното депо? Ееее... успя да изтъпееш (знам, че можеш повече) и от скука толкова ми се доспа, че отивам да си лягам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 7, 2011 Share Posted May 7, 2011 Щом казваш. Аз не пиша 5-6 поста за неща, за които не ми дреме Гордея се, че моите постове осмислят вечерите ти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 7, 2011 Share Posted May 7, 2011 Минава ми през главата че ей този килим не просто трябва да е правен ръчно ами от 16 годишни девици като те същите са изпрели вълната която да е от малки агънца, които трябва да са ги хранили само с био моркови, био марули и да са пасли и тичали в някоя красива планинска полянка за да са изключително щастливи и едните и другите че да се предаде щастието на килима.... АЙ СИПТИТ БЕ егати килима... при това 1.70х2х40... разбирам да беше голям ами той едно кеченце... комбинирането на нам си колко цвята в ромбоидни форми било голямо предизвикателство за майсторите в Пакистан... ми да бяха намерили някои по-умни от тях егати, аз поне не виждам нищо чак толкова виртуозно че да си заслужава парите. Или пък ей този - това пък още по-зле - прилича на кофти scale-ната икона... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted May 8, 2011 Share Posted May 8, 2011 Не забравяй, че Галя е от доста време в нашите редици и вече добре се вписва в тях, понеже черпи челен опит от Наско, Васко, адаша си и още няколко хард-красноречиви елементи. Пламене, заложбите за това си ги имам по рождение. И мога да съм много вулгарна. Но от форума почерпих доста опит в грубия изказ Мерси, адаш Хич не ща да съм някаква лигла "Оф, мали, не мо'а изчистя кенефа, гнусно мий". На такова нещо бих казала : "Кат' не мо'йш, нИдей с*ри". Sothbiss, аман от такива "цветя". Жена съм, някои неща тук ми идват в повече, ама не се оцелява с разчитане на друг да ти свърши работата или лигочене, че сме дами. За мен това са изг*зици. Иначе след умора като вчерашната, направо си бях жив пор. Според мен жената в днешно време трябва да се оттърси от прекалено женското в себе си и да лавира в ситуациите, да знае кога трябва да е с държание на мъж и кога такава нежна и женствена. Знаех си, че баща ми е прав като казваше : "Ти за момче си раждана". И за да изпреваря коментарите и въпросите - НЕ, НЯМАМ п*шка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted May 8, 2011 Share Posted May 8, 2011 Малии, Галче, рано-рано к'ви неща говориш...Тц,тц,тц.... Факта, че голяма част от жените не си признават, че пърдят, да не пък говорим за акане (сране) е показателен. Ей за т'ва е валиден оня изказ."Не е човек, жена е." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 8, 2011 Share Posted May 8, 2011 Олелеее... дЕдо, е те туй си е лов на сноби. Щото нали е скъпо, требе да го имам. Като салфетките за 200 лева... Оф, баси времето... трябваше днеска да се кара, ама... ще се спи. Въобще, защо винаги в дните, в които имам време да карам има дъжд? Чък, недоволен съм! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted May 8, 2011 Share Posted May 8, 2011 ... галче, имаш 6 точки от мен Факта, че голяма част от жените не си признават, че пърдят, да не пък говорим за акане (сране) е показателен. Точно така. Жените не серат, те акат. Акат ягодки и цветчета. И след тях мирише на рози. Научен факт Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted May 8, 2011 Share Posted May 8, 2011 И едно видео по темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.